karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Allah yar ve yardımcın olsun .Aynı durumu ben de hem de iki kere yaşadım 2.sini bu mayıs ayında doğurdum 6.5 aylıktı.1 evladımı da 2 sene önce 7.5 aylık kaybettim.bunların arasında bir de dış gebelik geçirdim tüplerimden birini aldılar.Çok zor gerçekten Allah kimseye yaşatmasın .Şimdi yeniden çalışmalar başladık bakalım hayırlısı.Benim iki de sezeryanla doğmuş oğlum var onun için bu son şansım(

Allah razı olsun canım senin ve bebeğini kaybeden herkesin başı sağolsun imtihan dünyasındayız Allah'ım imtihanımızı kolaylaştırsın ve bir daha düşmanınma bile evlat acısı yaşatmasın inşallah.Sana ve herkese hayırlı mutlu ve huzurlu bayramlar Allah'a emanet ol canım

mezarına gittim bugün kızımın,önce üstüne yağan yağmurlardan olusan otları yolduk,iş yapmaya üşenen eşim meleğimiz için hızlı hızlı yoldu o otları, sonra dualar okuduk, öptüm topragını sarıldım,oksadım sanki kendisine sarılır gibi,kara bir toprakla avuttum kendimi, ne zaman kızımın yanına gitsem ömrümden 5 sene eksiliyor sanki, birden çöküyorum, mahvoluyorum,salya sümük ağlıyorum, neyse, bir sürü çiçek aldık çiçekciden, ektik hepsini, karanfiller, nergisler,papatyalar, sardunyalar, feslegenler bir sürü cicek, çok güzel oldu, rengarenk oldu kızım, onu en sevdiğim çiçeklerle giydirdim bayram sabahı, hazırdı bayrama yavrum....

kurbanlarımızı kestik,tekrar kızımızın yanına gittik, cok siddetli yağmur yağıyordu, camur olmustu her yer, üstüm basım yüüzüm gözüm ıpıslak hep çamurdu, eşime sen kenarda dur ben kızımla konusucam dedim, yavruma ne kadar acı cektiğimi onu nasıl özlediğimi anlattım, neler hayal etmiştim neler buldum dedim, nurlar yağsın üstüne güzel kızım dedim, eşim bana seslendi, duamı edip kalktım, mezar tasını öperek,oksayarak....

sonra gidemedim ordan,çok canım acıdı, hava kararmak üzere soğuk ve yağmurlu, biz sıcacık evlerimize gidicez, sözde bayramlarımızı kutlamaya devam edicez, ama kızımız orda kalıcak, cok kötüyüm kızlar çok moralim bozuk cok acım var, dayanamıyorum her saniye aglıyorum ne yapıcaz biz

canm çok çok sabırlar olsun sana, benim de 3 kaybım var ikisi 2. ve 3. aylarda düşük,3.sü ise 9 aylıkken doğumda kaybettim, sezeryan oldum ben de ama doktor eşimle konustu doğum sonrası, aslında 3 diyoruz ama 4-5 defa yapılabilri aslında diyor, yurtdısında da öyleymiş, bir aralar bende kafaya takmıstım bu sezeryan sayısını ama yapıcak bir sey yok inan, keşke normal doğum yapsaymısız keske

ben sağ evlatlarımı sezeryanla,ölenleri normal doğurdum arada bir de dış gebelik ameliyatım olduğu için zaten 3 kere kesilmiş oldum.yeniden hamile kalmak da zor (aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum)kalamamak da zor(ölen bebeklerimin yeri dolsun istiyorum)dr da psikolojin ancak yeni bir bebekle düzelecek gibi duruyor dedi.bakalım adetim 29 u inşallah gebeyimdir.Mevlam herkesin yavrularını korusun

Cnm ne mutlu sana iki evladın varmış darisi benim ve tüm melek annelerinin basına insallah, merak etme 3. Bebeğinde. Olur tez zamanda benim uc gebeligimdede maalesef elimde hiç yavrum yok, sen umudunu kesme olmazsada iki cocuğun varmış keske benimde saglikla bir tanede olsa bebeğim olurda bu hasret biter insallah

İçim cız etti okuyunca kimbilir nekadar zordur...
Rabbim inşallah sana mutlu mesut sağlıklı bir bebek verir.İnsan bilemez tabi yaşayamadan.
Üzülme vardır bir hayır...

inşallah Mevlam sana da en yakın zamanda 1 değil 2 evlat birden verir.Gerçekten çok zor Ama onlar bizleri cennetin kapısında bekliyor bizi almadan girmeyecekler inşllh tek avuntumuz bu...

inşallah Mevlam sana da en yakın zamanda 1 değil 2 evlat birden verir.Gerçekten çok zor Ama onlar bizleri cennetin kapısında bekliyor bizi almadan girmeyecekler inşllh tek avuntumuz bu...

