• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karnım hiç büyümedi?

sondilimpizza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2023
19
1
1
27
18. haftamdayım. Hiç ama hiç göbeğim yok. Zaten kilolu olduğum için ve önceden de karnım dümdüz olmadığı için şuanki göbeğim hiç hamile göbeği gibi değil de sanki kilo göbeği gibi duruyor. Çok az bir şey büyüdüğünü hissetsem de hamileliğim asla belli değil. Çocuğun gelişimini etkiler mi acaba çocuk çok mu küçük ondan mı büyümüyor

Anne kilo alamadığında bebek daha çok gelişiyor, annenin yedikleri bebeğe yarıyor gibi cümleler duymuştum ama gerçekliğini bilemiyorum :) Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

Anne kilo alamadığında bebek daha çok gelişiyor, annenin yedikleri bebeğe yarıyor gibi cümleler duymuştum ama gerçekliğini bilemiyorum :) Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ay inşallah öyledir. Saten göbeğimin çok şişmesini sonradan sarkmalarla uğraşmamak için istemiyorum ama sadece bebemi düşünüyorum içeride büyümedi de karnım ondan mı çıkmıyor diye.

18. haftamdayım. Hiç ama hiç göbeğim yok. Zaten kilolu olduğum için ve önceden de karnım dümdüz olmadığı için şuanki göbeğim hiç hamile göbeği gibi değil de sanki kilo göbeği gibi duruyor. Çok az bir şey büyüdüğünü hissetsem de hamileliğim asla belli değil. Çocuğun gelişimini etkiler mi acaba çocuk çok mu küçük ondan mı büyümüyor
bende 28 haftalık erken doğum yaptım göbeğim oldugu için hiç fark edilmiyordu . komşular bile doğum yapınca şok olmuşlardı kimse bilmiyordu

Karnınızın buyumemesi aslında güzel bısey hareket açısından. Bebek iyiyse sorun yok doktor gelişimine bakar zaten.
Evet ben de illa karnım büyüsün istemiyorum dediğiniz gibi avantajı çok sadece bebeğin gelişimiyle ilgili midir onu merak ediyorum ama doktor da hep her şey yolunda diyor.

Evet ben de illa karnım büyüsün istemiyorum dediğiniz gibi avantajı çok sadece bebeğin gelişimiyle ilgili midir onu merak ediyorum ama doktor da hep her şey yolunda diyor.
Hayır merak etmeyin doktor ıyı dedıyse endişelenmeyin. İç karnınız geniştir o yüzden dısarıya buyumuyodur. Ilerleyen zamanlarda büyür.

Zaten kiloluysaniz bu haftalarda karınınızin belli olmaması normal.Zaten 18hafta da çok büyük olmaz ama zayif kadınlarda belli olur.Ve iç karın geniş olanlarda daha kuçuk oluyor.6 ayda karın göze çarpacak belli olacak duruma geliyor tabi kilonuz yine etki ede bilir.Önemli olan bebegin saglikli gelişmesi doktor zaten sorun olsa söyler dert etmeyin.🫠

Back
X