karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
yaprakcım 1 ay sonra gidicem umreye Allah izin verirse şimdi pasaport işleryle ugraşıyoruz..sizler hep dualrımdasınız canlarım..
Ben her zaman girip okuyorum da pek fazla yazamıyorm telden girdgm için..arkadaşları merak edyorum kimse girmedi bu aralar..
Benim adetim 2 gün geçikti geçen aya göre..düzenli adet görmedgm için ümitlenmim diyorm ama bilmiyorum kızlar ya..eczaneden test alıp yapsam mı korkuyorum ya tek çizgiden..

canımm bu arlarr pek giresim olmuyor nedense üzerimde bir ağırlık var birazda psiolojik sanırım sanada çok çokk geçmiş olsun tatlım

canımm benim Mevlam acını dindirsin inşaallah...

Allah gönlünün muradını nasip etsin canım...

arkadaşlar yardm edin.test yaptım cok cok silik bi ikinci cizgi var..ümitlenmek istemyorumm ya
silikse vardır bşyler canım inşaallah hadi hayırlısı kan test yaptır güzel haberlerle gel canım..

yok canım o duanın orjinali de öyleymiş eksik bişe yok. ben hamile iken taşınır diye biliyorum ama sen bilirsin istersen takabilirsin tabiki... ben takıyorum inanın ki çok huzur veriyor insana..

yaprakcım iyiyim canım çok saol... valla bende arada bir girip kontrol ediyorum kimsecikler yok... herkes iyidir umarım. ben çok mutluyum kızlar "mayıs ayında bebeğini kaybedenler" diye bir topik açmıştım zamanında. orada bir arkadaşımın 2 düşüğü vardı kan pıhtısı sorunu vardı iğne vuruldu baya sıkıntılar atlattı hamileliği riskliydi kanama alanı, beyninde kist,vs. ama hepsini atlattı ve doğurdu şimdi :) ve ben o arkadaşımla 9 aydır yazışıyordum o topikte düşünsenize her anını biliyorum bebeğinin her gelişim safhasını bebeğine ördüğü cicileri hep paylaştı ve şimdi evladını kucağına aldı :) onun adına çok mutluyum doğum yaptığı gün hep dualar ettim ona merakla bekledim haberlerini... güzel örnekler var arkadaşlar bizlere de nasip olacak inşallah... umudumuzu kaybetmeyelim, olacak...

cok geçmiş olsun cnm rabbim sifa versin...

cok geçmiş olsun rabbim birdaha yasatmasın...
arkadaşlar yardm edin.test yaptım cok cok silik bi ikinci cizgi var..ümitlenmek istemyorumm ya
hadi hayırlısı bakalım silikse birsey vardır en iyisi kan testi yaptırın...

Amin inşallah. Psıkolojım çok bozulduğu ıcın testlerı yaptırmadım yanı bır daha hastaneye gıtmek ıstemedım. Su anda sebebı bellı degıl. Doktor testlerı yaptır sen yınede ama pıhtılasma olduğunuda düşünmüyorum dedı. 38. Haftaya kadar en ufacık bır sorun ya da rahatsızlık yoktu hıc olmadı. Rahat bı hamılelıkti bebekte hep sağlıklıydı. Güle oynaya son kontrolüme gıttım nasıl bır dogum ısteyecegımı söylemeye ancak sok oldum doktorda sok oldu ınanamadı hıcbır sebep yok dedı. Bence bebekte doğduktan sonra tespit edebılecegımız bır anomalı vardı dedı ama su anda görünen sebep yok dedı. Otopsı ıstemedım kıyamadım zaten o sokla pekde mantık ıslemıyor

bende dua eksikmi diye merak ediyodum saol canim cevapladigin icin

Son düzenleme:

basiniz saolsun rabbimm sabir versin inslalahhhhallahim tekrarini yasatmaz bidakine saglikli sihhatli kucaginiza almaniz nasip olur insalalhhh

Son düzenleme:

