- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.201
Canlar nasılsınız bu aralar giremedim nete
Mutlulukkkkkk sonucun ne oldu bitanem.İnş pozitiftir bebişin seninledir canımmmmmmmm
merhaba canımmmmmmm hoşgeldinnnnn aşılam oldum yarın kan tahlili yapıcam onubekliyorum canım.sen nasılsınn???selam kızlarr.naıslsınızzz.uzun zamandır gelemedimm.
mutlulukk ne sonucunu bekliosun cnm??
herkese merhabaa kızlarr
iş yerinde yoğun oldugum için yazamadım ben gene akşamada gel yemek yap yıka falan yorgunluk oturuyo kalıyorum gerçii bi gelişme yok bendee ... hayırlısı diyelimmmm
mutlulukk gelişme var sende galiba inşş hayırlı haberler verirsinn sağlık sıhatle rabbim isteyen herkese bana da tabi hayırlısı ile nasip eder inşşşş...
mutluluk canım allahım hayrlısyla nasip etsin inşallah..yarın belli olucakmış sanırım yanlış okumadıysam..yarın memlekete gidicez haftasonu için inan hep aklımdasın..inşallah güzel haberlerini pazar günü okurum ben de..rabbim gönlüne göre versn..
benm de ikili testim temiz çıktı bu arada kızlar..allahıma binlerce şükür o çok korktuğum ense kalınlığıyla ilgili hiç bişe duymadım..allahım hepimizin yaşadığı acıyı son eylesin..en güzel zamanda hayrlı sağlıklı evlatlarla yüzümüzü güldürsn inşallah..
teşekkür ederimm iyiyim cnm sen nasılsın napıosun
slm canlarım 2 gün önce lodradan geldim iş güç derken ancak uğrayabildim inşallah hepiniz iyisinizdir geçmişi pek okuyamadım anladığım kadar mutluluk aşılama olmuşsun canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah bebeşin karnındadır
kızlar ben londrada doktora gittim testler yapıldı herşey normaldi bir şey hariç süt hormonlarım çok yüksek çıktı doktor bana bu deger düşmeyene kadar hamile kalamazsın dedi ve ilaç verdi rahimde herşey iyi ufak bir kistim vardı onun dışinda problem yok ama psikolojim çok bozuldu çok ikiz vardı ya her ikiz bebek gördügümde ağladım uçakta bile yeni doğmuş ikizler vardı hayatım boyunca bu kadar kötü bir tatil geçirmedim
birde geçen eşimle konuşuyorduk biz 6 yıldır evliyiz herşey yolundaydı ben hep mutluydum hatta içten içe allah beni sevmiyor mu diyordum neden mutsuz olmuyorum diyordu hani allah sevdiği kuluna dert verirmiş ya benim derdim olmadığı için allahın beni sevmediğini düşünüyordum 7 ay öncesine kadar meğer allah bu 6 yılı bu yüzden dertsiz geçirmemi istemiş çok şükür allahıma beterin beteri var daha büyük acılar görmeyiz inşallah
isyan değil asla ama yoruldum...
canım böyle durumda ne nedir inan bilmiorum ama allah bılıorum o günleri yasatcak üzülme nolursun ınsallah gördüğün son negatıf olur..bebegın senınle olur tez zamanda ınsallahisyan değil asla ama yoruldum...
