Kendisi 10 tableti neden icsinki kanser ilaci sonuctaneden öyle bir seyden suphelendin. ben olsam kendileri icmislerdir diye dusunurdum
Ya siz beni sorgulamak icin mi yaziyosunuz derdiniz ne bunu biliyosaniz meme kanseri icinde kullanildigini bilmeniz gerek soru sormayi kesin lutfenfemara yumurtlama icin kullanilan bir ilac degil mi
Cok mu kotu bisey su an yasadigim algilamam durdu resmenYuh, acilen taksi tut dr hit eğer varda kanında ilaç polise git.
yok suclamak icin degil. sadece bu kadar kotu nasil olunabilir aklim almadi. ne yapayim. birde yumurtlama icin kullanilan bir ilacsa cok zarari olmaz diye dusunmustum ondan sordum.Ya siz beni sorgulamak icin mi yaziyosunuz derdiniz ne bunu biliyosaniz meme kanseri icinde kullanildigini bilmeniz gerek soru sormayi kesin lutfen
Hamile iken 1000 mg ilaci dahi binlerce kez dusunup zorla iciyoruz ki 20bin mg ne demek ya kafayi yerim ben ayni zamandada meme kanseri ilaci femara ve yan etkileri cok feci bi ilacyok suclamak icin degil. sadece bu kadar kotu nasil olunabilir aklim almadi. ne yapayim. birde yumurtlama icin kullanilan bir ilacsa cok zarari olmaz diye dusunmustum ondan sordum.
Kuzu bebegin ve senin canına kast etmiş ler. İnternetten baktım d kategorisinde bi ilaç ve bir suru içmişsin.Cok mu kotu bisey su an yasadigim algilamam durdu resmen
doktora git hemen. ne yap et gitHamile iken 1000 mg ilaci dahi binlerce kez dusunup zorla iciyoruz ki 20bin mg ne demek ya kafayi yerim ben ayni zamandada meme kanseri ilaci femara ve yan etkileri cok feci bi ilac
okurkan kanım dondu11 haftalik hamileyim esimin bi arkadasi karisi ile bize iki gece kalmaya geldiler ve bana evimde bulunan femara 2.5 mg olan ilactan ictigim sutume 4 tane dun 4 tane de bugun atmis onlar gidince dolu paketi cop kutusunda bos olarak gorunce kan beynime sicradi esim ben bilmiyorum deyince onu aradim ve sanki bisey yokmus gibi anlatti ve bi de benm 5 senedir olmuyo senin nasil olur dedi telefonu kapatti şok gecirdim sizce ne yapmaliyim ne gibi bi zarari olur tecrubeli bi arkadas yardim etsin lutfen
Kanaman falan var mı yada kendini nasıl hissediyosun araç yoksa.bile bi acil yardım 112 aramalısın derhal Allah korusun hem sana hem bebeğine etki.edebilir o kadar çok dozda bi ilaçYa siz beni sorgulamak icin mi yaziyosunuz derdiniz ne bunu biliyosaniz meme kanseri icinde kullanildigini bilmeniz gerek soru sormayi kesin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?