karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
allah sabır versin nasıl zor bilmez miyim peki hamile kalmadın mı ondan sonra?

yok canım maalesef..tüp bebekle hamile kalmıştım zaten..arada 2 kez dondurulmuş tedavisi aldım,donmuş embriyolarımda çözülemeden bozuldular..şimdi yeni bi tüp tedavisi oldum..transferin 6. günü..4 gün sonra gebelik testim var bakalım hayırlısı olur inşallah:))))çok heyecanlıyım bir senedir bebek sahibi olabilmek için uğraşıyorum..allahım yardımcımız olsun

olur ya inşallah bu sefer bende heyecanlandım 4 gün sonra hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah pozitif çıkar

canım inşallah güzle haberlerini bekliyoruz...

inşş bu sefer tutar nasip olur güzel haberler vermekk ... aminnn... hayırlısı olsunnn

inşallah kızlar:))günlr nsıl geçer bilmiyorum pazar bana çok uzak geliyor...oyaki son 2 ayımı nasıl geçirdim hatırlamıyorum..allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmsın çok zor

evet canım zaten riskliydi hep süreç erken doğum riski tek yumurta ikizi olması ... bakıyım eşimle konuşucam bu konuyu şu an düşünmüyorum ama öyle bişey çıkarsa tekrar bekleme süresi olursa daha da uzar korunma süreci şu an ki doktorumun önerisi ile ocak ayı itibari ile bakıcam doktora gidip tekrar denemeye ama daha da geciktirebiliriz ne biliyim bugün yanıma bi bayan oturdu kucağında bebek yeni doğmuş gibi küçüktü içim cız etti nasip olsaydı bu dönem tam bnmde kucağımda olacaktı eşim gözlerime baktı hemen gözlerim doldu biraz tuttum kendimi tekrar yaşamaktan aynı sıkıntıları korkuyorum gerçekten ondan psikolojk olrk da hazır olmalıyım sanırım ve bedenen toparlanmak içinde süreye ihtiyaç var gerçekten kolay bi süreç değil hiç birimizi için rabbim hayırlı olanı hakkımızda nasip etsinn inşşş

ahh canım ahh bende öyleyim nerde br bebek görsem ağlayasım geliyor bence ocaktan sonra düşün artık olunca bütün sıkıntıların geçecek inşallah eşinlede konuş yapılması gereken testleride şimdiden yapmaya başla korunnma süreci bitene kadar bütün testlerin sonuçları çıksın inşallah bir şey yoktur bu defa yavrunu sağsalim alırsın kucağına hayırlısıyla

amin canım inşş saolasın inş hepimize nasip olur bu mutlulukk...

İnşallah hayırlı haberler verirsin canım.Bu arada herkese iyi akşamlar arkadaşlar

iyi akşamlar arkadaşlar... ben 5 kere tüp bebek yaptırdım bir kere tuttu ama 8 haftalıkken dış gebelik oluştuğu için düşükle sonuçlandı. 6. Deneme icin adet günümü bekliyorduk gecikmem oldu 3 hafta geçti bi umut test aldım şıppadanak 2. Çizgi oluştu o anı anlatamam çok güzel bi duyguydu ağladım sevinçten...ama malesef kaybettim bebeğimi...

günaydın hiç umutsuz olma stres yapma stresde çok etkili olumlu düşün pozitif ol bnm etrafımda çok var öyle kaç kere tüp bebek deneyen olmayan sonradan kendiliğindne hamile kalan hayırlısını nasip etsin Allah inşşşş

canım üzülme olacak ben inanıyorum yeterki kafana takma o zaman görürsün bak kendiliğinden olacak allah yardımcın olsun

O anı yaşamayı Rabbim hepimize yeniden nasip etsin ama bu defa hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah.Hiçbir zaman umudunu kaybetme hiç üzülme Rabbim yar ve yardımcımız olsun canım

haklısın canım ama ister istemez düşünüyorum bu aY calışmalara başladık bakalım hayırlısı inşallah bu ay kalırım tekrar.

canım üzülme olacak ben inanıyorum yeterki kafana takma o zaman görürsün bak kendiliğinden olacak allah yardımcın olsun
bende inaniyorum canim ve hep dua ediyorum insallah tekrar annelik duygusunu yasayacagim isteyen herkeze verir rabbim aratmaz insallah...

tup bebege hazirlanirken normal yoldan hamile kaldim nasil oldu anlamadim simdi artik normal yoldan olma sansim yukseldi insallah yakin zamanda tekrar ayni duygulari yasarim...
sizlerle paylasacagim gelismeleri dua etmeyi unutmayalim...

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız???

Hayırlı cumalar canım.Bugün hayırlı bir etkinliğe katıldım.Hamile kalmak isteyen arkadaşlar toplanıp YASİN ve AYETEL KÜRSİ okuyorlar sizde katılmak ister misiniz?Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…