- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.481
canım geçmiş olsun.. ben diyorum ki keşke böyle durumlar yaşamasaydık da bu topic de hiç oluşmasaydı... ama maalesef yaşadık ve burdayız...ben de 6+3 günlükken kaybettim bebeğimi kalbi durmuştu... patoloji sonucum temiz çıktı çok şükür... inşaallah seninki de temiz çıkar... ben de bunlarla ilgili sorular var hep aklımda sağolsun meggie aydınlattı mayıs ayında bebeğini kaybedenler diye bi topicte bu testlerle ilgili bilgiler vermiş orayı bi incele ben de inceleyeceğim inşaallah sorularımızn cevaplarını buluruz...kim ne derse desin sen biliyorsun ne hissettiğini belli bir süre mümkün olduğunca yalnız kalmamaya çalış benim yalnız kaldığm ilk günüm çok ama çok zor geçti hala içim sızlıyor ama kendimizi de toparlamak zorundayız bundan sonraki bebeklerimiz için güçlü olmalıyız...
Özelden meaj hakkım henüz yok malesef onun için buaradan yazıyorum umarım görürsün.....
Çok sağol canım , malesef haftaya cumartesi yeniden kürtaj oluyorum , bebek gelişmemiş , turner ı genetik testle anladılar patalojiden farklı bir şey , turner kormozomal bir bozukluk , ilk düşükte helede yaşın gençse genetiğe göndermiyorlar , bence sen mutlaka bir pıhtılaşma testi iste doktorundan ,bende yok ama düşüklerin çoğunun nedeni pıhtılaşma sorunu....İlk düşüğüm yazmışsın , benim o kadar çok arkadasım varki ilk bebeğini düşüren , benim durumumla seninki çok farklı inan , benim 3. düşüğüm, ve bedenende ruhende çok yoruldum,sen sakın benimle yada burda okuduğun diğer kızlarla kendini karşılaştırma , bak gör yeniden hamile kalacaksın ve bebeğini kucağına alacaksın , sakın stres yapma ...
vadaaaa çok geçmiş olsun. Gerçekten çok üzüldüm. Teselli olamıyoruz sana eminim ama anlayabiliyoruz seni, inşallah son olur bu yaşadığın. Allah yardımcın olsun.
Allah senden de razı olsun canım sende melek annesisin demek Rabbim yeniden sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Kucağına aldığın günleri göstersin.
Rabbim niyetimizi biliyor canım ama içim rahat etmez dersen bugünden başla toplamaya.Bende arkadaşımdan duydum bu tarihler arasında olduğunu Allah kabul etsin dualarımızı canım
Özelden meaj hakkım henüz yok malesef onun için buaradan yazıyorum umarım görürsün.....
Çok sağol canım , malesef haftaya cumartesi yeniden kürtaj oluyorum , bebek gelişmemiş , turner ı genetik testle anladılar patalojiden farklı bir şey , turner kormozomal bir bozukluk , ilk düşükte helede yaşın gençse genetiğe göndermiyorlar , bence sen mutlaka bir pıhtılaşma testi iste doktorundan ,bende yok ama düşüklerin çoğunun nedeni pıhtılaşma sorunu....İlk düşüğüm yazmışsın , benim o kadar çok arkadasım varki ilk bebeğini düşüren , benim durumumla seninki çok farklı inan , benim 3. düşüğüm, ve bedenende ruhende çok yoruldum,sen sakın benimle yada burda okuduğun diğer kızlarla kendini karşılaştırma , bak gör yeniden hamile kalacaksın ve bebeğini kucağına alacaksın , sakın stres yapma ...
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için .. sanada çok çok geçmiş olsun. İnşallah ilk ve son olur bu yaşadıklarımız. Henüz yalnız kalmadım ama yatağa yatınca bütün hayallerim geliyor aklıma, bebeğime kıyafetler almıştım onlara baktıkça içim gidiyor ama yapacak hiçbir şey yok. Dediğin başlığa baktım biraz çok fazla sayfa var ama yavaş yavaş okuyorum. Kendi doktorumuz olmaya çalışıyoruz buda canımı çok sıkıyor doktorlar pek ilgilenmiyor. Bana şu kadar süre korun falanda demediler bende sormayı unuttum ama benim sormama gerek olmamalı. 3 ay bekleyeceğim bende sanırım. Senin ne kadar oldu? Ne kadar bekleyeceksin?
