karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

sen yinede bir test yaptır. yok korunmuyorum yaklaşık 4 aydır korunmayı bıraktım benim süt hormonum yüksek ondan hamile kalamıyorsun dedi doktor ilaç kullandım düşsün diye bakalım daha var adetime ama bu aydan umutluyum sanki inşallah olmuştur ama ingiltere deki doktor bana dediki bebeklerin doktor kurbanı olmuş bütün testleri ultrason resimlerini götürdük çok sağlıklı gözüküyorlar dedi bende lokosit yani iltihap aşırı vardı ona rağmen bana ilaç vermedi plasentam erken ayrıldı o yüzden neyse yaa sen git bir test daha yap adet olmadıysan belki vardir birşeyler

5,5 aylıktılar hatta doktoruma göre 6 aylık ama ben adet zamanıma göre hesaplıyordum inan anne karnında 1 haftalık dahi olsa insan yıkılıyor allah melek annelerine yardım etsin

canım kader arkadaşım kolay değil yaşadıklarımız ama kaderden öte hiç bişey yok.bende şimdi keşke böyle yapsaydım keşke az gezseydim keşke grip olmasaydım belki yaşardı bebeğim diyorum.o ilk gebe oldumu öğrendiğim andaki duygularım herkese söylediğim anda aldığım tepkiler hala beni hıçkırıklara boğuyoo.ya doktorun inş bidaha olur demesi o anda nasıl anladım ne eşim ne kv anlamadııı kalp atışları yok değilmi dedim doktor kafasını salladıııunutamıyrm ve artık dayanamıyorummm

yaprak süt hormonun yüksekse incir yeme dahada yükseltirmiş bişey daha vardı yemeyeceğin onu unuttum:26:

canım ya olacak inşallah allahtan umudunu kesme ben doktorun yüz ifadesinden anladım bir şey demesine gerek kalmadı ayrıca gezme grip hepsi bahane herşey allahın takdiri ben 2. kızımda 15 günde 1 grip oluyordum hemde öyle böyle değil ağlıyordum resmen düşün sene ayda 2 yada 3 kere grip oluyordum çok şükür bak kızım çok sağlıklı demek istediğim kendini suçlamaktan vazgeç meleklerimize biçilen ömür o kadarmış.

ya sen kaynananla mı yaşıyorsun? bu arada süt buharını denedin mi? adetin son günü başlamalısın unutma

benımde 38haftalık bebegım karnımda öldü sezaryenle alındı. Çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun

aminn...Allah sabır versin geçmiş olsun çok zor bi durum çok zor bi süreç benimde 25 haftalık ikizlerim kalpleri durdu karnımda ve normal doğum yaptım suni sancılarla ilk tecrübe ve başımıa gelenler lk hamilelik ilk heyecan ve sonu çok acı Allah kimseye göstermesin yaşadıklarımızı çok zor 12 temmuzdu kaybettiğimde hala tam olarak atlatabilmiş değilim. eşimlede uzlaşıp tam denemeye çalışamadık bakalım hayırlı zamanda nasip olur inş tekrar hepimizee

selam yaprk, mutluluk ve diğer hatırlayamadıgım arkadşalar ;

yaprk inan iş yerinde o kadar yoğunum ki yazamıyorum okumaya bile fırsatım anca oldu ... yeni bi gelişme yok bende eşimi ikna etmeye çalışıyorum gibi biraz yani o da çok etkilendi yaşananlardan biraz çevrede çocuklu arkadaşlarıda görünce ne yapacaz diye düşünüyo sanırım bide ben çalışıyorum ya ondan galiba çok üzerine gitmiyorum ama her seferinde diyorum artık yaşımız da gidiyo falan diye ne biliyim hayırlısı bakalım inşş güzel haberler paylaşırım sizlerle yakın zamanda. sen de kafana takma artık çocukların var onlar teselli sana en azından. hepsinin yeri ayrı tabiki ama beni düşün normal doğum yap neler çekk yaşa ve elin boş dön ve ilk mutluluk heyecan neyse moral bozmayalım Allahın elbet bi bildiği var bizden fazla istedi yavrularımızı....

bu ay adetim biter bitmez rahim filmi çektiricem.onun için bu ayda yapamıcam

Son düzenleme:

Amin canım. Ben artık hayırlıysa olsun dıye dua edıyorum sadece çünkü öyle acılar yasadım kı aynılarını bır daha yaşamaktan çok korkuyorum. Bır daha hamıle kalamazsam dıye de çok korkuyorum. Bu olaydan sonra Bır kez sezaryen dıkıslerım ıcın gıttım doktora bır daha da hıc gıtmedım hastaneye bıle ugramadım. Sımdı ıkıncı kez bu ctesı başka doktora gıdıcem. Doktora gıtmeyede korkuyorum olumsuz bırsey duyucam dıye. Ne yapacağımı bılmıyorum artık