Meggıe duayla ılgılı yanıtın ıcın teşekkürler ben sıtenın acemısıyım umarım doğru yere yazıyorumdur

herşeyin hayırlısı olsun inşallah hamilesindir

evlat nasıl birşeymiş ya çok sevdiğim insanları kaybettim bundan daha büyük acı olamaz diyordum yanılmışım evlat acısı bambaşka dün bebeklerimi yıkadıklarında gören biri bana dediki birinin gözleri digerinin ağzı açık kalmıştı dondum kaldım canım yavrularım içim parçalandı keşke ben bunları duymasaydım artık aklımdan çıkmayacak onada dedim keşke demeseydin bana dünden beridir o yüzden ağlıyorum eşim kızıyor ama elimde deil engel olamıyorum kızlar ne yapacam bilmiyorum akıl verin bana kafayı yemek üzereyim

Teşekkür ederım. Tahlıllerım yapılmadı. Evet ılk hamılelıgımdı. normal yolla olmuştu.

bütün tahlillerini yaptır. bence sende de pıhtılaşma var. sakın testlerini yaptırmadan tekrar hamile kalma. ben "kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı"ndayım. o kadar çok kişi var ki bu dertten muzdarip. burda da var sanırım kan pıhtılaşması problemi olanlar. bebeğin kalbinin durması denince akla ilk pıhtılaşma geliyor.
gerçekten çok çok üzüldüm. Allah sabır versin. ben de 7 haftalık, 15 haftalık kalp durması yaşadım ve 1 hafta önce de 4 haftalık doğal yolla düşük yaşadım. bu kez hep şöyle dua ettim. "Allahım kötü birşey olacaksa ne olur çok büyümeden olsun". aynen de öyle oldu rabbime binlerce şükür olsun. bizim snavımız bu. öyle büyük bir sınavdan geçiyoruz ki. Rabbim hepimizin sınavını iyi bir şekilde vermeyi nasip etsin, isyan ettirmesin.
ben 15 haftalık kaybımı öyle zor atlattım ki, hoş atlatmadım tabi...seni çok çok iyi anlıyorum. Allah sana bol sabır versin. meleğin seni sennette bekliyor merak etme.

canımm benimmmmmmmmmm ne desemm tesellisiz ben 3 aylık kan pıhtısına kahroldum allah doğumla bebeklerini görenler eyardım etsin.
isenn bebekler kaç aylıktı

canım benm seni o kadar iyi anlıyorum ki..bende meleklerimi görmedim ama görenlere hep sordum nasıl dye..simsiyah saçları yana yatmış başı.o minicik eli gögsündeymş yavrularımın..rabbimm daha zor bi acıyla imtihan etmez inşallah.ben cok pişmanım meleklermi görmedgm için

canımm benimmmmmmmmmm ne desemm tesellisiz ben 3 aylık kan pıhtısına kahroldum allah doğumla bebeklerini görenler eyardım etsin.
isenn bebekler kaç aylıktı

5,5 aylıktılar hatta doktoruma göre 6 aylık ama ben adet zamanıma göre hesaplıyordum inan anne karnında 1 haftalık dahi olsa insan yıkılıyor allah melek annelerine yardım etsin

benim oğullarımda öyle onlarında saçları siyah mış kendileride bembeyaz birbirlerinin kopyasıymışlar herşeyleri tam mış ben doğum yaptığımda ebe bana dediki senin bebeklerin çok güzel bende görmedim yavrularımı ama kim gördüyse çok güzel olduklarını söylüyorlar ama birinin gözü digerinin ağzı açık kalmıştı lafını duyunca yıkıldım resmen acaba neden gözleri açık kalmıştı oğlumun çok. mu acı çekmisti beynimi kemirip durdu bu soru inşallah başka bir acıyla karşılaşmayız sen ne yaptın hamilelik vardır inşallah sen iyi bir haber ver bari biraz sevineyim

benmklrde beyazmş cnm ya..öyle düşünme acı çekmemştrler onlr melekler..bazen bende düşünüyorm.oglumunda kızımında öldügü gün ben cok kötü oldum bilmedigm halde..harektlri azalmştı hastalandıklrını anladm o hafta sürekli agladım..öldügünü ögrendgm günde doguma hazır gbi gttm blmeden..duş aldm kuran okudum sanki doguma gidyor gbi hazırlanmışım..cnm valla ne blm hi. Umudum yok ya..adetm gecikti iki test yaptm birinde tekdi..biride ikinci cizgi cok cok acıktı..ne yapim blmymm...sen napıyosn..korunmuysn dmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…