- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.961
nasilsiniz kizlar? bana cok garip seyler oluyor ya kafayi yememe az kaldi.sali acayip bas donmesi oldu yerimdne kalkamadim nerdeyse ve t.kagidina beyaz icindede birazcik kan bulasti.erken hastalandim dedim.devami gelmedi.carsamba biraz sari akintim geldi.birkac damla kadar.bu sefer geldi dedim ama oda kesildi.dun yani cuma aksami afedersiniz ama buyuk abdestimi biraz zor yaptim peceteye az kan geldi.hastalandim diye esimi aradim ve agladim butun gece.hala hicbirsey yok sadece peceteye bir nokta kadar kaverengi leke geldi.yani sabah sabah midenizi bulandirmak istemedim ama paylasip akil almak istedim sizden.yardim edin lutfennn
bende gebe kaldığım ay lekelenme yaşadım hatta ablamı aradımm yine neyle uğraşacam görkii lekem var dedim.meğer gebeymişim.günün yakınmı
merhaba canim benim, allah en kisa zamanda,bir daha yasatsin gebeligini sana ins.gunlerim kurtaj sonrasi degisken hep 28'le 32 gun arasi ve bugun 32. gun (allah rahmet eylesin mehmet ali birand'a) :) lekelenme 5 gun once basladi ama yazdigim gibi az ve aralarinda mesafe var.simdi kontrole gittim sadece peceteye kahve geldi azicik .insallah seninki gibi gebelik cikar benimki de.AMINNNN
ah canim ya burada degil kan testi idrar testi bile yapmiyorlar.test yaptim pozitif diyorsun, ok diyor ebe icin randevu yaziyor, tansiyon, kilo bakiyor o kadar.hamile oldugunda 12. haftaya kadar ultrason yuzu goremiyorsun kanaman vs yoksa.tr'nin gozunu seveyim.senin bat'in gectimi, test yaptinmi canim?
insallah allahim yuzumuzu guldurur , topigin yeni annelerine katiliriz sirayla hepimiz.
selam kizlar nasilsiniz????
kan testi sonucum cikti 4 haftalik hamileymisim darisi sizin basiniza insallah rabbim bana verdi insallah sizlere de verir....
canım tebrik ederim... :) çooookkkk sevindim... Allah tamamına erdirsin inşallah... sağlıkla kucağına alırsın inşallah... çok dikkat et tamam mı iş yapma yorma kendini :) çok sevindim darısı bekleyen arkadaşlarımıza... ohh ohh bebişime kardeş geldi :) kaç çıktı değerin? merak ettim.
cok sagol canim benim insallah..
aile dr umuz tel acti soyledi rapor kagiti pazartesi elimize gececek dr. un dedigine gore 4 haftalikmis...
sen nasilsin hamislik nasil gidiyor...
kan testi sonucum cikti 4 haftalik hamileymisim darisi sizin basiniza insallah rabbim bana verdi insallah sizlere de verir....
canlarım merhaba dün kırmızılar beni yalnız bırakmadılar sağolsun. Kısmet önümüze bakıcaz:)ttmm canım benim rüyan asaletlim e nasipmis demek ki, topigimize bir uğur daha geldi çok şükür. Ema bitanemmm duayı temizlenince okusam gec mi olur? Bu arada beni o dua bölümüyle buluşturduğun için Allah razı olsun canimin içi. Asaletlim Rabbim sağlıkla kucağına aldirir insaallah tatlım. Bizi de dua da unutma. meggie olur mu öyle şey canım benim. Seni görmek bizi çok mutlu ediyor sen ema bitanemin dedigi gibi ilk uğurumuzsun. Yaprk canım benim çok sevindim seni gördüğüme ben de öyle birini bulabilir miyim buralarda acaba. Sen hep gel özletme kendini. Su perisi sana da günaydın canım. Yorgun bulutlardan haber yok mu?secondlife canım seni de gördüğüme çok sevindim. Yine telden yazıyorum 1 saattir:)hepinizi sevgiyle kocaman kucaklıyorum busbuyuk öpüyorum Rabbim en yakın zamanda hepimizin kucağını doldursun insaallah gerçek sahibe emanet olun:)
fatmak58 canım benim adet olmak yumurtlama olduğu anlamına gelmiyor. Düzenli adet görsen bile yumurtlama olmayabilirmiş. Canım eğer pkos yoksa ovulasyon testi alabilirsin.eczaneye sorarsın. Allah kolaylık versin canım. Asaletlimmmm canım benim telden giriyorum eve dönünce listeyi hemen yenilerim topigimizin 3. Uguru hoşgeldin. Ttmm tatlım benim nasılsın? Szndrnz sen nasılsın canım?yaprk her şey kısmet canimin içi sen de iyisin değil mi?emacım bitanem dua paylaşımında bu hafta idare edebilirleri mi beni?kızlar bu arada doktora gittim dün geçen ay 17. Mm yumurtaya iğne veren doktoru terkettim tabi ki. Bu doktorum eski doktorumdü şehir dışında olduğu için görüşememistim. Geri geldi çok şükür o boyutta çatlatma iğnesi verdiği için çok kızdı. Her sey takdir Rabbim vesile kılmıyor zamanı uygün bulmuyor demek ki. Artık kısmet yeni ay yeni umutlar. Hepinizi kocaman öpüyorum gerçek sahibe emanet olun
hayırlısı olsun canım allah önümüzdeki ay nasip edr ınsallah sıkma canını.bende napayım eşime kavustum 5 gundr ızınlı.cok keyıflı gecıyo.yalnızlık ne zor sey.allah kımsesızlerın yardımcısı olsun.fatmak58 canım benim adet olmak yumurtlama olduğu anlamına gelmiyor. Düzenli adet görsen bile yumurtlama olmayabilirmiş. Canım eğer pkos yoksa ovulasyon testi alabilirsin.eczaneye sorarsın. Allah kolaylık versin canım. Asaletlimmmm canım benim telden giriyorum eve dönünce listeyi hemen yenilerim topigimizin 3. Uguru hoşgeldin. Ttmm tatlım benim nasılsın? Szndrnz sen nasılsın canım?yaprk her şey kısmet canimin içi sen de iyisin değil mi?emacım bitanem dua paylaşımında bu hafta idare edebilirleri mi beni?kızlar bu arada doktora gittim dün geçen ay 17. Mm yumurtaya iğne veren doktoru terkettim tabi ki. Bu doktorum eski doktorumdü şehir dışında olduğu için görüşememistim. Geri geldi çok şükür o boyutta çatlatma iğnesi verdiği için çok kızdı. Her sey takdir Rabbim vesile kılmıyor zamanı uygün bulmuyor demek ki. Artık kısmet yeni ay yeni umutlar. Hepinizi kocaman öpüyorum gerçek sahibe emanet olun
hayırlı olsunnnn cnm benimmmm rabbim kucağına almayıda nasip etsin
Maşallahhhhçok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bizleri de dualarında unutma olur mu canımmmmmm
canım tebrik ederim allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah..darısı en kısa zamanda bizlerin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?