- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.241
isyan değil asla ama yoruldum...
isyan değil asla ama yoruldum...
ne desem boş anlamsız.biliyorum.benimde artık dayanacak gücüm kalmadı.kendimi güçlü göstermeye çalışıyrm ama inan 90yaşındaki bi insnaın yorgunluğu var içimde.
dün bi yere misafirliğe gittik 4gelindik 2sinin 2 1inin 1 çocuğu varrr.kaynanalarıda vardı benimde kaynanam var konu hep benim çocuksuz olmadı dudağımı ısırmaktan kendimi sıkmaktan eve ağlayarak kendimi zor attım.dayanamıyrm artık bu yüzden eşimle ayrılmayı bile düşünüyorummm
Karıncaların sesini duyan Rabbim
Elbette; Gönüllerin feryadını da
duyar...
mrb kader arkadaslarım 3 ay önce yazmıstım en son sizlere korkunmamım bittigini söylemiştim oluruna bırakmıstım herseyi doktor takibine baslıcaktım belki hatırlayan vardır meger hamile kalmısım ben hemen ama melegim beni gene bıraktı gitti 4melegim var cennette bundan sonra napıcam hiç bilmiyorum hep umutlarım kayıp gidiyor sabırlı olmaya calısyorum herseyi yaptım sunu yapmadım dedeigim birsey yokk ama olmuyor iştee şimdi birdaha adet oldugumda histereskopi olucam daha öncede olmustum ama simdiki doktorum yine yapmak istiyorr hayırlısı bakalım RABBİM inş tez vakitte hepimze hayırlısı saglıklı evlatlar verir...
Çok geçmişler olsun cnm.Ben 1 acı yaşadım da yıkıldım,bak sen kaçtane atlatmışsın.Hayırlısıyla ve sağlıkla inşlh bebişine kavuşursun dilerim Rabbimden.
ne desem boş anlamsız.biliyorum.benimde artık dayanacak gücüm kalmadı.kendimi güçlü göstermeye çalışıyrm ama inan 90yaşındaki bi insnaın yorgunluğu var içimde.
dün bi yere misafirliğe gittik 4gelindik 2sinin 2 1inin 1 çocuğu varrr.kaynanalarıda vardı benimde kaynanam var konu hep benim çocuksuz olmadı dudağımı ısırmaktan kendimi sıkmaktan eve ağlayarak kendimi zor attım.dayanamıyrm artık bu yüzden eşimle ayrılmayı bile düşünüyorummm
duyar...
duyar...
elimde değilkiii cnm sanki milletin hiç derdi yok işleri güçleri benimCok üzüldüm okuyunca lütfen kendini bu kadar üzme moralin iyi olmazsa, saglikla hamile olamazsin bunu unutma ve kendini üzme bu kadar arkadasim.
saol cnmüzme bu kadar kendini ne ayrılması olurmu öyle şey eşin bu durumdan rahatsız değildi anladığım kadarıyla allah verir inşallah sabret biraz ya bizim insanlarda nasıllar sırf konuşmak için konuşuyorlar hem sende annesin hemde melek annesi senin anneliğin seninle gelin gelenlerden daha kıymetli
maonyacıma yaa şu kaynananı eşin bi çekip konuşsa ne biçim konuşuyosun sen dese Allahın işine karışılır mı dese sanki biz istemiyoruz sanki korunuyoruz. Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak dese... maonyaa hem sen çok gençsin 21 yaşındasın değil mi? elbet olacak yaa ama stres yapmaman gerek bak ben neredeyse 30 uma dayandım senin önünde daha çoookkk güzel günler var olacak tatlım elbet olacak ama senin moralinin iyi olması lazım kulağının tıkalı olması lazım biri şu kadını sustursun yaa ver telefonunu ben konuşayım valla sonunda olacak olan bu... bir kere hamile kaldın yine kalacaksın...
muska işine gelince ben de yaptım hani size bahsettim yaa gönderdiğim duayı ben de karnımın üstünde taşıyorum. Allahın adı kelamı sürekli üzerinde olsun diye huzur bulayım diye...
canım ya çok üzüldüm 4. meleğini kaybetmene o kadar tedavide olmuşsun neden öyle oldu ki acaba ya bak ne diyecem benim burda bir komşum vardı 6 düşük yaptı 3 yılda doktor doktor gezdiler olmadı neden yok en sonunda gerçi ben pek inanmam hatta kadınla dalga bile geçmiştim korku için muska yaptı taktı 7. hamileliliğinde bebeğine bir sey olmadı doğum yaptı bir kızı oldu meğersem yanına gittiği hoca sen uykudayken korkuyorsun ondan düşük yapıyorsun demiş insanın kafası karışıyor neye inanacağımızı bilmiyoruz artık madem her yolu denedin sende korku için muska yap tak belki işe yarar
duyar...
