- Konu Sahibi mutluluk_27
-
allah kabul etsin canım herkes mi okuyor? birde ben yasin okumasını bilmiyorum başkasına okutsam olur mu?Hayırlı cumalar canım.Bugün hayırlı bir etkinliğe katıldım.Hamile kalmak isteyen arkadaşlar toplanıp YASİN ve AYETEL KÜRSİ okuyorlar sizde katılmak ister misiniz?Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız???
allah kabul etsin canım herkes mi okuyor? birde ben yasin okumasını bilmiyorum başkasına okutsam olur mu?
hayırlı cumalar canım nasıl olalım bir buruk girdiğimiz günü daha geride bıraktık iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın yine yoksun bu arada şifayı kapmışım boğazım felaket ağrıyor[/QUO
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inş.Başkasına okutabilirsin önemli olan niyet sende duanı edersin yine.Katılmak istersen dualar bölümünde "Evlat isteyenler birlikte dua edelim mi"başlığı adı altında.Allaha emanet ol canım dikkat et kendine
Hayırlı cumalar canım.Bugün hayırlı bir etkinliğe katıldım.Hamile kalmak isteyen arkadaşlar toplanıp YASİN ve AYETEL KÜRSİ okuyorlar sizde katılmak ister misiniz?Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş
allah kabul etsin canım herkes mi okuyor? birde ben yasin okumasını bilmiyorum başkasına okutsam olur mu?
hayırlı cumalar canım nasıl olalım bir buruk girdiğimiz günü daha geride bıraktık iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın yine yoksun bu arada şifayı kapmışım boğazım felaket ağrıyor
kızlar kürtajdan sonra kanama ne kadar devam eder bi bilginiz varmı
allah kanbul tsin canım harika.tabii ki katılırım seve seve.ama şu an regl dönemindeyim ir kaç güne biter o zaman inşaallah orda buluşalım...
evet canım çalışıyorum 8-5 o nedenle hafta içi çok olamıyorum bazen akşamları ve h.sonu iş güç ama yinede aklımdasınız fırsat buldukça giriyorum.bir yanbdanda şu tüp bebeği bekleyen arkadaş vardı ya onun sonucunu merak ediyorum yarın inşaallah güzel haberlerini alırız..rabbim herkese sağlıklı hayırlı nasip eder inşallah...
bildiğim kadarıyla 3 günle 2 hafta arası ama yine de değişebilir tabii...[/QUOTE
Çok sevinirim katılmandan dolayı canım.Rabbim dualarımızı kabul eder inş.Allaha emanet ol
kimseler yok galiba yaprk nerelerdesin yoksa buraya takılan herkes çalışıyomu ? gerçi bende işteyim ama vakit buldukça yazıyorum
bende bebeğimi kaybettimsuanda 13 haftalık olması gerekiyordu ama ultrasyonda kalbı atmadı..10 haftalık gornuyordu sanırım 2-3 hafta olmuş kaybedeli ( yarın kürtaj olucam..
[/QUOTE
Çok sevinirim katılmandan dolayı canım.Rabbim dualarımızı kabul eder inş.Allaha emanet ol
hayırlı cumalar canım nasıl olalım bir buruk girdiğimiz günü daha geride bıraktık iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın yine yoksun bu arada şifayı kapmışım boğazım felaket ağrıyor[/QUO
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inş.Başkasına okutabilirsin önemli olan niyet sende duanı edersin yine.Katılmak istersen dualar bölümünde "Evlat isteyenler birlikte dua edelim mi"başlığı adı altında.Allaha emanet ol canım dikkat et kendine
çok tşk ederim canım bende katılacam inşallah çok istiyorum
kızlar kürtajdan sonra kanama ne kadar devam eder bi bilginiz varmı
allah kanbul tsin canım harika.tabii ki katılırım seve seve.ama şu an regl dönemindeyim ir kaç güne biter o zaman inşaallah orda buluşalım...
evet canım çalışıyorum 8-5 o nedenle hafta içi çok olamıyorum bazen akşamları ve h.sonu iş güç ama yinede aklımdasınız fırsat buldukça giriyorum.bir yanbdanda şu tüp bebeği bekleyen arkadaş vardı ya onun sonucunu merak ediyorum yarın inşaallah güzel haberlerini alırız..rabbim herkese sağlıklı hayırlı nasip eder inşallah...
bildiğim kadarıyla 3 günle 2 hafta arası ama yine de değişebilir tabii...
kimseler yok galiba yaprk nerelerdesin yoksa buraya takılan herkes çalışıyomu ? gerçi bende işteyim ama vakit buldukça yazıyorum
bende bebeğimi kaybettimsuanda 13 haftalık olması gerekiyordu ama ultrasyonda kalbı atmadı..10 haftalık gornuyordu sanırım 2-3 hafta olmuş kaybedeli ( yarın kürtaj olucam..
[/QUOTE
iyiyimn cnm saol idare ediyoruz sabretmeye devam vaktin hızlı bi şekilde geçmesini diliyorummm
hoşgeldin cnnm yok canım nerde evlendikten sonra işi bıraktım eşim izin vermedi ama ben yeniden kaldığım yerden devam etmek istiyorum bu arada yatıya misafirim var bu hafta fırsat buldukça girecem sen ne yapıyorsun pıhtılaşma testi yapacaktın ne oldu? bu arada dua edin yarın doktora gidecem umarım herşey yolundadır. cnnm sen doğumdan sonra doktora gitmedin mi?
çok tşk ederim canım bende katılacam inşallah çok istiyorum
İnş canım benim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?