karnimda ki bebegime kasıtlı kötülük

U-KUBRA

belki bir gun...
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
739
177
33
30
11 haftalik hamileyim esimin bi arkadasi karisi ile bize iki gece kalmaya geldiler ve bana evimde bulunan femara 2.5 mg olan ilactan ictigim sutume 4 tane dun 4 tane de bugun atmis onlar gidince dolu paketi cop kutusunda bos olarak gorunce kan beynime sicradi esim ben bilmiyorum deyince onu aradim ve sanki bisey yokmus gibi anlatti ve bi de benm 5 senedir olmuyo senin nasil olur dedi telefonu kapatti şok gecirdim sizce ne yapmaliyim ne gibi bi zarari olur tecrubeli bi arkadas yardim etsin lutfen

Arkadaslar çok müşkül bi durumdayım lutfen yardimci olun

Hayir yemin ederim hepsi dogru su an en yakin hastane 2 saat mesafede ve aracimiz yok gidemiyoruz

Ya siz beni sorgulamak icin mi yaziyosunuz derdiniz ne bunu biliyosaniz meme kanseri icinde kullanildigini bilmeniz gerek soru sormayi kesin lutfen
yok suclamak icin degil. sadece bu kadar kotu nasil olunabilir aklim almadi. ne yapayim. birde yumurtlama icin kullanilan bir ilacsa cok zarari olmaz diye dusunmustum ondan sordum.

yok suclamak icin degil. sadece bu kadar kotu nasil olunabilir aklim almadi. ne yapayim. birde yumurtlama icin kullanilan bir ilacsa cok zarari olmaz diye dusunmustum ondan sordum.
Hamile iken 1000 mg ilaci dahi binlerce kez dusunup zorla iciyoruz ki 20bin mg ne demek ya kafayi yerim ben ayni zamandada meme kanseri ilaci femara ve yan etkileri cok feci bi ilac

okurkan kanım dondu
hemen acıl olarak doktora gıdın lutfen
hastaneden rapor alıp kısılerıde polıse sıkayet edın
gerekırse savcılık telefon kayıtlarınada ulasır
dava acın
resmen cinayete tesebbus
ınsallah bebıse bırsey olmaz ınsallah
allah bıldıgı gıbı yapsın pıslıklerı

Ya siz beni sorgulamak icin mi yaziyosunuz derdiniz ne bunu biliyosaniz meme kanseri icinde kullanildigini bilmeniz gerek soru sormayi kesin lutfen
Kanaman falan var mı yada kendini nasıl hissediyosun araç yoksa.bile bi acil yardım 112 aramalısın derhal Allah korusun hem sana hem bebeğine etki.edebilir o kadar çok dozda bi ilaç

Öncelikle sakin olmaya çalışın, bebeğe daha fazla zarar Olmasın. Ya hep ya hiç kuralına göre bebek zarar görür anne karnında. Hiç bir zararı olmama olasılığı yüzde elli. Tabi ki adli kayıt için hemen acile gidin. Çok can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…