- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.501
sevindim iyi olmana canım..ben de idare ediyorum çok şükür..allah bundan beterinden korusun..şimdi bi ev telaşına düştük bebek konusundan biraz olsn uzaklaştım çok şükür..adetimi de olduğum için biraz daha rahatladım..inşallah daha da iyi olucam..
kimseler uğramaz olmuş..biliyorum bu serüveni ben de..önce sitede acılarını anlayan birilerini buluyosun azıcık rahatlıyosun..sonra bi bakıyosun ki hep bebek muhabbeti..seni yormaya başlıyo..içindekileri yazarak anlatmaktan sıkılıyosun..istiyosun ki yanında yakınında konuşarak anlatacağın birileri olsun..bakıyosun çevrene seni anlıycak birini bulamıyosun..herkes kendi aleminde gülüp eğleniyo..istiyosun ki birileri gözünden anlasın herşeyi..yormasın seni.. olmuyo..anlamak bi yana dursun acına çomak sokuyo, tuz döküyo en yakınındaki insanlar bilerek ya da bilmeden..sonra bakıyosun olmuyo yine seni anlayacak tek yere geliyosun..kadınlar kulübü..özledim hepinizi..bi ses verin..merak ediliyorsunuz...
Rabbim yardımcın olsun canım taşınıyor musun yoksa ev mi arıyorsun daha ben ev arıyorum ama bulamadım şimdilik.Bende 1 aydır uzağım bebek konusuna eşim yok şehir dışında bu yıl sonuna kadar bir var bir yok eşim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim güldürsün yüzümüzü
en son ben yazmıştım ayın 25 inde arkasından ara ara baktım ama kimse gelmedi, bi kez daha yalnız hissettim kendimi... dediklerine katılıyorum ben de aynı olurmuyum bilmiyorum ama içinizde sanırım acısı en taze olan benim o yüzden belki de hala buralardayım. zaman zaman ben de düşünüyorum acaba okumasam mı girmesemmi daha mı kötü oluyor psikolajim ama sanmıyorum... çünkü 4 gün önce ben den 20 gün önce bebeğini kaybeden bi arkadaşımın hamile olduğnu öğrendim burdan inanın o bana o kadar iyi geldiki anlatamam, umut oldu galiba ya da onunki kalp durmasından deeğildi ama yine de çok sevindim yine de yakın zamanlarda aynı şeyi yaşayan birini hamile olduğunu bilmek beni sanki biraz da olsa hayata döndürdü...
dediğin gibi yorguncum sen bişey demesen de anlansın istiyorum ama belki ben olaydın uzaklayım diye belki bana umut olsun diye sanki özellikle konuşulmuyor, sen iyi ol sen iyi olmazsan olmaz deniyo, dün benim teselli verdiklerim bugün bana veriyor ve o an onun psikolojisini daha iyi anlıyorum çünkü o ne derse desin ben de hiç bişey değişmiyor...ben maden burada buluşuldu aynı acıyı yaşayarak birbirine teselli olundu en azından ara da bir girilip ordakiler ne alemde diye yoklanması düşüncesindenyim... ama hayat gailesini de çok iyi anlıyorum, yeri geliyor acılar külleniyor başka meşgaleler bulunup kendini biraz da olsa iyi hissetmeye başlayınca en kötü zamanlarında burda olduğun için buraya girdiğinde yine o günleri yaşıyorsun, yeri geliyor gündelik işlerin ugraşların oluyo o yüzden giremiyorsun... biraz kırılgan oluyoruz galiba böyle bi olayı yaşadıktan sonra...her neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun
yok canım taşınmıyorum bi ev alma işine girdik..allah sonumuzu hayır etsin..işte hayat meşgaleleri insanı bi müddet oyalıyor..ama bunlar hep geçici heyecanlar..sonunda yine hüznünle başbaşa kalıyosun..ama kendime bebek dışında bi amaç belirlemezsem delirme yolunda ilerliycem gbime geliyor..o yüzden böyle bi işe giriştik bakalım hayrlısı..senn de bu konudan uzak kalman belki de daha hayrlı olmştur canım ne bileyim..gerçekten hayrlısı olsun canım..olacağı varsa olur hiç merak etme..
