karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için .. sanada çok çok geçmiş olsun. İnşallah ilk ve son olur bu yaşadıklarımız. Henüz yalnız kalmadım ama yatağa yatınca bütün hayallerim geliyor aklıma, bebeğime kıyafetler almıştım onlara baktıkça içim gidiyor ama yapacak hiçbir şey yok. Dediğin başlığa baktım biraz çok fazla sayfa var ama yavaş yavaş okuyorum. Kendi doktorumuz olmaya çalışıyoruz buda canımı çok sıkıyor doktorlar pek ilgilenmiyor. Bana şu kadar süre korun falanda demediler bende sormayı unuttum ama benim sormama gerek olmamalı. 3 ay bekleyeceğim bende sanırım. Senin ne kadar oldu? Ne kadar bekleyeceksin?

vadaaaa çok geçmiş olsun. Gerçekten çok üzüldüm. Teselli olamıyoruz sana eminim ama anlayabiliyoruz seni, inşallah son olur bu yaşadığın. Allah yardımcın olsun.

amin canım amiiin... aklımda emacım ama yağmur yağarsa... olmazsa elimdekilerle yakarıcam Allah ıma...

canım ya Allah ım şifa versin dayanma kuvveti versin...düşükle bir tutuluyor mu bilmiyorum ama ben kalbinin durmasından dolayı kaybettim kürtaj oldum... ama eğer yapılırsa yaptırmayı düşünüyorum...canım benim inşaallah Allah razı olsun ne kadar güzel bir yüreğe sahipsin ki kendini unutup beni teselliye çalışıyorsun... Allah sana bu acıları en güzel şekilde unuttursun inşaallah

sağol canım. inşaallah canım inşaallah ilk ve son olur bu kötü tecrübelerimiz... ben de bi bebek mağazasının önünden geçerken artık ben de bakabileceğim buralara kendim bebeğim için demiştim çok güzel hayallerim vardı... Allah diğer çocuklarımızda gerçekleştirmeyi nasip etsin hayallerimizi inşaallah...canım benim bugün 11 gün oldu canım dr kürtaj günü de dahil 3 ay korunmamızı en az iki adet geçirmemi söyledi... hem rahmin kendini toplaması için hem de kendimizi toparlamamız için gerekli sanırım bu süre... bir de korunma süresi bebeğin kaybedilme haftasına göre de değişiyor sanırım ama emin değilim okuduğum yorumlardan çıkardım bunu... dr patolojiyi sonucunda bana üzüm gebelik olmadığını (çok şükür) üzüm gebeliklerde 1 yıl korunma verdiklerini söyledi o yüzden 3 ay korunma verdi... böyle bi duruma bakıldı mı bilmiyorum ama burda 3 ay beklemeyenler ode var ama ben bekleme taraftarıyım sonrasında Allah korusun aynı şeyi yaşamak istemiyorum

Nerdeyse aynı günlerde kaybetmişiz bebeklerimizi bizimde 10 gün oldu. Genetik inceleme sonucumuz 1 ay sonra çıkacakmış 10 günü gitti kaldı 20 gün. Sonucumuz geldiğinde riskli gebelik uzmanına gideceğiz ondan gerekli bilgileri alırım inşallah. Ben 3 ay anca dayanabilirim gibi geliyor ama Allah sabır versin tabi. Hayırlı sağlıklı bebeklerimize kavuşmamız için ne kadar beklememiz gerekiyorsa bekleyeceğiz Allah'ın izniyle.

3 ay sonra tabi sağlıklı bir şekilde hamilelik haberlerimizi de yazarız inşallah buraya sonrada bebeklerimizi kucağımıza aldığımızı. Bekleyen isteyen herkesle beraber.

