Başlığı görünce tersi bir durum zannettim, erkekler bu durumu pek kaldıramaz diyecektim,Selam güzel insanlar..ben ilk evliligimi bitireli 4 yil oldu..bir oglum var 8 yasinda..ozel bir sirkette muhasebe departmaninda calisiyorum..karsimdaki kisi de ayrilmis 6 yasinda kizi var..kendisi doktor ve ayrica farkli bir is uzerine isyeride var ve inanilmaz zarif kibar bir erkek..1 aydir gorusuyoruz..cevresinde hep okumus kariyerli kadinlar var..eski eside doktormus ailesi kariyerli diye tanidik diye istemis evlenmesini..ama hic mutlu olamamis cunku mantik evliligiydi dedi..su anda ask evliligi yapmak istedigini soyluyor bu adimlarla bana geliyor..is yerinede gittim cevresinide gordum..ama basta annem olmak uzere olmayacak duaya amin deme laflari canimi sıkıyoronun kariyerli biri olmasi engel mi..onemli olan insan olmak mutlu olmak degilmi..neden toplum insanlari ayirim yaparak seciyor..ailesi istemez diyenler var..35 yasinda meslek sahibi adam ki zaten ilk evliligi ailesinin istegiyle olmus ve mutsuz olmus..bu sefer kendim istedigim asik oldugum kadinla yaşlanmak istiyorum diyor..neden ben dedigimde aşkin nedeni olmaz diyor...ama kimse inanmiyor..siz ne dersiniz dostlar..bende mutlu olabilirmiyim bir gun.. (
Hayir canim gözde buyutmek degil..daha onceki evliligi eski esinin kariyeri ve aile bakis acisindan bahsediyorum..o bana mutlu olamadigini soyledi ve kendi istedigi sevebilecegi huzur bulacagi biriyle tekrar evlenmek istedigini soyledi..yani bu iliskiye baslarken ciddi guzel bir beraberlik istedigini belirtti..ama cevremdeki bir cok insan sanki gonul eglendirmek istiyormuscasina yaklasim yapinca sinirlerim bozuldu..gidip bir simit evinde tavla oynuyoruz ,bowling oynuyoruz..sokaklarda sarilip geziyoruz..bunlarin onu mutlu ettigini her zaman soyluyor ruhumuz ayni diyor..hic bir zaman meslegini dile getirmiyor..Şimdi herkes işin bir boyutun bakmış da ben de diğerine bakayım madem.
1 aydır görüşüyoruz demişsin değil mi? Aşk evliliği aşk evliliği diyorsun da bu adam 1 ayda nasıl aşık olmuş? Hemen evlenmek mi istiyor? Öyleyse yanlış bir hamle olur diyorum.
Neden mi? Çünkü sen ve çevren adamı doktor diye gözünüzde büyütmüş de büyütmüşsünüz. Ama bu adamın hayat kurtarmaktan başka meziyetleri de vardır, ve bu meziyetler iyi de olabilir kötü de. Siz direk pozitif ayrımcılıkla bir aydır görüştüğünüz bir adamı sırf doktor diye mükemmel bir mertebeye koymuşsunuz da acele etmeyin derim.
Tavsiyem acele etmeden, akışına bırakıp daha iyi tanımaya çalışman yönünde olacaktır. Temkinli ol.
Ben önlisans mezunuyum..maddi anlamda sorunum yok cok sukur..her ortamda bulunan biriyim..onun ailesi ilk evliligine sebep olmus beni sorun yaparlar mi diye dusunduruyor cevremin soyledikleri..yoksa baska bir sorun yok :)Sizin tahsil durumunuz nedir?Yaşadığınız muhit sosyal alışkanlıklarınız vakit geçirdiğiniz yerler denk mi?
