Açık olsun diye 40 dakikadır uğraşıyorum ama, nereyi anlamadınız tam?Anladıysam nolayim
Desmond HomeDesmondHome 100 kayme dökülürsen 1 defa daha okurum
Ama anladığım kadarıyla teyzen buhran döneminde
İşini halletmesi için kardeşim götürdü oraya kadar, bunda sorun yok. Arkadaşının yanına çıksın sıkıldı dedik. Yakıtı sorun etti. Ki gidip gelmesine yetecek yakıtı alacaktık...Kadın kendi arabasının peşine düşmüş anladığım kadarıyla.
20kardeşin kaç yaşında?
Ayy Desmond abemiz duymasınDesmond Home
Annemler yedi kardeş olunca birbirine girdi her şey ama en açık böyle anlatılırdı galiba
Sassy merkeze bayağı uzak ananemler kalabalık gürültü sevmiyorlar. Toplu taşıma var ama 40dk bir. Biz zaten eşi götürecek diye çıktık. Al şoförlüğümüzü yap der gibi davrandılar. Daha sonra da 10-15 dklik mesafe için eşimin haberi yok mevzusuna giriyor. Hayır teyzem kalmak istiyordu. Babam bizi geç alacaktı oradan, oturur sohbet ederiz istemişti. Babam tekrar işim çıktı falan deyince morali bozuldu. Herkes ona göre ayarlanmak zorunda sanki.şimdi ben arabamı birine versem "benim eşimi, çocuklarımı da götür" diye sonrasında arabamı alıp arkadaşlarının yanına gitmesini istemem orada teyzeni ve eşini anlıyorum. 20 yaş bir de bahsi geçen yer ankara yani gideceği yer ya yürüme mesafesidir ya da toplu taşıma vardır diye düşünüyorum kardeşin çok sıkılmış olsa giderdi.
teyzenin diğer tavrını da şöyle anladım, anneannenlerde durmak istememiş. fırsat varken sizinle o da çıkmak istemiş ama belirsizlik olunca da gümbürtüye getirip çıkmış evden. sorunun sizlik olduğunu sanmıyorum belki de anneannenin evinde başka bir şeye canı sıkılmıştır.
Sassy merkeze bayağı uzak ananemler kalabalık gürültü sevmiyorlar. Toplu taşıma var ama 40dk bir. Biz zaten eşi götürecek diye çıktık. Al şoförlüğümüzü yap der gibi davrandılar. Daha sonra da 10-15 dklik mesafe için eşimin haberi yok mevzusuna giriyor. Hayır teyzem kalmak istiyordu. Babam bizi geç alacaktı oradan, oturur sohbet ederiz istemişti. Babam tekrar işim çıktı falan deyince morali bozuldu. Herkes ona göre ayarlanmak zorunda sanki.
ben alıştım bu işe kibariyenin annesi eski damadına şüförrrr şüförrrr der dururdu benim bazı apartman rakadaslarım ve bazı veliler de beni sanıyorrrlar şüförrr şüförrrr.evden çıkış saatime bile karışan oldu yavvvdiğer konuda saçmalamış o zaman ama ben araba konusunda hala teyzeye hak veriyorum. annenle sen gitmemiş olsanız tamam şoförlük yapmış olur ama kardeşin sizi de götürmüş yani.
İşini halletmesi için kardeşim götürdü oraya kadar, bunda sorun yok. Arkadaşının yanına çıksın sıkıldı dedik. Yakıtı sorun etti. Ki gidip gelmesine yetecek yakıtı alacaktık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?