- 28 Temmuz 2011
- 19.707
- 7.488
- 448
- Konu Sahibi nehirimnehir
canım evet garip biraz.daha öncedende olmuş böyle bir durum.hiç ilişkisi olmadığı bilinen kısmı. 5 yıldır böyle ve biriyle çıkcak gibi oluyo ama sonra olmuyo ne varsa artık.kendi içinde derken canım??? canım bayramda ben izmirdeyim onun memleketi ve tatile ailesini görmeye gelcekmi onu bilmiyorum işte.bir sorun mu var die sorsam eminim cevap versede okula gidip geliyorum olacak. sence uğraşılır mı :/
bir güvensizliği vardır belki, sürmez sanıyordur, belki içinde kendiyle ilgili bir şeyleri yenmeye çalışıyordur, arada küçükte olsa sevgi, ilgi görmek isteyip ciddi bir hal almaya başladığında kendin de devamını getirecek gücü göremiyordur, ya da dışarıdan görünen haliyle ilgi görünce soğuyan kişilerdendir.. psikolojik durumlar yani..
önceden böyle böyleydin, sonradan değiştin, ilgisi olan kişiye vakit ayırabilir bir insan çünkü o da ister tarzında açıklayıcı bir konuşma yapabilirsiniz belki, biraz kıstırmaya çalışarak..
bana kalırsa dengesiz kişilerle çok uğraşmamak gerek, şahsi düşüncem.. ha var mıdır azmedip değiştiren kişiler olabilir, ve bence bu yoğun duygular varsa o zaman olabilir gibi... içinizden geçenle mantığınız bir arada olmalı ve o şekilde gözlemlemelisiniz :) çok iyi düşünmekte zarar veriyor ama direk kötü düşünmekte haksızlık yaratabiliyor bazen...