karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

İyiyim hamdolsun canım.Hiç korkma Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah

Biraz daha moralinin iyi olduğunu hissediyorum yazılarında ve bende çok mutlu oldum :) Adanadaydım canım bir süre giremedim bende çok özledim seni bitanemmmm.
Bende bugün regl oldum kırmızıları görmek ilk defa sevindirdi beni :)

ayyy canımmm inşaallh bende regl olurum şimdi derdim o:):):)zeten pkolu olarak 2 derdimiz var omedi burda başlıyor regl olmak ya da olmamak işte tüm mesele bu:):)

canımmmm bizleride duanda an inşaallahhh....

hadi rast getirsin rabbim canımmm benimmm:):)

zeten pkolu olarak 2 derdimiz var omedi burda başlıyor regl olmak ya da olmamak işte tüm mesele bu:):)Allah iyiliğini versin :)Darısı sana canım

Son düzenleme:
mutluluk, canım geçmiş olsun 2 tane aşılama sonucu negatif almış biri olarak seni çok iyi anlıyorum..allahım en kısa zamanda kendiliğinden versin meleğini..
fatmak, ne güzel umreye gidiyomuşsun allah kabul etsin bizler içinde bol bol dua et olurmu..

nasılsınız kızlar uzun zamandır giremedim ufak bir tatile çıktım..diyetteyim ve pkolu olduğum için adetlerim düzensizdi ama kilo verince adetlerim günü gününe gelmeye başladı..bu ay bebiş olur diye ümitliydim ama kırmızıları gördüm..şimdi ovülsayon testi denicem bu adetimle bakalım inşallah çift çizgiyi görüp hayırlısıyla hamile kalabilirim..

öncellikle günaydın herkese allah her isteyene hayırlısından evlat nasip etsin. Ben de geçen mart ayında kürtaj oldum 12 haftalık bebeğimi kaybettim ve hala olmuyor. Doktora gittim bir ay klomen tedavisi gördüm sonra doktor değiştirdim hsg çektirdim geçen ay sorun çıkmadı şükür. şimdi önümüzdeki ay başka bir yumurtlama ilacına başlıycam. Inş gerek kalmaz o hormon ilaçlarına da bu ay hamile kalırım

canımmmm çok saol Allah razı olsunn.Rabbim hepimize en yakın zamanda nasip etsin inşaallah.bu arada hoşgeldin özledik seni nasılsınn??*

çok çok geçmiş olsun canım hoşgeldin.nşaallajh Rabbim yüzünü yakın zamanda güldürür..

merhaba canlarrr naıslsınızzz????

sağol canım inşallah hepimizin yüzü güler

canım çok aktif değil galiba bu sayfa

Mutluluk canım okumuşsundur haftasonu evde yoktum dolayısıyla internetim de yoktu..eve gireli yaklaşık 3 dakika oldu..içeri girdim bilgisayarı açtım senden bi haber almak için inan..yazdığını okuyunca da tüh dedim..ama bizim bilmediğimiz rabbimin bildiği bişe var canım bu muhakkak..onun kurduğu plana eyvallah demedikçe insan bu dünyaya sığamıyor..ama ben inanıyorum yürekten.. Bigün hepimizin duaları kabul olucak..belki yine burdan yepyeni konulardan bahsedicez..allahım yüzümüzü güldürsün inşallah..hakkımızda hayırlı olan şekilde nasip etsin evlatlarımızı..sen gerçekten de inançlı biinsansın..takdir ediyorum..dualarım seninle..allah a emanet ol..

canımınnnn içiiii hoşgeldinnnn.çok teşekkür ederimm canımm benim benim için çok çok dua ettiğini düşündüğünün de çok iyi biliyorumm en azından gönülden hissediyorumm.seninde söylediğin gibi nasip canımm.Mevlam bekletiyorr vardırr bir bildiğii,inşaallah gülecek yüzümüz vedediğin gibi farklı konulardan konuşacağızzz.ama sen hiçç üzülme .üzülme ki bıdığımız etkilenmesinn.sadece duaa et bize canım benimmm:):)

