karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

canım çokkk sağolasınn.inşallah hepimiz için güzel şeyler olacak ben çok inanıyorum.

hoşgeldin canım.olsun bir neden bulundu ya rabbim bir yol gösterdi inşaallah bundan sonrakiler sağlıklı sıhhatli olur.

hoşgeldin.araştırma hastanesine gideceksin canım.orda genetik bölümünde pıhtılaşma için test faktörü istiyorlar sen kan veriyorsun tekrar onu alıp genetiğe bırakıyorsun 1 ay sonra beli oluyor.

merhaba bende 31 temmuzda kan pıhtılaşmasından kaybettim kızımı dr. 3 ay korun dedi. Bu ay korunmayı bıraktım hayırlısı allahtan...

allah seninde yardımcın olsun arkadaşım.inşaallah güzel haberlerini de duyarız.

aminn yaprk inşş evet bendeki tanı o ama ne biliyim acaba varmı pıhtılaşma diye şüphelendim tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum (

mutluluk 27 hoşgeldin canım
hoşbulduk canım benim...
iyisin değil mi.bak burda bana ne dediler biliyor musun oğlunun mezarına git.toğrağını bağrına sür sıkıntın geçer dediler.daha iyi hissedersin dediler.toprağını sürmedim ama gittim sıkıntımda bitmedi ama hafifledi hamdolsun sen de öyle yap istersen olmaz mı tatlım??

inşallah canım allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.

kızlar bende 9 haftalık olması gereken bebeğimi kaybetmiştim ocak ayında..çok zordu cidden allahım bizi korusun böyle şeyler yaşamayalım

aminn yaprk inşş evet bendeki tanı o ama ne biliyim acaba varmı pıhtılaşma diye şüphelendim tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum (

istersen araştırmaya gt yap testlerini biliyorsun banada önce tranfüzyon dediler sonra dekolman plasenta dediler her doktor başka konuşuyor ama bu son gittiğim daha iyi bu arada folik asit kullanmaya başladım bugün korkma artık bizim ikizler riskliydi zaten inşallah bir daha yaşamayız bu acıyı

iyiym canım saol sen nasılsın? yok ya ben biraz duygusalım mezarlarına gitsem yavrularımı o küçücük mezarlarda görsem nasıl dayanabilirim benim acım hafflemez öyle gibi geliyor bana daha zaman lazım bir hamile kalayım hayırlısıyla belki azalır

böyle bi konu olduğuna çok sevindim.
4yıl sonra zor zekat elime geçen bebeğimin 2.5 aylıkken kalbi durdu geçen hafta kürtaj oldum.hala yüreğim yanıo.

başarısız 1 tüp bebek 1 aşılamam oldu.
guatırım kilom yumurtam tembel tüplerim ameliyatla açldı.eşimdede sperm hareketliliği azdı.kendiliğimden gebe kaldım die dünyalar benim olmuştuuu ama malesef kaybettik

başın sağolsun canım ya çok üzüldüm innşallah yine olur bu kadar eziyet etme kendine guatr varmı halen varsa büyük ihtimal o yüzden kaybetmişsindir allah bir daha yaşatmasın çocuğu olmayanlarada doğal yolla hamilelik nasip etsin

guatır kalp durmasına sebebmikii??düşeük olmaısna sebeb biliyorumda kalp durması ve düşük aynı şeler değiller ama

hoşgeldin canımm..hiç üzülme mevlam büyüktür.bnimde tedavim uzun sürdü.ama nasip şimdi böyle bekliyorum.olacak inanıyorum.çünküü;

LA TAHZEN İNNELLAHA MEANASSABİRİN...
(ÜZÜLME.ALLAH SABREDENLERLE BİRLİKTEDİR!)

İNŞAALLAH CANIM O GÜNLERİ DE GÖRÜCEZ.BEN DE ZATEN HAMİLE KALIRSAM İLK İŞİM OĞLUMUN MEZARINA GİDİCEM KARDEŞİNİ GÖTÜRÜCEM...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…