Karmakarışıgim esimle ilgili sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani yarisina kadar anca okuyabildim bi insan ancak bu kadar kotu yanlis kararlar verebilir. Hic mi aile uyeniz arkadasiniz yok ? Neden boyle evlilikler tercih ediyorsunuz bu yasinizda pes valla

Sen kaşındın. Kudurdun di mi kocasız kalcan diye. Daha adamı tanımadan, kendi travmanı atlatmadan en az senin kadar sorunlu birini beyaz atlı prens diye belleyip kurtuluşu onda aradın. Boşan, terapiye git, mümkünse uzunca bir süre evlenme. Ayrıca verilmiş sadakan varmış da çocuğun olmamış. Yat kalk dua et.

benim anlamadığım hadi sen akıl edemedin mantıksızsın da çevrende seni seven düşünen eşin dostun da mı yok? san akıl veren yapma etme diyen de mi yok? bu yaptığın saçma sen napıyorsun diyen kardeşin anan baban yok mu? bu hikaye ne kadar sinir bozucu.

Satırı satırına katılıyorum size biraz daha güçlenince ayrılmayı düşünüyorum.

Travma bile bu seçimlerini duyunca şoka girmiş olabilir

İnanılmazsın. Terapiye başla, işe gir ve boşan. Bir daha da kimseyi zaman geçmeden hayatına alma.

Tüm suç sizin öyle lafı evirip çevirmeye gerek yok .Hadi ilk evliliğin hataydı aşktan gözüne perde indi, eee pişman olup 2 ayda topukladın.Sonra gelip boşanmış senden büyük, 3 çocuklu adamda ne buldun??Aklı başında biri olsan ben bir deliden kaçtım kurtuldum 3 çocuk varken boşayan kadın ne gördüde gitti.Kesin bu adamda var bir bokluk derdin .Çek dur ne diyelim .....

Çocuksuz bosanmissin çöpsuz uzum olarak niye gidip uc cocuklu adamla evlendin gencecik yasinda ilki yanlismis ikincisi de ondan yanlis kendine zorun mu var çocuğun yokken boşan çalış hayatına bak bir kere geliyorsun bu dünyaya yahu hayret birseysin

Erkek kadından 5bilemedin 6yas büyük oluyordu eskiden 14 kadar değil. Eski karısına ev vermiş vs yukarda bir sürü şey saydın milyarder demedim ben de.

Yok hayır sınavı kazanınca diyorum bu durumda çocuk istemediğimi yazıda belirtmiştim zaten
Sınava ailenizin evinde hazirlanin su adami da bosamak icin fazla gec bile kalmissiniz bosayin gitsin ne bu ben anlamıyorum ki patates degilsiniz ki kizgin yaga atliyorsunuz

Biz de ne inanışlarla büyüdük de etrafımıza sağa sola baktık iki kitap okuyup iki flim izledik heybemizde sadece o inanışları taşımadık, büyüdüğün inanışın seni bir kez yerle bir etmiş hiç inanışını sorgulamadın mı?

Neden bütün bunlar olurken bu muhteşem evliliğinizi bir de çocukla taçlandırmaya çalıştınız ben de bunu çok merak ettim
Evliligimizde sadece bunlar olmuyordu ben size olumsuz yaşadıklarımı yazdım yeri geldi beni çok mutlu etti . Ama bunlar içime oturan şeyler. İyi şeyleri silip süpüren şeyler. Kavgaları uzatmamasi cabucak gönlümü alması iyi tarafları. Severek evlendigim için anne olmak istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…