karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
mutluluk,cnnm,meggie,yaprk,asaletlim,EMA,ecce,sznrndz,minikedy ,ttmm ,superisi,secondlife,eoe ,maonyaaa ,melekyavrum...........kızlar merak ediyorum hepinizi...yazımı okursanız bi ses verin..allaha emanet olun...

selam canim nasilsin toparlandinmi biraz...bu ara pek giremiyorum ama aklim burda cvp yazmasamda arada bakip cikiyorum...

merhaba evet ilk bebegimi 28+0 da kaybettim kalbi durmustu karnimda, 5 ay sonra tekrar hamile kaldim...senin durumun ne cnm

inşallah kucağına da alırsın canım. ben de geçen yıl mart ayında kürtaj oldum 3 aylıktı henüz ama hala hamile kalamadım canım

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım umarım derdime bir derman olursunuz. 21 aralıkta 14 haftalık bebeğim karnımda öldü,kürtajla bebeğimi aldılar ve üzerine 2 ay adet gördüm şimdi yine hamileyim 8 hafta 2 günlük ama gebeliğimde sorun var embriyo kesem olması gerekenden küçükmüş doktorum normalde 17 mm olması gerektiğini söyledi benimki ise 12.2 mm ve kahverengi lekem var doktorum progestan verdi günde 3 kez kullanıyorum ama lekelenmem kesilmedi ve eğer kese büyümezse bebeğimi almaları gerektiğini söylediler. ben çok ama çok üzgünüm bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekürler.

canım çok geçmiş olsun..ikinci kez kötü şeyler duymanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum ama bu süreçte sen sadce moralli olmaya çalışıcaksın canım..yapılcak bi tedavi olsa doktorlar yapardı zaten..demek ki sen stresli olmayıp bebişin için dua ediceksin bol bol..allahıma zor gelen ne var ki..inşallah duaların karşılık bulur..ben de dilerim rabbimden yüzünü güldürsün..senn için dua edicem..aklına kötü şeyler geldiğinde en azından beni hiç tanımadan benm için dua eden bi insan var dersen ben de senn için bişeler yapmş olurum belki..kötü ihtimali düşünmüyoruz bu andan itibaren iyiye odaklanıyoruz inşallah..allah yardımcın olsun canım...

size çok ilginizden dolayı çok teşekür ederim. bende sürekli dua ediyorum sizlerinde dualarına gerçekten çok ihtiyacım var ALLAH RAZI OLSUN.

canım inşaallah herşey yolunda gider inşaallah meleğinin kesesi normal seviyesine ulaşır. dilerim ki bu kez tamamına erdirir Allah hamileliğini... yorgunbulutların da dediği gibi dualarımızdasın... ve evet dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok ne yazıkki Allah duası kabul edilenlerden eylesin inşaallah

özlem de duydum en son ama bi kaç arkadaşımdan daha duydum. tehlike durumunda bebeğin tutunması için bu hapı vermiş dr ları... ben güveniyorum dr uma memnunum da... ama düşünmeden de edemiyorum ilk kontrole gittiğimde neden bana böyle birşey vermedi... çünkü ilk gittiğimde son adet tarihime göre 8 haftalıktı bebeğim ama kontrolde 6+3 günlük çıkmıştı ve kalp atışları biraz zayıf ama görebiliyorum, iki hafta sonra gel gelişimine bi bakalım geç döllenme olabilir" demişti... bu konuşmadan tam bir hafta sonra kahverengi bi lekeyle gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu ve alınması gerektiğini öğrendim... ilk kontrolde verseydi böyle bir hap ya da iğne şimdi farklı mı olurdu herşey diye duşunuyorum zaman zaman... biliyorum böyle olması hükmedildiyse sonuç degişmeyecekti ama geliyor işte aklıma...

canım sana nekadar üzülme desekde yersiz belki ama bebeğin şuan içinde ve sen ne hissedersen oda aynı şeyleri hissediyor. sakın korkma ve hep pozitif düşünüp kendini rahatlat. herşeyden önemlisi sürekli dua et Rabbim hakkımızda hayırlı olanı verecektir zaten inşAllah hiç bir sıkıntı çıkmadan bebeğini kucağına alacaksın. peki doktorlar ne diyor iiye gitme ihtimali neymiş? kahverengi akıntıdan korkma eğer çok aşırı gelmiyorsa sorun olmaz merak etme. Allah yar ve yardıcın olsun...

gerçekten çok teşekür ederim bana destekleriniz için çok ihtiyacım vardı sürekli dua ediyorum rabbimden bütün annelerin sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alabilmemiz için. açıkçası doktor pek iç açıcı konuşmuyor plesentanın düzelebileceğinide düzelemiyeciğinide herşeye hazırlıklı olamamı söylüyor.o yüzdende bu kaar karamsarım yani umut verici bir şey duymadım hiç.

canım çok çok geçmiş olsun ALLAH bir daha yaşatmasın.İnşallah sende en yakın zamanda tekrar hamile kalır bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.kafana takılanlarda son derece haklısın bende çok düşündüm neden böyle oldu diye ama ALLAHın takdiri sonuçta doktorlar ne yaparlarsa yapsınlar yiyecek ekmeği yoksa ne yaparsan yap yaşatamıyosun. ALLAH bundan sonra böyle dert vermesin canım

Selam kızlar.umarım herkes iyidir.iğde ağacının çiçekleri açtı.onu koklamak hormonlar düzenleyip doğurganlığı artırıyormuş.2yıl önce köylü kadınlardan söylemiş ti çok üstüne düşmedim ama geçen yıl kuzenim öyle gebe kaldı.ne masrafı var ne içmek gibi eziyeti toplayıp çiçekli iğde dallarını yatak odanıza koyacaksınız.zaten odayı mis gibi kokutıyor.sakinleştinizi hissederseniz.bilmeyenler googleye iğde ağacı yazsın baksın çiçekli olacak minik minik çiçekleri var.iğde zamanı çabuk bitiyor elinizi çabuk tutun.

rabbim yardımcın olsun..yine de ümitsizlik müslümana yakışmaz..allahın gücünün yetmediği bişe yok..sonuç ne olursa olsun bebeğinin kalbi içinde attığı sürece ona umut vermelisin canım..allahım hayırlara, feraha çıkarsın sizi...

ilk defa duydum böyle bişeyi ben.çok ilginçmiş..denemek lazım tabi ama ben şu an korunuyorum zaten.. diğer arkadaşların işine yarar inşallah..sen de iyisin inşallah maonyaa? seni gördüğüme sevindm...

Bende ılk bebegımı 25 haftalıkken karnımda kaybettim sünni sancı ve normal dogum çok üzüntü yaşadım ama gecmıstı acısı 1 sene sonra tekrar hamıle kaldım ve suan 23 haftalık bebegım ama maalesef bebegım karnımda beslenemıyor ve son bır haftadır neredeyse hareketlerı çok az bazı günler yok bıle sanırım bebegımı kaybedıyorum doktorum eger yasarsa 25 haftadan sonra doguma alışmaz dedı neden bılmıyorum ama ıcın cokkkk umıtsız aynı acılar. Insana ağır gelıyo galıba

meraba kiscelerimmuzun zamandir gelmemistim ösledim sizleriiiinsalalh iysinizdirr

hopeforum sende burdamisin kiscemmminsalah sende iysindir canim benim senide cok ösledimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…