canım allah tez zamanda sana tekrar saglıklı ıkızler nasip etsın ınsallah üzülme..süt hormonu dediğin prolaktın mı acaba.doktor dostınex dıye bı ılac verıo cok yakın arkadasım kullanıo ınsallah bır an önce düşer de bebegıne kavusrsun..slm canlarım 2 gün önce lodradan geldim iş güç derken ancak uğrayabildim inşallah hepiniz iyisinizdir geçmişi pek okuyamadım anladığım kadar mutluluk aşılama olmuşsun canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah bebeşin karnındadır
kızlar ben londrada doktora gittim testler yapıldı herşey normaldi bir şey hariç süt hormonlarım çok yüksek çıktı doktor bana bu deger düşmeyene kadar hamile kalamazsın dedi ve ilaç verdi rahimde herşey iyi ufak bir kistim vardı onun dışinda problem yok ama psikolojim çok bozuldu çok ikiz vardı ya her ikiz bebek gördügümde ağladım uçakta bile yeni doğmuş ikizler vardı hayatım boyunca bu kadar kötü bir tatil geçirmedim
birde geçen eşimle konuşuyorduk biz 6 yıldır evliyiz herşey yolundaydı ben hep mutluydum hatta içten içe allah beni sevmiyor mu diyordum neden mutsuz olmuyorum diyordu hani allah sevdiği kuluna dert verirmiş ya benim derdim olmadığı için allahın beni sevmediğini düşünüyordum 7 ay öncesine kadar meğer allah bu 6 yılı bu yüzden dertsiz geçirmemi istemiş çok şükür allahıma beterin beteri var daha büyük acılar görmeyiz inşallah
Şu an ne diyeceğimi bilmiyorumAğır bir imtihan farkındayız ama bu da geçecek bitanem Rabbim beterinden saklasın.
Ne aşılama ne tüp bebek hiç birine gerek kalmadan doğal yoldan kavuşursun inşallah mucizene geçecek bu zor günler Allah'ın izniyle inan dostum
canım böyle durumda ne nedir inan bilmiorum ama allah bılıorum o günleri yasatcak üzülme nolursun ınsallah gördüğün son negatıf olur..bebegın senınle olur tez zamanda ınsallah
mutlulukum nolur üzülme bitanem. Rabbim doğru zamanda hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasip eylesin... ben de sabrettim bitanem 7 ay bekledim bana 7 sene gibi geldi ama demek ki Rabbim biliyor doğru zamanı. önemli olan hamileliği sonuna kadar götürmek... en yakın zamanda alırız müjdeli haberler inşallah ama umudunu yitirme hayata küsme... seni çok seviyoruz sen üzülünce biz de üzülüyoruz...
canimsin benimminsalah kendiliginden gelir kuzucugunn
geceleri uyku tutmuyo beni kızlar.gece olunca bi yalnızlık çöküyo..
'Mutluluk' sana üzülme diyorum ama sonucunu ögrenince baya bi üzüldm.hakkımızda hayırlısı olsun..bende 10 martı beklyorm inşallah kırmızıları görmem..
Allahn iznyle hamile olarak gitmek istyrm umreye..1 buçuk ay var daha..dualarım sizinle canlarım..
'mutluluk' bitanem üzülme cnm..biz her zaman yanındyz..hayırlısyla pozitif sonuçlarıda görücez inşallah..sabır sadece büyük bi sabır lazım bize..bi daha ki aya inşallah..
SABIR tadı acı olan ama insanı iyileştiren ilaç gibidir..
amin saol Canım Allah razı olsun..mutluluk canım ya üzülme allah sana hayırlı zamanda verir inşallah
?
merhaba kızlarr nasılsınızz???meggiecimmmmm,emacımmmm,fatmak5888mmmmmm,yasakhayalimmmm,ttmmmmmm,yorgunbulutlarımmmm,yaprkkkkkkkmm ilginize çokk teşekkür ediyyorum yanımda olduğunuz için dualarınızda hatırladığınızzz içinnn her şey nasip artık önümüze nbakıcazz bniraz molayı hakettim galibaaa.tempoda geri vites atıyorumm kızlarrr:):)
sizde ne var ne yokk..emacımmmm gelmedin uzun zamandır seni çok çok özledim.iyi misin??fatmammmm sen nasılsn canımmmm sabır dedik ya üzülmek yok her şey gzel olacak biriciğim,ttmmm canımm sende durumlar nasıl neler yapıyorsnn,meggiecimmmm ve yorgunbulutlarımm benim canım uğurlarımm bıdkklarınıza iyi bakınnn,yarkcım geçmiş olsunn prolaktin yüksek çıkmış bene mi bi test yaptırsam acepppp:):)cnnmmm,manyaıcımm sizler nasılsınızz?minikedyy, hepinizi kucak dolusu öpüyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?