karnimda ki bebegime kasıtlı kötülük

Bana dun vermis birde bugun sabah ama ne kanamam var ne de kotu hissetmiyorum kendimi

Hiçbi.etki hissetmiyorsan belki de ilaç içirmedi ama riskte alamazsıb git doktora rahatla bizede haber er

Bu nasıl birşey ya... Insanlarımıza ne oluyor böyle Tümüyle vicdanımızı yitiriyoruz

Korkasin diye ilaçları çıkarıp atmış da olabilir. Umarım öyledir...

Neticeyi yazın ben de merak ve endişe ettim.. Allah sizi de bebişlerinizi de korusun

Allahım bu nasıl bir hasetlik.
'Benim 5 senedir olmuyor.' ne demek yaa.

Allahım bu nasıl bir hasetlik.
'Benim 5 senedir olmuyor.' ne demek yaa.
oyle bı kadın anne olmamalı acıkcası o ıcındekı kotuluk olması ıhtımal bebeklerını zehırler ya...
şoka gırdım resmen

Reactions: K_G
Nedense inanamadım başlıkta bebeğime demişsin yorumda ikizlerim demişsin ayrıca böyle bir durum yaşayan kişi buraya giripte yazmaz acilen dr a gider bi yolunu bulup ve bunu yapan kişi de açık açık yaptım demez arkasında delil bırakmaz bu kadar tehlikeli bir insan eve kabul edilmez heleki yatıya. Bilemiyorum inanamadım ama varsa böyle bir şey rabbim yardımcınız olsun...

Şok oldum ya!
Ben bebeğime o ilaçla hamile kaldım..
Yumurtalıklara direk etkisi olan bir ilaç, aynı zamanda kanser tedavisinde veriliyo.. İçtiğim hafta sabah bir akşam bir kullanıyodum ve başımı yerden kaldıramıyodum.. o kadar ki ağır bir ilaç.. Konu yalansa bir şey diyemem,
ama gerçek ise işte o zaman çok üzülürüm.. Çünkü kana karışmıştır çoktan..

en basta bende boyle dusundum ama neden boyle bir konu acsinki diyede dusunup vicdan azabi cektim. bilemedim. yalansa fena gerçek se daha fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…