Benim anlamadığım, bebeğim diye başlık açmışsın. Ne ara ikiledi bunlar?Arkadaslar tekrar soyluyorum kimse bana inanmak zorunda degil! Ben fikir paylasimi icin yasadigim bir olayi anlattim ve topluyorum kapida ki buyuk cop kovasinda ilacin paketini gorunce sasirdim esim bilgisi olmadigini soyleyince arkadasimi aradim sonucta basit bi ilac degil sen mi kullandin deyince hayir sana icirdim dedi nasil deyince iki kere sutun icine attigini soyledi ben hamileyim diye kendisi iyi niyetle sutunu ic dedi ve sute tarcin katti hazmi kolaylatirir diye bende ictim aklima hayatta boyle bisey gelmezdi nedenide 5 senedir onun olmayipta benim olmasi sinirlerini bozmus esim hastaneden cikinca evlerine gitti hesap sormaya kalan ilaclarida alip al bunlarida bi baskasinin sutune at demis zaten esi ile kavga etmisler ve esi onun en buyuk cezasi bosanmak demis istersen mahkemeye de verin nasil istiyorsaniz oyle yapin demis.
Birde ikiz gebeliklerde birinin kaybolma sendromu ile bilgi vermeye calisan arkadas acsin internetten daha da net okusun kim bilir belki lazim olur anlattiklarimda yalan ise nabali gunahi boynuma kimse beni elestirsin diye yazmadim bunu fikir paylasimi olsun diye yazdim buraya
Benim yasadigimi bir ben birde allah bilir kimse inanmasin.
Vallahi mi tamam bunu bi ara dusunurum ama sen o kıt aklinla bana akil vermeye calisma sonra sende magdur olursun pek bisey kalmamis sendede.Bence bebeğin değil, beynin kaybolmuşhastanedeysen söyle sana bi beyin nakli falan yapsınlar. Valla çok işine yarar!!
sen önce yalan atmayı becer de sonra bize hakaret et. Başta üzüldüm sana da okudukça deli saçması olduğunu anladım. O hayali bebeğin buharlaşmakla iyi etmişVallahi mi tamam bunu bi ara dusunurum ama sen o kıt aklinla bana akil vermeye calisma sonra sende magdur olursun pek bisey kalmamis sendede.
Kanda ki ilac temizlensin diye serum ile igne vurdular dusuk olmamasi icinde ayri igne vurundum cevremdekilere karsi guvensizlik olustu sadeceAa o nasl bişey..son durum ne peki... o kadın tam dayaklık yaqtıysa gençekten
Sen o hakareti etmesen bende etmezdim zaten rabbim senin karsina boyle insanlar cikarmasin ama sende bebeginin buharlasmasi nasil bi duyguymus tadarsin insallah o zamanda boyle istahli gulebilirsin umarim.sen önce yalan atmayı bence de sonra bize hakaret et. Başta üzüldüm sana da okudukça deli saçması olduğunu anladım. O hayali bebeğin buharlaşmakla iyi etmiş
Şikayet et bu nedir ya ya çocuğun sağlığına bişey olsa allah korusun..Kanda ki ilac temizlensin diye serum ile igne vurdular dusuk olmamasi icinde ayri igne vurundum cevremdekilere karsi guvensizlik olustu sadece
Hayir hic saklamadi kacistirmadi bile konuyu direk soylediİyi o kız itiraf etmiş, normalde minareyi çalan kılıfını hazırlar, kağıdı saklar, itiraf etmez
Ben yine diyorum.. ilaç kısmı tamam, anlamamış olabilirsin ama bebek kaybolmaz. Öyle bir şy ols zaten bu kadar rahat olmazsın şu an. Hadi sen yat dinlen bir süre, kimseye laf yetiştirmeye çalışma. Belli ki çok korkmuşsun ki bu gayet normal. Yat dinlen bir süreTamam size gore normal degil ama kimsenin acisiyla dalga gecme inandirici gelmemis olabilir ama bebeginin ucmasi iyi olmus diyemezsin sutun tarcinli oldugunu biliyordum zaten ilacin tadinida bastiran odur diye soyledim kimsenin yasadiklariyla dalga gecmemeyi ogren bence dunya hali doner bir gun senide bulabilir
Allahim inanamiyorum bu bi canilik hasta o kadin acil dktora gidon ilacida goturun yaninizda ne demek bnm olmuyo senin niye oluyo demek bnmde olmuyo 10 senedir etrafim hamile ve cocuklu akrabalar arkadaslarla dolu ve hepsinin cocu bnm cocum gibi Alah razi olsun onlarda ole hissttiriler bana yani bndemi cani olim nasil bir vicdan bu ya11 haftalik hamileyim esimin bi arkadasi karisi ile bize iki gece kalmaya geldiler ve bana evimde bulunan femara 2.5 mg olan ilactan ictigim sutume 4 tane dun 4 tane de bugun atmis onlar gidince dolu paketi cop kutusunda bos olarak gorunce kan beynime sicradi esim ben bilmiyorum deyince onu aradim ve sanki bisey yokmus gibi anlatti ve bi de benm 5 senedir olmuyo senin nasil olur dedi telefonu kapatti şok gecirdim sizce ne yapmaliyim ne gibi bi zarari olur tecrubeli bi arkadas yardim etsin lutfen
Tamam tavsiyenize uyucam size de bi tavsiye acin bi internetten ikiz gebeliklerde kaybolma sendromunu oku belki bigun lazim olur hani belli olmazBen yine diyorum.. ilaç kısmı tamam, anlamamış olabilirsin ama bebek kaybolmaz. Öyle bir şy ols zaten bu kadar rahat olmazsın şu an. Hadi sen yat dinlen bir süre, kimseye laf yetiştirmeye çalışma. Belli ki çok korkmuşsun ki bu gayet normal. Yat dinlen bir süre
Esi pazartesi gunu bosanma davasini acarsa sikayet etmeyecegim ama acmazsa kesinlikle surundururum onu insan hayati bu sonuctaŞikayet et bu nedir ya ya çocuğun sağlığına bişey olsa allah korusun..
Tamam, hadi dinlen şimdiTamam tavsiyenize uyucam size de bi tavsiye acin bi internetten ikiz gebeliklerde kaybolma sendromunu oku belki bigun lazim olur hani belli olmaz
Boşanma davasını falan bekleme. Aç dava sürünsün.. Madem senin de bebeğinin de canına kast etti. Boşanmakla mı ödemiş olacak cezasını?? Ayrıca bunu yapan kadın boşandıktan sonra kocanı bile elde etmeye kalkar. Ben ayrıldım sen mutlusun diyerek..Esi pazartesi gunu bosanma davasini acarsa sikayet etmeyecegim ama acmazsa kesinlikle surundururum onu insan hayati bu sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?