Karma mı? :(

myskybeatsyours

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
1.404
3.641
33
Hemen konuya giriyorum...

4 yıl süren bir ilişkim oldu...
Adam 26 Kasım 2016 da sözlenmiş ben bunu 20 Mayıs 2017 de öğrendim... ve o zamana kadar ilişkimiz devam ediyordu...

Bana bu kaleşliği yaptığını öğrendiğimde bela okudum sadece. Yüzleşmedim. Hesap sormadım, her yerden engelledim.

Inşallah hayatında herkesi teker teker kaybedersin dedim içimden...

Sene oldu 2017...

26 Kasım 2017 tarihinde... ćocuğu kadar sevdiği 15 yaşında ki köpeğini kaybetmiş...

Dikkat ederim söz tarihi ile aynı tarih...

Ben insanlardan çok hayvanlara sevgi ve değer veririm... her hayvanı her böceği çok severim...
Kendime kızgınım ve bela okuduğum için suçlu hissediyorum...

O köpeğe birşey olmasını hiç istemezdim. Vicdan yapıyorum.

Sizce bu karmanın etkisi mi ? Lütfen değil diyin vicdanım rahatlasın... :KK43:

Dipnot : hala nişan/düğün olmamış... köpeğini kaybettiği için depresyondaymış kulağıma geldi. Bir kuyuda tek başına ölür inşallah (ama köpeğe zarar gelmesini hiç istemezdim) :KK43:

Hemen konuya giriyorum...

4 yıl süren bir ilişkim oldu...
Adam 26 Kasım 2016 da sözlenmiş ben bunu 20 Mayıs 2017 de öğrendim... ve o zamana kadar ilişkimiz devam ediyordu...

Bana bu kaleşliği yaptığını öğrendiğimde bela okudum sadece. Yüzleşmedim. Hesap sormadım, her yerden engelledim.

Inşallah hayatında herkesi teker teker kaybedersin dedim içimden...

Sene oldu 2017...

26 Kasım 2017 tarihinde... ćocuğu kadar sevdiği 15 yaşında ki köpeğini kaybetmiş...

Dikkat ederim söz tarihi ile aynı tarih...

Ben insanlardan çok hayvanlara sevgi ve değer veririm... her hayvanı her böceği çok severim...
Kendime kızgınım ve bela okuduğum için suçlu hissediyorum...

O köpeğe birşey olmasını hiç istemezdim. Vicdan yapıyorum.

Sizce bu karmanın etkisi mi ? Lütfen değil diyin vicdanım rahatlasın... :KK43:

Dipnot : hala nişan/düğün olmamış... köpeğini kaybettiği için depresyondaymış kulağıma geldi. Bir kuyuda tek başına ölür inşallah (ama köpeğe zarar gelmesini hiç istemezdim) :KK43:

insan için bu temennide bulunan birinin hayvanları sevebileceğine de inanmıyorum.

Bu nasıl hir beddua dir arkadaş o kadar da değil yani çiçeği böceği sevdiğin kadar azıcık ta insanları sev sevgilisiniz diye tapulu malınız değil olan olmuş daha neyin kini bu

insan için bu temennide bulunan birinin hayvanları sevebileceğine de inanmıyorum.

Insanları sevmiyorum ki...
Hayvanları seviyorum çünkü onlar sadık. Yamuk yapmazlar. Masumlar.. tek dertleri yavrularını doyurmak.

Peki insanoğlu ?
Doğa yı katletti... tek amaç tüketmek ve tükenmek. Saçma sapan planlar, entrikalar, kötülükler... evet ben sevmiyorum insanları.
Vicdan yok merhamet yok sevgi yok.
Saçma sapan kaprisler... istekler. Değersizlikler.

Tek önemli şey para, meta...

Oysa hayvanlar... doğa ya zarar vermez... (evet onlarda birbirlerini yiyip öldürüyorlar lakin keyfi bir neden den ötürü değil sadece yaşamak ve yavrularını büyütmek için)...
Insanlar ise keyif için deri mont yaparlar, çanta yaparlar... keyif için böcek yerler yok şu yok bu....

Silahlar üretip savaşlar çıkartılar vs...

Daha sayacağım bir sürü şey.

Evet ben insanları sevmiyorum... sevmiyorum acımasızlığı. Ben dahi hepimiz acımasızız yeri geldiğinde

Sanırım siz hayvanların değerlini yeterince bilmiyorsunuz... insan daha önemli. Saygı duyuyorum düşüncenize.

Insanları sevmiyorum ki...
Hayvanları seviyorum çünkü onlar sadık. Yamuk yapmazlar. Masumlar.. tek dertleri yavrularını doyurmak.

Peki insanoğlu ?
Doğa yı katletti... tek amaç tüketmek ve tükenmek. Saçma sapan planlar, entrikalar, kötülükler... evet ben sevmiyorum insanları.
Vicdan yok merhamet yok sevgi yok.
Saçma sapan kaprisler... istekler. Değersizlikler.

Tek önemli şey para, meta...

Oysa hayvanlar... doğa ya zarar vermez... (evet onlarda birbirlerini yiyip öldürüyorlar lakin keyfi bir neden den ötürü değil sadece yaşamak ve yavrularını büyütmek için)...
Insanlar ise keyif için deri mont yaparlar, çanta yaparlar... keyif için böcek yerler yok şu yokbu....

Daha sayacağım bir sürü şey.

Evet ben insanları sevmiyorum... sevmiyorum acımasızlığı.

Sanırım siz hayvanların değerlini yeterince bilmiyorsunuz... insan daha önemli. Saygı duyuyorum düşüncenize.

Tabiki seviyorum tAbiki değer veriyorum hayvanlara.Anlattığın gibi insanlar olduğu gibi sadece sevmek istedim diye sol elimin baş parmağında derin bir iz bırakan kediler de var.

Ben de hiç anlattıklarına benzemiyorum çok şükür. Siz de benzemeyin, ister karma ister beddua ister bla bla... etmeyin, kötüye niyet etmeyin.

Benzer seyleri bende yasadim. Ama boyle beddua etmedim karsimdakine. Allaha havale ettim. Ben korkarim adam bile olamayan insanin benim bedduamdan falan olmesini. Sizde Allaha havale edin. Kendinizi uzmeyin bu kadar.

Karma dediginiz sey ne? Aslinda ilahi adalet. Bu tabirin modern adi.
Simdi ben bu duruma bir taraflarimla gülüyorum acikcasi. Sadece sizin icin demiyorum, kendini bu kadar önemseyen herkes icin bunu düşünüyorum. Bir insanin kendisi icin bir karmanin yani aslinda ilahi adaletin gerçekleştiğini düşünmesi icin nasil bir ulvi kulluk yapiyor olmasi gerekiyor?
Allah sizi o kadar seviyor ki cektiginiz aşk/ihanet acisi icin gitmis baska bir canlinin canini almis? Gercekten bu size mantikli geliyor mu? Ya da diyelim ki boyle yapti, sizce pek acimasiz olmaz mi?
Hayvancagiz ölmüş iste. Topragi bol olsun. Bunu kendinize hic cevirmeyin, tabii ki alakasi yok. Kötü bir tesaduf olmus.

Back
X