sağol canım. inşaallah canım inşaallah ilk ve son olur bu kötü tecrübelerimiz... ben de bi bebek mağazasının önünden geçerken artık ben de bakabileceğim buralara kendim bebeğim için demiştim çok güzel hayallerim vardı... Allah diğer çocuklarımızda gerçekleştirmeyi nasip etsin hayallerimizi inşaallah...canım benim bugün 11 gün oldu canım dr kürtaj günü de dahil 3 ay korunmamızı en az iki adet geçirmemi söyledi... hem rahmin kendini toplaması için hem de kendimizi toparlamamız için gerekli sanırım bu süre... bir de korunma süresi bebeğin kaybedilme haftasına göre de değişiyor sanırım ama emin değilim okuduğum yorumlardan çıkardım bunu... dr patolojiyi sonucunda bana üzüm gebelik olmadığını (çok şükür) üzüm gebeliklerde 1 yıl korunma verdiklerini söyledi o yüzden 3 ay korunma verdi... böyle bi duruma bakıldı mı bilmiyorum ama burda 3 ay beklemeyenler ode var ama ben bekleme taraftarıyım sonrasında Allah korusun aynı şeyi yaşamak istemiyorum
amin canım amiiin... aklımda emacım ama yağmur yağarsa... olmazsa elimdekilerle yakarıcam Allah ıma...
canım ya Allah ım şifa versin dayanma kuvveti versin...düşükle bir tutuluyor mu bilmiyorum ama ben kalbinin durmasından dolayı kaybettim kürtaj oldum... ama eğer yapılırsa yaptırmayı düşünüyorum...canım benim inşaallah Allah razı olsun ne kadar güzel bir yüreğe sahipsin ki kendini unutup beni teselliye çalışıyorsun... Allah sana bu acıları en güzel şekilde unuttursun inşaallah
sağol canım. inşaallah canım inşaallah ilk ve son olur bu kötü tecrübelerimiz... ben de bi bebek mağazasının önünden geçerken artık ben de bakabileceğim buralara kendim bebeğim için demiştim çok güzel hayallerim vardı... Allah diğer çocuklarımızda gerçekleştirmeyi nasip etsin hayallerimizi inşaallah...canım benim bugün 11 gün oldu canım dr kürtaj günü de dahil 3 ay korunmamızı en az iki adet geçirmemi söyledi... hem rahmin kendini toplaması için hem de kendimizi toparlamamız için gerekli sanırım bu süre... bir de korunma süresi bebeğin kaybedilme haftasına göre de değişiyor sanırım ama emin değilim okuduğum yorumlardan çıkardım bunu... dr patolojiyi sonucunda bana üzüm gebelik olmadığını (çok şükür) üzüm gebeliklerde 1 yıl korunma verdiklerini söyledi o yüzden 3 ay korunma verdi... böyle bi duruma bakıldı mı bilmiyorum ama burda 3 ay beklemeyenler ode var ama ben bekleme taraftarıyım sonrasında Allah korusun aynı şeyi yaşamak istemiyorum
Nerdeyse aynı günlerde kaybetmişiz bebeklerimizi bizimde 10 gün oldu. Genetik inceleme sonucumuz 1 ay sonra çıkacakmış 10 günü gitti kaldı 20 gün. Sonucumuz geldiğinde riskli gebelik uzmanına gideceğiz ondan gerekli bilgileri alırım inşallah. Ben 3 ay anca dayanabilirim gibi geliyor ama Allah sabır versin tabi. Hayırlı sağlıklı bebeklerimize kavuşmamız için ne kadar beklememiz gerekiyorsa bekleyeceğiz Allah'ın izniyle.
3 ay sonra tabi sağlıklı bir şekilde hamilelik haberlerimizi de yazarız inşallah buraya sonrada bebeklerimizi kucağımıza aldığımızı. Bekleyen isteyen herkesle beraber.
Sağol canım , yalnız beni yanlış anladın sanırım ben her iki bebeğimdede kürtaj oldum , cumartesi günkü 3. kürtajım olacak malesef...Sadece ilk bebeğin kalp atışlarını duyduk ,diğerlerinde kısmet olmadı .....Hersey bir yanada bu kürtajda beni ayrı geriyor , hakkımızda hayırlısı..........
Canim cok sagol Allah razi olsun. Bende yapmak istiyorum ama tam olarak anlayamadim. Ayin 20sinden 13mayisa kadar her gunmu yagmur suyu topliycaz. Yagmadigi gunler toplayamayacagiz bu durumda oyle mi.bide dualari 13 mayistan sonrami okumaya baslayacagiz. İcmeyede ondan sonrami basliycaz. Cevaplarsan sevinirim. Saat gec oldu diyemi anlayisizligim anlamadim
genetik incelemeyi nasıl yaptırdınız canım kan falan mı alındı... yoksa parça falan mı kürtaj sırasında, aslında ben de yaptırmak istiyorum yaptırabilirsem ... inşaallah sonuç temiz çıkar ve dediğin gibi burdan hamile haberlerimizi ve sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doğum haberlerimizi ve herşeyin mükemmel bir şekilde ilerlediğini yazarız...
genetik incelemeyi nasıl yaptırdınız canım kan falan mı alındı... yoksa parça falan mı kürtaj sırasında, aslında ben de yaptırmak istiyorum yaptırabilirsem ... inşaallah sonuç temiz çıkar ve dediğin gibi burdan hamile haberlerimizi ve sağlıklı ve hayırlı bir şekilde doğum haberlerimizi ve herşeyin mükemmel bir şekilde ilerlediğini yazarız...
kusura bakma vadacım. biliyorum ki hiç kolay olmayacak benim ilkti ama çok gerilmiştim... seni çok iyi anlıyorum ama bilmiyorum diğerlerini nasıl oldun ama genel anestezi ile olursan hiç birşey hissetmezsin. ben öyle olmuştum. canım Allah ım yanında olsun inşaallah bu son olur inşaallah
Allah senden de razı olsun canım.20 nisan 13 mayıs tarihleri arasında ne zaman yağmur yağarsa artık kısmet.Ben 13 mayıstan sonra okumayı düşünüyorum canım.İçmeyede okuduktan sonra başlarız Allah'ın izniyle.
