karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
merhab canımmm cuma günü inşaallah bakalım rabbim nasip eder hepmizre sırayla inşaallah canımmm...

kızlarrrrrrrrrrr selammmm:):)

ayy hadi insalalhh bitanem dua ettim senin iciinn insalah rabbim hayirlisi ise kabul etsin

Son düzenleme:
canim burdasin galiba kuzum benim koydugun duanin yukarisi silik cikmis lütfen bi bakarmisinn ..:26:

merhab canımmm cuma günü inşaallah bakalım rabbim nasip eder hepmizre sırayla inşaallah canımmm...

kızlarrrrrrrrrrr selammmm:):)

hayırlısı olsun inşallah mutlulukum.. :) var mı belirtiler? gerçi bende 6.haftaya kadar hiçççç belirti olmadı ya... umarım bebişin gelmiştir hayatına sefa getirmiştir... :)

biz de ikili testimizin sonucunu aldık temiz çıktı. kanama alanı kaybolmuş ama yarın tıp fak. riskli gebeliğe gidip ayrıntılı ultrason çekilicem orda daha net belli olur... kızlar yaa benzetmek istemiyorum ama ilk bebeğimi kaybettiğim uğursuz haftadayım şuan... 14.hafta... off Rabbim huzur versin kötü düşüncelerden uzaklaştırsın inşallah... sizler hep yanımda oldunuz yine dertleşmek istedim sizinle... bugün bi film izledim anne çocuğunu kaybediyo ölüyo ağla ağla gözlerim şişti herşeye ağlıyorum ben böyle zayıf değildim

selammm canlarımmmm:))

Mutluluuuukkk nasılsıııın? Güzel bişeyler söylede keyiflenelim bitanem:))

Cnmcım kendini üzme ve aklına kötü şeyler getirme.Herşey çok güzel olacak inşlh.İnşirah oku daraldığın anlarda,rahatla lütfen.

ayy hadi insalalhh bitanem dua ettim senin iciinn insalah rabbim hayirlisi ise kabul etsin

canımınnn içiii çk teşekkür ederimmm bütün dualarının mislerce fazlası seninle olsun Rabbim yanında olsun kuzum beni...

canımmm benimmmm henüz bir belirtim yokk psikolojik belirti eklemek istemiyorum bilmiyorum umutluyum Rabbim bilir en iyisini inşaalah güzel sonuçlarla gelirim..canımm ne olur unut o günleri şimdi bıdığına sımsıkı sarıll sev onu o günler geçmişte kaldı mevlam yaşatmasınn hiç bir zaman aynısını gülümseee her şey güzel olacak canımm benimm...

minikedyymmmmm bitanecimm iyiyimm bakalım bekliyorumm son 3 gün inşaallah mevlam nasi etmiştir hayırlısıyla olur..hepimize nasip etsin canım sana bana herkesee tüm isteyenlere tabi hayırlısıylaa hadi bismillah beklemedeyim canımm...

kızlarr bi de bşy sorcam çatltma iğnesinin etkisi ne zaman geçer idrarda kaç gün sonra baksam doğr sonuç olur sizce???

mutlulukum canim ben catlatmadan sonra 15. veya 16. gün kesin sonuc cikiyo diye biliyorum.ondan öncesinde ignenin etkisiyle pozitif cikiyomus test cünküü..

Son düzenleme:
'mutluluk' cnm öncelikle inşallah hayırlısı olur..bebegn seninledr rabbimn iznyle..dualarımda hep siz varsnız..ben hamile oldugumu çatlatma ignesnden sonraki 12. günde hem idrar hemde kanda çıkmasyla ögrenmştm.adetmin gecikmesni beklemedm biraz erken yaptm ama dogru cıktı.degerm 94 çıkmştı belki de ikiz oldgndan erkn böyle bi sonuç çıktı bilemyorm...hayırlısı olsn cnm..igneden sonraki kaçıncı gündesn?

'Meggie129' içini ferah tut cnm..senin yernde hangimiz olsa öyle tedrgn olurduk..kolay degl biliyorm seni cok iyi anlıyorm..inşallah hayırlısıyla o kötü haftayı hatta ayları atlatıcan..sen bebişine iyi bak annesi..dualrım seninle..

