karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
herkese selam kızlar yazamıyordum bi kaç gündür gelen giden misafirlerim oldu iş güç ayrı tabi koşturmaca. inşallah hepiniz iyisinizdir güzel haberler vardır inşş. bizde bi gelişme yok çünkü eşim erken diyo bebek için 7 buçuk ayı geçti kaybedeli ama bakalım hayırlısı üstüne gitmiyorum .. bi haber gördüm mynette Down sendromlu bebek faciası | Mynet Haber

bana da doktor tek yumurta ikizi idi birinin gelişimi daha yavaştı hafata olarak küçüktü diğerine göre birini öyle sonlandıralım demişti ortak damarlarını lazerle yakacaktı ve ben yaptırmadım başka doktora gittim o gerek görmedi sonuçta rabbim nasip etmedi karnımda kalpleri durdu Allah tarafından nasip olmadı ama haberi görünce aklıma geldi tabi hemen Allah korudu beni de herşey olabilirdi imtihandan geçtik hepimizz en zor süreç evlat acısı yaşadık rabbim aynı acıyı bi daha göstermesin kimseye.... Allah herkesin gönlüne göre versinn sağlık sıhatle nasip olsun inşşş kendinize iyi bakınn..

arkadaşlarım dua bu. ben bugünden itibaren boynumda karnıma kadar değecek şekilde takmaya başladım. Rabbim ve melekleri yeni doğacak evlatlarımızın yanında olsun inşallah... evinize arbanıza falan da asın... yanlışlıkla 2 tane yüklemişim ikisi de aynı dua tek sayfa yani dua.

Son düzenleme:

canim saoll.ama yukarisi biraz silik cikmis gibi eksik degil demi bu resimmm..bide hamile kalir takmamizmi lazim yoksa simdidenmi takacagizzz:26:

Son düzenleme:
Evet Emacım bi yaprak dökümü yaşıyoruz galiba,pek sessiz kaldık!Herkes işe güce daldı herhalde.

Galiba canım sen nasılsın bu arada iyisin inşallah

Bizler iyiyiz hamdolsun canım siz nasılsınız bakalım.Dualarında eksik etme canım bizde seni seviyoruz

Mutluluk canımmmmm ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın canım kendine dikkat ediyorsun dimi kısa bir süre sonra sana da siz diye hitap edecez inşallah AMİN

kızlar nasılsınız ya uzun zamandır konusmaıoruz dagıldık hepimiz.mutluluk ınsallah güzel haberi senden duyarız yakın zamanda.buarada hamıle arkadaslar nasılsınzz.bebişler nasıl.allah saglıkla kucagınza almayı nasip etsın darısı biz isteyenlere.

cumaniz mübarek olsun kizlar.

rabbimm insalah yasadigimiz acilarin tekrarini yasatmaz bzimde hayirli saglikli yawrularimiz olur

Selam arkadaslar hayirli cumalar,
nasilsiniz?
Yasakhayal sneinle baya sohbetimiz oldu ama senin sorunun ne bilmiyorum hep kendimi anlattim ...
Senin cocuklarin var galiba `?

Bizler iyiyiz hamdolsun canım siz nasılsınız bakalım.Dualarında eksik etme canım bizde seni seviyoruz

çok şükür şimdilik iyiyiz canım..her duamda varsınız inanın buna..yarın ikili test için gidicem..siz de dua edin bana nolur..çok tedirgin olucam yine..allahım hepimize sağlıklı hayrlı evlat nasip etsn inşallah..

canım biz iyiyiz şükr..yarın şu ikili test stresini de atlatırsam daha iyi olucam allahın izniyle..bi de sizden güzel haberler gelse tam olcak inşallah...hepiniz için aynı şeklde heyecanla bekliorum..inşallah en güzel zamnda nasip olsun..

nasilsiniz?
Yasakhayal sneinle baya sohbetimiz oldu ama senin sorunun ne bilmiyorum hep kendimi anlattim ...