melek yavrum canım ben daha oğullarımın mezarına gitmedim gitmeye cesaretim yok dün gece o kadar yağmur yağdıki uyuyamadım allaha dua ettim yavrularım ıslanmasın üşümesin diye fmfm allah sanada sabır versin canım sezeryanla 7 çocuk doğuranıda gördüm hiç merak etme ve korkma allaha emanet olun

ahh canım o yağmurların her damlası artık yüreğime akıyor, ne yapalım, 7 cocukmu masallah, valla 2 de 3de gözüm yok ama 1 ttane sağlıklı bebeğim olsun yeter,tabi fazlası da olursa hayır da demem:))

ahh canım o yağmurların her damlası artık yüreğime akıyor, ne yapalım, 7 cocukmu masallah, valla 2 de 3de gözüm yok ama 1 ttane sağlıklı bebeğim olsun yeter,tabi fazlası da olursa hayır da demem:))

inşallah canım allah gönlüne göre kaç çocuk istiyorsan versin benim 2 adet dönemi kaldı ondan sonra başlayacaz inşallah yine çalışmalara sen neden sezeryan oldun ki normal olmuyor muydu? burdan herkese söylüyorum mecbur kalmadığınız sürece sezeryan olmayın normal doğum anlatıldığı gibi değil hem epidural normal doğum var o çok rahat adet sancısindan daha az ağrı oluyor ben öyle doğurdum çocuklarımı üstelik sezeryandan ucuz

canım keske normal doğurabilseydim ama doğumumdan sadece 5 dakka önce karnımda bebeğim öldü,beni zehirlemesin diye aldılar, ayrıca bende tansiyon vardı,albumin vardı, gebelik zehirlemesi olmasın diye korktuk hepimiz, o gece benim de ölüm riskim vardı,zaten bana kızın öldü dediklerinde sinir krizi geçirdim,normal doğuramazdım, zaten hiç acılmam olmamıs ve catım cok darmıs, doktor suni sancı verelim normal doğur diye ısrar etti, ama o sırada cok kötüydüm malesef, senin de doğum sırasında mı kaybettin bebeğini kaç aylıktı, benim ki 37 haftalıktı(

yaprak bende ocakta baslıcam denemelere insallah, folic asit kullan canım mutlaka, 6 ay beklemiş olucam, senin ikizmiydi bebeklerin unuttum kusura bakma

yaprak bende ocakta baslıcam denemelere insallah, folic asit kullan canım mutlaka, 6 ay beklemiş olucam, senin ikizmiydi bebeklerin unuttum kusura bakma

bu ay folik asite başlıyacam evet canım benim ikizdiler 21 haftalık karnımda öldüler normal doğum yaptım 10 gün falan karnımda ölü kalmışlardı birden ikisinide kaybetmek çok ağır oldu ne zaman toparlanırım bilemem ama bir an önce hamile kalıp sağlıklı hayırlı yavrularım olsun istiyorum sen ne zaman kaybettin kızını?

benimde 2 temmuzda öldü kızım, suyum gelmişti doğuma sokacakları sırada yasıyordu, sonra nst cihazına bağladılar aniden öldü yavrum,kakasını yemiş, boynuna kordon 3 defa dolanmıs, 37 haftalıktı ve benim de öncesinde 2defa biri 2 biri 3 aylık bebeğim karnımda ölmüştü

Bebeğimi kaybettiğimde sanki bir tek benim başıma gelmiş gibi dünya başıma yıkılmıştı.Oysa ne çok kişinin başına gelmiş.Allah bir daha kimseye yaşatmasın Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah AMİN

amin canım ben doğum yaptığım an çok dua ettim allaha o kadar acı çekiyordum ki başka anneler bu acıyı çekmesin diye bir günde 2 yavrumuda kaybettim allah düşmanıma bile yaşatmasın bu acıyı biz yandık başka anneler yanmasın

canım yaa inşallah bir dahaki sefere sağsalim kucağında olur yavrun 37 haftalık nasıl kakasını yer anlamadım daha günü dolmamışki allahın takdiri cennette kavuşacaz inşallah bebeklerimize

Amin canım 2 kızın vardı yanlış hatırlamıyorsam Allah onlara uzun mutlu hayırlı ve sağlıklı ömür versin inşallah.Aslında benim bir sorunum var.Kıskanç bir insan değilim ama hamile ve bebek görmeye tahammül edemiyorum sonra da kızıyorum kendime hatta çevremde bir çok hamile vardı bazılarının olduğu ortamda bile durmazdım bir tanesi yeni doğum yaptı 1 hafta vardı aramızda bu aralar benimde yaklaşmıştı ama nasip değilmiş mezarına bile gidemedim kızımın ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…