- Konu Sahibi mutluluk_27
-
Amin canım 2 kızın vardı yanlış hatırlamıyorsam Allah onlara uzun mutlu hayırlı ve sağlıklı ömür versin inşallah.Aslında benim bir sorunum var.Kıskanç bir insan değilim ama hamile ve bebek görmeye tahammül edemiyorum sonra da kızıyorum kendime hatta çevremde bir çok hamile vardı bazılarının olduğu ortamda bile durmazdım bir tanesi yeni doğum yaptı 1 hafta vardı aramızda bu aralar benimde yaklaşmıştı ama nasip değilmiş mezarına bile gidemedim kızımın((
merhaba bende bebeğimi kaybettim 31 temmuzda 28 haftalıktı. Geçen bayram da çok zor geçmişti yarında zor geçecek gurbetteyim yanlızım. Tekrar hamile kalmak istiyorum...allah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Allah yar ve yardımcın olsun .Aynı durumu ben de hem de iki kere yaşadım 2.sini bu mayıs ayında doğurdum 6.5 aylıktı.1 evladımı da 2 sene önce 7.5 aylık kaybettim.bunların arasında bir de dış gebelik geçirdim tüplerimden birini aldılar.Çok zor gerçekten Allah kimseye yaşatmasın .Şimdi yeniden çalışmalar başladık bakalım hayırlısı.Benim iki de sezeryanla doğmuş oğlum var onun için bu son şansım(
mezarına gittim bugün kızımın,önce üstüne yağan yağmurlardan olusan otları yolduk,iş yapmaya üşenen eşim meleğimiz için hızlı hızlı yoldu o otları, sonra dualar okuduk, öptüm topragını sarıldım,oksadım sanki kendisine sarılır gibi,kara bir toprakla avuttum kendimi, ne zaman kızımın yanına gitsem ömrümden 5 sene eksiliyor sanki, birden çöküyorum, mahvoluyorum,salya sümük ağlıyorum, neyse, bir sürü çiçek aldık çiçekciden, ektik hepsini, karanfiller, nergisler,papatyalar, sardunyalar, feslegenler bir sürü cicek, çok güzel oldu, rengarenk oldu kızım, onu en sevdiğim çiçeklerle giydirdim bayram sabahı, hazırdı bayrama yavrum....
kurbanlarımızı kestik,tekrar kızımızın yanına gittik, cok siddetli yağmur yağıyordu, camur olmustu her yer, üstüm basım yüüzüm gözüm ıpıslak hep çamurdu, eşime sen kenarda dur ben kızımla konusucam dedim, yavruma ne kadar acı cektiğimi onu nasıl özlediğimi anlattım, neler hayal etmiştim neler buldum dedim, nurlar yağsın üstüne güzel kızım dedim, eşim bana seslendi, duamı edip kalktım, mezar tasını öperek,oksayarak....
sonra gidemedim ordan,çok canım acıdı, hava kararmak üzere soğuk ve yağmurlu, biz sıcacık evlerimize gidicez, sözde bayramlarımızı kutlamaya devam edicez, ama kızımız orda kalıcak, cok kötüyüm kızlar çok moralim bozuk cok acım var, dayanamıyorum her saniye aglıyorum ne yapıcaz biz
inşallah canım allah gönlüne göre kaç çocuk istiyorsan versin benim 2 adet dönemi kaldı ondan sonra başlayacaz inşallah yine çalışmalara sen neden sezeryan oldun ki normal olmuyor muydu? burdan herkese söylüyorum mecbur kalmadığınız sürece sezeryan olmayın normal doğum anlatıldığı gibi değil hem epidural normal doğum var o çok rahat adet sancısindan daha az ağrı oluyor ben öyle doğurdum çocuklarımı üstelik sezeryandan ucuz
canım cok normal,cok iyi anlıyorum seni, ben mesela bugün kardeşimle birseyler alıyorduk,sıra beklerken iki tane bebek arabalı kadın vardı,bebek arabaları da benim aldığıma benziyordu, kardeşime sen al ben cıkıcam dedim, yeni doğan bebeklere helede aglayan 3-4 aylık bebeklere dayanamıyorum
benle aynı anda doğum yapan arkdasım inatla ne zaman geleceksin bebeği görmeye diyor, gıcık oluyorum, en sonunda işim cok heralde gelemicem dedim,gitmek zorundayım sanki herkesin bebeğine hayırlı olsuna,ayrıca ben aynı durumda olsam kimseden bunu istemezdim