çok geçmiş olsun bende geçen ağustos ayında 21 haftalık ikizlerimi kaybettim 7 ay oldu ben kolay hamile kalan biriydim ama şu an olmuyor kalamıyorum en son hormon testi yaptım ve süt hormonum fazla çıktı onun için hap kullandım şimdide genta ine vurduruyorum sende bir hormon testi yaptır derim inşallah allah gönlüne göre verir

cok gecmis olsun canim benimm..rabbim tekrarini yasatmaz insaAllahh...

yaptırdım canım benim de süt hormonum yüksek çıktı ama dostinex kullandım 61 den 5 e düştü. Ama hamile kalana kadar yine yükselecek diye korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah da tez zamanda bebişlerimiz gelsin

iyiyim canım arada girip çıkıyorum..kırmızıları gördüm tam gününde geldi bu ay hayırlısıyla ovülasyon testi denicem bakalım kısmet inşallah bebişim geri gelir..

mrb kader arkadaslarım 3 ay önce yazmıstım en son sizlere korkunmamım bittigini söylemiştim oluruna bırakmıstım herseyi doktor takibine baslıcaktım belki hatırlayan vardır meger hamile kalmısım ben hemen ama melegim beni gene bıraktı gitti 4melegim var cennette bundan sonra napıcam hiç bilmiyorum hep umutlarım kayıp gidiyor sabırlı olmaya calısyorum herseyi yaptım sunu yapmadım dedeigim birsey yokk ama olmuyor iştee şimdi birdaha adet oldugumda histereskopi olucam daha öncede olmustum ama simdiki doktorum yine yapmak istiyorr hayırlısı bakalım RABBİM inş tez vakitte hepimze hayırlısı saglıklı evlatlar verir...

mrb canım yaa çok geçmiş olsun Allah sabır versin kaybetme sebebin araştırılmadı mı diyodum ki araştırılmş çok garip ya nasip işte ne dicen rabbimin bileceği iş her şerde bi hayır var... inşallah bu son olur hayırlı zamanda sağlık sıhatle nasip olsun...

AMİNN cümlemizee inş rabbim sağlıkla nasip ederrr

mutluluk

çok üzüldüm ya ilk forumu açıncaa sen aklıma geldin önceki sayfalara bakınca gördümm hayırlısı olsun sıkma kendini bunaltma stres de etkili akışına bırak biraz belki hiç beklemediğin an da olacak hayırlı zamanda inşşşş... bende yeni bi durum yok iyiyim çok şükür iş güç ev koşturmaca bi hayatt ....

çok tesekkür ederimm cnm evet herseye bakıldı ama su var denmedi pıhtılasma için igneler haplar düşük önleyici igneler ilaclar sanki kurulu saat gibi 4.de aynı zamanda en son gittigim doktor cok ünlü bir doktor hamile oldugumu ögrenir ögrenmez ona gittim zaten önceden randevu almıstımki yine aynı seyleri yasamim diye meger hamileymişim keske hamile kalmadan gelseydin dedi ama olan olmus ultrasonu koyar koymaz buda aynı olursa histerskopi yapıcaz sözleri aslındz miyomum varmıs ilk sorun var rahimde dedi artık gücüm kalmadı üniversite hastanesinde prof doktora ameliyat oldum 2. düşükten sonra laparoskopi histerskopi prof doktor bunu görmüş ama ? işarati yazmıs ya sen içeri acıp bakıyorsun nasıl ? işaratei yazar anlamıyorum almamıs tabi onu. aklımda tek bu var artık acaba miyommu yapıyor tek bu kaldı tek ümitdim bu doktor inş bunda hersey güzel giderr hepimiz alnımıza yazılanı yasıyoruz yapıcak birseyimiz yok kusura bakma uzun yazdım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…