- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.181
mutlulukum canim hosgeldin aklim sendeydi acaba sonuc belli oldumu diyee:26:
merhab canımmm cuma günü inşaallah bakalım rabbim nasip eder hepmizre sırayla inşaallah canımmm...
kızlarrrrrrrrrrr selammmm:):)
merhab canımmm cuma günü inşaallah bakalım rabbim nasip eder hepmizre sırayla inşaallah canımmm...
kızlarrrrrrrrrrr selammmm:):)
selammm canlarımmmm:))
hayırlısı olsun inşallah mutlulukum.. :) var mı belirtiler? gerçi bende 6.haftaya kadar hiçççç belirti olmadı ya... umarım bebişin gelmiştir hayatına sefa getirmiştir... :)
biz de ikili testimizin sonucunu aldık temiz çıktı. kanama alanı kaybolmuş ama yarın tıp fak. riskli gebeliğe gidip ayrıntılı ultrason çekilicem orda daha net belli olur... kızlar yaa benzetmek istemiyorum ama ilk bebeğimi kaybettiğim uğursuz haftadayım şuan... 14.hafta... off Rabbim huzur versin kötü düşüncelerden uzaklaştırsın inşallah... sizler hep yanımda oldunuz yine dertleşmek istedim sizinle... bugün bi film izledim anne çocuğunu kaybediyo ölüyo ağla ağla gözlerim şişti herşeye ağlıyorum ben böyle zayıf değildim
ayy hadi insalalhh bitanem dua ettim senin iciinn insalah rabbim hayirlisi ise kabul etsin
hayırlısı olsun inşallah mutlulukum.. :) var mı belirtiler? gerçi bende 6.haftaya kadar hiçççç belirti olmadı ya... umarım bebişin gelmiştir hayatına sefa getirmiştir... :)
biz de ikili testimizin sonucunu aldık temiz çıktı. kanama alanı kaybolmuş ama yarın tıp fak. riskli gebeliğe gidip ayrıntılı ultrason çekilicem orda daha net belli olur... kızlar yaa benzetmek istemiyorum ama ilk bebeğimi kaybettiğim uğursuz haftadayım şuan... 14.hafta... off Rabbim huzur versin kötü düşüncelerden uzaklaştırsın inşallah... sizler hep yanımda oldunuz yine dertleşmek istedim sizinle... bugün bi film izledim anne çocuğunu kaybediyo ölüyo ağla ağla gözlerim şişti herşeye ağlıyorum ben böyle zayıf değildim
Mutluluuuukkk nasılsıııın? Güzel bişeyler söylede keyiflenelim bitanem:))
Cnmcım kendini üzme ve aklına kötü şeyler getirme.Herşey çok güzel olacak inşlh.İnşirah oku daraldığın anlarda,rahatla lütfen.
canımınnn içiii çk teşekkür ederimmm bütün dualarının mislerce fazlası seninle olsun Rabbim yanında olsun kuzum beni...
canımmm benimmmm henüz bir belirtim yokk psikolojik belirti eklemek istemiyorum bilmiyorum umutluyum Rabbim bilir en iyisini inşaalah güzel sonuçlarla gelirim..canımm ne olur unut o günleri şimdi bıdığına sımsıkı sarıll sev onu o günler geçmişte kaldı mevlam yaşatmasınn hiç bir zaman aynısını gülümseee her şey güzel olacak canımm benimm...
minikedyymmmmm bitanecimm iyiyimm bakalım bekliyorumm son 3 gün inşaallah mevlam nasi etmiştir hayırlısıyla olur..hepimize nasip etsin canım sana bana herkesee tüm isteyenlere tabi hayırlısıylaa hadi bismillah beklemedeyim canımm...
kızlarr bi de bşy sorcam çatltma iğnesinin etkisi ne zaman geçer idrarda kaç gün sonra baksam doğr sonuç olur sizce???
mutlulukum canim ben catlatmadan sonra 15. veya 16. gün kesin sonuc cikiyo diye biliyorum.ondan öncesinde ignenin etkisiyle pozitif cikiyomus test cünküü..
mutluluk canim asilama yaptirmissin insallah bebisin tutunmustur sana insallah canim benim hayirlisi olsun rabbim gonlunun muradini tez zamanda versin insallah optum...canımınnn içiii çk teşekkür ederimmm bütün dualarının mislerce fazlası seninle olsun Rabbim yanında olsun kuzum beni...
