Karmakarışıgim esimle ilgili sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam ilk günden ne mal olduğunu göstermiş üstelik daha önce deneyiminiz var ısrarla çocuk yapmanın haklı bahanesi yok,leş evliliğe bir masumu dahil etmek kötü kalpliliktir .Siz, kendine bile acımayan bile bile hata yapmayı seçen ve deli gibi doğurmak isteyen kötü birisiniz benim gözümde...

Sizden yaşça büyük çocuksuz size psikolojik şiddet uygulayan adamda ne vaatler verip yurt dışına götürdü sizi,bu niye farklı olsun ????üstelik 3 küçük çocuğu varken iğrenç bir adammış ki kadın sittir etmiş boşamış.Alnına ben rezil bir kocayım yazdırmış gibi herşey ortadaymış.....Ailenize yazık kızları fikirsiz eş seçimi berbat ALLAH yardımcısı olsun onların siz zaten bundan ayrılınca 5 çocuklu bulur gidersiniz.....

Siz 23 yaşında böyle körlemesine kararlar verirken aileniz demedi mi hiç "kızım ne yapıyorsun" diye cidden?
Benim annem beni kimselere birakmaz akılsız kızım ben sana hiç mi kafanı kullanmayı öğretemedim diye diliyle paralar vallahi. İlginç.
Sizinkiler bir de adamın çocuklarına hediye yolluyorlarmış. Adam benim kızımı insan yerine koymayacak ben onun çocuklarına hediyeler yollayacağım. Daha neler.

Bosansanız bile yine sorunlu birini bulursunuz çünkü sizin düşünce yapımızda çok büyük sorunlar var. Bu yazdıklarınız her şeyi açıklıyor. Çocuklu ve büyük erkekler evlenip mutlu olanın görmedim tam tersine böyle yapıp normal düşünmeyen çok kadın gördüm.

Hâla atanınca diyorsunuz.
Siz o arada hamile kalırsınız pek tabii.
Atanacak olan, cidden öyle bir derdi olan ilk evlilik sonrası buna ağırlık verirdi en kötü.
Kendinizi sınav diye kandırmayı bırakın.
Yaşça büyük erkeklerin daha çok sahiplenici olduğu düşüncesinden de kurtulun artık. Bu karakter meselesi sadece. Ayrıca sahiplenilmeye değil tek başına var olmaya ihtiyacınız var sizin. Bu kafayla boşansanız bile benzer birini bulmanız büyük ihtimal.

Son düzenleme:
Hanfendi farzedelim ki karşısına çıkan ilk adamla karşına gözüne bakmadan evlenip mutlu olan da var, şimdi hepimiz öyle mi yapalım? Bakın ben aranızdaki yaş farkında değilim ama sizin kendinizi koruma mekanizmanız sıfır. Yahu bi kere travmatik bi evlilik yapmissiniz 14 yaş büyük bi adamla. İkinci evliliğinizde o 14 sayısının bile size travmatik ve itici gelmesi gerekir, aman 1 olsun 4 olsun 13 olsun 14 olmasın der insan. Siz kendinizi korumak için ne yapmışsınız? Düğün istememissiniz. Benim kocam benim yaptığım yemek için bana surat assa, git şunu bunu ara, bizim usullerimize göre ogreniceksin falan dese bi daha yalvarana kadar ev yemeği yiyemez bu evde. Ailenize de belki kocanizla barisirsiniz diye, size git kızım kocandir bunda bişey yok desinler diye, hikayenin tamamını anlatmiyosunuz

Nasıl bir motivasyonla boşandıktan sonra paldır küldür ikinci hataya düştünüz? Hem 14 yaş hem de 3 çocuk. Hiç evlenmeseydiniz ne olurdu ki?
Bir yandan çok ama çok üzücü ama diğer yandan kendi kararlarınızın sonuçlarını yaşıyorsunuz, ne bekliyordunuz ki?
Bir de ha bi gayret çocuk doğurmaya çalışıyorsunuz, pes.
Kendi yeriniz yok o evde, çocuk gelince ne olacak acaba. Hiç mi ders almaz hiç mi akıllanmaz insanoğlu.
Boşanmaktan başka yapacak bir şeyiniz yok. Değişmez ve düzelmez.
Ben bu tip hanımlara hayret ediyorum. Evlenince düzelir, zaman geçsin düzelir, çocuk olsun düzelir. Bu tıpkı "kızlar evlenmeden önce kocam esmerdi, evlenip banyo yapınca sarışın olur diye düşündüm" demek kadar saçma. Neyse o.

Ayrıca kusura bakmayin anne olmak istedim adı altında adamı kendinize bağlayacağınızı, size daha çok değer vereceğini düşünüyorsunuz. Maalesef o iş öyle olmuyor ama.
Burada kaç kadın okuduk loğusa haliyle hüngür hüngür ağlarken tek başına beşik sallayan. Şu mutsuzluğa bir de bebek ekleyip onun da hayatını kaydırmayın.

