- Konu Sahibi kismetmisnapcan
-
konu fake bence... 16 yaşındaki bir çocuk bu cümleleri kurmaz, bu olayı böyle anlatmaz..
Hic sevmedigim bir seydir, hatta yapanlara sinir olurum. Ama soylemeden edemeyecegim. Konu sanki hayal urunu gibi geldi. Anlatis tarzi falan.. Evet karnemi gormustu!! Bilmemne.. inanilmaz ayrinti dolu. Sanki bir film anlatiyormus gibi hissettirdi uslubu.
Eger yaniliyorsam kusura bakma gunahini almak istemem. Benim babam da cok sinirlidir, sinavlardan dusuk alinca falan kizardi ama karne gunleri hep teselli ederdi. Hadi ondan gectim kufretmezdi.dovmeye kalkmazdi. Eger anlattiklarin dogruysa bu aileden kurtulmak icin tek sansin adam akilli ders calisip universite kazanmak. Baska turlu hayatini kurtaramazsin.
zamaninda bende çok çektim karne yüzünden özellikle lise 1 de fen bölümündeydim ve ilk dönem 2-3 dersim iyidi gerisi hep zayifti ve karnemi anneme verip ders çalişmaya gitmiştim ve babam bana derslerin nasil diye sordugunda hep kötü derdim niye derdi çok zor derdim, yani babamin hazirlikli oldugunu saniyordum ama nerdeee. ben yokken evde kiyamet kopmuş, babam hayatimda hiçbir zaman derslerimle ilgilenmedi, ama nedense her dönem karnemi farkli bir heyecanla beklerdi, işte o gün arkamdan demedigini birakmamiş ve malesef bana "bu güne kadar yediklerin haram olsun" demiş... kardeşime çok israr ettim ne dedi diye, evet babam bunu demiş, o zamanlar 16 yaşindaydim, şimdi 25 ve bu yüzden babami hiç affedemiyorum....
Allah iyiliğini versin kız. O kadar canım sıkkındı sayende güldüm valla.
Olur böyle şeyler. Annen baban iyiliğini istiyor.
Hava atmak için niye istesinler.
Başka hava atacak şey bulamamışlar mı?
Senin geleceğin için endişeleniyorlar mutlaka.
Sen de sorunun ne, niçin derslerine veremiyorsun kendini bir kendini toparla.
Hiç bir şey senin eğitiminden, geleceğinden önemli değil sonuçta..
Boğuluyorum resmen ya!
Valla bakın yalan söylemiyorum şu okul dönemimde hep hocalarla bi problemim oldu derste konuştum diye 60 verdiği performans notumu 40'a düşüren kopya çekmediğim halde birinin iftirası üzerine 0 yediğimde oldu yani hep problemli geçti bu dönem.
Evet bunlar bahane tabii derslerimi çalışsaydım daha iyi notlar alabilirdim yazılılarda.
Ama hiç sordunuz mu 'kızım niye dersini çalışmıyorsun bak anlayamadığın bir yer varsa bana göster bugün okulda ne yaptınız derslerin nasıl' diye?
Hiç ilgilendiniz mi?
Sadece bu karne gününde ailem oluyorsunuz nedense. Karnemde 2 tane 1'im var, 1 tane 0, geri kalan 2-3, bi kaç tanede 4 var.
Neden derslerim bir anda bu kadar düştü diye problemini aramadan direk bağırıp çağırıyorsunuz anlamıyorum sizi!
Bugün karnemi aldım geldim eve anneme gösterir göstermez kıyamet koptu zaten bağırış çağırış sen bu karneyi bana göstermeye utanmıyor musun biz seni ne için okutuyoruz gibi sözlerden sonra odaya kilitledi tuvalete bile gitmeme izin vermedi okuldan yeni gelmişim zaten işkence gibiydi allahtan internet vardı sallana sallana az kafa dağıttım ama annem farketti internetin fişini çekti bende dayanamadım daha fazla annemde odadan çıkarmayınca yaptım altıma.
Neyse yattım biraz dinlendim.
Babam işten erken döndü ne olduysa o zaman oldu annem kapıyı açtı gel babana karneni göster bakalım salonda bekliyor seni dedi hemen annemin kolunun altından kaçarak banyoya koştum kapıyı kilitledim kıyafetlerimi içime sokmuştum üstümü değiştirecektim o sırada babamın bağırmasını duydum nerede o ş...? dedi evet karnemi görmüştü.