iyiyim canım arada girip çıkıyorum..kırmızıları gördüm tam gününde geldi bu ay hayırlısıyla ovülasyon testi denicem bakalım kısmet inşallah bebişim geri gelir..
mrb kader arkadaslarım 3 ay önce yazmıstım en son sizlere korkunmamım bittigini söylemiştim oluruna bırakmıstım herseyi doktor takibine baslıcaktım belki hatırlayan vardır meger hamile kalmısım ben hemen ama melegim beni gene bıraktı gitti 4melegim var cennette bundan sonra napıcam hiç bilmiyorum hep umutlarım kayıp gidiyor sabırlı olmaya calısyorum herseyi yaptım sunu yapmadım dedeigim birsey yokk ama olmuyor iştee şimdi birdaha adet oldugumda histereskopi olucam daha öncede olmustum ama simdiki doktorum yine yapmak istiyorr hayırlısı bakalım RABBİM inş tez vakitte hepimze hayırlısı saglıklı evlatlar verir...
mutluluk
çok üzüldüm ya ilk forumu açıncaa sen aklıma geldin önceki sayfalara bakınca gördümm hayırlısı olsun sıkma kendini bunaltma stres de etkili akışına bırak biraz belki hiç beklemediğin an da olacak hayırlı zamanda inşşşş... bende yeni bi durum yok iyiyim çok şükür iş güç ev koşturmaca bi hayatt ....
duyar...
saolll canımmm benimmmm çok saoll dayanıcazzz sbredicezz inşaallah mevla bizimde yüzümüzü güldürecek ...MUTLULUUUUKKKKKKKKKKK((( oooo yyooooo. dayan kardeşim,hep beraber dayanıcaz napalım.Rabbim neylerse güzel eyler.Ya nasip!
çok tesekkür ederimm cnm evet herseye bakıldı ama su var denmedi pıhtılasma için igneler haplar düşük önleyici igneler ilaclar sanki kurulu saat gibi 4.de aynı zamanda en son gittigim doktor cok ünlü bir doktor hamile oldugumu ögrenir ögrenmez ona gittim zaten önceden randevu almıstımki yine aynı seyleri yasamim diye meger hamileymişim keske hamile kalmadan gelseydin dedi ama olan olmus ultrasonu koyar koymaz buda aynı olursa histerskopi yapıcaz sözleri aslındz miyomum varmıs ilk sorun var rahimde dedi artık gücüm kalmadı üniversite hastanesinde prof doktora ameliyat oldum 2. düşükten sonra laparoskopi histerskopi prof doktor bunu görmüş ama ? işarati yazmıs ya sen içeri acıp bakıyorsun nasıl ? işaratei yazar anlamıyorum almamıs tabi onu. aklımda tek bu var artık acaba miyommu yapıyor tek bu kaldı tek ümitdim bu doktor inş bunda hersey güzel giderr hepimiz alnımıza yazılanı yasıyoruz yapıcak birseyimiz yok kusura bakma uzun yazdım....
çok geçmiş olsun bende geçen ağustos ayında 21 haftalık ikizlerimi kaybettim 7 ay oldu ben kolay hamile kalan biriydim ama şu an olmuyor kalamıyorum en son hormon testi yaptım ve süt hormonum fazla çıktı onun için hap kullandım şimdide genta ine vurduruyorum sende bir hormon testi yaptır derim inşallah allah gönlüne göre verir
maonyacıma yaa şu kaynananı eşin bi çekip konuşsa ne biçim konuşuyosun sen dese Allahın işine karışılır mı dese sanki biz istemiyoruz sanki korunuyoruz. Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak dese... maonyaa hem sen çok gençsin 21 yaşındasın değil mi? elbet olacak yaa ama stres yapmaman gerek bak ben neredeyse 30 uma dayandım senin önünde daha çoookkk güzel günler var olacak tatlım elbet olacak ama senin moralinin iyi olması lazım kulağının tıkalı olması lazım biri şu kadını sustursun yaa ver telefonunu ben konuşayım valla sonunda olacak olan bu... bir kere hamile kaldın yine kalacaksın...
muska işine gelince ben de yaptım hani size bahsettim yaa gönderdiğim duayı ben de karnımın üstünde taşıyorum. Allahın adı kelamı sürekli üzerinde olsun diye huzur bulayım diye...
benımde 38haftalık bebegım karnımda öldü sezaryenle alındı. Çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun
benımde 38haftalık bebegım karnımda öldü sezaryenle alındı. Çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?