yok kuzum benim malesef tam 5 hamileligim oldu 6 bebek kaybim varr.6 hafta önce kaybettigim bebeklerim tek yumurta ikiziydii..tek sorun kan pihtilasmasi ..ignesini oluyorum aspirin kullaniyorum yine kaybediyorummmmm..doktorlar deniyeceksin diyo.bunlari ard arda 3 yil icinde yasadim..hic yawrum yokk..rabbimden sifa bekliyorumm.insallahh bizlerinde olurrr...

inşaallah güzel haberlerle gelirsin canımmmm...için iferah tut her şey güzel olacak...

nasilsiniz?
alwykümselam canım senin de cuman mübarek olsun...
cumaniz mübarek olsun kizlar.

rabbimm insalah yasadigimiz acilarin tekrarini yasatmaz bzimde hayirli saglikli yawrularimiz olur

aminnnnnnnnn canımmmmmmmmm benimmm....

hoşgeldin canımmm.saol Allah razı olsun işaallah hepimiz güzel haberlerle süsleriz buraları....

aminnnnn,bitanemmmmmm inşaallah hepimiz birbirimize öyle hitap edeceğiz....

aminnn canım inşaallah bizede takmak nasip olur...

her şeyin hayırlısı canımm Rabbim o acıları bir dahayaşatmasın hiçbirimize.önümüzdeki her gün güzel haberleri paylaşamk nasip olur inşallah...

Bugün Cuma bizim bayramımız...Bayramda el öpmeye gelen çocuklar gibi umutla geldik kapına Allahımmm.biliyoruzz sen açılan elleri çevirmezsinnn..Sen gelen kuluna amin diyen diline hayır demezsin...Hani demiştin yaa Resulune senin hatrına yaratıyorumdünyayı diye.. Resulun aşkınaaa dualarımızı kabul eyle mevlamızz.Sen Halıksınn,sen Barisinnn,sen Musavvirsin,,sen Varissin Allahımmmm...Gönlümüzü mahzun koymaa bu cumayı da boynumuz bükük geçiriyoruz Allahımm,ne olursunn evliyalar enbiyalar hürmeineee kucaklarımızı boş bırakma hayırlı,senin yolunda ömrünü geçirecek evlalar gönderrr,gönül bahçmizin güllerini birr birrr derrr Allahımmm...(AMİNNNNNNNNNNN)​

Aminnnnnnnnnnnnnnnn

yasakhayal , ya senin durumunda hic kolay degilmis be güzelim, sen 6 kez normalmi hamile kaldin ve cabuk kaliyorsun heralde ?
Tr de dr göründünmü?
Bence bi görün.
Insallah en yakin zaman da saglikli hamile kalip rahat dpgum sonra saglikli hayirli evlatlarin olur insallah, hepimizin insallah.....amin amin amin

valla durumuum hic kolay degil jeylomm:26:hepsi normal yoldan oldu hamileliklerimkolay hamile kaliyorum ama devam etmiyoönemli olan hamile kalmak degil valla devam etmesi..keske benimkide gec olsaydida güc olmasaydi..hamile kalmaya korkuyorumm..türkiyede hic gitmedim daha.annemde cok istiyo bide orda derdinin caresini ara diyo

inslaalhhh canim benimm rabbimm bidaha kimseye yasatmasin bizde anne olalimm insalalhhhh hayirlisiyla

Bebişle sağlıklı bir şekilde kavuşmanızı dilerim cnm.

Neler yapıyorsun ttmmcım seninlede pek yazışamadık,durumun nasıl?

Ben bu aralar çok yoğunum cnm wala 2.dönem ders sayım ile birlikte yorgunluğumda artmaya başladı.Eve geldiğimde pertim çıkmış oluyor erkenden yatıyorum.

kimse ugramamisss

selammm canlarımmmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…