Babaannem babamı yatıştırmaya çalışıyordu annem banyoya kaçtı utancından dedi
Ne alakaysa siz utanın ben niye utancam.
Babam geldi kapıyı yumrukladı aç ulan kapıyı açta s..yim belanı dedi yemin ediyorum korkudan değiştirdiğim üstümede işedim.
İdrar yollarım iflas etti tutamıyorum bile. Allahtan kirli sepetinde pantolonum vardı giyindim, kendime gelmek için elimi yüzümü yıkadım.
O sırada babam level atladı artık kapıya omuz atıyordu atarkende bir sürü küfürle destekledi gücünü.
Hiç aklımdan dahi geçmezdi ama intiharı bile düşündüm babamın traş bıçağı gözümün önündeydi. Aldım elime ama devamına g.tüm yemedi geri bıraktım.
Bizim banyo kapısıda eskidir. Babam her omuz attığında kilit yavaştan sallanmaya başladı. Korku filmi gibiydi. Komşular kapıya vuruyorlardı. Apartman yankılanıyordu neredeyse. Polisi arayın gibi sözler duyuyordum hatta. Zamanım kısıtlıydı. Klozete basarak banyo penceresine çıktım 3.cü katta oturuyorduk aşağısı da yeşillik ama demir parmaklıklar var. Artık plan kurmaya başladım. Kendimi apartmana yakın atarsam ölmem belki diye. Zayıfım zaten kolayca bacaklarımı çıkarabildim. Tam o anda babam kapıyı kırdı. Valla hayatımda bu kadar ölmek istememiştim.
Tavandan destek alarak tüm gücümle kendimi aşağı ittim. Ama omuzlarıma takılmıştım. Babam koştu kollarımdan tuttu. 2 saniye geç gelse belki aşağıya düşmüştüm bile tam ucundaydım. Çekti indirdi beni. Sinir krizi geçiriyordum ağlamaya başladım.
Kimsenin umrunda değilim ama.
Babam canımı unutmuş millete hava atacağı karnemin derdinde.
Saçımı çekti bu karnenin hali ne dedi ağlasam mı gülsem mi a dostlar?
Babaannem yapmacık bir şekilde yapma oğlum bırak kızı yazıktır diyo ama engel olmuyo. Annemse haketmişim gibi bakıyo. Yeter artık dedim geçtim odama. Kilit annemde olduğu için kilitleyemedim odamı. Babam sinirinden çekti kapıyı gitti kahveye.
Ağladım rahatladım biraz.
Babaannem geldi yanıma yüzünü bile görmek istemiyordum ama konuşmak iyi gelmişti.
Biraz nasihat etti babandır o senin dedi e o benim babamsa ben onun kızı değil miyim böyle canilik mi olur?
Yarım saat kadar sohbet ettik bana 20 lira para verdi. (Sadece bunun için seviyorum onu)
Çık parka git kendine dondurma al kafanı topla kahvenin önünden geçme 1 saati geciktirmeden eve gel dedi.
Anneme gözükmeden çıktım evden internet kafedeyim şu an. Size danışmam gerekiyordu rahatlamam için. Nasıl davranmalıyım babama, anneme? Birazdan bilgisayar sürem dolacak. Lütfen desteğinize ihtiyacım var.
Bunaldım artık vallahi bunaldım!
sen boyle yazınca benımde aklıma bı olayım geldı yazmadan edemedım..basımdan bı olay gectı karneyle ilgili değildi ve ablam bana senı bu eve aldıgımıza dua et demıstı ne zamn aklıma gelse ağlarım gozlerım dolar hıc unutamam o sözü ozamn 18 yasındaydım sımdı 23 dun gıbı o gun hafızamdadır..
neyse
insanin aklinda kaliyor malesef bu tarz cümleler, insanin çocugu bile olsa, bazi eyleri demeden önce düşünmeliler,
yani bana o kadar şey sayan babam, saydida ne oldu? üniyi ilkde kazandim, hukuk kazandim ama gitmek istemedim, o zamanda bana küstü ne güzel kizim avukat olacak dicekmiş... olmadi ama yinede bu günlere geldim okudum iş buldum, ama babama olan kirginligim geçmedi, ve babam anneme demişki , bu kizi beni eskisi gibi sevmiyor, şimdi bende ona üzülüyrum ama ne bileyim, içimde birikmiş artik içimden atamadim kaç yildir..
geçmiş gitmiş olay dıye anımsıyoruz ama içimizde bazı seyler hep ukte gıbı kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?