Karmakarışıgim esimle ilgili sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her şeyi organize eden bir adam olduğu için o konuda konuşmamistik. Ben kendimce bir otel olur diyordum
Çok mu zengin bu adam? Nikahtan sonra ne yapacağınızı bile tahminle biliyorsunuz. Soramıyorsunuz galiba bir şeyleri. Planlayan adam söylemez mi? Her şey onun kontrolünde başlamış, devam ediyor.

Her söylediğine neden inanıyorsunuz, 1 yılda tanıdığınız adama neden güveniyorsunuz? Akıl var nizam var evlenmişsin olmamış, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Siz değil yoğurt kızgın yağ yemeye kalkmışsınız. Çocuksuz 24 yaşında kadın neden 3 çocuklu, boşanmış 38 yaşında adamla evlensin. Ben 34 yaşındayım, çocuğum yok şu gün boşansam gene çocuklu adamla evlenmem.

Gördüğünüz gibi adamın dediklerinin hepsi yalan. Kaldı ki hiçbir kadın 3 tane küçük çocuğu varken kolay kolay boşanmaz. Adam baştan aşağı falso hala üstüne çocuk yapmaya çalışmışsınız. Hatalardan hata beğen. Yani eğer zekasal bir sorununuz yoksa gözünüze sokulmuş bu evliliğin olmayacağı ama görmek istememişsiniz.

Ay o esiniz olacak adam çok bi şey olsa eski eşi 3 cocukla boşamazdı merak etmeyin. Ne var bu boşanmış çocuklu adamlarda yahu erkek mi kalmadı kosa kosa bunlarla evleniyor gencecik kadınlar.

hadi ilki hataydi diyelim ya ikincisi? o kadar zaman gecmis aradan bir gram bile degismemis gelismemissiniz yine kendinize hayati zehir etmenin bir yolunu bulmussunuz burada size bosan dense bosanacak misiniz simdi?

Evet az çok belli . Tahmin edilebilir sorunlar. İlla yaşayarak bilmeyi beklemezsin. Kesin ayrıl. Durumu iyi diye mi 14yasi görmezden geldin

Evet az çok belli . Tahmin edilebilir sorunlar. İlla yaşayarak bilmeyi beklemezsin. Kesin ayrıl. Durumu iyi diye mi 14yasi görmezden geldin
Yoo durumu abartilacak kadar iyi degil zaten ..küçüklükten beri yaşça büyük adamların eşlerini daha çok sahiplenecegi gibi bir inanisla büyüdüm. Ben de hep adamın iyi taraflarına tutundum sahiplensin sevsin yeter dedim

İlk evlilikte tamam bir hata etmiş ş.çmışsın da ikincide niye öyle sıvadın? Neyse olmuş bitmiş, adam sıkıntılı. Seni eşi olarak göremiyor bence.

Sen de sıkıntılısın. Çocukları ile konuşurken eski karısı 3 5 cümle konuşunca niye problem ettin ki, ne demek muhatap olma. Napsın adam o anda mesela, çocukları da varken üstelik? Çok saçma tepkiniz.
Bana cocuklarını övüyor demişsiniz napsın kime övsün, karısı değil misiniz? Eski eşine araba ev aldı demişsiniz çok da güzel yapmış helal olsun sonuçta adamın 3 çocuğu anneyle yaşıyor değil mi? Siz kafanızı biraz değiştirin. Adam hakkında ya da size yaptıgı şeyler hakkında eksik anlattıklarınız var diye düşünüyorum.

Yok.
Ne işin var baban yaşibdaki kart heriflerle ısrarla bu tip ilişkilere yoneliyorsan bir terapiste görunmen gerek konu sahibesi. Gördüğüm kadarıyla babasız büyüyen kadınlar ortayaşlı erkeklerden baba sevgisi bekliyorlar, bulamayınca da sonu hüsran tabi.

Küçüğüm yavrucum. Aileni bırakma. En kötü aile kötü kocadan bin kat iyidir. Gencecik kızsın ne işin var kazık kadar 3 çocuklu adamla. İyiki çocuğun olmamış şükret.

Kesin sorunlu olan kadındır. Bu melaike koca hint kumaşı.
Hayir, uyenin secimleride ilginc, bir tane 14 yas buyukten basi yaniyor gencecik yasta, bosaniyor, sonra 1 sene gecer gecmez yine 14 yas buyuk biriyle basini yakiyor, 3 cocuklu olusuda bonusu.

Geçmişinde nasil bir travmasi varsa hep ayni donguye giriyor.

Olay 14 yaş büyük ve 3 çocuklu biriyle evlenmiş olmanız değil aşık olup sevmişsiniz bunlar güzel duygular ama evlenmeden önce göremediyseniz bile evlendikten sonra bunca yaşanana tepkisiz kalmamalıydınız. Sorun karşınızdaki kişinin büyük çocuklu olması değil tüm bunlara rağmen mutlu da olabilirdiniz ama sorun sizi değersiz görüyor sizi sevmiyor olması. Size kıymet veren biri gerçekten ne bu cümleleri kurardı ne böyle davranırdı ne de eski eşine eşyalarına karşı böyle tepkiler verirdi. Tepkisiz kalmanızın arkasında ne travmalar ne zorluklar vardır belki bunları bilemeyiz ama karmanızı kırın ve kendinizi sevmeye başlayın. Aksi takdirde üstüne çocuğunuz da olursa tek zorluğu ve üzüntüyü siz yaşayacaksınız. Umarım ayrılabilirsiniz.

3 çocuklu adamı mükemmel ise eşi neden boşasın? Bu adam neden boşanmış diye merak etmediniz mi hiç? Başınızdan kötü bir evlilik geçmişken hiç vakit kaybetmeden 2. hatayı nasıl yapabildiniz anlayamıyorum.
Tekrar boşanacaksınız ve bir daha sütten ağzım yandı deyip yoğurdu üfleyerek yiyeceksiniz. Mümkünse bir süre hayatınıza kimseyi almamakla işe başlayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…