karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

bende gebe kaldığım ay lekelenme yaşadım hatta ablamı aradımm yine neyle uğraşacam görkii lekem var dedim.meğer gebeymişim.günün yakınmı

bende gebe kaldığım ay lekelenme yaşadım hatta ablamı aradımm yine neyle uğraşacam görkii lekem var dedim.meğer gebeymişim.günün yakınmı

merhaba canim benim, allah en kisa zamanda,bir daha yasatsin gebeligini sana ins.gunlerim kurtaj sonrasi degisken hep 28'le 32 gun arasi ve bugun 32. gun (allah rahmet eylesin mehmet ali birand'a) :) lekelenme 5 gun once basladi ama yazdigim gibi az ve aralarinda mesafe var.simdi kontrole gittim sadece peceteye kahve geldi azicik .insallah seninki gibi gebelik cikar benimki de.AMINNNN

ayy ebnde brandla ne alaka diom jeton sonradan düştüü.bana doktor kan tahlili yaptırmasaydı ben o gün rahim filmi çektirecektimmm.sende sakın lekem az die doktora gitsen bile adet sökücü içme kan tahlili yaptırmadannn.

Ah canım kıyamam sana sen yine de dikkat et kendine inş bebişin seninledir.Benim bat 2 gün geçti ve test yamayı düşünmüyorum umudum yoktu çünkü nefatif görmek üzer beni diye düşünüyorum oluruna bıraktım.inş sizlerin güzel haberlerinizi alırız canım Rabbim gönlünüze göre versin hepinizin inşallah

slm kızlar o kadın bana kendi yaptığı fitillerden vermişti kullandım ped takmasam batıyorum inanılmaz akıntım var hemde kötü kokulu bana demişti akıntın olacak bütün iltihabın akacak diye valla işe yaradı bu arada kürün tarifini vereyim 3 litre süt 2 demet maydanoz 1 adet patlıcan ve 1 avuç kuru nane bunları kaynattım ve buharin üstüne oturdum tabi iç çamaşırı olmadan birde battaniye sardım üstüme 20 dk boyunca iyice terledim kürü ablam 20 dk da 1 ısıttı tekrar oturdum buharına 1 saat boyunca böyle devam etti sonrada kadının verdiği fitili taktım 3 tane fitil verdi 24 saatte 1 değiştirecem fazla iş yapmayacam fitiller bitene kadar uzan dedi şuan ablam yanımda ben dinleniyorum iste böyle sizde ne var ne yok? bu arada telden yazıyorum alınti yapamıyorum eksik yazı çıkıyor

mutluluk birtanem üzüldüm ya inşallah şubatta hamile kalırsın benimde şans eseri komşumun annesi kızını ziyarete gelmişti hemen gittim oralarda yokmu böyle biri

maonyaa canım valla haklısın o kadar gittim doktora bana birşeyin yok eve git dedi senin durumun nasıl

ema dualarina bizide ekle allah dualarını kabul etsin

secondlife umarım nickini doğru yazdım valla canım en son çare bu kadına gittim artık ama memnun kaldım valla rahmimi düzelttiğinde sancımda geçti ve hiç acıtmadı eli çok hafifti masaj gibi geldi rahatladım

ttmm canım sen nasılsın eşi görevde mi daha

superisi cnnm asaletlim fatmak58 ve daha sayamadıklarım umarım iyisinizdir hepinizi öpüyorum allaha emanet olun

selam kizlar nasilsiniz????
kan testi sonucum cikti 4 haftalik hamileymisim darisi sizin basiniza insallah rabbim bana verdi insallah sizlere de verir....

kan testi sonucum cikti 4 haftalik hamileymisim darisi sizin basiniza insallah rabbim bana verdi insallah sizlere de verir....

canım tebrik ederim... :) çooookkkk sevindim... Allah tamamına erdirsin inşallah... sağlıkla kucağına alırsın inşallah... çok dikkat et tamam mı iş yapma yorma kendini :) çok sevindim darısı bekleyen arkadaşlarımıza... ohh ohh bebişime kardeş geldi :) kaç çıktı değerin? merak ettim.

