Esi pazartesi gunu bosanma davasini acarsa sikayet etmeyecegim ama acmazsa kesinlikle surundururum onu insan hayati bu sonucta
Yaa arkadaşlar konu gerçek olsun olmasın bu arkadaş bebek isteyen bi bayan sanırm gerçek olmasa bile bebeğin buharlaşması iyi olmuş demek insabı deriinden üzerSen o hakareti etmesen bende etmezdim zaten rabbim senin karsina boyle insanlar cikarmasin ama sende bebeginin buharlasmasi nasil bi duyguymus tadarsin insallah o zamanda boyle istahli gulebilirsin umarim.
Yaa arkadaşlar konu gerçek olsun olmasın bu arkadaş bebek isteyen bi bayan sanırm gerçek olmasa bile bebeğin buharlaşması iyi olmuş demek insabı deriinden üzer
Evet konuda kopukluklar var ama ne biliyim yeni bi anne olarak üzüldüm gerçek olduğuna inanarak konununFarkındaysan hakaret etti bana ben de o yüzden dedim. Kaybolma işi halen çok inandırıcı gelmedi bana. Arkadaşının yapıp yapmadığını bilemem, kıskançlıktan gözü dönen insanlar tanıyorum ama, ya sağlıklı düşünemiyor ya da atıyor gibi geldi. Sadece bana değil, birçok kişiye saçma geldi bebeğin karnında birden bire yok olması.
Ya siz beni sorgulamak icin mi yaziyosunuz derdiniz ne bunu biliyosaniz meme kanseri icinde kullanildigini bilmeniz gerek soru sormayi kesin lutfen
Bu ne kadar sert bir tepki yaa arkadaş bunu hak edecek ne demis ki o oyle biliyordu belkiYa siz beni sorgulamak icin mi yaziyosunuz derdiniz ne bunu biliyosaniz meme kanseri icinde kullanildigini bilmeniz gerek soru sormayi kesin lutfen
Ya arkadaslar tamam inandirici gelmedi de benim derdim inandirmak degil ben fikir alisverisinde bulunmak icin paylastim siz bana sikayet edin dediniz sikayet edicem evet belki siz olmasaniz boylece biterdi bu olay isin icinde oldugum icin detayli ve mantikli dusunemiyorum kendinizi bi benim yerime koyun oyle yorum yapin benim derdim bana yetti zatenHamileliğini yeni öğrenen bir arkadaşım " ikizmiş ama doktor biri sonradan kaybolabilir dedi " .Demişti ve nitekim tek bir bebek doğurdu . ama kaçıncı haftaya kadar olabilebilen bir durum bilmiyorum. O yüzden bu kaybolma işi bana garip gelmedi. Ama bir insanın bir insana 4 tane ilacı haber siz içirmesi cinayete teşebbüstür. Bebeği bırak kendinizde ölebiirsiniz yani.. O yüzden bu daha inanılası gelmedi bana
Kendini benim yerime koy ne yapacagini bilmiyosun fikir beklerken surekli sorularla karsilasiyorsun sen bendende tepkili davranirdin eminim.Bu ne kadar sert bir tepki yaa arkadaş bunu hak edecek ne demis ki o oyle biliyordu belki
bebege nolmus cnm okuyamadım 11 sayfayıeger gercekten cınayete tesebbus etmıs olsaydı arkadasınız
dava acar sıkayet ederdınız
bukadar net
kocasının bosanma davası acmasını nıye beklıyorsunuz kı
bosatmayı dusunur gıbı
Ayy gulmekten öldüm yaayellenmeyle de atmis olabilir,baksana kicindan salliyor
konu sahıbı konu acmıs gecebebege nolmus cnm
11 sayfayı
tamam cnm sagolsasın ay ben o kadını gıder parcalarım yhaa ıntıkam olarak mı goruryor bosatmayıkonu sahıbı konu acmıs gece
dıyorkı arkadas esıyle yatılı geldı bana sutume agır ılac katmıs 4/4
esıme sordum bılgım yok dedı kızı aradım bana dırek 5 yıldır cocugum olmuyor senın nasıl olur dedı dıyor arkadası yapmıs ve bunu dırek ıtıraf etmıs
bebegıme bırsey olurmu dedı
bızde kendısını hastaneye acıl gıtmesı ve sıkayet etmesı ıcın ıkna ettık hepımız uzulduk hatta kabus falan gordum gece
bugunde gelmıs ıkızlerım vardı bırı kendılıgınden yok olmus , kanımdada ılac fazla bulunmadı ıgne ılac verdıler bebege bırsey olmasın dıye ıyı oldugum ıcın ılgılenmedıler polıse gerek kalmadı dıyor
esıde kavgaya gıtmıs o kadının kocasıda bosamak ona en buyuk ceza demıs bu hanımda adamın karısını bosamasını beklıyor canım
:)
gercekden bebek varsa en az 1 tanesı yasıyor
sanırım...tamam cnm sagolsasın ay ben o kadını gıder parcalarım yhaa ıntıkam olarak mı goruryor bosatmayı
Ayyy inanamıyorum nasıl insanlar var böyle şanet olsun ya çok kötü11 haftalik hamileyim esimin bi arkadasi karisi ile bize iki gece kalmaya geldiler ve bana evimde bulunan femara 2.5 mg olan ilactan ictigim sutume 4 tane dun 4 tane de bugun atmis onlar gidince dolu paketi cop kutusunda bos olarak gorunce kan beynime sicradi esim ben bilmiyorum deyince onu aradim ve sanki bisey yokmus gibi anlatti ve bi de benm 5 senedir olmuyo senin nasil olur dedi telefonu kapatti şok gecirdim sizce ne yapmaliyim ne gibi bi zarari olur tecrubeli bi arkadas yardim etsin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?