tabi burda duyduklarımız umut oluyo insana ama bazen de öyle yaralar açıyo ki sonradan farkediyoruz..ama diyorum ya yine de dönüp dolaşıp burda buluyoruz huzuru..seni anlayamayan en yakınların yerine ömründe hiç görmediğin, adını bile bilmediğin fakat seni bi kelimenden anlayan insanları tercih ediyosun..hayat ne garip..yeri geliyo eşin bile yabancılaşıyo yaşadıklarına.senin yaşadıklarından bihaber insanlar aman yaşın genç yine olur diyince kafayı yememek elde değil gerçekten..allah verirse olur elbet ama buyaşananlar sıfırlanmıyo yine de..o yüzden ben artk beni anlamayan insanlarla birarada olmak zorunda hissetmiyorum kendimi..kimseyi memnun etmek zorunda değilim..bıraktım artk onlar bana göre hareket etsin..rabbim gerçekten de yardımcımız olsun..oluyor da inanıyorum yoksa yaşama devam etmek olanaksız olurdu..
arkadaşlar merhaba, bende aranıza katılmak istedim keşke güzel şeyler yazmak için katılsaydım ama ne yazık ki bende 3 hafta önce trizomi 18 teşhisiyle bebeğimi kaybettim.
20. haftamdı ve suni sancıyla doğum yaptım. çok kötü günlerdi geçmiyor ama zamanla hafifliyor sanki inşallah bundan sonra da güzel şeyler yazarım size. trizomi 18 nedeniyle bebeğini kaydebedip tekrar hamile kalan var mı? bide nekadar sürede hamile kaldığınızı yazarsanız benim içn de umut olur doktorum bana herhangi bisüre vermedi kendini hazır hissetiğin zaman hamile kalabilirsin dedi ama ben yinede korkuyorum işte. yardımcı olursanız çok sevinirim.
slm kızlar canlarım nasılsınız iyisnz inşallah..umredeyken takip edemedm sizleri..aramıza yeni arkadaslar katılmış maalesef Allah sabır versn zamanla inşallah biraz olsun hafifleyecek..
Kızlar kutsal topraklarda hepinize bol bol dua ettm..Kabe nasıl güzel nasıl maneviyat dolu bi yer öyle büyülendm..rabbime şükrettm..kabede yapılan dualr kabul olurmş..hepimiz içln saglıklı hayırlı evlat huzurlu yuva istedm..inanın aklımdan hiç çıkmadınız..beni anlayan bi tek sizsinz..teselli edenler olsada gelip gecici anlamazlar ki...karnımdaki yavrumla gttim hayırlısı olsun inşallah..cok şükür bana hiç bi zorluk vermedi..umre mi güzel bi şekilde yaptm biraz yorucu olsada ama cok şükür rabbime orda insan sapasaglam oluyo nasılsa.rabbim isteyen herkese gitmeyi nasip eder inş.efendmizin mezarının önünde içimi döktm.umreden sonra gel dedi doktor ama gtmeye cok korkuym ya kötü bşy duyarm dye of ya gtmek istyorm gidemiyrm...
mutluluk,cnnm,meggie,yaprk,asaletlim,EMA,ecce,sznrndz,minikedy ,ttmm ,superisi,secondlife,eoe ,maonyaaa ,melekyavrum...........kızlar merak ediyorum hepinizi...yazımı okursanız bi ses verin..allaha emanet olun...
slm kızlar canlarım nasılsınız iyisnz inşallah..umredeyken takip edemedm sizleri..aramıza yeni arkadaslar katılmış maalesef Allah sabır versn zamanla inşallah biraz olsun hafifleyecek..
Kızlar kutsal topraklarda hepinize bol bol dua ettm..Kabe nasıl güzel nasıl maneviyat dolu bi yer öyle büyülendm..rabbime şükrettm..kabede yapılan dualr kabul olurmş..hepimiz içln saglıklı hayırlı evlat huzurlu yuva istedm..inanın aklımdan hiç çıkmadınız..beni anlayan bi tek sizsinz..teselli edenler olsada gelip gecici anlamazlar ki...karnımdaki yavrumla gttim hayırlısı olsun inşallah..cok şükür bana hiç bi zorluk vermedi..umre mi güzel bi şekilde yaptm biraz yorucu olsada ama cok şükür rabbime orda insan sapasaglam oluyo nasılsa.rabbim isteyen herkese gitmeyi nasip eder inş.efendmizin mezarının önünde içimi döktm.umreden sonra gel dedi doktor ama gtmeye cok korkuym ya kötü bşy duyarm dye of ya gtmek istyorm gidemiyrm...
