- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.221
mutluluk canım ya üzülme allah sana hayırlı zamanda verir inşallah
ema canım bende sizi çok özledim eskiden olsa ikiz isterdim ama artik çok korkuyorum yinede herşeyin hayırlısı sen nasılsın?
ttmm evet prolaktin hormonum yüksek çıktı o beni hamileymişim gibi koruyormuş zaten düşmeyene kadarda hamile kalamazsın dedi doktorum bana başka ilaç verdi ingilterede ilacı orda bitirdim kutuyuda attim şuan adetimin son günü bakalım bu ay hamile kalabilecek miyim? sen neler yapıyorsun?
merhaba kızlarr nasılsınızz???meggiecimmmmm,emacımmmm,fatmak5888mmmmmm,yasakhayalimmmm,ttmmmmmm,yorgunbulutlarımmmm,yaprkkkkkkkmm ilginize çokk teşekkür ediyyorum yanımda olduğunuz için dualarınızda hatırladığınızzz içinnn her şey nasip artık önümüze nbakıcazz bniraz molayı hakettim galibaaa.tempoda geri vites atıyorumm kızlarrr:):)
sizde ne var ne yokk..emacımmmm gelmedin uzun zamandır seni çok çok özledim.iyi misin??fatmammmm sen nasılsn canımmmm sabır dedik ya üzülmek yok her şey gzel olacak biriciğim,ttmmm canımm sende durumlar nasıl neler yapıyorsnn,meggiecimmmm ve yorgunbulutlarımm benim canım uğurlarımm bıdkklarınıza iyi bakınnn,yarkcım geçmiş olsunn prolaktin yüksek çıkmış bene mi bi test yaptırsam acepppp:):)cnnmmm,manyaıcımm sizler nasılsınızz?minikedyy, hepinizi kucak dolusu öpüyorumm...
ayyy canımmm inşaallh bende regl olurum şimdi derdim o:):):)zeten pkolu olarak 2 derdimiz var omedi burda başlıyor regl olmak ya da olmamak işte tüm mesele bu:):)İyiyim hamdolsun canım.Hiç korkma Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Biraz daha moralinin iyi olduğunu hissediyorum yazılarında ve bende çok mutlu oldum :) Adanadaydım canım bir süre giremedim bende çok özledim seni bitanemmmm.
Bende bugün regl oldum kırmızıları görmek ilk defa sevindirdi beni :)
'yaprak' cnm Allah izn verirse umrede hepinize bol bol dua edicem hayırlı saglıklı evlatlar isticem..rabbim bir kapıyı kapartırken digerini açıyormş..umreye eşimin patronu gönderyo ilaç gbi geldi sanki..şuan onun heycanı var..hepinize bol bol dua edicem canlarım bnm..
Ne güzel senin cocukların varmş bu iyi işte..benim ilkti..banada bazıları yine ikiz olsa diyo ama ben korkuyorm..ikiz hamilelik süreci zor geçiyo..
Yaprakcım Benm adetm düzenszdi hamilelkte olmuyodu Prolaktinm yüksek oldugu içnmş..aşılama yaptrdm bi kez olmadı..yumurta takibyle hamile kaldm ben..arkadaşlar eşinizde ve sizde bi sorun yoksa aşılama yaptrmayn derim..yumurta takibi yeterli bence..bide çatlatma ignesni yumurta 22 mm den küçükse vurdurmayın en az 22 olsn..ben baya bi takip oldm ama 20-21 mm ken vurdrdm olmadı..23-24 mm di hamile kaldm.blmem faydası varmı..
tesekkürler mutlulukummher zaman dualarimda olacan bitanemm. rabbim senin ve tüm kizcelerin yüzünü güldürsün kucaklarini doldursun insaAllahh canim benim yinede korunma dogal akisina birak belki hic ummadigin bi anda kuzucuk insaAllah kendiliginden gelirrr..
zeten pkolu olarak 2 derdimiz var omedi burda başlıyor regl olmak ya da olmamak işte tüm mesele bu:):)Allah iyiliğini versin :)Darısı sana canım
mutluluk, canım geçmiş olsun 2 tane aşılama sonucu negatif almış biri olarak seni çok iyi anlıyorum..allahım en kısa zamanda kendiliğinden versin meleğini..
fatmak, ne güzel umreye gidiyomuşsun allah kabul etsin bizler içinde bol bol dua et olurmu..
nasılsınız kızlar uzun zamandır giremedim ufak bir tatile çıktım..diyetteyim ve pkolu olduğum için adetlerim düzensizdi ama kilo verince adetlerim günü gününe gelmeye başladı..bu ay bebiş olur diye ümitliydim ama kırmızıları gördüm..şimdi ovülsayon testi denicem bu adetimle bakalım inşallah çift çizgiyi görüp hayırlısıyla hamile kalabilirim..
