karnimda ki bebegime kasıtlı kötülük

ben konu sahibinin attigi mesajlari okuyamiyorum. silinmis mi bende mi bir sikinti var
Bende okuyamiyorum silinmiş olabilir. Bu nasıl birşey ya benim en yakin arkadaşım hamileydi. Sorunlu bir hamilelik gecirdi. 9 Ay bakımında doğumunda hep yanindaydim. Kiyamadim ki ben onlara. Varsın benim olmasın Rabbimin bir bildigi vardır elbet. İlk haftada bana soyleyememis bile. Nasıl insanlar var bu memlekette yazıklar olsun.

bu nasıl bir yaratık ya!!! Eşine anlattın mı durumu? Yüzüne kezzap dökesim geldi o o.... nun! Yorumları okumadım hemen okuyorum

Bu nasıl bi insan ya kime neye güveneceğimizi şaşırdık Allah yardımcınız olsun bebişinize ve size sağlık versin inşallah

Ne oldu acaba insallah bisey yoktur merak ettim acikcasi, ilacin sutle alinmasi belki etkisini kaybettirmistir

Su an doktordayım ultrason da iyi sağlıklı duruyor ama bebeğin bi tanesi kaybolmuş göremedi kendiliğinden kaybolmuştur dedi şimdi kan tahlili sonucu bekliyoruz dua edin lütfen temiz çıksın üzülsem mi sevisem mi bilemedim çünkü bi tanesi sağlıklı şu an

sütte tat farkliligi var miydi?eger kadin sizin dediginize gore art niyetliyse ilac atmamis ama atıldığını sanmanizi da istemis olabilir.
yani sutun tadi degisik gelmedi mi. bi avuc ilac neticede

Canım ne durumdasın?

Femara ve klomen tadı acı olan ağır ilaçlar süte değil şerbete bile konsa onun iğrenç tadı bozardi . Kaldıki ikizin kendiliginden kaybolması için kanamayla atman gerekir hokus pokus olmaz. Bilemedim bana çok sahte geldi gerçekse de şahsen yapan kişinin gider evini basardim

Konu neden sahte olsun ki.. neyse

Konu sahibi acik acik telefonda attim diyorsa hemen sikayetci ol sonucta bebeginnnnn..
Ben o kadina neler yapardim kestiremiyorum!
Insallah bir sorun yoktur.

Sabah atti diyosun ama konuyu actigin saat cok sacma. Butun gun hic mi etki hissetmez insan? Bi tane agri kesici icince bile etki hissediliyor. Hele ki hamile oldugunu bilen insanin ilac icirildigini farkettiginde burda konu acmasi kadar sacma bi sey yok. Burda harcadigin sureyi ilaci arastirmak ve dr a gitmekte harcasaydin belki bebegin hokus pokusla kaybolmazdi!!!

belkide kadin siz sorunca sinirlendi ve evet ben sutune attim bemim çocuğum olmuyor ya ondan dedi. yani onun sizi kiskandigini sandiginizi zannedip suphelenmenize üzüldü ve bi sinirle söyledi.

Ohaaaaa ay kutuları atmayın sakın üzerinde parmak izi alan dursun , verin mahkemeye şok oldum ya.

Anlatımda kopukluklar var tabi 4 4 attığını nasıl anladı mesela.
Lakin var kötü insanlar var , varlar yani olabilirde.

Bu konu nereye varacak merak ettim konu sahibi hanim o telasli halinde hastanede bile cevap yazdu insallah sonrasinida bilgilendirir eger konu gercekse gercek degilsede sinir olmaya basladim artik sahte konulardan biktim haa!!

Arkadaslar bu hanim daha oncede hamilelik konusu acmis 9 haftalik hamileyim bebegim gayet iyi falan filan yazmis hani ikizdi yahu boyle biseye ne gerek var hey allahim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…