karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider ve bebeğin sağlıkla büyümeye devam eder. Bize de haber ver mutlaka. Elimden gelen tek şey dua etmek senin için.

İnşallah senin de bebeğin sağlıkla büyümeye devam eder. Lütfen aklınıza kötü şeyler getirmeyin biliyorum çok zor bunu başarabilmek ama .... Allah yardımcınız olsun ve bebeğinizi size bağışlasın hayırlı ve sağlıklı bir şekilde.

'cnnm' 'yprk' hayırlı olsun canlarım cok sevindim..rabbim hayırlısyla saglıklı bi şekilde kucagınıza almayı nasip eder inşallah..cok sevndm cok rabbim yüzümüzü güldürsün melek annelerinin..güzel anneler dualarımdasınız..

'Ozlem' canm üzülme sakın iyi düşünmeye calış..gec yumurtlamıştrsn ondan tarihnden küçük gösteryordr bnmkide öyleydi..inşallah herşy yolunda gider..Allah yardmcın olsun cnm.

'kerbela' rabbm aynı acıları tekrar yaşatmasn bitanem dua edyorm hepinize inşallah herşy yolunda gider..doktrm anlatmştı bi bebek gelişmiyomş ikizmşlr biri gelişirkn öbüründe gelişme yokmş umutsuz konuşuymş doktrlar sonra birden gelşmeye baslamş digerne yetşmş..bol bol dua et cnm hayırlısı..şimdi senin bebiş tembellik yapıyo inanıyorm ben atak yapıcak..dualarmdasın...

Kızlar bana yardmcı olurmsnz telden yazıyrm alıntı yapamadm karıştı biraz ama..bi kaç gündr hastydm kanımda ilthap cıktı..doktr pulcet 40 mg la suprax 400 mg dye bi ilac verdi..12 haftalk hamileym ya bi sorun olurmu ya cok korkuyrm..üzücü şeyler yaşadgmız içln aklımız hep ya bişy olrsa dye calışıyo..psikolojm bozuk gbi ya cok korkuyrm ultrasona girerkn aglicak gbi oluyrm..rüyamda da buna benzer şyler göryorm bebegmi zorla alıylr benden kafayı yicem en sonunda..

Çok Geçmiş Olsun Arkadaşım Öncelikle;
Benimde ilk hamileligim 18 gün önce 25 haftalık kızımın suni sancı ile alınması ile sonlandı karnımda ölmüş .sonuc olarakta kan pıhtılaşması dendi.Yaşadıklarımız gercekten agır geliyor insana ilk heycan her daim özeldir.sonuda güzel olmasını isterdik ama nasip degilmiş demekten başka care yok tabi..inş aynı acıları yaşamazsın dualarım sana arkadaşım.gelişmeleri mutlaka yaz ve sakın kendini üzme desemde boş tabiki . sevgilerle...

çok geçmiş olsn fatmak..12 haftayı bulduysan bence bi sıkıntı olmaz canım..tabi insan tereddüt ediyo annelik duygusu iişte..ama iltihap önemli canım..doktorun ne verdiyse iç derim ben..yine de sen bilirsin tabi..bol dua et canım rabbim istemedikten sonra ilaç milaç bişe yapamaz bebeğine..rabbim istedikten sonra da istersen pamuklara sar olmuyo..bunu en iyi bizler biliyoruz..o yüzden allaha sığınmaktan başka yolu yok canım..kalbin ferah olsn..allahın izniyle bişe olmaz bebeğine..

,

geçmiş olsun arkadaşım..allahım sabrını arttırsın inşallah..

canım sanada çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın, inşallah bu bebeğini sağ salim kucağına alırsın Allah hepimizin yardımcısı olsun. seni çok iyi anlıyorum bende bebeğimin öldüğünü ilk öğrendiğimde çok kötü olmuştum eşim ve doktorum sakinleştirmek için çok uğraştılar kabullenmesi zor bir durum tek duam ALLAH hiç bir anneyi babayı bir daha evlat acısıyla sınamasın.moralini bozma lütfen iyi şeyler düşünmeye çalışallım ki herşey yolunda gitsin. ben burdaki arkadaşlarımız sayesinde baya bi rahatladım Allah hepsinden razı olsun,sende içini ferah tut canım.