Kızlar bu arada cok güzel bşy oldu..rabbim öyle büyük ki bu zor zamanlarımda karşımıza cok güzel hayırlı bşy çıkardı..UMRE ye gidiyorum Allahn iznyle canlarım..nasıl oldu anlamadm eşimin iş yeri gönderyo..birden çıktı ama cok iyi oldu..
korunmayıda bıraktm beklyorm inşallah adet olmam..dualarınıza ihtiyacm var..

Son düzenleme:
mutluluk canim asilama yaptirmissin insallah bebisin tutunmustur sana insallah canim benim hayirlisi olsun rabbim gonlunun muradini tez zamanda versin insallah optum...
canim hayirli olsun ne kadar guzel bisey rabbim o mubarek yerleri gormeyi bizlere de nasip etsin orda bol bol dua et canim....

inşaallahhh caımmmm çok teşekkür ederim mevlam hepimizin gönlüne göre versin...

mutlulukum sen asilama yaptirmistin demi:13:

evett canımcımm ben aşılama yaptırdımmm....

Canlar nasılsınız bu aralar giremedim nete

Mutlulukkkkkk sonucun ne oldu bitanem.İnş pozitiftir bebişin seninledir canımmmmmmmm

selam kızlarr.naıslsınızzz.uzun zamandır gelemedimm.
mutlulukk ne sonucunu bekliosun cnm??

cnme benim korunma duası ve ayetül kürsü oku bol bol.ben de daha gebe kalmadan 3ayı nasıl geçiricem ya yine bebeğime bişey olursa die korkuyrmmm.herkeste aynı durum olur heralde bu korku ama rabbim bizi korusun
aa ne güzell ümrede bizede dua et cnm orda deve eti ve kuşlara atılan buğdaydan muhakak ye çocuk için
bende çıkartıp asayım barii saol cnm paylaşımın için

merhba canlarımmmmmmmmmm nasılsınızz???

dün aşılama oldummm dua eder misinzz???hepinizi öpüyorummm:):)

rabbim rast getirsinnn cnm.yrn güzel haberle bizleri sveindir inş

Canım ne güzel bir haber bu.Hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah.Ve inş bebişin seninledir beraber ziyaret edersiniz o güzel mübarek yerleri.Bizleri de duanda unutma olur mu

herkese merhabaa kızlarr

iş yerinde yoğun oldugum için yazamadım ben gene akşamada gel yemek yap yıka falan yorgunluk oturuyo kalıyorum gerçii bi gelişme yok bendee ... hayırlısı diyelimmmm

mutlulukk gelişme var sende galiba inşş hayırlı haberler verirsinn sağlık sıhatle rabbim isteyen herkese bana da tabi hayırlısı ile nasip eder inşşşş...

biz de ikili testimizin sonucunu aldık temiz çıktı. kanama alanı kaybolmuş ama yarın tıp fak. riskli gebeliğe gidip ayrıntılı ultrason çekilicem orda daha net belli olur... kızlar yaa benzetmek istemiyorum ama ilk bebeğimi kaybettiğim uğursuz haftadayım şuan... 14.hafta... off Rabbim huzur versin kötü düşüncelerden uzaklaştırsın inşallah... sizler hep yanımda oldunuz yine dertleşmek istedim sizinle... bugün bi film izledim anne çocuğunu kaybediyo ölüyo ağla ağla gözlerim şişti herşeye ağlıyorum ben böyle zayıf değildim [/QUOTE]

canım aynısını ben de yaşadım..ben de 10.haftada öğrenmiştim problemi..herey 10.haftada başlamıştı..ecel terleri döktüm o haftada..seni çok iyi anlıyorum ama içini ferah tutup rahat olmaktan başka da çare yok..dua et bol bol..

mutluluk canım allahım hayrlısyla nasip etsin inşallah..yarın belli olucakmış sanırım yanlış okumadıysam..yarın memlekete gidicez haftasonu için inan hep aklımdasın..inşallah güzel haberlerini pazar günü okurum ben de..rabbim gönlüne göre versn..

benm de ikili testim temiz çıktı bu arada kızlar..allahıma binlerce şükür o çok korktuğum ense kalınlığıyla ilgili hiç bişe duymadım..allahım hepimizin yaşadığı acıyı son eylesin..en güzel zamanda hayrlı sağlıklı evlatlarla yüzümüzü güldürsn inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…