canım hoşgeldin allah dualarını kabul etsin inşallah git doktora eminim bebeğin çok iyidir inşallah bizede nasip olur o mübarek yere gitmek
kızlar bu arada ben hamileyim kalp atışlarını görmeden söylemek istemedim dün doktora gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik haftaya yine gidecez düşük riskim varmış ine yapıyorum 3 günde 1 bu yüzden dua edin lütfen allah bebeğimizi bize bağışlasın
nasıl hamile kaldığımı yazayım belki işinize yarar 5 aydır korunmadığım halde hamile kalamıyordum doktorum adet gününün ilk gününden hesapla ve 10 12 14 16 günlerde ilişkiye gir ve adet zamanına kadar ara ver dedi maşallah denediğim ilk ayda tuttu inşallah sizde de tutar
yorgunbulutlar canım pek giremiyor sırt üstü yatıyorum kaç gündür ama toparlanır toparlanmaz yine yazarım
mutluluk 27 ema cnnm ttmm secondlife superisi asaletlim maonyaa ve ismini yazamadığım kader arkadaşlarım hepinizi öpüyorum hayırlı haberlerinizi bekliyorum allah yar ve yardımcınız olsun
canım hoşgeldin allah dualarını kabul etsin inşallah git doktora eminim bebeğin çok iyidir inşallah bizede nasip olur o mübarek yere gitmek
kızlar bu arada ben hamileyim kalp atışlarını görmeden söylemek istemedim dün doktora gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik haftaya yine gidecez düşük riskim varmış ine yapıyorum 3 günde 1 bu yüzden dua edin lütfen allah bebeğimizi bize bağışlasın
nasıl hamile kaldığımı yazayım belki işinize yarar 5 aydır korunmadığım halde hamile kalamıyordum doktorum adet gününün ilk gününden hesapla ve 10 12 14 16 günlerde ilişkiye gir ve adet zamanına kadar ara ver dedi maşallah denediğim ilk ayda tuttu inşallah sizde de tutar
yorgunbulutlar canım pek giremiyor sırt üstü yatıyorum kaç gündür ama toparlanır toparlanmaz yine yazarım
mutluluk 27 ema cnnm ttmm secondlife superisi asaletlim maonyaa ve ismini yazamadığım kader arkadaşlarım hepinizi öpüyorum hayırlı haberlerinizi bekliyorum allah yar ve yardımcınız olsun
ohh ohh arkadaşlarım hep yazmışlar ne güzel... özledim valla ben de hepinizi... yorgunbulutlar canım arada giriyorum ben de bakıyorum kimseciklier yok ben de merak ediyorum özellikle mutluluk'u.. hiç yazmıyor artık. ttm da yazmıyor... sen nasılsın canım? biliyor musun dualarım da özellikle senin adını geçiriyorum... eviniz hayırlı olsun canım... şimdi sen onun içini tasaralamakla meşgulsündür... ne güzel... gönlüne göre yaptır valla rahat rahat... biz alamadık durumumuz şimdilik el vermedi ama babamın bir evi var içi eski onun içini tamamen yaptırıp orda yaşamaya karar verdik. en azında kiracılıktan kurtuluruz... aslında böyle streslere uğraşlara şu zamanda girmek istemiyorum ama evsahibi çıkmamızı bekliyor napalım...
yprkkkkkkkkk haberinle çok mutlu ettin bizi :) güne ne güzel bi haberle başladık böyle :) Allah hayırlı etsin sonuna kadar götürsün kucağına almayı nasip etsin inşallah... canım benim hayırlı olsun...
emacım canım sen nasılsın?
fatmak... hoş geldin canım... ne güzel valla ben de çok isterim gitmeyi Rabbim nasip eder inşallah... ne mutlu sana ki karnındaki yavrun da gitmiş oldu oralara... bizleri unutmadığın için dualarına kattığın için çok teşekkür ederiz... Rabbim hiçbirimize o yaşadığımız acıyı bir daha yaşatmasın inşallah... hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... benim de dualarımdasınız hepiniz...
