karnimda ki bebegime kasıtlı kötülük

Pembe dizilerde
Hani yalan rüzgarı'nda Kathrine pastaya zehir katmişti ama o kokoş süslü haliyle tabaklari yikayip bulaşikliğa dizmişti.
Burdaki kötü kadın haplardan boşalan blister'i cebine atmayı bile akıl etmemiş. Olay yerinde bırakmış.

Arkadaslar tekrar soyluyorum kimse bana inanmak zorunda degil! Ben fikir paylasimi icin yasadigim bir olayi anlattim ve topluyorum kapida ki buyuk cop kovasinda ilacin paketini gorunce sasirdim esim bilgisi olmadigini soyleyince arkadasimi aradim sonucta basit bi ilac degil sen mi kullandin deyince hayir sana icirdim dedi nasil deyince iki kere sutun icine attigini soyledi ben hamileyim diye kendisi iyi niyetle sutunu ic dedi ve sute tarcin katti hazmi kolaylatirir diye bende ictim aklima hayatta boyle bisey gelmezdi nedenide 5 senedir onun olmayipta benim olmasi sinirlerini bozmus esim hastaneden cikinca evlerine gitti hesap sormaya kalan ilaclarida alip al bunlarida bi baskasinin sutune at demis zaten esi ile kavga etmisler ve esi onun en buyuk cezasi bosanmak demis istersen mahkemeye de verin nasil istiyorsaniz oyle yapin demis.
Birde ikiz gebeliklerde birinin kaybolma sendromu ile bilgi vermeye calisan arkadas acsin internetten daha da net okusun kim bilir belki lazim olur anlattiklarimda yalan ise nabali gunahi boynuma kimse beni elestirsin diye yazmadim bunu fikir paylasimi olsun diye yazdim buraya
Benim yasadigimi bir ben birde allah bilir kimse inanmasin.

Benim anlamadığım, bebeğim diye başlık açmışsın. Ne ara ikiledi bunlar?

Bence bebeğin değil, beynin kaybolmuş hastanedeysen söyle sana bi beyin nakli falan yapsınlar. Valla çok işine yarar!!
Vallahi mi tamam bunu bi ara dusunurum ama sen o kıt aklinla bana akil vermeye calisma sonra sende magdur olursun pek bisey kalmamis sendede.

Hep ikiydi 5. Haftadan beri o an ki psikolojiyle oyle yazmis olamam mi elestirmek icin yazmayin lutfen

Aa o nasl bişey..son durum ne peki... o kadın tam dayaklık yaqtıysa gençekten

Vallahi mi tamam bunu bi ara dusunurum ama sen o kıt aklinla bana akil vermeye calisma sonra sende magdur olursun pek bisey kalmamis sendede.
sen önce yalan atmayı becer de sonra bize hakaret et. Başta üzüldüm sana da okudukça deli saçması olduğunu anladım. O hayali bebeğin buharlaşmakla iyi etmiş

sen önce yalan atmayı bence de sonra bize hakaret et. Başta üzüldüm sana da okudukça deli saçması olduğunu anladım. O hayali bebeğin buharlaşmakla iyi etmiş
Sen o hakareti etmesen bende etmezdim zaten rabbim senin karsina boyle insanlar cikarmasin ama sende bebeginin buharlasmasi nasil bi duyguymus tadarsin insallah o zamanda boyle istahli gulebilirsin umarim.

Valla canım Allah içimi biliyor, o yüzden rahatım. Yemin ediyorum başta inandım ama bu bebek ne ara iki tane oldu ve bu durumda nasıl nete girebildin defalarca?? Ayrıca tarçın tadı da kokusu da çok keskin bir bitki. Hiç mi anlamadın? hadi bunda basiretin bağlandı, düşünemedin.. Diğer bebeğin bir anda olup kaybolması normal mi?? Aldığın ilaçla ilgili bir durum olabilir mi?? Normal değil çünkü yazdıkların. İlaç kısmını bilmeme ama diğerleri gerçekten normal değil!!

Kanda ki ilac temizlensin diye serum ile igne vurdular dusuk olmamasi icinde ayri igne vurundum cevremdekilere karsi guvensizlik olustu sadece
Şikayet et bu nedir ya ya çocuğun sağlığına bişey olsa allah korusun..

İyi o kız itiraf etmiş, normalde minareyi çalan kılıfını hazırlar, kağıdı saklar, itiraf etmez

Tamam size gore normal degil ama kimsenin acisiyla dalga gecme inandirici gelmemis olabilir ama bebeginin ucmasi iyi olmus diyemezsin sutun tarcinli oldugunu biliyordum zaten ilacin tadinida bastiran odur diye soyledim kimsenin yasadiklariyla dalga gecmemeyi ogren bence dunya hali doner bir gun senide bulabilir

Ben yine diyorum.. ilaç kısmı tamam, anlamamış olabilirsin ama bebek kaybolmaz. Öyle bir şy ols zaten bu kadar rahat olmazsın şu an. Hadi sen yat dinlen bir süre, kimseye laf yetiştirmeye çalışma. Belli ki çok korkmuşsun ki bu gayet normal. Yat dinlen bir süre

Allahim inanamiyorum bu bi canilik hasta o kadin acil dktora gidon ilacida goturun yaninizda ne demek bnm olmuyo senin niye oluyo demek bnmde olmuyo 10 senedir etrafim hamile ve cocuklu akrabalar arkadaslarla dolu ve hepsinin cocu bnm cocum gibi Alah razi olsun onlarda ole hissttiriler bana yani bndemi cani olim nasil bir vicdan bu ya

Tamam tavsiyenize uyucam size de bi tavsiye acin bi internetten ikiz gebeliklerde kaybolma sendromunu oku belki bigun lazim olur hani belli olmaz

Tamam tavsiyenize uyucam size de bi tavsiye acin bi internetten ikiz gebeliklerde kaybolma sendromunu oku belki bigun lazim olur hani belli olmaz
Tamam, hadi dinlen şimdi
Esi pazartesi gunu bosanma davasini acarsa sikayet etmeyecegim ama acmazsa kesinlikle surundururum onu insan hayati bu sonucta
Boşanma davasını falan bekleme. Aç dava sürünsün.. Madem senin de bebeğinin de canına kast etti. Boşanmakla mı ödemiş olacak cezasını?? Ayrıca bunu yapan kadın boşandıktan sonra kocanı bile elde etmeye kalkar. Ben ayrıldım sen mutlusun diyerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…