karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
isyan değil asla ama yoruldum...

ne desem boş anlamsız.biliyorum.benimde artık dayanacak gücüm kalmadı.kendimi güçlü göstermeye çalışıyrm ama inan 90yaşındaki bi insnaın yorgunluğu var içimde.
dün bi yere misafirliğe gittik 4gelindik 2sinin 2 1inin 1 çocuğu varrr.kaynanalarıda vardı benimde kaynanam var konu hep benim çocuksuz olmadı dudağımı ısırmaktan kendimi sıkmaktan eve ağlayarak kendimi zor attım.dayanamıyrm artık bu yüzden eşimle ayrılmayı bile düşünüyorummm

Karıncaların sesini duyan Rabbim
Elbette; Gönüllerin feryadını da
duyar...

Son düzenleme:

Cok üzüldüm okuyunca lütfen kendini bu kadar üzme moralin iyi olmazsa, saglikla hamile olamazsin bunu unutma ve kendini üzme bu kadar arkadasim.

Çok geçmişler olsun cnm.Ben 1 acı yaşadım da yıkıldım,bak sen kaçtane atlatmışsın.Hayırlısıyla ve sağlıkla inşlh bebişine kavuşursun dilerim Rabbimden.

Çok geçmişler olsun cnm.Ben 1 acı yaşadım da yıkıldım,bak sen kaçtane atlatmışsın.Hayırlısıyla ve sağlıkla inşlh bebişine kavuşursun dilerim Rabbimden.

cok tesekkür ederim cnm zor cok zor içimde ne fırtınalar kopuyor ama sabrediyorum isyan etmiyorum rabbim verdi rabbim aldı ..
Aminnn ins Rabbim hepimize saglıkla kavustursun bebeklerimize inş...

üzme bu kadar kendini ne ayrılması olurmu öyle şey eşin bu durumdan rahatsız değildi anladığım kadarıyla allah verir inşallah sabret biraz ya bizim insanlarda nasıllar sırf konuşmak için konuşuyorlar hem sende annesin hemde melek annesi senin anneliğin seninle gelin gelenlerden daha kıymetli

canım ya çok üzüldüm 4. meleğini kaybetmene o kadar tedavide olmuşsun neden öyle oldu ki acaba ya bak ne diyecem benim burda bir komşum vardı 6 düşük yaptı 3 yılda doktor doktor gezdiler olmadı neden yok en sonunda gerçi ben pek inanmam hatta kadınla dalga bile geçmiştim korku için muska yaptı taktı 7. hamileliliğinde bebeğine bir sey olmadı doğum yaptı bir kızı oldu meğersem yanına gittiği hoca sen uykudayken korkuyorsun ondan düşük yapıyorsun demiş insanın kafası karışıyor neye inanacağımızı bilmiyoruz artık madem her yolu denedin sende korku için muska yap tak belki işe yarar

maonyacıma yaa şu kaynananı eşin bi çekip konuşsa ne biçim konuşuyosun sen dese Allahın işine karışılır mı dese sanki biz istemiyoruz sanki korunuyoruz. Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak dese... maonyaa hem sen çok gençsin 21 yaşındasın değil mi? elbet olacak yaa ama stres yapmaman gerek bak ben neredeyse 30 uma dayandım senin önünde daha çoookkk güzel günler var olacak tatlım elbet olacak ama senin moralinin iyi olması lazım kulağının tıkalı olması lazım biri şu kadını sustursun yaa ver telefonunu ben konuşayım valla sonunda olacak olan bu... bir kere hamile kaldın yine kalacaksın...

muska işine gelince ben de yaptım hani size bahsettim yaa gönderdiğim duayı ben de karnımın üstünde taşıyorum. Allahın adı kelamı sürekli üzerinde olsun diye huzur bulayım diye...

Cok üzüldüm okuyunca lütfen kendini bu kadar üzme moralin iyi olmazsa, saglikla hamile olamazsin bunu unutma ve kendini üzme bu kadar arkadasim.
elimde değilkiii cnm sanki milletin hiç derdi yok işleri güçleri benim
saol cnm

24 yaşındayım cnm 5yıllık evliyim

benim 3. kaybımdan sonrakendi ablam benim için hocaya gitti ve bana muska yapıldı hamile kalmadan önce taktım hamilleigim boyuncada taktım ama gene aynı baska birsey var ama bilinmiyor ins buluncak Allahın izniylee inş bu son olurr...