bir baska gerizekalı tanıdığıma da bebek sampuanı vermiştim, kızının baska seyleri varsa alabiliriz hepsini dedi, cıldırdım sinirden,arıyor sürekli cıkmıcam onunla bir daha kapının önüne bile, beleş mezar bulsa girecek millet
canım cok normal,cok iyi anlıyorum seni, ben mesela bugün kardeşimle birseyler alıyorduk,sıra beklerken iki tane bebek arabalı kadın vardı,bebek arabaları da benim aldığıma benziyordu, kardeşime sen al ben cıkıcam dedim, yeni doğan bebeklere helede aglayan 3-4 aylık bebeklere dayanamıyorum
benle aynı anda doğum yapan arkdasım inatla ne zaman geleceksin bebeği görmeye diyor, gıcık oluyorum, en sonunda işim cok heralde gelemicem dedim,gitmek zorundayım sanki herkesin bebeğine hayırlı olsuna,ayrıca ben aynı durumda olsam kimseden bunu istemezdim
bir baska gerizekalı tanıdığıma da bebek sampuanı vermiştim, kızının baska seyleri varsa alabiliriz hepsini dedi, cıldırdım sinirden,arıyor sürekli cıkmıcam onunla bir daha kapının önüne bile, beleş mezar bulsa girecek millet
Malesef çevremizde anlayışsız insan çok.Bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz kimsede anlamasın zaten Allah yaşatmasın hiç kimseye ama birazcıkta olsa bizi anlamalarını isterdim yeni doğum yapan biri var demiştim 1 hafta vardı aramızda kızı oldu Allah bağışlasın ve ben kızımı kaybettiğimde adını ne koyacağımı söylemiştim o zaman üzülerek dinliyordu beni aradan biraz zaman geçince benim düşündüğüm ismi kendi kızına koyacağını duydum kuzenimden tabii hemen aradım vazgeçti o ismi koymaktan nasıl tahammül ederdim kızımın adını her an başka birinde duymaya üstelik bu kadar yakınken hadi tanımasam neyse ama başka isim mi yok canım Rabbim hayırlısıyla bizlere de nasip etsin inşallah
ema canım bende öyleydim 2 kızım olmasına rağmen bebeklerimi kaybettiğim zaman hamile görmeye tahammül edemiyorum birde büyük kızım arkadaşiyla konuşurken duydum bizim bebeklerimiz kayboldu diyordu arkadaşıda bizim bebeğimiz evde diyordu o an çok fena oldum
melek yavrum benim en yakınım ben bebeklerimi kaybettikten sonra gidip benim gebeliğimin aynısından alıp giymişti gözüme sokar gibi inan canım benim bebeklerim erkekti diye öldüklerinde içi rahatlayanlar vardı onları allaha havale ediyorum en azından sen bebeğini kaybettiğinde sevinen olmamıştır
mutluluk 27 canım sende aklımdasın nerelerdesin diye çok merak ettim seni durumun nasıl umarım iyisindir gelince yaz allaha emanet olun
valla 2kızına Allah ömürler versin,onları sana bagıslasın ALlah,bende kızım öldüğünde acaba bir ah mı aldıkda 3 seferdir bebeklerim ölüyor dedim, acaba sevinen olmusmudur diye cok düşündüm, insan psikopatca seyler düşünüyor, erkekti diye neden seviniyorlar,nasıl seviniyorlar ya,boşver bu dünyanın diğer tarafı da var,böyle bir acıya sevinene beddua az kalır o kadar diyorum
benim çevremde öyle insanlar var canım bir bildiğim olmazsa öyle konuşmam günah almam sana yemin ederim kız olsalardı üzüleceklerdi ama erkek diye neredeyse isim vermeyecem biri ohh çekecekti üzülende vardı ama o biri sevindi adım gibi eminim
canım hoşgeldin.Allah sana da bol sabır ve yenilerini versin inşaallah.gurbet zordur ama burası paylaşmak isteyebildiğin kadar paylaşabileceğin sıcak bir ortam hep dinleriz hep paylaşırz hiç üzülme.
