- Konu Sahibi kismetmisnapcan
-
Hic sevmedigim bir seydir, hatta yapanlara sinir olurum. Ama soylemeden edemeyecegim. Konu sanki hayal urunu gibi geldi. Anlatis tarzi falan.. Evet karnemi gormustu!! Bilmemne.. inanilmaz ayrinti dolu. Sanki bir film anlatiyormus gibi hissettirdi uslubu.
Eger yaniliyorsam kusura bakma gunahini almak istemem. Benim babam da cok sinirlidir, sinavlardan dusuk alinca falan kizardi ama karne gunleri hep teselli ederdi. Hadi ondan gectim kufretmezdi.dovmeye kalkmazdi. Eger anlattiklarin dogruysa bu aileden kurtulmak icin tek sansin adam akilli ders calisip universite kazanmak. Baska turlu hayatini kurtaramazsin.
Aynen bende kimsenin günahını almak istemem ama baban sana bu kadar şey yaptı ama sen bu kadar şiirsel bir dille anlatabiliyorsun. Açıkçası bana biraz garip geldi.
Ama eğer bu kadar cani baban varsa -evet cani diyorum çünkü bu yaptıkları canilik- yapman gereken şey daha çok çalışıp o evden kurtulmak.
Bir de madem yeter artik deyip odana gittin baban da uzatmadi evden gitti, en basinda niye canina kiyacak kadar korktun bi izah ediver.. Ha bir de kapiyi kiracak kufredecek kadar ofkelenen baban ne oldu da sakinlesti dovmedi onu da merak ettim.
Bu sene hep babaannemle atıştık çok sinirlerimi bozdu arkadaşlarımla da annem yüzünden aram açıldı
'aile'de kavga var gürültü var şiddet var e ben bu halde nasıl derslerimi düşüneyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?