karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
iyiyim tatlım sen nasılsın?kendimi diyet ve spora verdim bende pko olduğundan hamilelik için yapılması gereken herşeyi yapıyorum..inşallah karşılığını görücem tekrar..

Bende iyiyim hamdolsun canım.Rabbim en yakın zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat inşallah

canlarım merhaba dün kırmızılar beni yalnız bırakmadılar sağolsun. Kısmet önümüze bakıcaz:)ttmm canım benim rüyan asaletlim e nasipmis demek ki, topigimize bir uğur daha geldi çok şükür. Ema bitanemmm duayı temizlenince okusam gec mi olur? Bu arada beni o dua bölümüyle buluşturduğun için Allah razı olsun canimin içi. Asaletlim Rabbim sağlıkla kucağına aldirir insaallah tatlım. Bizi de dua da unutma. meggie olur mu öyle şey canım benim. Seni görmek bizi çok mutlu ediyor sen ema bitanemin dedigi gibi ilk uğurumuzsun. Yaprk canım benim çok sevindim seni gördüğüme ben de öyle birini bulabilir miyim buralarda acaba. Sen hep gel özletme kendini. Su perisi sana da günaydın canım. Yorgun bulutlardan haber yok mu?secondlife canım seni de gördüğüme çok sevindim. Yine telden yazıyorum 1 saattir:)hepinizi sevgiyle kocaman kucaklıyorum busbuyuk öpüyorum Rabbim en yakın zamanda hepimizin kucağını doldursun insaallah gerçek sahibe emanet olun:)

nasilsiniz kizlar? bana cok garip seyler oluyor ya kafayi yememe az kaldi.sali acayip bas donmesi oldu yerimdne kalkamadim nerdeyse ve t.kagidina beyaz icindede birazcik kan bulasti.erken hastalandim dedim.devami gelmedi.carsamba biraz sari akintim geldi.birkac damla kadar.bu sefer geldi dedim ama oda kesildi.dun yani cuma aksami afedersiniz ama buyuk abdestimi biraz zor yaptim peceteye az kan geldi.hastalandim diye esimi aradim ve agladim butun gece.hala hicbirsey yok sadece peceteye bir nokta kadar kaverengi leke geldi.yani sabah sabah midenizi bulandirmak istemedim ama paylasip akil almak istedim sizden.yardim edin lutfennn

Canımıniçi kırmızıların gelmemesi de problem bak ben bekliyorum ve gelen giden yok çıldırmak üzereyim dua konusuna gelince benim regl gelmezse ben yardım ederim inş

Belki bebiş vardır canım test yaptın mı

canım yazını okuyunca aklıma dırek acaba yerlesme kanamsı olabılır mı dıye geldı.inşallah da öyledir.

Ttmm hg canım nasılsınnnn
iyiyim canım eşim araba diye heveslendrdı bı heves bı heves araba ıncelıyorum :) sen nasılsın..iyisindr inşallah.eşim 3 4 gun oldu gelelı.ovulasyon tarıhım gectı cok üzüldüm biyandan .ama kısmet degılmsı.en yakın zamanda hepimize nasıp etsın ınsallah.bende sans cıdden yok dusunmeye basladım

Çok şükür eşin gelmiş ya canım hem belki de geçmemiştir ovu günün.Sıkma canını bunda da var bir hayır

Belki bebiş vardır canım test yaptın mı

hic sorma canim her zaman aldigim testten bulamadim 2'li digital test aldim ve sonuc alamadim.pers. sabah yaptim hata verdi.neyse dedim yapamadim heralde.dun sabah yineledim o da hata verdi :) verdigim parayla kaldim yani.dun aksam lekelenme olunca da yelkenleri indirdim 2 gun test yapmadan bekleyeyim dedim ama dusunmeden de olmuyor.ins senin gecikmen hamileliktendir canim :x

Sen yine de dikkat et ve regl olmazsan ki inş olmazsın kan testi yaptır.Benim gecikmeye gelince doğum yaptığımdan itibaren hiç şaşmamıştı şimdi kasıklarda ağrı var hafifte akıntım var galiba oldum diyorum ama yok yok.Bu ay bebişten pek umutlu değildim canım hala adeti bekliyorum yani hayırlısı olsun inşallah

canım yazını okuyunca aklıma dırek acaba yerlesme kanamsı olabılır mı dıye geldı.inşallah da öyledir.

umarim iyisindir.sen denemeyi birakma canim allah ol dedikten sonra ovulasyon tarihinin bir onemi yok.hicbir zaman bilemezsin.biraz once adetin son gunu tek iliskiyle hamile kalanlarin topigini okudum.mantik aramamak lazim boyle seylerde.

bana gelince, bende once sevindim yerlesme kanamasi vs. diye ama 2-3 gunde bir leke gelip gidiyor aldigim testlerde bozuk cikti. kaldim oyle dun aglaya aglaya uyumusum.cok yoruldum artik.esim kabul etse ara vermek istiyorum 1-2 ay ama etmez biliyorum

canım o konuda kesınlıkle katılıoyrum allah yeter ki ol desen yoktan var eder yeter ki istesin.ben gecen ay cok ümitlendım hayal kırıklıgıo yasadım oyuzden sanırım böyleyım bu ay.gecen ay 13le 14.gun yumurtlamıstım eşim nöbetcıydı bu ayda 11 gün yumurtlmaa oldu 13 14 gun esım yanımdaydı heralde ondan moral bozuklugu yasadım allahın takdırı tabıkı.inşaşşah allah ısteyen herkese en yakın zamanda nasıp etsın.

ah canim ya burada degil kan testi idrar testi bile yapmiyorlar.test yaptim pozitif diyorsun, ok diyor ebe icin randevu yaziyor, tansiyon, kilo bakiyor o kadar.hamile oldugunda 12. haftaya kadar ultrason yuzu goremiyorsun kanaman vs yoksa.tr'nin gozunu seveyim.senin bat'in gectimi, test yaptinmi canim?
insallah allahim yuzumuzu guldurur , topigin yeni annelerine katiliriz sirayla hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…