Arkadaş gelemedi henüz hastaneden heraldekonuya noldu yaw
Bebeğim değil ikizlerim ben ve onlar yazmış enn son buraya kadar aıkıntı yok bnde bilmiyorum siz ne kadar okudunuz bundan sonrasını bnde göremiyorumben konu sahibinin attigi mesajlari okuyamiyorum. silinmis mi bende mi bir sikinti var
Bende okuyamiyorum silinmiş olabilir. Bu nasıl birşey ya benim en yakin arkadaşım hamileydi. Sorunlu bir hamilelik gecirdi. 9 Ay bakımında doğumunda hep yanindaydim. Kiyamadim ki ben onlara. Varsın benim olmasın Rabbimin bir bildigi vardır elbet. İlk haftada bana soyleyememis bile. Nasıl insanlar var bu memlekette yazıklar olsun.ben konu sahibinin attigi mesajlari okuyamiyorum. silinmis mi bende mi bir sikinti var
11 haftalik hamileyim esimin bi arkadasi karisi ile bize iki gece kalmaya geldiler ve bana evimde bulunan femara 2.5 mg olan ilactan ictigim sutume 4 tane dun 4 tane de bugun atmis onlar gidince dolu paketi cop kutusunda bos olarak gorunce kan beynime sicradi esim ben bilmiyorum deyince onu aradim ve sanki bisey yokmus gibi anlatti ve bi de benm 5 senedir olmuyo senin nasil olur dedi telefonu kapatti şok gecirdim sizce ne yapmaliyim ne gibi bi zarari olur tecrubeli bi arkadas yardim etsin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?