çok çok geçmiş olsun canım hoşgeldin.nşaallajh Rabbim yüzünü yakın zamanda güldürür..öncellikle günaydın herkese allah her isteyene hayırlısından evlat nasip etsin. Ben de geçen mart ayında kürtaj oldum 12 haftalık bebeğimi kaybettim ve hala olmuyor. Doktora gittim bir ay klomen tedavisi gördüm sonra doktor değiştirdim hsg çektirdim geçen ay sorun çıkmadı şükür. şimdi önümüzdeki ay başka bir yumurtlama ilacına başlıycam. Inş gerek kalmaz o hormon ilaçlarına da bu ay hamile kalırım
sağol canım inşallah hepimizin yüzü gülercanımmmm çok saol Allah razı olsunn.Rabbim hepimize en yakın zamanda nasip etsin inşaallah.bu arada hoşgeldin özledik seni nasılsınn??*
çok çok geçmiş olsun canım hoşgeldin.nşaallajh Rabbim yüzünü yakın zamanda güldürür..
merhaba canlarrr naıslsınızzz????
Mutluluk canım okumuşsundur haftasonu evde yoktum dolayısıyla internetim de yoktu..eve gireli yaklaşık 3 dakika oldu..içeri girdim bilgisayarı açtım senden bi haber almak için inan..yazdığını okuyunca da tüh dedim..ama bizim bilmediğimiz rabbimin bildiği bişe var canım bu muhakkak..onun kurduğu plana eyvallah demedikçe insan bu dünyaya sığamıyor..ama ben inanıyorum yürekten.. Bigün hepimizin duaları kabul olucak..belki yine burdan yepyeni konulardan bahsedicez..allahım yüzümüzü güldürsün inşallah..hakkımızda hayırlı olan şekilde nasip etsin evlatlarımızı..sen gerçekten de inançlı biinsansın..takdir ediyorum..dualarım seninle..allah a emanet ol..
öncellikle günaydın herkese allah her isteyene hayırlısından evlat nasip etsin. Ben de geçen mart ayında kürtaj oldum 12 haftalık bebeğimi kaybettim ve hala olmuyor. Doktora gittim bir ay klomen tedavisi gördüm sonra doktor değiştirdim hsg çektirdim geçen ay sorun çıkmadı şükür. şimdi önümüzdeki ay başka bir yumurtlama ilacına başlıycam. Inş gerek kalmaz o hormon ilaçlarına da bu ay hamile kalırım
öncellikle günaydın herkese allah her isteyene hayırlısından evlat nasip etsin. Ben de geçen mart ayında kürtaj oldum 12 haftalık bebeğimi kaybettim ve hala olmuyor. Doktora gittim bir ay klomen tedavisi gördüm sonra doktor değiştirdim hsg çektirdim geçen ay sorun çıkmadı şükür. şimdi önümüzdeki ay başka bir yumurtlama ilacına başlıycam. Inş gerek kalmaz o hormon ilaçlarına da bu ay hamile kalırım
çok geçmiş olsun bende geçen ağustos ayında 21 haftalık ikizlerimi kaybettim 7 ay oldu ben kolay hamile kalan biriydim ama şu an olmuyor kalamıyorum en son hormon testi yaptım ve süt hormonum fazla çıktı onun için hap kullandım şimdide genta ine vurduruyorum sende bir hormon testi yaptır derim inşallah allah gönlüne göre verir
cok gecmis olsun canim benimm..rabbim tekrarini yasatmaz insaallahh...
canımmmm çok saol Allah razı olsunn.Rabbim hepimize en yakın zamanda nasip etsin inşaallah.bu arada hoşgeldin özledik seni nasılsınn??*
çok çok geçmiş olsun canım hoşgeldin.nşaallajh Rabbim yüzünü yakın zamanda güldürür..
merhaba canlarrr naıslsınızzz????
mrb kader arkadaslarım 3 ay önce yazmıstım en son sizlere korkunmamım bittigini söylemiştim oluruna bırakmıstım herseyi doktor takibine baslıcaktım belki hatırlayan vardır meger hamile kalmısım ben hemen ama melegim beni gene bıraktı gitti 4melegim var cennette bundan sonra napıcam hiç bilmiyorum hep umutlarım kayıp gidiyor sabırlı olmaya calısyorum herseyi yaptım sunu yapmadım dedeigim birsey yokk ama olmuyor iştee şimdi birdaha adet oldugumda histereskopi olucam daha öncede olmustum ama simdiki doktorum yine yapmak istiyorr hayırlısı bakalım RABBİM inş tez vakitte hepimze hayırlısı saglıklı evlatlar verir...
mrb canım yaa çok geçmiş olsun Allah sabır versin kaybetme sebebin araştırılmadı mı diyodum ki araştırılmş çok garip ya nasip işte ne dicen rabbimin bileceği iş her şerde bi hayır var... inşallah bu son olur hayırlı zamanda sağlık sıhatle nasip olsun...
AMİNN cümlemizee inş rabbim sağlıkla nasip ederrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?