Selam güzel insanlar..ben ilk evliligimi bitireli 4 yil oldu..bir oglum var 8 yasinda..ozel bir sirkette muhasebe departmaninda calisiyorum..karsimdaki kisi de ayrilmis 6 yasinda kizi var..kendisi doktor ve ayrica farkli bir is uzerine isyeride var ve inanilmaz zarif kibar bir erkek..1 aydir gorusuyoruz..cevresinde hep okumus kariyerli kadinlar var..eski eside doktormus ailesi kariyerli diye tanidik diye istemis evlenmesini..ama hic mutlu olamamis cunku mantik evliligiydi dedi..su anda ask evliligi yapmak istedigini soyluyor bu adimlarla bana geliyor..is yerinede gittim cevresinide gordum..ama basta annem olmak uzere olmayacak duaya amin deme laflari canimi sıkıyoronun kariyerli biri olmasi engel mi..onemli olan insan olmak mutlu olmak degilmi..neden toplum insanlari ayirim yaparak seciyor..ailesi istemez diyenler var..35 yasinda meslek sahibi adam ki zaten ilk evliligi ailesinin istegiyle olmus ve mutsuz olmus..bu sefer kendim istedigim asik oldugum kadinla yaşlanmak istiyorum diyor..neden ben dedigimde aşkin nedeni olmaz diyor...ama kimse inanmiyor..siz ne dersiniz dostlar..bende mutlu olabilirmiyim bir gun.. (
Canim bende bu dusuncenin sacma oldugunu belirtiyorum..iki insanin mutlu olmasina ne engel olabilir diyorum zaten..ama bilirsin ki bizim toplumumuzun at gozlukleri oldugu icin bende hemcinslerimden fikir almak istedimGerçekten çok anlamsız bi başlık anneniz de saçma düşünüyor.master yapan bi erkek arkadaşım lise mezunu çalışmayan bi kızla nişanlandı daha geçenlerde.neden çünkü onunla anlaştı onu sevdi bu kadar basit.
Daha aileleyle tanışmadan bu önyargı neden?? Sanki ilkokul mezunu bir ev hanımıymışsınız gibi bu kendinİzi eZik görme neden? Hiç anlam veremedim gerçekten.
Selam güzel insanlar..ben ilk evliligimi bitireli 4 yil oldu..bir oglum var 8 yasinda..ozel bir sirkette muhasebe departmaninda calisiyorum..karsimdaki kisi de ayrilmis 6 yasinda kizi var..kendisi doktor ve ayrica farkli bir is uzerine isyeride var ve inanilmaz zarif kibar bir erkek..1 aydir gorusuyoruz..cevresinde hep okumus kariyerli kadinlar var..eski eside doktormus ailesi kariyerli diye tanidik diye istemis evlenmesini..ama hic mutlu olamamis cunku mantik evliligiydi dedi..su anda ask evliligi yapmak istedigini soyluyor bu adimlarla bana geliyor..is yerinede gittim cevresinide gordum..ama basta annem olmak uzere olmayacak duaya amin deme laflari canimi sıkıyoronun kariyerli biri olmasi engel mi..onemli olan insan olmak mutlu olmak degilmi..neden toplum insanlari ayirim yaparak seciyor..ailesi istemez diyenler var..35 yasinda meslek sahibi adam ki zaten ilk evliligi ailesinin istegiyle olmus ve mutsuz olmus..bu sefer kendim istedigim asik oldugum kadinla yaşlanmak istiyorum diyor..neden ben dedigimde aşkin nedeni olmaz diyor...ama kimse inanmiyor..siz ne dersiniz dostlar..bende mutlu olabilirmiyim bir gun.. (
Aslinda komik bir durum yok..evet sisman gobekli gozluklu doktor amcalardan degil..35 yasinda gayet hos bir psikolog ve farkli bir sektorde is yeride var..aktif bir adam..ayrica liseyi bitirdigi sene unv.kazanmis yani evlenip cocuk yapmasi icin cokca zamani olmusAdam doktor değilde cemiyet hayatının tanınmış tiplerindenmiş gibi bir hava var
Sanki sen onların entrikalı ihtiraslı hayatına ayak uyduramazsın demişler sana :)
Bir de merak ettiğim ya doktor dediğin adam zaten 30 una kadar okul okuyo bu ne ara evlenmişte 6 yaşında bir de bebesi var. maşşalahh hızlıymış
Sen calisan bir kadinsin okumamis bir ev hanimi olsan belki sorun olabilirdi
Psikolog mu doktor mu?Aslinda komik bir durum yok..evet sisman gobekli gozluklu doktor amcalardan degil..35 yasinda gayet hos bir psikolog ve farkli bir sektorde is yeride var..aktif bir adam..ayrica liseyi bitirdigi sene unv.kazanmis yani evlenip cocuk yapmasi icin cokca zamani olmus
İyi de bizim toplumda hep kadının daha düşük seviyede olması beklenir bu yüzden tekrar ediyorum çok manasız bir konu.tartışmaya dahi lüzum yok.sen kafanda böyle abartır kendini ezik gösterirsen olacağı varsa da olmaz zaten.Canim bende bu dusuncenin sacma oldugunu belirtiyorum..iki insanin mutlu olmasina ne engel olabilir diyorum zaten..ama bilirsin ki bizim toplumumuzun at gozlukleri oldugu icin bende hemcinslerimden fikir almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?