Sağol canım , yalnız beni yanlış anladın sanırım ben her iki bebeğimdede kürtaj oldum , cumartesi günkü 3. kürtajım olacak malesef...Sadece ilk bebeğin kalp atışlarını duyduk ,diğerlerinde kısmet olmadı .....Hersey bir yanada bu kürtajda beni ayrı geriyor , hakkımızda hayırlısı..........

genetik incelemeyi nasıl yaptırdınız canım kan falan mı alındı... yoksa parça falan mı kürtaj sırasında, aslında ben de yaptırmak istiyorum yaptırabilirsem ... inşaallah sonuç temiz çıkar ve dediğin gibi burdan hamile haberlerimizi ve sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doğum haberlerimizi ve herşeyin mükemmel bir şekilde ilerlediğini yazarız...

kusura bakma vadacım. biliyorum ki hiç kolay olmayacak benim ilkti ama çok gerilmiştim... seni çok iyi anlıyorum ama bilmiyorum diğerlerini nasıl oldun ama genel anestezi ile olursan hiç birşey hissetmezsin. ben öyle olmuştum. canım Allah ım yanında olsun inşaallah bu son olur inşaallah

Allah senden de razı olsun canım.20 nisan 13 mayıs tarihleri arasında ne zaman yağmur yağarsa artık kısmet.Ben 13 mayıstan sonra okumayı düşünüyorum canım.İçmeyede okuduktan sonra başlarız Allah'ın izniyle.

Suni sancı ile doğum yaptım ben önce bebeğim bu şekilde düştü, plasenta içerde kaldığı için de kürtaj oldum. Genetik inceleme için bebeğimden parça aldılar. Bunu yaptırdıktan sonra başka birşeye gerek kalmıyor mu bilmiyorum. Burada yazılanları okuduktan sonra kafam karıştı biraz. Benle ilgili bir sıkıntı varsa genetik incelemede çıkmaz sanırım. Tabi işin doğrusunu bilmiyorum.

Sağol tatlım , evet genel anestezi ile olucam , diğerleride öyleydi tatlım ama zaten acıyan bedenim değilki ,ruhum..............

Canim tekrar cok sagol bende senin gibi yapicam Allahin izniyle. İnsallah en kisa zamanda birbirimizin hayirli hamilelik haberlerini aliriz. Duyunca bende mutlu oluyorum, umutlaniyorum

Canim tekrar cok sagol bende senin gibi yapicam Allahin izniyle. İnsallah en kisa zamanda birbirimizin hayirli hamilelik haberlerini aliriz. Duyunca bende mutlu oluyorum, umutlaniyorum

İnşallah canım Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarda unutmayalım birbirimizi

İkinize de çok geçmiş olsun. Tarih dikkatimi çekti ben de sizinle aynı zamanlarda kaybettim bebeğimi kalbi durmuş o sebeple kürtaj oldum bu gün itibari ile 13. günüm. Benim içimde sürekli kan birikti,parça kaldı, sürekli ilaç verdiler kasılma olması ve içimdekileri atrabilmem için, çok sorunlu, sancılı bir 12 gün geçirdim. Patalojiye gönderdik ama daha sonuçlar gelmedi inşallah temiz çıkar.Doktor bana da 3 ay korunma veridi, ben de anca 3 yı tamamlarım yaşım 33 çok da fazla beklemek istemiyorum. 1. ayında hemen hamile kalan da olabiliyor muş tanıdığınız var mı kızlar sağlık açısından nasıl diye merak ediyorum da.

