karnimda ki bebegime kasıtlı kötülük

eşi dava açarsa ne demek
eşi dava açınca çocuğunuza birşey olmayacağının garantisi mi olacak....
öncelikli olarak doktorunuz ile görüşün kendinizi dinleyin kendiniz de bebeğin hareketlerin de değişiklik var mı gözlemleyin...
karşı taraftan da şikayetçi olun

Esi pazartesi gunu bosanma davasini acarsa sikayet etmeyecegim ama acmazsa kesinlikle surundururum onu insan hayati bu sonucta

ya arkadaş yene dayanamayacağım, ee pess yaa size pesss böyle bir olayı gerçek varsayarak, diyorumki siz hala, neyi bekliyorsunuz, şikayet atmek için, allah aşkına size ne eşi, ister boşasın, ister boşamasın, bu ne rahatlık kardeşimm, ayrıca insanlar, kötü bir yorum yapmadı, kaldıki kusura bakmayın, banada pek, inandırıcı gelmediniz, siz nasıl beddua eder gibi yorum yapabiliyorsunuz !!!

Sen o hakareti etmesen bende etmezdim zaten rabbim senin karsina boyle insanlar cikarmasin ama sende bebeginin buharlasmasi nasil bi duyguymus tadarsin insallah o zamanda boyle istahli gulebilirsin umarim.
Yaa arkadaşlar konu gerçek olsun olmasın bu arkadaş bebek isteyen bi bayan sanırm gerçek olmasa bile bebeğin buharlaşması iyi olmuş demek insabı deriinden üzer

Yaa arkadaşlar konu gerçek olsun olmasın bu arkadaş bebek isteyen bi bayan sanırm gerçek olmasa bile bebeğin buharlaşması iyi olmuş demek insabı deriinden üzer

Farkındaysan hakaret etti bana ben de o yüzden dedim. Kaybolma işi halen çok inandırıcı gelmedi bana. Arkadaşının yapıp yapmadığını bilemem, kıskançlıktan gözü dönen insanlar tanıyorum ama, ya sağlıklı düşünemiyor ya da atıyor gibi geldi. Sadece bana değil, birçok kişiye saçma geldi bebeğin karnında birden bire yok olması.

Hamileliğini yeni öğrenen bir arkadaşım " ikizmiş ama doktor biri sonradan kaybolabilir dedi " .Demişti ve nitekim tek bir bebek doğurdu . ama kaçıncı haftaya kadar olabilebilen bir durum bilmiyorum. O yüzden bu kaybolma işi bana garip gelmedi. Ama bir insanın bir insana 4 tane ilacı haber siz içirmesi cinayete teşebbüstür. Bebeği bırak kendinizde ölebiirsiniz yani.. O yüzden bu daha inanılası gelmedi bana

Ya bi geriye bak oyle konus once sen hakaret ettin once sen iyiki buharlasmis dedin inandirici olmamasini anladim ama iyi ki buhar oldu diyemezsin sen kimsin ki!

Evet konuda kopukluklar var ama ne biliyim yeni bi anne olarak üzüldüm gerçek olduğuna inanarak konunun

Ya siz beni sorgulamak icin mi yaziyosunuz derdiniz ne bunu biliyosaniz meme kanseri icinde kullanildigini bilmeniz gerek soru sormayi kesin lutfen
Ya siz beni sorgulamak icin mi yaziyosunuz derdiniz ne bunu biliyosaniz meme kanseri icinde kullanildigini bilmeniz gerek soru sormayi kesin lutfen
Bu ne kadar sert bir tepki yaa arkadaş bunu hak edecek ne demis ki o oyle biliyordu belki

Ya arkadaslar tamam inandirici gelmedi de benim derdim inandirmak degil ben fikir alisverisinde bulunmak icin paylastim siz bana sikayet edin dediniz sikayet edicem evet belki siz olmasaniz boylece biterdi bu olay isin icinde oldugum icin detayli ve mantikli dusunemiyorum kendinizi bi benim yerime koyun oyle yorum yapin benim derdim bana yetti zaten

Bu ne kadar sert bir tepki yaa arkadaş bunu hak edecek ne demis ki o oyle biliyordu belki
Kendini benim yerime koy ne yapacagini bilmiyosun fikir beklerken surekli sorularla karsilasiyorsun sen bendende tepkili davranirdin eminim.

eger gercekten cınayete tesebbus etmıs olsaydı arkadasınız
dava acar sıkayet ederdınız
bukadar net
kocasının bosanma davası acmasını nıye beklıyorsunuz kı
bosatmayı dusunur gıbı

ne oldu bebege dusurdunuz mu etkılemıs mı ılaç

eger gercekten cınayete tesebbus etmıs olsaydı arkadasınız
dava acar sıkayet ederdınız
bukadar net
kocasının bosanma davası acmasını nıye beklıyorsunuz kı
bosatmayı dusunur gıbı
bebege nolmus cnm okuyamadım 11 sayfayı

Tamam arkadaslar bu yalan bi konu hayal gucum cok genis benim bunu da denemek istedim kismen tuttu kismen tutmadi yalan bi konunun uzerinde de dah a fazla durmayin inanmak istemeyenlere daha fazla kendimi kanit etmeye calismayacagim zira beni tanimiyosunuz ve anlamiyosunuz cunku olayi siz yasamadiniz belki benin basima gelmese bende inanmazdim boyle biseye hepinizin iyilerle karsilasmasi dilegimle

bebege nolmus cnm
11 sayfayı
konu sahıbı konu acmıs gece
dıyorkı arkadas esıyle yatılı geldı bana sutume agır ılac katmıs 4/4
esıme sordum bılgım yok dedı kızı aradım bana dırek 5 yıldır cocugum olmuyor senın nasıl olur dedı dıyor arkadası yapmıs ve bunu dırek ıtıraf etmıs
bebegıme bırsey olurmu dedı
bızde kendısını hastaneye acıl gıtmesı ve sıkayet etmesı ıcın ıkna ettık hepımız uzulduk hatta kabus falan gordum gece
bugunde gelmıs ıkızlerım vardı bırı kendılıgınden yok olmus , kanımdada ılac fazla bulunmadı ıgne ılac verdıler bebege bırsey olmasın dıye ıyı oldugum ıcın ılgılenmedıler polıse gerek kalmadı dıyor
esıde kavgaya gıtmıs o kadının kocasıda bosamak ona en buyuk ceza demıs bu hanımda adamın karısını bosamasını beklıyor canım
:)
gercekden bebek varsa en az 1 tanesı yasıyor

tamam cnm sagolsasın ay ben o kadını gıder parcalarım yhaa ıntıkam olarak mı goruryor bosatmayı

O ilac ne ariyor senin evinde peki bana da pek inandirici gelmedi

tamam cnm sagolsasın ay ben o kadını gıder parcalarım yhaa ıntıkam olarak mı goruryor bosatmayı
sanırım...
bastan asagı ne konuyu ne konu sahıbını cozemedım canım
ben olsam hastane polısı ılgılenmıyor deyıp eve donmem
karakola gıder hastane raporuyla sıkayet eder savcılıga sıkayet eder telefon konusmalarını ıspat olarak sunar burnundan getırırdım sahsen

Ayyy inanamıyorum nasıl insanlar var böyle şanet olsun ya çok kötü nasıl yapar öyle bir şeyi sana doktora git sonrada mutlaka o kadına haddini bildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…