Testlerı yaptırıcam ama hıc bılmıyorum artık çok mu geç çünkü 6 buçuk ay oldu, umarım geç kalmamısımdır. Hala hazır degılım hastaneye gıtmek ıcın ama artık mecbur gıdıcem inş hayırlı netıceler alırım. Allah hepsimizin yardımcısı olsun inş bugunlerımızı sadece hafıf bır buruklukla hatırlarız yenı doğacak evlatlarımızın nesesı telaşı herseyın üstünde olur. O günler ıcın öyle sabırsızlanıyorumkı çünkü hep mutsuz ve üzgün olmaktan yoruldum aylardır.. Ancakbu üzüntüyü yenı bır bebegım gecırecegıne ınanıyorum hayırlısıyla. Ama sezeryan dıkıslerınden dolayı sıkıntı yaşarmıyım bılmıyorum doktor en az6 ay demıstı

Bu arada dedıgın gıbı hamıle kalmamam lazım ama bu ay bır kez denedık daha reglıme var ama öyle sabırsızımkı bır test aldım adetten 5-7 gün oncesıne kadar %90dogru sonuc verıyormus benım 5 gün var ve negatıf çıktı. Sevınmelımıyım uzulmelımıyım bılemedım. Ama test oncesı hayırlıysa pozıtıf çıksın demıstım

Son düzenleme:

Bende senı en ıyı anlayanlardan bırıyım evlatacısı hıcbırseye benzemıyor ama caresızız. Hayat devam edıyor güçlü olmak zorundayız ben kendımıde böyle tesellı edıyorum. Zaman herseyin ilaci acisi gecmesede inanki azaliyor. Banada gecmez Gibi geliyodu AMA hayatin telasi aciyi biraz olsun unutturuyor. Allahin takdiri, inshallah en kisa zaman da yuzumuzu guldursun bugunlerimizi sadece animsayalim kismet oyleymis gecti gitti, simdı çok mutluyuz diyebilelim biricik yavrularimizida ins obur Dunyada gorucez. Allah hepimize sabırlar versın.

cnm ilk tecrübeler kötü olunca insan daha bi umutsuz oluyo sanki..benmde öyle..normal dogumu herşyiyle yaşa sonra ortada hiç bşy yok okadar acı ki...normal yapanlar hep diyoya dogum cok zor ama yavrunu görünce bütün acılarını unutuyosun diyolr..peki ya BİZ napıcaz.yalandan mutlu gbi görünmeye calışıyrm ama içim kan aglıyo..bi taraftan da halime şükredyorm kötününde kötüsü var dye..sonumuz iyi olur inş..arkadaşlrla biraraya gelmk istemyorm hepsinin cocugu var ben kendimi sap gibi ortada kalmş gbi hissedyrm

cnm inşallah hayırlı haberlerni alırızz..

yaprakcımmm beni ve diğer arkadasları sormussun..ben giriyorum ama genelde kimse olmuo bakıp cıkıyorummm.ben aynı bildiğin gibi..calısmalara devam eşimi yine göremiyorum.1 gun var bı yok içim hala doktora pıhtılasma testini yaptıramadıgım için rahat değil..keske özel bi hastane olsaydı bütün kontrllerımı yaptırabılsydım..bu yüzden içim rahat değil.burda devlette yatrdım ama basit yöntemle yapılıo öle protein c protein s fln yapılmıo burdakınde normal deger mesela 30 40 arası olması gerekıoken 42 cıktı doktr hafıf de olsA VAR DEdi ve bana bebek aspirini verdi.onu kullanıorum ama asıl pıhtılasmanın ne durumda oldugunu anlamak ıcın bı cok test var sanırım.benımkı 1 saat içinde sonucu cıktı..artık hamıle kalırsam direk baska sehırde ilk işim baktırmak olcakk.sen nasılsınnn..nasıl gidio bı ara prolaktın fazla cıkmıstı onun için ilaç kullanıomusun.

kızlar doktor bana sol yumurtalığın rahme yapışmış dedii.
bu konuda bilgisi olan varmı

kızlar 8haftalık bebeğim 6 + haftada gelişimi durmuş bu sebeble kürtaj oldum simdi de sonuc tam belli degıl beta hcg takibi yapıyor doktor

aslında bu siteye girme sebebim bu bölümdü...bende 2011in mayıs ayında 7 aylık bebeğimi kaybettimkarnımda ölmüştü o an bidaha gülmem zannediyordum.bebeğim kızdı.rabbime binlerce sükür ikinci defa hamile kaldım.çok korkuyordum ona da bişey olmasından ve sürekli arastırma çerisindeydim ve karsıma bu site cıkıyordu.ve 2012 nisan ayında kızım dünyaya geldi.Herşey rabbimin elinde.O ol der ve olur.yeterki umut ve inanç bir arada olsun...Rabbim o acıyı kimseye yaşatmasın yaşayanlara sabır versin.sonunda güldürsün

Rabbim bu evladınıza hayırlı uzun ömür versin inşallah.

Zümra erken doğumda kaybettiğim kızımın adı

Nasılsınız canlarım bu ara pek giremiyorum nete dualar bölümüne girip çıkıyorum herkes iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…