çok geçmiş olsun..allah çektiğin sıkıntıları güzelliklerle sonlandırır inşallah..burdaki herkes gbi sen de hemen yeniden hamile kalmak istiyorsun ki bu çok doğal..insanın sanki bütün hücrelerini bebek fikri sarıyor bir kez kaybedince..ama canım bence acele etme..iyi bi doktora görün..yapılması gerekn bişe varsa ısrarla peşine düş yaptır..tabi bunlar sebep..takdir allahındır..ben de duydum hemen korunmadan hamile kalıp sağlıkla doğuranları ama temkinli olmakta fayda var..atlattığımız kolay bişe değil..hem vücudun hem de ruhun toplanmalı önce..rabbim bu zor günlerinin su gbi geçmesini ve tekrar hamile olduğunu öğrenmeyi nasip etsin..sağlıkla alıcaz yavrularımızı kucağımıza inşallah..

canım biz galiba aynı gün olmuşuz seninle ilk günü de sayarsak benim bugün tam 15. günüm... canım ben de 34 yaşındayım... ben de buu konuda endişeliyim aslında... burdan okuduğum kadarıyla kalanlar var ilk ayında ama kiminde iyi sonuçlanmış kiminde kötü... ama ben de çok beklemek istemiyorum hiç bekleme deseydi terüddütsüz beklemezdim... diger taraftan beklemek sağlığımız açısından daha iyi olur diye düşünüyorum ben hem kendimizi toplamak hemde sağlımız için... benim aynı şeyi bir daha yaşamak istemiyorum sen de istemezsin,,, Allah korusun Allah göstermesin ama aynı şeyi yaşarsan bu sefer korunmadığın için o süreyi beklemediğin için kendini suçlamaz mısın... ben bundan korkuyorum... ama sen kendini daha iyi bilirsin. kendini iyi hissedersen dr una danış ona göre hareket et istersen...

dr um kürtajdan sonra ultrasonla baktığını ve temiz olduğunu içimin rahat olmasını ve ilk adetten sonra kontrole gitmemi söyledi... öyle de oldu.. kanamam olmadı çok şükür sadece afedersiniz ama peceyle sildiğimde kahverengi lekeler geldi şimdi o da kalmadı sadece akıntı geliyor inşaallah o da normaldir, ama iki gündür kasıklarımda sanki biyere vurduğumuzda morarırda sonra en ufak dokunmada dahi ağrır ya öyle bir ağrı var kasıklarımda... korkuyorum temiz dedi ama acaba sorun mu var diye... parça falan kalsaydı böyle olmazdı dimi bi de görünürdü heralde ultrason da dimi... ama neden böyle oldu..

fatmacım sen nasılsın... umredesin şimdi sanırım... nasıl rahat mısın... bebiş nasıl....inşaallah her şey yolundadır da gönül rahatlğıyla ibadetini ediyorsundur canım... Allah ibadetini de dualarını da kabul buyursun inşaallah

kimseler uğramaz olmuş..biliyorum bu serüveni ben de..önce sitede acılarını anlayan birilerini buluyosun azıcık rahatlıyosun..sonra bi bakıyosun ki hep bebek muhabbeti..seni yormaya başlıyo..içindekileri yazarak anlatmaktan sıkılıyosun..istiyosun ki yanında yakınında konuşarak anlatacağın birileri olsun..bakıyosun çevrene seni anlıycak birini bulamıyosun..herkes kendi aleminde gülüp eğleniyo..istiyosun ki birileri gözünden anlasın herşeyi..yormasın seni.. olmuyo..anlamak bi yana dursun acına çomak sokuyo, tuz döküyo en yakınındaki insanlar bilerek ya da bilmeden..sonra bakıyosun olmuyo yine seni anlayacak tek yere geliyosun..kadınlar kulübü..özledim hepinizi..bi ses verin..merak ediliyorsunuz...

Kendi adıma konuşayım iyiyim hamdolsun canım sen nasılsın biraz daha toparlayabildin mi kendini.Bende özledim kızları

Kendi adıma konuşayım iyiyim hamdolsun canım sen nasılsın biraz daha toparlayabildin mi kendini.Bende özledim kızları

sevindim iyi olmana canım..ben de idare ediyorum çok şükür..allah bundan beterinden korusun..şimdi bi ev telaşına düştük bebek konusundan biraz olsn uzaklaştım çok şükür..adetimi de olduğum için biraz daha rahatladım..inşallah daha da iyi olucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…