mrb arkadasım malesef böyle insanları hiç anlamıs degilim güçlü ol lütfen Allah verirse olucak ya Allah vermesse bende bazen böyle derin düşüncelere kapılmıyor degilim benm yüzümdenmi olmuyo benim yüzümdenmi bebeklerim yasamıyorr kaynanamın bebebgimi kaybettigimde her tlfn calısında gelin gene aynı oldu demesii benim karsıma gecip bilmem bi kadın kac tane düşük yapmıs kocasına artık acımıs ve bosamıs kocası baskasıyla evlenmiş cocugu olmus kadında baskasıyla evlenmiş cocugu olmus diye örneklemesi keske o an bizde mi öyle yapalım deseydim ama eşim benim arkamda elimizden gelen herseyi yapıcaz ben güclü olmalıyım ve biz güçlü olmalıyız kendi kendimizi teselli etmeliyizz zorrr cok zor biliyorum ama yapıcak baska birseyimiz yok Rabbim yardımcıımız olsun...

iyiyim canım arada girip çıkıyorum..kırmızıları gördüm tam gününde geldi bu ay hayırlısıyla ovülasyon testi denicem bakalım kısmet inşallah bebişim geri gelir..

inşaallah canım benimmmmm Mevlam gönlüne göre versinnn....

canım benim nasip kısmett sabrett bu da bizim imtihanımızzz inşaallahh en yakın zamanda güzel haberleri alırsın yine canım...

cnnnnmmmmmm çok çok saoll.nasip ne yapayımm bu da böyle bir imtihanmış demek ki Allah iyiliğini daim etsin canım...

ahh canımmm benimmm ahh boşver onlarıı bence sen ayrılmayı düşünme de o fikirsizlerle bir arada olma yeter..sen kendini düşün canımm senden daha değerli değil hiç kimsee üzme kendini canımm nbenimmm...

MUTLULUUUUKKKKKKKKKKK ((( oooo yyooooo. dayan kardeşim,hep beraber dayanıcaz napalım.Rabbim neylerse güzel eyler.Ya nasip!
saolll canımmm benimmmm çok saoll dayanıcazzz sbredicezz inşaallah mevla bizimde yüzümüzü güldürecek ...

merhaba yok cnm ne uzunu :) ya kusura bakma ben anca bakabildim fırsat buldum. ya işte bu doktorlar ne desem boş bi noktada yazı kader diyosun. bende de var miyom ama sorun olacak yerde ve büyüklükte değilmiş öyle demişlerdi yani. hayırlısı olsun bişeyler sebep oluyo ama rabbim isterse ol derse oluverir tüm engel gösterilenlere rağmen nicee senin çocugun olmaz denen tüp bebek tedavilerine başlanan tüp bebekleri tutmayan ve sonra kendiliğinden hamile kalanlar var bu yüzden Allah ne isterse o olur bize sabır gösterip isyan etmemek düşüyo sanırım inşşş bundan sonra her şey güzel olur güzell hayırlı haberler paylaşırızz

Kadınlar gününüz kutlu olsunn kızlarrr :)

rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesinnn...

benımde 38haftalık bebegım karnımda öldü sezaryenle alındı. Çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun

Meggie bende 38haftalık bebegımı kalp durması sonucu karnımda kaybettım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Duayı bende taşımak istiyorum ama üst kısmı silik görünüyor eksik birşey var mı yoksa bu halıyle çıktı alabılırmıyız bır sorum daha olacak hamile kalmadan önce takabılıyormuyuz sımdıden teşekkürler

benımde 38haftalık bebegım karnımda öldü sezaryenle alındı. Çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun

çok üzüldüm allah sabır versin kaybetme nedenin araştırıldı mı? 38 hafta çok zor ya bu bizim sınavımız geçen bir yerde okumuştum kıyamet kopunca bebeği ölmeyen anneler bebeği ölenlere özenecekmiş ve keşke benimde bütün çocuklarım ölseydi diyecekmiş. aslında biz bu dünyada çok üzülüyoruz benim 7 ay olmasina rağmen halen ağlıyorum inşallah cennette kavuşacaz yavrularımıza

kızlar bu arada ben çok hastayım 4 gündür baş ağrısından uyuyamıyorum hiç böyle grip olduğumu görmedim bu defaki çok fena bu ay korunmadığım için ilaçta içemiyorum dayanmaya çalışıyorum inşallah ilaç içmediğime değer...

ya artık kimse gelmiyor buraya mutluluk ema ttmm asaletlim ayşima cnnm secondlife maonyaa yorgunbulutlar meggie ve daha sayamadıklarım kızlar merak etmeye başladım sizi arada girin ya özletiyorsunuz kendinizi

fatmak 58 acaba umreye gitti mi? inşallah bizede dua eder

Arkadaşlar merhabalar,

Ben de şu ana kadar 1 kimyasal gebelik geçirdim. Bir kere de bebeğim yaklaşık 11 haftalık iken kalbi durdu ve alındı

Tam net olmamakla birlikte kan pıhtılaşması teşhisi kondu. Ancak biraz daha araştırılması gerekiyormuş. Şimdi bir üniversite hastanesinden randevu alabilmeyi bekliyorum. O kadar sabırsızlanıyorum ki yeniden hamile kalabilmek için Ama neler olacak bilmiyorum Umarım Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…