canımmm benimmmm henüz bir belirtim yokk psikolojik belirti eklemek istemiyorum bilmiyorum umutluyum Rabbim bilir en iyisini inşaalah güzel sonuçlarla gelirim..canımm ne olur unut o günleri şimdi bıdığına sımsıkı sarıll sev onu o günler geçmişte kaldı mevlam yaşatmasınn hiç bir zaman aynısını gülümseee her şey güzel olacak canımm benimm...
minikedyymmmmm bitanecimm iyiyimm bakalım bekliyorumm son 3 gün inşaallah mevlam nasi etmiştir hayırlısıyla olur..hepimize nasip etsin canım sana bana herkesee tüm isteyenlere tabi hayırlısıylaa hadi bismillah beklemedeyim canımm...
kızlarr bi de bşy sorcam çatltma iğnesinin etkisi ne zaman geçer idrarda kaç gün sonra baksam doğr sonuç olur sizce???
canim hayirli olsun ne kadar guzel bisey rabbim o mubarek yerleri gormeyi bizlere de nasip etsin orda bol bol dua et canim....'mutluluk' cnm öncelikle inşallah hayırlısı olur..bebegn seninledr rabbimn iznyle..dualarımda hep siz varsnız..ben hamile oldugumu çatlatma ignesnden sonraki 12. günde hem idrar hemde kanda çıkmasyla ögrenmştm.adetmin gecikmesni beklemedm biraz erken yaptm ama dogru cıktı.degerm 94 çıkmştı belki de ikiz oldgndan erkn böyle bi sonuç çıktı bilemyorm...hayırlısı olsn cnm..igneden sonraki kaçıncı gündesn?
'Meggie129' içini ferah tut cnm..senin yernde hangimiz olsa öyle tedrgn olurduk..kolay degl biliyorm seni cok iyi anlıyorm..inşallah hayırlısıyla o kötü haftayı hatta ayları atlatıcan..sen bebişine iyi bak annesi..dualrım seninle..
Kızlar bu arada cok güzel bşy oldu..rabbim öyle büyük ki bu zor zamanlarımda karşımıza cok güzel hayırlı bşy çıkardı..UMRE ye gidiyorum Allahn iznyle canlarım..nasıl oldu anlamadm eşimin iş yeri gönderyo..birden çıktı ama cok iyi oldu..
korunmayıda bıraktm beklyorm inşallah adet olmam..dualarınıza ihtiyacm var..
'mutluluk' cnm öncelikle inşallah hayırlısı olur..bebegn seninledr rabbimn iznyle..dualarımda hep siz varsnız..ben hamile oldugumu çatlatma ignesnden sonraki 12. günde hem idrar hemde kanda çıkmasyla ögrenmştm.adetmin gecikmesni beklemedm biraz erken yaptm ama dogru cıktı.degerm 94 çıkmştı belki de ikiz oldgndan erkn böyle bi sonuç çıktı bilemyorm...hayırlısı olsn cnm..igneden sonraki kaçıncı gündesn?
'Meggie129' içini ferah tut cnm..senin yernde hangimiz olsa öyle tedrgn olurduk..kolay degl biliyorm seni cok iyi anlıyorm..inşallah hayırlısıyla o kötü haftayı hatta ayları atlatıcan..sen bebişine iyi bak annesi..dualrım seninle..
Kızlar bu arada cok güzel bşy oldu..rabbim öyle büyük ki bu zor zamanlarımda karşımıza cok güzel hayırlı bşy çıkardı..UMRE ye gidiyorum Allahn iznyle canlarım..nasıl oldu anlamadm eşimin iş yeri gönderyo..birden çıktı ama cok iyi oldu..
mutlulukum sen asilama yaptirmistin demi:13:
cnme benim korunma duası ve ayetül kürsü oku bol bol.ben de daha gebe kalmadan 3ayı nasıl geçiricem ya yine bebeğime bişey olursa die korkuyrmmm.herkeste aynı durum olur heralde bu korku ama rabbim bizi korusunhayırlısı olsun inşallah mutlulukum.. :) var mı belirtiler? gerçi bende 6.haftaya kadar hiçççç belirti olmadı ya... umarım bebişin gelmiştir hayatına sefa getirmiştir... :)
aa ne güzell ümrede bizede dua et cnm orda deve eti ve kuşlara atılan buğdaydan muhakak ye çocuk için'mutluluk' cnm öncelikle inşallah hayırlısı olur..bebegn seninledr rabbimn iznyle..dualarımda hep siz varsnız..ben hamile oldugumu çatlatma ignesnden sonraki 12. günde hem idrar hemde kanda çıkmasyla ögrenmştm.adetmin gecikmesni beklemedm biraz erken yaptm ama dogru cıktı.degerm 94 çıkmştı belki de ikiz oldgndan erkn böyle bi sonuç çıktı bilemyorm...hayırlısı olsn cnm..igneden sonraki kaçıncı gündesn?
