- Konu Sahibi mutluluk_27
-
merhaba bende 31 temmuzda kan pıhtılaşmasından kaybettim kızımı dr. 3 ay korun dedi. Bu ay korunmayı bıraktım hayırlısı allahtan...
başın sağolsun canım allah bir daha yaşatmasın kaç haftalıktı bebeğin ilk çocuğun mu?
mutluluk 27 dualarım seninle inşallah bu defa kendiliğinden olur tedaviye gerek kalmaz ilk bayram bizde çok yoğunduk gerçi ben pek iş yapacak durumda değildim 10 gün olmuştu bebeklerimi kaybedeli oğlunun mezarına gitmişsin anladığım kadarıyla ben daha gitmedim biraz daha zamana ihtiyacım var galiba allah bir dahaki bayram hepimizin yüzünü güldürür inşallah
merhaba kızlar..
beni sormuşsunuz arada sağolun..iyiyim çok şükür.testlerimin bir tanesi çıktı.hem onu paylaşmak hem de sizleri sormak istedim.
bakılan değerler:
faktör v mutasyonu: normal
prothrombin G20210A mutasyonu : normal
faktör xııı v34L mutasyonu : normal
MTFRH A1298C mutasyonu: normal
MTFRH C677T mutasyonu : HOMOZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR.
PAI-1 4G/5G mutasyonu : 5G/5G
bu sonuçlara göre kanda pıhtılaşma varmış. bi iğne bi de ecopirin verdi doktorum.folik asite de devam et dedi. ve 3 ay daha bebek düşünme dedi. çok üzüldüm çünkü ben kan pıhtılaşmasını aklımdan bile geçirmiyordum.okuduğuma göre kan pıhtılaşması erken düşüklere sebep oluyor diye biliyordum.genetik inceleme istedm kanda pıhtılaşma çıktı inanamadım.neyse sağlık olsun iğneye ilaca değil de bir 3 ay daha bekleyeceğime üzülüyorum.elden bişe gelmiyor.genetik testinin sonucu da bi 15 -20 güne çıkıcakmış zatn. hayrlsı hakkımızda ne diyelim.böyle işte son gelişmeler. 3 ay bitti diye sevinirken bir 3 ay daha..inşallah sonu iyi olur kızlar..öpüyorum hepinizi çok çok..allaha emanet olun...
slm herkese tanıdık arkadaşlar varmış burda bnde 25 haftalıkken ikizleri karnımda ölmüştü suni sancı ile normal doğum yaptım ve zor bi süreç geçirdim. şimdi daha iyiyim çok şükür 110 gün oldu kaybedeli nasibimizde yokmuş kucağımıza almak mezarlarına gidemedim daha dayanamam gerçi başka mezarı görünce de miniklerm aklıma geldi minicik mezarda yatıyolar diye epey ağladım bu bayram.... ya kan pıhtılaşması bende de var mı acaba nasıl oluyo onun testi her yerde yapılıyomu istesem ???
merhaba bende 31 temmuzda kan pıhtılaşmasından kaybettim kızımı dr. 3 ay korun dedi. Bu ay korunmayı bıraktım hayırlısı allahtan...
sağolasın canım allah kimseye yaşatmasın çok zor. 2. Hamileliğimdi 28 haftalıktı kızım. ilk hamileliğimde 8 haftalıkken düştü.
cnnm seninki tranfüzyon sendromu demişti ya doktor pıhtılaşma olduğunu sanmam ama yinede yaptır istersen bende daha gitmedim bebeklerimin mezarına gitsem kalkamam gibi geliyor ama yinede o günlere göre iyiyim benimde 83 gün oldu 83 gündür yavrularım o kara toprağın altında kasım ayında kucağımda olacaklardı kısmet değilmiş inşallah bir dahaki sefere kucağımıza alırız sağsalim
hoşbulduk canım benim...mutluluk 27 hoşgeldin canım
sağolasın canım allah kimseye yaşatmasın çok zor. 2. Hamileliğimdi 28 haftalıktı kızım. ilk hamileliğimde 8 haftalıkken düştü.
canım çokkk sağolasınn.inşallah hepimiz için güzel şeyler olacak ben çok inanıyorum.
hoşgeldin canım.olsun bir neden bulundu ya rabbim bir yol gösterdi inşaallah bundan sonrakiler sağlıklı sıhhatli olur.
hoşgeldin.araştırma hastanesine gideceksin canım.orda genetik bölümünde pıhtılaşma için test faktörü istiyorlar sen kan veriyorsun tekrar onu alıp genetiğe bırakıyorsun 1 ay sonra beli oluyor.
allah seninde yardımcın olsun arkadaşım.inşaallah güzel haberlerini de duyarız.
çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah korusun bi daha böyle acı yaşatmasın inşşş ...
kızlar bende 9 haftalık olması gereken bebeğimi kaybetmiştim ocak ayında..çok zordu cidden allahım bizi korusun böyle şeyler yaşamayalım
aminn yaprk inşş evet bendeki tanı o ama ne biliyim acaba varmı pıhtılaşma diye şüphelendim tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum(
hoşbulduk canım benim...
iyisin değil mi.bak burda bana ne dediler biliyor musun oğlunun mezarına git.toğrağını bağrına sür sıkıntın geçer dediler.daha iyi hissedersin dediler.toprağını sürmedim ama gittim sıkıntımda bitmedi ama hafifledi hamdolsun sen de öyle yap istersen olmaz mı tatlım??
kızlar bende 9 haftalık olması gereken bebeğimi kaybetmiştim ocak ayında..çok zordu cidden allahım bizi korusun böyle şeyler yaşamayalım
böyle bi konu olduğuna çok sevindim.
4yıl sonra zor zekat elime geçen bebeğimin 2.5 aylıkken kalbi durdu geçen hafta kürtaj oldum.hala yüreğim yanıo.
başarısız 1 tüp bebek 1 aşılamam oldu.
guatırım kilom yumurtam tembel tüplerim ameliyatla açldı.eşimdede sperm hareketliliği azdı.kendiliğimden gebe kaldım die dünyalar benim olmuştuuu ama malesef kaybettik
başın sağolsun canım ya çok üzüldüm innşallah yine olur bu kadar eziyet etme kendine guatr varmı halen varsa büyük ihtimal o yüzden kaybetmişsindir allah bir daha yaşatmasın çocuğu olmayanlarada doğal yolla hamilelik nasip etsin
böyle bi konu olduğuna çok sevindim.
4yıl sonra zor zekat elime geçen bebeğimin 2.5 aylıkken kalbi durdu geçen hafta kürtaj oldum.hala yüreğim yanıo.
başarısız 1 tüp bebek 1 aşılamam oldu.
guatırım kilom yumurtam tembel tüplerim ameliyatla açldı.eşimdede sperm hareketliliği azdı.kendiliğimden gebe kaldım die dünyalar benim olmuştuuu ama malesef kaybettik
iyiym canım saol sen nasılsın? yok ya ben biraz duygusalım mezarlarına gitsem yavrularımı o küçücük mezarlarda görsem nasıl dayanabilirim benim acım hafflemez öyle gibi geliyor bana daha zaman lazım bir hamile kalayım hayırlısıyla belki azalır
guatır kalp durmasına sebebmikii??düşeük olmaısna sebeb biliyorumda kalp durması ve düşük aynı şeler değiller ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?