karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
allah kabul etsin canım herkes mi okuyor? birde ben yasin okumasını bilmiyorum başkasına okutsam olur mu?
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız???

hayırlı cumalar canım nasıl olalım bir buruk girdiğimiz günü daha geride bıraktık iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın yine yoksun bu arada şifayı kapmışım boğazım felaket ağrıyor

allah kanbul tsin canım harika.tabii ki katılırım seve seve.ama şu an regl dönemindeyim ir kaç güne biter o zaman inşaallah orda buluşalım...

evet canım çalışıyorum 8-5 o nedenle hafta içi çok olamıyorum bazen akşamları ve h.sonu iş güç ama yinede aklımdasınız fırsat buldukça giriyorum.bir yanbdanda şu tüp bebeği bekleyen arkadaş vardı ya onun sonucunu merak ediyorum yarın inşaallah güzel haberlerini alırız..rabbim herkese sağlıklı hayırlı nasip eder inşallah...

kızlar kürtajdan sonra kanama ne kadar devam eder bi bilginiz varmı

bildiğim kadarıyla 3 günle 2 hafta arası ama yine de değişebilir tabii...

kimseler yok galiba yaprk nerelerdesin yoksa buraya takılan herkes çalışıyomu ? gerçi bende işteyim ama vakit buldukça yazıyorum

[/QUOTE

Çok sevinirim katılmandan dolayı canım.Rabbim dualarımızı kabul eder inş.Allaha emanet ol[/QUOTE]

aminn inşallah büyük ihtimal yarın akşam temizlenirim sonra yasinlerle buluşurum inşallah...

kimseler yok galiba yaprk nerelerdesin yoksa buraya takılan herkes çalışıyomu ? gerçi bende işteyim ama vakit buldukça yazıyorum

ben varımm:):iş güç işte ondan bazen uğrayabiliyorum canım..iyisin değil mi??

tuanamasalı galiba ne oldu sonucu arkadaşlar bilen var mı??*

bende bebeğimi kaybettim suanda 13 haftalık olması gerekiyordu ama ultrasyonda kalbı atmadı..10 haftalık gornuyordu sanırım 2-3 hafta olmuş kaybedeli ( yarın kürtaj olucam..

bende bebeğimi kaybettim suanda 13 haftalık olması gerekiyordu ama ultrasyonda kalbı atmadı..10 haftalık gornuyordu sanırım 2-3 hafta olmuş kaybedeli ( yarın kürtaj olucam..

Ah canım benim Rabbimin takdiri biz ne yapsak ne söylesek boş inş bir an önce toparlanırsın sonra Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inş

[/QUOTE

Çok sevinirim katılmandan dolayı canım.Rabbim dualarımızı kabul eder inş.Allaha emanet ol

aminn inşallah büyük ihtimal yarın akşam temizlenirim sonra yasinlerle buluşurum inşallah...

ben varımm:):iş güç işte ondan bazen uğrayabiliyorum canım..iyisin değil mi??

tuanamasalı galiba ne oldu sonucu arkadaşlar bilen var mı??*[/QUOTE]

inş canım bekliyorum :)

allah kolaylık versin canım hem ev hem iş cok zor valla bende o arkadaşı cok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır

hoşgeldin cnnm yok canım nerde evlendikten sonra işi bıraktım eşim izin vermedi ama ben yeniden kaldığım yerden devam etmek istiyorum bu arada yatıya misafirim var bu hafta fırsat buldukça girecem sen ne yapıyorsun pıhtılaşma testi yapacaktın ne oldu? bu arada dua edin yarın doktora gidecem umarım herşey yolundadır. cnnm sen doğumdan sonra doktora gitmedin mi?

canım ya çok geçmiş olsun allah sabır versin çok üzüldüm doktor ne dedi neden durmuş meleğinin kalbi?

hoşbulduk doğrudur bnmde hafta sonu misafirim vardı pek yazamamıştım. ya eşime söyledim pıhtılaşma testini e bizde tanı belliydi pıhtılaşmayla alakası olsa çıkardı şüphelenselerdi yaparlardı diyor ben fakültede doğum yaptımya ne biliyim yaptırmadım yani. ben doğumdan 15 gün sonra gitmiştim doktoruma bakmıştı ultrasonda sorun yoktu. ocakta tekrar düşünürsen kontrole kasımda gel dedi. ya ben bi yandan çok istiyorum bi yandan korkuyorum hemen ocakta düşünmüyorum ne biliyim karışık duygular içindeyim hayırlısı bakalım...
inşş bugün senin için güzel bi gün olur yeni bi başlangıç için :)

çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun önce senin sağlıgın önemli burda yazan tüm arkadaşlar kayıplar yaşadı Allah tekrar yaşatmasın her şerde bi hayır var üzülme ..

Canım yarın kürtaj olacam demiştin umarım iyisindir çok merak ettim Rabbim bir an önce şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…