karnimda ki bebegime kasıtlı kötülük

ewet mantık hatası var boyle olmamalı dıyosun ama var boyle ınsanlar hıc sasırmıyıorum

Kimse dalga gecmedi tarcon meselesini yeni soylediniz daha onceki konunuzda tek bebege hamilelikten bahsediyosunuz iki oldugu bu konuda gundeme cikmis boyle bi durumda baslik acmaniz zaten sacma insan korkar direk hastaneye gider

Polis hastane bir şey yapmiyorsa olur mu ta dava ac, bilmiyorum kadına hiç laf atmadin mi kızman lazım esasen biraz?

Valla kadin sikayetci olmasaydi bile bu sikayete bagli bir suc degil. Resmen anne ve bebegin canina kast var. Hastane polisi olaya mudahele eder ve o kadini gidip evinden alirlar. Hele ki burada kadinin itirafi da var. Su an tutuklu olmasi gerekirdi. Nerden bakarsan tutarsizlik. Konu fake.. Ilk okudugumda cok uzulmustum ama simdi icim rahatladi..

Böyle birşeyi ruh sağlığı yerinde olan bir insanın yapabileceğine inanmıyorum.hem bebeğin hem de sizin canınıza kastetmiş.şikayetçi olmalısınız.

Aynen oyle dusunsene bebegin olaki kafasini carpti hastaneye goturdugunde direk hastane polisi sorguluyo nasil carpti yanindamiydin vb sorular soruyor cunku , bebege anne tarafindan bi iskencemi var supesiyle bebek hastanede isi bitince karakolda ifade veriyosun bide. Aa bebege bisey olmadi ozaman ifade vermeye gerek yok demiyolar heleki burda bi suikast var hadi burdaki konu sahibi kadin saf hadi polis ilgilenmesi peki ya kocasi onlarin cigerini sokmezmi mahkeme mahkeme gezmezmi ayricada bu planli bi sey kadin planli sekilde sute ilac atiyo boyle biseyi yapan kadin copemi atar paketi aslaaa atmaz hadi atti, sorulunca itirafmi eder evet benim cocugum olmuyo senin oluyo ondan yaptim dermi aslaaa demez kimse demez konu sahte belli zaten bu kadin iki hafta once 9 haftalik hamileyim kanamam var bebegime bisey olucak diye korkuyorum tarzi konu acmis o zaman ikiz degilde bianda mi ikiz oldu bu bebek. Onun oncesindede bu arkadasinin onu zehirlemeye calistigi soz konusu ilactan bahsediyo doktor vermis hamile kalmasi icin simdide burda o ilaci bize soruyo amaci ne bilmiyorum ama baei baska bi konu uydursaydik bebek falan degilde baska bisey konusu cok cirkin bu aradada boyle sahte konu acan kisiler tespit edilip siteden cikarilsa keske bi kac gundur iyice sinirim bozuldu bu sahte konulara

Onun çocuğu olmuyo diye seninkini öldürmeye çalışmış resmen. Gebersin boyleleri

Nasıl yaa... agri kesiciyi bile 4 tane icsen mideni agritir, kusturur.tansiyon yukseltir. Iki gun ust uste toplamda 8 ilaç icip ayakta kalabilmek ve sakin kalabilmek cok ilginç. Ben o insanı anasından doğduğuna pisman etmiştim.... Hatta ben degil eşim öldürmüştü herhalde... Bir bebegin kaybolması degil de eşinin sakin kalıp seni hastaneye yetistirmeye çalışmaması ve doktorunu aramak yerine forum sitesinden yardim almaya calisman cok acayip... Sen bu olayin gercekliginden eminsen eger kocanla o kiz arkadaşının arasinda bi iliski olup olmadigini kontrol et bence... Baska türlü bu sakinlik aciklanamaz...

Hastalığım sebebi ile göbeğimden iğne vuruluyorum. Bir keresinde ufak bir kısmı morarmıştı. Doktor baktı " ne morluğu?" Dedi. Anlattım. Bana başka bir şey varsa da anlatabilirsin dedi ısrarla, sonra kapıda eşim vardı, onu da çağırdı, iğnemin adını sordu ona da, olayın nasıl olduğunu anlattırdı. Resmen sorguya çekildik 25 kuruşluk morluk sebebiyle.

Yani bu işler bu kadar kolay değil.

Siz şikayetçi olmasanız bile internet ortamından bunun okunması bile ip adresiniZe ulaşılması, oradan ev adresinize ulaşılması ve kamu davasına kadar düşüp ifadenizin alınmasıyla sonuçlanacaktır. Sadece biraz bekleyin.

ya konuyu nerden tutarsan tut elinde kaliyo konu sahibide hala inandirmaya calisio ama harbiden gercekse ve siz bu kadar sakin kaliyosaniz o da cok ayri bi konu hala kocasinin bosanma davasi acmasini beklicem diosaniz yapmayin etmeyin anne karninda da olsa cinayete tesebbus etmis bi katil adayi var ortada yarin obur gun bebek buyuyunce bebegide zehirler ya bunuda mi dusunmuyosun???

Esi pazartesi gunu bosanma davasini acarsa sikayet etmeyecegim ama acmazsa kesinlikle surundururum onu insan hayati bu sonucta
Ne alaka eşiyle bu durum yüzünden mi boşanacak .bence fazla zmn gecirme. Şikayet et ki damı soymadan boşanabilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…