bende çıkartıp asayım barii saol cnm paylaşımın içinarkadaşlarım dua bu. ben bugünden itibaren boynumda karnıma kadar değecek şekilde takmaya başladım. Rabbim ve melekleri yeni doğacak Eki Görüntüle 638809 Eki Görüntüle 638809 evlatlarımızın yanında olsun inşallah... evinize arbanıza falan da asın... yanlışlıkla 2 tane yüklemişim ikisi de aynı dua tek sayfa yani dua.
Arkadaşlar selammm... müthiş bir dua buldum kızlar hamileler için yazılmış çoookkk eski bir dua. benim kuzenimin eşi hamile iken takmış. ilk iki bebeği karnında öldü hemde ileri aylarda ama ablamda baya sorunlar vardı yani hamile kalınca tüm kan değerleri değişiyo çöküyodu 3.bebeğinde anneannesi vermiş bu duayı ısrarla tak demiş anneannesi de hep düşükler yapmış ve bu duayı takmış tek bir bebeğe sahip olmuş neyse ablam 3.bebeğinde takmış doktorlar bile inanamamış kan değerlerinin düzelmesine. bebeğini sağlıkla aldı kucağına. yıllar sonra tekrar hamile kaldı onda takmamış duayı ve o bebeğini de kaybetti. 5.bebeğinde düzenli taktı ve şimdi kollarında. kızlar biraz inanmakla da alakalı ama ben duaların gücüne inanıyorum. bu dua çok eski üzerindeki duayı hocaya da okutabilirsiniz tamamen koruma amaçlı isterseniz göndereyim size. bana mail ile ulaştırdılar kuzenim. o duayı yazıcıdan çıkarıp katlayıp önce aliminyum folyo sonra poşete sarıp bantlıyosunuz sonrada bi bez parçası ki deri olsa iyi olur ona sarıp boynumuzda taşıyosunuz ama uzun olcak zinciri yürürken karnımıza çarpacakmış. hiç çıkarmayacakmışız denize bile girsek boynumuzda kalacakmış. doğumdan hemen sonrada bebeğin başının altına koyacakmışız kırkı çıkana kadar. hee bu arada bu duayı takarken hamile iken asla kırkı çıkmamış kimselere gitmemeliymişiz yani düğün ve düğün sonrası 40 gün ayrıca bebek doğumlarına falan kesinlikle kırkı çıkmamış kimselere gitmemeliymişiz. ben şimdi ayarladım kendime eşime evimize ve arabamıza 4 tane hazırladım asıcam. tüm kötülüklerden koruyormuş. isterseniz size yollayayım. istediğiniz hocaya okutun... bu duayı ablam çok kişilere vermiş kanaması olan kişinin geçmiş, beyninde kist olan bebeğin kisti geçmiş herkes nazlanarak takmış ama onlar da inanamamışlar mucizeye. bu arada bu bahsettiğim kişiler biri öğretmen, biri hemşire kişiler... umarım Rabbim tüm kötülüklerden korur hepimizi ve doğacak evlatlarımızı...
merhba canlarımmmmmmmmmm nasılsınızz???
dün aşılama oldummm dua eder misinzz???hepinizi öpüyorummm:):)
selam kızlarr.naıslsınızzz.uzun zamandır gelemedimm.
mutlulukk ne sonucunu bekliosun cnm??
'mutluluk' cnm öncelikle inşallah hayırlısı olur..bebegn seninledr rabbimn iznyle..dualarımda hep siz varsnız..ben hamile oldugumu çatlatma ignesnden sonraki 12. günde hem idrar hemde kanda çıkmasyla ögrenmştm.adetmin gecikmesni beklemedm biraz erken yaptm ama dogru cıktı.degerm 94 çıkmştı belki de ikiz oldgndan erkn böyle bi sonuç çıktı bilemyorm...hayırlısı olsn cnm..igneden sonraki kaçıncı gündesn?
Hg canım nasılsın mutluluk aşılama yaptırdı inş pozitif sonuç alır ve bizleri sevindirir heyecanla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?