tatlım gerçekten yaşdıkların zor ama çok güçlü bir insansın ve Rabbim seni çok büyük acılarla sınamış inşaallah sıradaki bebeklerin daha sağlıklı hayırlı olur.bilmem dydun mu siteden araştırabilirsin bu kadar üst üste olunca söylemek istwedim ümmüsübyan olayını bir araşır belki duasıyla fayda bulursun canım
canım benim yaaaaasanki anlattıklarını yaşadım.Rabbim sabır versin.Ama unutma bebeğin şimdi ibrahim peygamberimizin ve sare annemizin ellerinde o üşümez belki dünyada üşürdü ama orda asla.lütfen çok üzülme.
yaprk canım sendende güzel haberler bekliyorum hep aklımdasın...
biliyor musun ben de öyleyim yeni elbiseler yeni bebekler ağlayan minikler dayanamıyorum.ama insan yaşadığını kendi yaşıyor benim de arkadaşlarım var ve bebeklerini anlatıyorlar hep.kimse senin kadar anlayamaz yaşayamaz bunu unutma ve üzülme lütfen...
BENDE GİTTİM OĞLUMUN MEZARINA OKUDUM YASİNİNİ TUTAMADIUM BIRAKTIM GÖZYAŞLARIMI ALLAHIM ONU BANA ŞEFAATÇİ ETSİN EN YAKIN ZAMANDA ONA KARDEŞ VERSİN İNŞALLAH.UZUN SÜRE UĞRAŞMIŞTIM ŞİMDİ UĞRAŞMADAN BEKLİYORUM MEVLAMDAN.ALLAH KABUL ETMEYECEĞİ HAYALİN DUASINI ETTİRMEZMİŞ.ALLAH'A EMANET OLUN CANLARIM...
dediğim gibi canım böyle insanlara eger benim etrafımda da varsa onlarada diyorum,bedduam bile az o insanlara,bu acıya sevinene yorum bile yok,o kızlara kurban olsun onlar ayrıca,erkek olunca ne oluyormus, bu kadar cehalet kültürsüzlük olurmu,kendileride kesin kızdır bunu diyenin
mutluluk 27 canım sende aklımdasın nerelerdesin diye çok merak ettim seni durumun nasıl umarım iyisindir gelince yaz allaha emanet olun
amin canım benimde dualarımda hep melek anneleri var benimde 3 ayım oldu hemen hemen zaten doktor 3 ay demisti önce sonra 6 ay dedi ama gerek yok ben 6 ay bekleyemem 4 ay yeterli zaten tahlillerimde temiz çıktı allah bütün melek annelerinin kucağını hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebeklerle doldursunben antalyada yasıyorum canım bende 2 ay sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum, sezeryan olalı suan 4 ay oldu,insallah beklemeden sağ salim alırız kucağımıza yavrularımızı,dualarım da zaten her zaman tüm melek anneleri var,hepinizin yeri bende bir baska tanımasam da görmesemde sizi, yasadığınız acıyı cok iyi biliyorum cünkü,bu yüzden etrafınızdaki bircok insandan daha iyi anlıyorum sizi
slm herkese tanıdık arkadaşlar varmış burda bnde 25 haftalıkken ikizleri karnımda ölmüştü suni sancı ile normal doğum yaptım ve zor bi süreç geçirdim. şimdi daha iyiyim çok şükür 110 gün oldu kaybedeli nasibimizde yokmuş kucağımıza almak mezarlarına gidemedim daha dayanamam gerçi başka mezarı görünce de miniklerm aklıma geldi minicik mezarda yatıyolar diye epey ağladım bu bayram.... ya kan pıhtılaşması bende de var mı acaba nasıl oluyo onun testi her yerde yapılıyomu istesem ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?