- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.281
benmklrde beyazmş cnm ya..öyle düşünme acı çekmemştrler onlr melekler..bazen bende düşünüyorm.oglumunda kızımında öldügü gün ben cok kötü oldum bilmedigm halde..harektlri azalmştı hastalandıklrını anladm o hafta sürekli agladım..öldügünü ögrendgm günde doguma hazır gbi gttm blmeden..duş aldm kuran okudum sanki doguma gidyor gbi hazırlanmışım..cnm valla ne blm hi. Umudum yok ya..adetm gecikti iki test yaptm birinde tekdi..biride ikinci cizgi cok cok acıktı..ne yapim blmymm...sen napıyosn..korunmuysn dmi
5,5 aylıktılar hatta doktoruma göre 6 aylık ama ben adet zamanıma göre hesaplıyordum inan anne karnında 1 haftalık dahi olsa insan yıkılıyor allah melek annelerine yardım etsin
canım kader arkadaşım kolay değil yaşadıklarımız ama kaderden öte hiç bişey yok.bende şimdi keşke böyle yapsaydım keşke az gezseydim keşke grip olmasaydım belki yaşardı bebeğim diyorum.o ilk gebe oldumu öğrendiğim andaki duygularım herkese söylediğim anda aldığım tepkiler hala beni hıçkırıklara boğuyoo.ya doktorun inş bidaha olur demesi o anda nasıl anladım ne eşim ne kv anlamadııı kalp atışları yok değilmi dedim doktor kafasını salladıııunutamıyrm ve artık dayanamıyorummm
benımde 38haftalık bebegım karnımda öldü sezaryenle alındı. Çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun
arkadaşlar yardm edin.test yaptım cok cok silik bi ikinci cizgi var..ümitlenmek istemyorumm ya
canım ya olacak inşallah allahtan umudunu kesme ben doktorun yüz ifadesinden anladım bir şey demesine gerek kalmadı ayrıca gezme grip hepsi bahane herşey allahın takdiri ben 2. kızımda 15 günde 1 grip oluyordum hemde öyle böyle değil ağlıyordum resmen düşün sene ayda 2 yada 3 kere grip oluyordum çok şükür bak kızım çok sağlıklı demek istediğim kendini suçlamaktan vazgeç meleklerimize biçilen ömür o kadarmış.
ya sen kaynananla mı yaşıyorsun? bu arada süt buharını denedin mi? adetin son günü başlamalısın unutma
aminn...Allah sabır versin geçmiş olsun çok zor bi durum çok zor bi süreç benimde 25 haftalık ikizlerim kalpleri durdu karnımda ve normal doğum yaptım suni sancılarla ilk tecrübe ve başımıa gelenler lk hamilelik ilk heyecan ve sonu çok acı Allah kimseye göstermesin yaşadıklarımızı çok zor 12 temmuzdu kaybettiğimde hala tam olarak atlatabilmiş değilim. eşimlede uzlaşıp tam denemeye çalışamadık bakalım hayırlı zamanda nasip olur inş tekrar hepimizee
bütün tahlillerini yaptır. bence sende de pıhtılaşma var. sakın testlerini yaptırmadan tekrar hamile kalma. ben "kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı"ndayım. o kadar çok kişi var ki bu dertten muzdarip. burda da var sanırım kan pıhtılaşması problemi olanlar. bebeğin kalbinin durması denince akla ilk pıhtılaşma geliyor.
gerçekten çok çok üzüldüm. Allah sabır versin. ben de 7 haftalık, 15 haftalık kalp durması yaşadım ve 1 hafta önce de 4 haftalık doğal yolla düşük yaşadım. bu kez hep şöyle dua ettim. "Allahım kötü birşey olacaksa ne olur çok büyümeden olsun". aynen de öyle oldu rabbime binlerce şükür olsun. bizim snavımız bu. öyle büyük bir sınavdan geçiyoruz ki. Rabbim hepimizin sınavını iyi bir şekilde vermeyi nasip etsin, isyan ettirmesin.
ben 15 haftalık kaybımı öyle zor atlattım ki, hoş atlatmadım tabi...seni çok çok iyi anlıyorum. Allah sana bol sabır versin. meleğin seni sennette bekliyor merak etme.
evlat nasıl birşeymiş ya çok sevdiğim insanları kaybettim bundan daha büyük acı olamaz diyordum yanılmışım evlat acısı bambaşka dün bebeklerimi yıkadıklarında gören biri bana dediki birinin gözleri digerinin ağzı açık kalmıştı dondum kaldım canım yavrularım içim parçalandı keşke ben bunları duymasaydım artık aklımdan çıkmayacak onada dedim keşke demeseydin bana dünden beridir o yüzden ağlıyorum eşim kızıyor ama elimde deil engel olamıyorum kızlar ne yapacam bilmiyorum akıl verin bana kafayı yemek üzereyim
selam yaprk, mutluluk ve diğer hatırlayamadıgım arkadşalar ;
yaprk inan iş yerinde o kadar yoğunum ki yazamıyorum okumaya bile fırsatım anca oldu ... yeni bi gelişme yok bende eşimi ikna etmeye çalışıyorum gibi biraz yani o da çok etkilendi yaşananlardan biraz çevrede çocuklu arkadaşlarıda görünce ne yapacaz diye düşünüyo sanırım bide ben çalışıyorum ya ondan galiba çok üzerine gitmiyorum ama her seferinde diyorum artık yaşımız da gidiyo falan diye ne biliyim hayırlısı bakalım inşş güzel haberler paylaşırım sizlerle yakın zamanda. sen de kafana takma artık çocukların var onlar teselli sana en azından. hepsinin yeri ayrı tabiki ama beni düşün normal doğum yap neler çekk yaşa ve elin boş dön ve ilk mutluluk heyecan neyse moral bozmayalım Allahın elbet bi bildiği var bizden fazla istedi yavrularımızı....
kızlar dualarınıza ihtiyacm var.hala adet olmadm.kan testi yaptrıcam bugün elim ayagm titryo
aslında bu siteye girme sebebim bu bölümdü...bende 2011in mayıs ayında 7 aylık bebeğimi kaybettimkarnımda ölmüştü o an bidaha gülmem zannediyordum.bebeğim kızdı.rabbime binlerce sükür ikinci defa hamile kaldım.çok korkuyordum ona da bişey olmasından ve sürekli arastırma çerisindeydim ve karsıma bu site cıkıyordu.ve 2012 nisan ayında kızım dünyaya geldi.Herşey rabbimin elinde.O ol der ve olur.yeterki umut ve inanç bir arada olsun...Rabbim o acıyı kimseye yaşatmasın yaşayanlara sabır versin.sonunda güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?