Canim tekrar cok sagol bende senin gibi yapicam Allahin izniyle. İnsallah en kisa zamanda birbirimizin hayirli hamilelik haberlerini aliriz. Duyunca bende mutlu oluyorum, umutlaniyorum
İkinize de çok geçmiş olsun. Tarih dikkatimi çekti ben de sizinle aynı zamanlarda kaybettim bebeğimi kalbi durmuş o sebeple kürtaj oldum bu gün itibari ile 13. günüm. Benim içimde sürekli kan birikti,parça kaldı, sürekli ilaç verdiler kasılma olması ve içimdekileri atrabilmem için, çok sorunlu, sancılı bir 12 gün geçirdim. Patalojiye gönderdik ama daha sonuçlar gelmedi inşallah temiz çıkar.Doktor bana da 3 ay korunma veridi, ben de anca 3 yı tamamlarım yaşım 33 çok da fazla beklemek istemiyorum. 1. ayında hemen hamile kalan da olabiliyor muş tanıdığınız var mı kızlar sağlık açısından nasıl diye merak ediyorum da.amin canım amiiin... aklımda emacım ama yağmur yağarsa... olmazsa elimdekilerle yakarıcam Allah ıma...
canım ya Allah ım şifa versin dayanma kuvveti versin...düşükle bir tutuluyor mu bilmiyorum ama ben kalbinin durmasından dolayı kaybettim kürtaj oldum... ama eğer yapılırsa yaptırmayı düşünüyorum...canım benim inşaallah Allah razı olsun ne kadar güzel bir yüreğe sahipsin ki kendini unutup beni teselliye çalışıyorsun... Allah sana bu acıları en güzel şekilde unuttursun inşaallah
İkinize de çok geçmiş olsun. Tarih dikkatimi çekti ben de sizinle aynı zamanlarda kaybettim bebeğimi kalbi durmuş o sebeple kürtaj oldum bu gün itibari ile 13. günüm. Benim içimde sürekli kan birikti,parça kaldı, sürekli ilaç verdiler kasılma olması ve içimdekileri atrabilmem için, çok sorunlu, sancılı bir 12 gün geçirdim. Patalojiye gönderdik ama daha sonuçlar gelmedi inşallah temiz çıkar.Doktor bana da 3 ay korunma veridi, ben de anca 3 yı tamamlarım yaşım 33 çok da fazla beklemek istemiyorum. 1. ayında hemen hamile kalan da olabiliyor muş tanıdığınız var mı kızlar sağlık açısından nasıl diye merak ediyorum da.
İkinize de çok geçmiş olsun. Tarih dikkatimi çekti ben de sizinle aynı zamanlarda kaybettim bebeğimi kalbi durmuş o sebeple kürtaj oldum bu gün itibari ile 13. günüm. Benim içimde sürekli kan birikti,parça kaldı, sürekli ilaç verdiler kasılma olması ve içimdekileri atrabilmem için, çok sorunlu, sancılı bir 12 gün geçirdim. Patalojiye gönderdik ama daha sonuçlar gelmedi inşallah temiz çıkar.Doktor bana da 3 ay korunma veridi, ben de anca 3 yı tamamlarım yaşım 33 çok da fazla beklemek istemiyorum. 1. ayında hemen hamile kalan da olabiliyor muş tanıdığınız var mı kızlar sağlık açısından nasıl diye merak ediyorum da.
kimseler uğramaz olmuş..biliyorum bu serüveni ben de..önce sitede acılarını anlayan birilerini buluyosun azıcık rahatlıyosun..sonra bi bakıyosun ki hep bebek muhabbeti..seni yormaya başlıyo..içindekileri yazarak anlatmaktan sıkılıyosun..istiyosun ki yanında yakınında konuşarak anlatacağın birileri olsun..bakıyosun çevrene seni anlıycak birini bulamıyosun..herkes kendi aleminde gülüp eğleniyo..istiyosun ki birileri gözünden anlasın herşeyi..yormasın seni.. olmuyo..anlamak bi yana dursun acına çomak sokuyo, tuz döküyo en yakınındaki insanlar bilerek ya da bilmeden..sonra bakıyosun olmuyo yine seni anlayacak tek yere geliyosun..kadınlar kulübü..özledim hepinizi..bi ses verin..merak ediliyorsunuz...
Kendi adıma konuşayım iyiyim hamdolsun canım sen nasılsın biraz daha toparlayabildin mi kendini.Bende özledim kızları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?