- 2 Şubat 2017
- 3.349
- 3.499
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Teknikerim canım fakat bakıcı tutamaz durumdayım şu an ki hiç feraha çıkmadık zaten.Kadın kendine anca bakıyor napsin kendi annesinde gelse daha kötü olucak kadın kocasına mi baksın cocuklarami ne iş yapiuorsunuz
canım ya annem öldüresiye dövmüyor ki çocukları.Belki bir tokat atmıştır ama biz kızınca onuda yapmıyor zaten kızdık bildiğin.Eşim kıyameti koparttı.Annen çocuklara bildiğin bakamıyor bence. Büyük oğlanın evi yakmasından falan da bahsetmiyorum. Kazalar olur. Çok geçmiş olsun bu arada ama çocukları dövmesi falan benim için bardağı taşıran son damla olurdu.
Aslında senin durumun aile ve iş hayatını planlamadan çocuk yapınca yaşanan olumsuzluklara en iyi örnek. Belli bir yaş üzerindeki insanlar tam zamanlı çocuk bakabilecek olsaydı Allah menopoz diye bir şey icat etmezdi. Üzülüyorum bu anneanne ve babannelere. Hem yaşlısın, hem hastasın. Üstüne bir de torun bakıyorsun hem de tam zamanlı!!
Bence biraz da kayınvalidenle dene. Belki o dövmez çocukları ve hiç değilse kahvaltıda omlet falan yedirir.
ikimizde çalışıyoruz ev kira işin içinden çıkamaz olduk canım.Borçta ödüyoruz.Esiniz hakli bence. Bir daha yangin cikarsa ne olacak?
Belli ki anneniz bu isin altinda kalkamiyor. Ustelik dövüyormuş. Kvniz dövse, olabilir nolcak der miydiniz yine?
Bence anneniz kesin bakmasin. Krese verseniz? 2 yasinda alan kresler var.
bende üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdımanneniz bakmak zorunda degil yazik jadina
ikimizde çalışıyoruz ev kira işin içinden çıkamaz olduk canım.Borçta ödüyoruz.
kv çok kalamaz sanmıyorum babam hasta şartları zorlarız çokça çocuklar için.Annen çocuklara bildiğin bakamıyor bence. Büyük oğlanın evi yakmasından falan da bahsetmiyorum. Kazalar olur. Çok geçmiş olsun bu arada ama çocukları dövmesi falan benim için bardağı taşıran son damla olurdu.
Aslında senin durumun aile ve iş hayatını planlamadan çocuk yapınca yaşanan olumsuzluklara en iyi örnek. Belli bir yaş üzerindeki insanlar tam zamanlı çocuk bakabilecek olsaydı Allah menopoz diye bir şey icat etmezdi. Üzülüyorum bu anneanne ve babannelere. Hem yaşlısın, hem hastasın. Üstüne bir de torun bakıyorsun hem de tam zamanlı!!
Bence biraz da kayınvalidenle dene. Belki o dövmez çocukları ve hiç değilse kahvaltıda omlet falan yedirir.
benimde içim almıyor bu durumu zaten.O yasta alan kresler varsa oraya verin yoksa da bi yol bulunur insallah. Bence kv kb cagirmayin sonra cocuklar buyuse de gitmezler siz de git diyemezsiniz ondan sonra omur boyu beraber yasamak zorunda kalirsiniz. Cunku gitsinler desen esin sana annem babam yasli babam hasta nasil gitsinler vs gibi seyler soyler. Ama dersenki benim icin sorun yok omur boyu onlarla yasarim o zaman cagirin.
Şarları zorlıycaz artık .Ha kreşe de veremezsiniz yani?
O zaman ben olsam kvmi cagirirdim. Anneniz kendi bakima muhtac 2 cocuga bence de bakamaz.
çok sağol canım devrelerim yandı düşünmekten.Allah yardımcınız olsun diyip kaçıyorum yorum yapamayacağım malesef ki
Valla bende düşünemedim o yüzden yorum yapamadım çok zor bir durum. Rabbim işlerinizi rast getirsin eşinize bol kazanç versin sizde çocuklarınıza kendiniz bakın inşallahçok sağol canım devrelerim yandı düşünmekten.
amin alah razı olsun.Valla bende düşünemedim o yüzden yorum yapamadım çok zor bir durum. Rabbim işlerinizi rast getirsin eşinize bol kazanç versin sizde çocuklarınıza kendiniz bakın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?