Tamam tatlım bunlara diyeceğim yok, zaten adamı tanımadığım için ona bir şey demedim. Sadece senin bu durumu yani adamın sosyal statüsünü biraz fazla önemsediğini, bazen ambalajın içindekinin pek de görkemli olmayabileceğini anlatmaya çalıştım hepsi bu.Hayir canim gözde buyutmek degil..daha onceki evliligi eski esinin kariyeri ve aile bakis acisindan bahsediyorum..o bana mutlu olamadigini soyledi ve kendi istedigi sevebilecegi huzur bulacagi biriyle tekrar evlenmek istedigini soyledi..yani bu iliskiye baslarken ciddi guzel bir beraberlik istedigini belirtti..ama cevremdeki bir cok insan sanki gonul eglendirmek istiyormuscasina yaklasim yapinca sinirlerim bozuldu..gidip bir simit evinde tavla oynuyoruz ,bowling oynuyoruz..sokaklarda sarilip geziyoruz..bunlarin onu mutlu ettigini her zaman soyluyor ruhumuz ayni diyor..hic bir zaman meslegini dile getirmiyor..
Kariyere sıra gelir mi bilmem de önce aşktan bahset o var mi emin misin şimdi bu iş olmasa kariyerli değildim ondan mi diyeceksin her şey tamam miSelam güzel insanlar..ben ilk evliligimi bitireli 4 yil oldu..bir oglum var 8 yasinda..ozel bir sirkette muhasebe departmaninda calisiyorum..karsimdaki kisi de ayrilmis 6 yasinda kizi var..kendisi doktor ve ayrica farkli bir is uzerine isyeride var ve inanilmaz zarif kibar bir erkek..1 aydir gorusuyoruz..cevresinde hep okumus kariyerli kadinlar var..eski eside doktormus ailesi kariyerli diye tanidik diye istemis evlenmesini..ama hic mutlu olamamis cunku mantik evliligiydi dedi..su anda ask evliligi yapmak istedigini soyluyor bu adimlarla bana geliyor..is yerinede gittim cevresinide gordum..ama basta annem olmak uzere olmayacak duaya amin deme laflari canimi sıkıyoronun kariyerli biri olmasi engel mi..onemli olan insan olmak mutlu olmak degilmi..neden toplum insanlari ayirim yaparak seciyor..ailesi istemez diyenler var..35 yasinda meslek sahibi adam ki zaten ilk evliligi ailesinin istegiyle olmus ve mutsuz olmus..bu sefer kendim istedigim asik oldugum kadinla yaşlanmak istiyorum diyor..neden ben dedigimde aşkin nedeni olmaz diyor...ama kimse inanmiyor..siz ne dersiniz dostlar..bende mutlu olabilirmiyim bir gun.. (
Haklisin canim..bende onu dedim insan olmak degilmidir önemli olan..neden bu devirde hala ayrimcilik var diye..boyle dusunen insanlar degilmi mutsuzlugu yaratanlar..insallah dost gorunumlu kisiler hakli cikmazlar..tek temennim bu zatenTamam tatlım bunlara diyeceğim yok, zaten adamı tanımadığım için ona bir şey demedim. Sadece senin bu durumu yani adamın sosyal statüsünü biraz fazla önemsediğini, bazen ambalajın içindekinin pek de görkemli olmayabileceğini anlatmaya çalıştım hepsi bu.
Zaten flört edip gezip tozmanıza bir şey demedim, hatta çok da iyi olur. Tanırsın işte böyle böyle. Yani daha neyin ne olduğunu bilmeden sırf adamın kariyerini kafaya takıp da kendini aşağı görüp de üzülmelere kalkma diyorum.
Belki sen insan olarak, karakter olarak ondan çok daha yukarıda bir yerdesindir, ne bileceksin ki?
