- Konu Sahibi mutluluk_27
-
slm kızlar dün doktordan geldim pek iyi değilim bu seferde rahmimde 2 tane polip çıkmış eger adet olduğumda düşmezse tekrardan operasyon geçirebilirim çünkü polip gebe kalındığında düşüge yol açıyormuş bana dua edin lütfen adetle beraber düşsünler
slm kızlar dün doktordan geldim pek iyi değilim bu seferde rahmimde 2 tane polip çıkmış eger adet olduğumda düşmezse tekrardan operasyon geçirebilirim çünkü polip gebe kalındığında düşüge yol açıyormuş bana dua edin lütfen adetle beraber düşsünler
Yazdıklarını okudum.biliyorsun siteye girsem de yazmıyorum yorum yapmıyorum.ama yazdıkların benmle aynı. Benm eşim de gerek olsa isterlerdi bizim nedenimiz belli (trizomi 18) demişti.ben ısrarla istedim testi.ve doktorumu da değiştirdim.sonuçla beraber başka bi doktora gittim.anlattım bi ilgisi var mı bebeğin ölmesiyle dedim.ilgisi yok ama ortaya çıkmış oldu dedi. şu an bende kan pıhtılaşması çıktı ve ecopirin kullanıyorum.hamile kalırsam da iğne vurulcam canım ihmal etme derim ben.bi şeklde yaptr.herkes yaptrsn.senn canını senden iyi kimse düşünemez.bu doktorbile olsa maalesef böyle.ve bu testlerin çıkması 1 ayı buluyor canım.ben erken yaptrsaydm die çok hayıflandım. Tabi bişe çıkmayadabilir ama bilemiyoırum.ben şimdi yaptrmasaydm ve hamile kalsaydım kan pıhtılaşmasından kaybedebilirdim belki de bebeğimi bu seferde.tabi illa olacak die bişe yok.hatta şu an tedavisini öğrendim die illa sağlıklı bi bebeğim olcak die de bişe yok biliyorum takdir allahtan.ama en azından ben elimden geleni yaptım diyorum sonuçta.allahım hakkımızda hayırlısını versin..sadce bilgilendirmek istedim arkadaşım..allahım yardımcın olsun...
a.slm cnm polip dediğin nerden görüldü ultrasonda mı ? ay inşş gerek kalmaz adetle atarsın doktora sen mi gitti o mu çağırdı doğumdan sonra kaç kere gittin merak ettim çok geçmiş olsun inş kendiliğinden düşer ya ne operasyonu oluyomş onun için
?
canımmm çok geçmiş olsun inşaallah en yakın zamanda sıkıntın gider dualardasın...
amin canım sağol polip ultrasonda görüldü alttan baktı operasyonuda kesiksiz kansız ameliyatmış doktorum öyle dedi cnnm ben doğumdan sonra düzenli olarak her adetten sonra gidiyorum aralıkta korunmayı bırakmayı düşünüyorduk çünkü ama bu polipler sıkıntı yarattı herseyin hayırlısı olsun
geçmiş olsun arkadaşım.
polip dediğin kistmi???
polip ne demek oluyo ki düşüğe mi neden oluyomş sende kan pıhtılaşması çıkmışmıydı cnm ya kafa karışık okuduklarımıda unutuyorum forumda kusura bakma geçmiş olsn tekrar inş sıkıntı yaratmadn çözülür sorun
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir an önce şifa versin inş bende doktora gittim enfeksiyon varmış birde smear testi yaptı sonucu bekliyorum ama korkuyorum hayırlısı olsun inş
sorun deil bendede oluyor arada maonyaa sağol canım polip et parçasıymış hamile kalındığında bebeğin gelişmesini önlüyormuş ben pıhtılaşma testi yapmadım bilmiyorum ama kafamada takılmadı deil yani bende pıhtılaşma testi yaptırmayı düşünüyorum artık
polip ne demek oluyo ki düşüğe mi neden oluyomş sende kan pıhtılaşması çıkmışmıydı cnm ya kafa karışık okuduklarımıda unutuyorum forumda kusura bakma geçmiş olsn tekrar inş sıkıntı yaratmadn çözülür sorun
polip bende de vardı cok geçmiş olsun..polip evet kist gibi birşey bır et parçası farkedıldıgı an alınması gereklıymıs gebelıge engel ve bır sekılde gebe kaldıysanızda düşük neden malesefki...ben bebekten once atlattım bu hastalıgı alınan parça patolojıye gdııyor kurtaj ıel alınıyor fazla hırpalamıyor operasyonu..3 ay sonra kontrol olmanız gerekyıor hatta her 3 ayda bır malesefkı tekrarlayan bir hastalık
geçmiş olsun ... ben kürtaaj olmadım yani gerek olmadı suni sancı ile normal doğum yaptım kontrolde temiz dediler parça falan kalmamıştı... miyom varda bende sadece... o polip olsaydı çıkardı heraldehayırlıısı hakkımızda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?