Yurt dışındaki evliliği de maddi sebeplerden mi yaptınız? Hadi onda hata yaptım yaşı büyüktü işimi bıraktım gittim hata idi demişsiniz Sadece laftami bu dedikleriniz.Donuo gelip bı yerden iyi kötü iş olayına gireceginize gene 3 çocuklu sizden büyük biriyle evlenme nedeniniz de aşk mı bu sefer .Sürekli kendinize çelme takıyor gibisiniz kimsenin size birşey yaptığı yok

Ayrıca ben yargilamiyorum karısı niye boşanmış 3 çocuk banane .Sonuçta boşanmış kadın aldatmistir adam aldatmistir yada birbirlerinden bikmislardir isterse 5 çocuk olsun oradindan banane beni ilgilendiren kısmı sizin seçimler.Bu ağır hasarlı evlilikten alabileceğinizi alıp bir işe girip uzun müddet evliliği düşünmemenizi öneririm .Bırakın Bosanin artik kimseye boşan yazmam diyordum lakin bence hayatınızda bir kez doğru karar alın .

Aslında ailem hikayeyi bu şekilde biliyor onlar da üzülüyor bi yol düşünüyorlar..evet ikisinde de kendimi koruyamadım umarım siz hayat boyu kendinizi korur insanüstü bir performans sergilersiniz.

Asgari ücretle bir yerde çalışsanız bu kocanın lafından iyi çoluk yok çocuk yok şimdi yaptınız yaptınız .İnsan bin ömür bekar kalsa başına laf kakan yediğini içtiğini giydiğini çıkardığını sayan insanla olmaktan bin kat iyi .Bırakın elalem size kötü bu iki kere evlendi desin onların ne dediği kimin umrunda konuşur konuşur susarlar .Sizin hayatınız daha önemli bu koca iyi çıksa ufak sorunlar olsa yapmam bu yorumu .Boşanan her insan kadın yada erkek kötü değildir bazen düşünmeden evlilik yürüsün diye böyle çocuk üstüne çocuk yaparlar genede gırtlağa çıkınca sorunlar bu sondan kacamazlar .Fakat bu koca defolu iyi bir kısmet degilki

Bir an önce gidip psikolojik tedavi görmelisiniz.İlk hatayı ,ilk evliliğinizden boşandığınızda Türkiye'ye geri dönerek yapmışsınız. Yaşadığınız ülkede kendinize çok daha rahat bir düzen kurabilirdiniz.İkinci olarak eski ilişkinin travmasını atlatmadan, ikinci kez, nikah masasına oturmuşsunuz.3.olarak çocuksuz bir kadın olarak ,3 çocuklu bir adam ile evlenmişsiniz.4.hatayı ise sizi mutsuz eden bir adamdan hala hamile kalmaya çalışarak yapıyorsunuz.Bu hataların sonucunda yaşadıklarınız çokta sürpriz değil.Artık gözünüzü açarak mantıklı mı davransanız ?Şu an ki eşiniz evde kadın olsun,yemekleri benim istediğim gibi yapsın,çocuklarım bana geldiğinde onlara baksın diye evlenmiş gibi duruyor sizinle.Boşanmayacaksanızda çocuk bari yapmayın

Anlatamıyorum galiba çocuk istemiyorum. Şu an ailemin yanındayım gitmeyi düşünmüyorum. Evet derdim şu an kendim atanmam para kazanmam bağımsız olmam niye inanmıyorsunuz bütün bunları yaşadım diye sizi derdimin kendim olduğuna nasıl inandirabilirim

sonuna kadar okumadım tabi yargılamıyorum asla içinizde neler yaşadığınızı bilemem ama keşke boşandıktan sonra biraz bekleseydin tanımak için. 1 yılda kimse kimseyi tam anlamıyla tanıyamaz ki kaldı ki boşanmış biri olarak hemen cesaret etmemen lazımdı. neyse olan olmuş tavsiyem cocuk yapma ve hemen boşan. ayrıca eski evinde eski eşyalarla kalmak nedir ? herşeye tamam diyen gelinlerim mutlu oldugunu hic görmedim.

Aslında ailem hikayeyi bu şekilde biliyor onlar da üzülüyor bi yol düşünüyorlar..evet ikisinde de kendimi koruyamadım umarım siz hayat boyu kendinizi korur insanüstü bir performans sergilersiniz.
Ay hem garipsiniz hem atarlısınız
Az bile yazmışlar oysa
Sizin muhakeme yeteneginiz sorunlu demiyorum resmen yok.

Hanfendi farzedelim ki karşısına çıkan ilk adamla karşına gözüne bakmadan evlenip mutlu olan da var, şimdi hepimiz öyle mi yapalım? Bakın ben aranızdaki yaş farkında değilim ama sizin kendinizi koruma mekanizmanız sıfır. Yahu bi kere travmatik bi evlilik yapmissiniz 14 yaş büyük bi adamla. İkinci evliliğinizde o 14 sayısının bile size travmatik ve itici gelmesi gerekir, aman 1 olsun 4 olsun 13 olsun 14 olmasın der insan. Siz kendinizi korumak için ne yapmışsınız? Düğün istememissiniz. Benim kocam benim yaptığım yemek için bana surat assa, git şunu bunu ara, bizim usullerimize göre ogreniceksin falan dese bi daha yalvarana kadar ev yemeği yiyemez bu evde. Ailenize de belki kocanizla barisirsiniz diye, size git kızım kocandir bunda bişey yok desinler diye, hikayenin tamamını anlatmiyosunuz
İnsanüstü bi performans sergilemiyorum, "kelimelerine dikkat et benimle bu şekilde konusamazsin" demem yetiyor. Size de tavsiye ederim.

Emin ol dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…