- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
- Konu Sahibi myskybeatsyours
Hemen konuya giriyorum...
4 yıl süren bir ilişkim oldu...
Adam 26 Kasım 2016 da sözlenmiş ben bunu 20 Mayıs 2017 de öğrendim... ve o zamana kadar ilişkimiz devam ediyordu...
Bana bu kaleşliği yaptığını öğrendiğimde bela okudum sadece. Yüzleşmedim. Hesap sormadım, her yerden engelledim.
Inşallah hayatında herkesi teker teker kaybedersin dedim içimden...
Sene oldu 2017...
26 Kasım 2017 tarihinde... ćocuğu kadar sevdiği 15 yaşında ki köpeğini kaybetmiş...
Dikkat ederim söz tarihi ile aynı tarih...
Ben insanlardan çok hayvanlara sevgi ve değer veririm... her hayvanı her böceği çok severim...
Kendime kızgınım ve bela okuduğum için suçlu hissediyorum...
O köpeğe birşey olmasını hiç istemezdim. Vicdan yapıyorum.
Sizce bu karmanın etkisi mi ? Lütfen değil diyin vicdanım rahatlasın...
Dipnot : hala nişan/düğün olmamış... köpeğini kaybettiği için depresyondaymış kulağıma geldi. Bir kuyuda tek başına ölür inşallah (ama köpeğe zarar gelmesini hiç istemezdim)
4 yıl süren bir ilişkim oldu...
Adam 26 Kasım 2016 da sözlenmiş ben bunu 20 Mayıs 2017 de öğrendim... ve o zamana kadar ilişkimiz devam ediyordu...
Bana bu kaleşliği yaptığını öğrendiğimde bela okudum sadece. Yüzleşmedim. Hesap sormadım, her yerden engelledim.
Inşallah hayatında herkesi teker teker kaybedersin dedim içimden...
Sene oldu 2017...
26 Kasım 2017 tarihinde... ćocuğu kadar sevdiği 15 yaşında ki köpeğini kaybetmiş...
Dikkat ederim söz tarihi ile aynı tarih...
Ben insanlardan çok hayvanlara sevgi ve değer veririm... her hayvanı her böceği çok severim...
Kendime kızgınım ve bela okuduğum için suçlu hissediyorum...
O köpeğe birşey olmasını hiç istemezdim. Vicdan yapıyorum.
Sizce bu karmanın etkisi mi ? Lütfen değil diyin vicdanım rahatlasın...

Dipnot : hala nişan/düğün olmamış... köpeğini kaybettiği için depresyondaymış kulağıma geldi. Bir kuyuda tek başına ölür inşallah (ama köpeğe zarar gelmesini hiç istemezdim)