biz de iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok inşallah olmaz da... elim hep yüreğimde...inanır mısınız hala bir şeyler almaya korkuyorum. alıyorum ufak tefek ama işte korkuyorum hala...
canım ben iyiyim şükür ara sıra girip okuyorum ama kimsecikler olmuyo bende meraklardaydım allahtan herkes yavaş yavaş geliyo..2 haftadır hastaydım faranjit oldum iyileşmeye çalışıyorum..bebek konusunda da artık bekleyemicez sanırım olursa önümüzdeki ay tüp bebeğe başlamayı planlıyoruz hayırlısıyla..sen nasılsın canım ev alıyomuşsunuz güle güle hayırlısıyla oturmak nasip etsin allahım..güzel güneşli günler yaşarsınız hep inşallah..en azından bu hazırlıklarla oyalanırsın kafan dolu olur bir nebzede olsa..
aramızda güzel haberleri olan arkadaşlar olmasına çok sevindim. İnşAllah bizde burdan zamanı geldiğinde güzel haberlerimizi paylaşırız :) yeniden hamile kalıp sağlıklı gidenlerin haberlerini alınca içinde bi umut oluşuyor. çok karamsar bi yapım var ama sizi görünce içimde kelebekler tekrar can buluyor sanki sanırım bende çok fazla ara vermiyeceğim 1 ay sonra korunmayı bırakıcam galiba :) inşAllah fikrim değişmez. Çünkü Anne olmayı bende çoook istiyorum :) Allah hepinizin Yar ve Yardımcısı olsun. buarada hayırlı Cumalar :)
mutluluk,cnnm,meggie,yaprk,asaletlim,EMA,ecce,sznrndz,minikedy ,ttmm ,superisi,secondlife,eoe ,maonyaaa ,melekyavrum...........kızlar merak ediyorum hepinizi...yazımı okursanız bi ses verin..allaha emanet olun...
ohh ohh arkadaşlarım hep yazmışlar ne güzel... özledim valla ben de hepinizi... yorgunbulutlar canım arada giriyorum ben de bakıyorum kimsecikler yok ben de merak ediyorum özellikle mutluluk'u.. hiç yazmıyor artık. ttm da yazmıyor... sen nasılsın canım? biliyor musun dualarım da özellikle senin adını geçiriyorum... eviniz hayırlı olsun canım... şimdi sen onun içini tasaralamakla meşgulsündür... ne güzel... gönlüne göre yaptır valla rahat rahat... biz alamadık durumumuz şimdilik el vermedi ama babamın bir evi var içi eski onun içini tamamen yaptırıp orda yaşamaya karar verdik. en azında kiracılıktan kurtuluruz... aslında böyle streslere uğraşlara şu zamanda girmek istemiyorum ama evsahibi çıkmamızı bekliyor napalım...
yprkkkkkkkkk haberinle çok mutlu ettin bizi :) güne ne güzel bi haberle başladık böyle :) Allah hayırlı etsin sonuna kadar götürsün kucağına almayı nasip etsin inşallah... canım benim hayırlı olsun...
emacım canım sen nasılsın?
fatmak... hoş geldin canım... ne güzel valla ben de çok isterim gitmeyi Rabbim nasip eder inşallah... ne mutlu sana ki karnındaki yavrun da gitmiş oldu oralara... bizleri unutmadığın için dualarına kattığın için çok teşekkür ederiz... Rabbim hiçbirimize o yaşadığımız acıyı bir daha yaşatmasın inşallah... hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... benim de dualarımdasınız hepiniz...
biz de iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok inşallah olmaz da... elim hep yüreğimde...inanır mısınız hala bir şeyler almaya korkuyorum. alıyorum ufak tefek ama işte korkuyorum hala...
canım ben iyiyim şükür ara sıra girip okuyorum ama kimsecikler olmuyo bende meraklardaydım allahtan herkes yavaş yavaş geliyo..2 haftadır hastaydım faranjit oldum iyileşmeye çalışıyorum..bebek konusunda da artık bekleyemicez sanırım olursa önümüzdeki ay tüp bebeğe başlamayı planlıyoruz hayırlısıyla..sen nasılsın canım ev alıyomuşsunuz güle güle hayırlısıyla oturmak nasip etsin allahım..güzel güneşli günler yaşarsınız hep inşallah..en azından bu hazırlıklarla oyalanırsın kafan dolu olur bir nebzede olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?