Canım hem bunları düşünmek için erken değil mi sence de? Daha adamla yeni tanışmışsın, sen olgun, tecrübeli bir kadınsın artık, ergen değilsin az ayağın yere bassın. Dur bir bismillah de, sonra evliliği falan düşünürsün. Hızlı gitme, geç olsun güç olmasın. Daha adamla tam olarak uyum sağlayıp sağlamayacağın belli değil, belki bir hareketi yüzünden soğuyacaksın ya da o vazgeçebilir flört demek bunları deneyip görmek demektir. Dereyi görmemişsin paçaları sıvama hemen. Bak hayal kırıklığı olur sonra, vazgeçilmezin değil o adam, son seçeneğin de değil. Bunları bilmeden, emin olmadan sen tutup en sonuncu işi düşünüyorsun.Haklisin canim..bende onu dedim insan olmak degilmidir önemli olan..neden bu devirde hala ayrimcilik var diye..boyle dusunen insanlar degilmi mutsuzlugu yaratanlar..insallah dost gorunumlu kisiler hakli cikmazlar..tek temennim bu zaten
Evliligimde yasadigim hüsrani yine yasamak istemem tabiki..benim yada onun sorunun işlerimizle ilgili bir derdi yok..cevremdekilerin yersiz dusunceleri benim canim sıkan..yoksa daha cok erken sonucta 2 yil sevdigim adamla evlenip dayak yiyip aldatildim..kavun degil ki kimse koklayasin..zamanla oturcak hersey ama o zaman icerisinde iyi niyetsiz insanlar yoruyor beni..Kariyere sıra gelir mi bilmem de önce aşktan bahset o var mi emin misin şimdi bu iş olmasa kariyerli değildim ondan mi diyeceksin her şey tamam mi
Doktor olunca ne oluyormuski anlamadim ben.Amcamda dayimda doktor ikiside lise mezunu ev hanimi kisilerle evlen diler.Masallah gayette mutlular.Hatta kardesimde tipta okuyo simdi sevgilisi ise ygs yi kazanamadigi icin liseden sonra okumadi.Biz bunu hic sorun yapmadik onlar mutluysa gerisi önemli degilki. Kendinizi böyle degersizlestirmeyin lutfen kültürel farklilik yoksa kariyerin hic bir önemi yok.Umarım cok mutlu olursunuzSelam güzel insanlar..ben ilk evliligimi bitireli 4 yil oldu..bir oglum var 8 yasinda..ozel bir sirkette muhasebe departmaninda calisiyorum..karsimdaki kisi de ayrilmis 6 yasinda kizi var..kendisi doktor ve ayrica farkli bir is uzerine isyeride var ve inanilmaz zarif kibar bir erkek..1 aydir gorusuyoruz..cevresinde hep okumus kariyerli kadinlar var..eski eside doktormus ailesi kariyerli diye tanidik diye istemis evlenmesini..ama hic mutlu olamamis cunku mantik evliligiydi dedi..su anda ask evliligi yapmak istedigini soyluyor bu adimlarla bana geliyor..is yerinede gittim cevresinide gordum..ama basta annem olmak uzere olmayacak duaya amin deme laflari canimi sıkıyoronun kariyerli biri olmasi engel mi..onemli olan insan olmak mutlu olmak degilmi..neden toplum insanlari ayirim yaparak seciyor..ailesi istemez diyenler var..35 yasinda meslek sahibi adam ki zaten ilk evliligi ailesinin istegiyle olmus ve mutsuz olmus..bu sefer kendim istedigim asik oldugum kadinla yaşlanmak istiyorum diyor..neden ben dedigimde aşkin nedeni olmaz diyor...ama kimse inanmiyor..siz ne dersiniz dostlar..bende mutlu olabilirmiyim bir gun.. (
Tesekkur ederim guzel dilekler icinDoktor olunca ne oluyormuski anlamadim ben.Amcamda dayimda doktor ikiside lise mezunu ev hanimi kisilerle evlen diler.Masallah gayette mutlular.Hatta kardesimde tipta okuyo simdi sevgilisi ise ygs yi kazanamadigi icin liseden sonra okumadi.Biz bunu hic sorun yapmadik onlar mutluysa gerisi önemli degilki. Kendinizi böyle degersizlestirmeyin lutfen kültürel farklilik yoksa kariyerin hic bir önemi yok.Umarım cok mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?