- 25 Ekim 2012
- 432
- 9
- 48
- Konu Sahibi nehirimnehir
Arkadaşlar tekrar merhaba uzun bir süredir kötü giden derslerimi toparlamam adına giremiyordum. artık derslerim çok iyi ve yeterince zaman ayırabileceğim. Arkadaşlar,arkadaşımın ortamndan biri ile görüştük ve flört etmeye başladık herşey çokk iyi gidiyordu ve her fırsatta benim yanımda olduğunu hissettiriyordu bana ülkeden çıktığım zaman ve geldiğim zaman onu bulurdum yanımda. tatil dönemi oldu memleketlerimize döndük ve ben onu eskisinden daha çok sormaya hatta artık mesajlarda canımlar diyorduk birbirimize. sonra nasıl hissettysem kendi duygularımı açtım ve konuştumuzda bunu okul zamanı yüzyüze konuşmamız gerektiğini bu tür şeylerin telefonda konuşulmaması gerektiğini söyledi. benimle mutlu musun diye sorduğumda evet yanıtını verdi ve ekledi seni öpücem dedi. sonra ben bikaç defa sorunca uzaklaşmaya başladı sebebini sorduğumda üstüme geldiğini hissettim dedi. okullar açıldı ben yatay geçiş stemiştim onun memleketine kabul aldım şimdi ise görüşemiyoruz onunla. ev arkadaşı ile görüştük telefnda ama ona bişey tabiki anlatamıyorum ve söyleyemiyorum. gelcem görüşelim istiyorum dedim görüşemeyiz dersanem ve okulum var diyerek kaçamak cevaplar verdi bana. şimdi kendi okulma gidiyorum. uğraşmak istiyorum kızlar geri çekilmek istemiyorum ama bir yanım aptal olma diyor. çok çaresizim sıkıntı yapıyorum kendime yediğim yemekten lezzet almıyorum
sizce kızlar ne yapmalıyım çok canım acıyor.