cok sagol canim benim insallah..
aile dr umuz tel acti soyledi rapor kagiti pazartesi elimize gececek dr. un dedigine gore 4 haftalikmis...
sen nasilsin hamislik nasil gidiyor...

cok sagol canim benim insallah..
aile dr umuz tel acti soyledi rapor kagiti pazartesi elimize gececek dr. un dedigine gore 4 haftalikmis...
sen nasilsin hamislik nasil gidiyor...

valla çalıştığım için biraz yordum kendimi galiba kesemin yanında küçük kanama alanı çıktı. oyüzden diyorum sakın yorma kendini iş falan yapma yukarı uzanma bişe kaldırma çok dikkat et emi canım... :) onun dışında bulantılar devam ama şikayetim yok bulantı varlığı bebeğimin yaşadığını hissettiriyor. bazen bulanmayınca tedirgin oluyorum :) tuhaf bi insanım işte :) şuan susam kadarmış bebişin :) yerim ben o susamı :)

Maşallahhhh çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bizleri de dualarında unutma olur mu canımmmmmm

canm benimde beklediğim kırmızılar dün geldi..cok şükür ilaca gerek kalmadı..adetm bitnce korunmayı bırakıyorum..aynı zamana denk geliyo..benmki gecikmeli geldi 37. Günde oldum.seninki nasıldı...bu durumda yumurtam geç çatlamş oluyo galiba..ovulasyon testi hiç yapmadım o nasl bşy..

fatmak58 canım benim adet olmak yumurtlama olduğu anlamına gelmiyor. Düzenli adet görsen bile yumurtlama olmayabilirmiş. Canım eğer pkos yoksa ovulasyon testi alabilirsin.eczaneye sorarsın. Allah kolaylık versin canım. Asaletlimmmm canım benim telden giriyorum eve dönünce listeyi hemen yenilerim topigimizin 3. Uguru hoşgeldin. Ttmm tatlım benim nasılsın? Szndrnz sen nasılsın canım?yaprk her şey kısmet canimin içi sen de iyisin değil mi?emacım bitanem dua paylaşımında bu hafta idare edebilirleri mi beni?kızlar bu arada doktora gittim dün geçen ay 17. Mm yumurtaya iğne veren doktoru terkettim tabi ki. Bu doktorum eski doktorumdü şehir dışında olduğu için görüşememistim. Geri geldi çok şükür o boyutta çatlatma iğnesi verdiği için çok kızdı. Her sey takdir Rabbim vesile kılmıyor zamanı uygün bulmuyor demek ki. Artık kısmet yeni ay yeni umutlar. Hepinizi kocaman öpüyorum gerçek sahibe emanet olun

slm. bir ara bu topiğe de takılıyordum baya ara verdim. kan pıhtılaşması topiğindeyim. burdaki listede ben de vardım. liste hangi sayfada?. bir bakıyım.

gunu aydin olsun hepinizin kizlar.ben o kadar gelgitten sonra bu sabah devre disi kaldim.3 ila7 gunlerde letrozole kullanicam bu ay.ins. onun bir faydasi olur.opuyorum hepinizi.

hayırlısı olsun canım allah önümüzdeki ay nasip edr ınsallah sıkma canını.bende napayım eşime kavustum 5 gundr ızınlı.cok keyıflı gecıyo.yalnızlık ne zor sey.allah kımsesızlerın yardımcısı olsun.

kızlaaar yorgun bulutlardan haber var mı hiç sesi soluğu cıkmıyor...bu aradaaa allah tez zamanda hepimize saglıklı bebişler nasip etsin.

hayırlı olsunnnn cnm benimmmm rabbim kucağına almayıda nasip etsin

Maşallahhhh çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bizleri de dualarında unutma olur mu canımmmmmm

canım tebrik ederim allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah..darısı en kısa zamanda bizlerin başına..

amin arkadaslar hayirlisi olsun insallah rabbim sizlerede verir benim yuzumu guldurdu cok sukur insallah sizinde yuzunuzu guldurur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…