çok çok teşekür ederim ALLAH hepinizden tek tek razı olsun sizlerden aldığım dualarla kendimi daha iyi hissediyorum. pazartesi günü tekrar doktora gidicem kontrolüm var inşallah bu sefer Allahın izniyle iyi haber alacağıma inanıyorum.

Çok değerli anne adayı arkadaşlarım bugün bir dua öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim.elimizi karnımızın üzerine koyup gezdirerek 99 kere YA MUBDİ diycekmişiz özelliklede baba yaparsa daha etkili oluyormuş.arkadaşım hamileydi ve düşük tehlikesi vardı bunu duymuş ve yapmışlar arkadaşımın bütün sorunları yok olmuş Allahın izniyle doğumuna 4 hafta kaldı. inşallah bizlerede derman olur.

arkadaşlar günaydın, tv karıştırıken kontv ye rastladım (dsmart 259)
anne karnında ölümlerden ve tekrarlayan düşüklerden bahsediyorlar, şimdi işin psikolojik boyutuyla ilgili konuşuyorlar... belki bişeyler öğreniriz

canım çok geçmiş olsun biliyorum kolay değil ama kötü şeyler getirmemeye çalış, başka şeylerle uğraş beynini meşgul et ki bunları düşünemeyesin... inşaallah hiç bir şey olmayacak Allah güzel yerleyi görmeyi nasip ett bebeğine onun hürmetine sana sağlıklı bi şekilde bağışlasın inşaallah...

canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın aynı acıyı...

canııım canıım, lütfen güçlü olmaya çalış hiç kolay değil biliyorum ilkinde bile neler çekiliyor biliyorum... Allah tan diliyorum ki her şey normale dönsün, ümidini kaybetme canım dua et bizlerde senin için dua edicez, inşaallah bize güzel haberler getirirsin. özlem in yazdığı dua yı okuyun eşinle (YAMUBDİ)

hopeforum sende burdamisin kiscemmminsalah sende iysindir canim benim senide cok ösledimmmm

maalesef ben de burdayım yasağım keşke hiçbirimiz burda olmak burda buluşmak zorunda kalmasaydık... ben de çok özledim seni yasağım ama giremiyorum eskisi gibi... ilhanaza çok selam söyle benden öpüyorum canım

inşaallah pazartesi günü güzel haberler duyacağız senden inşaallah. çünkü güzel haberler bizlere daha bir iyi geliyor, kim olduğumuz önemli değil aynı şeyleri yaşayıp, birbirini en iyi anlayanlarız, Allah ım hiç birimize bir daha yaşatmasın aynı acıları...

ben de duymuştum özlemcim biz de okuduk dediğin gibi ama biz geç kalmışız demekki bunu okumak için... çünkü ben kontrole gitiğim gün olmuş galiba çünkü bir hafta sonra gittiiğimde o günkü haftasındaydı. ben biliyordum ama affedin kendime gelip aklıma gelip yazamadım... Allah razı olsun senden özlemcim...

Yorgun bulutlar korunsanda kokla hormonlarını düzenlesin.biliosun insanlar kokularla tedavi olabiliyor.daha önce sana çok yazdım ama cevaplamadın galiba görmedin biraz oldu ama yazalım. telefondan giriyorum zor oluyor ema cım senlede uzun zamandır görüşemedik

canım kusuruma bakma görmedim inan..görsem muhakkak cevaplardım..mesaj kutum falan mı dolu acaba..ben bi bakayım dur..ben de bu gün 2. adetimi oluyorum çok şükür..daha da doktora gitmedim..ama inşallah bu haftaiçi gidicem bakalım..3 ay denir yine herlde..bi yandan deli gbi yine hamile kalmak istiyorum 3 ay biter bitmez..bi yandan da beklemek istiyorum..çok korkuyorum çok..ama o test çubuğunda yine aynı heyecanla ikinci çizgiyi görmeyi ne çok isterdim..kafam çok karışık..her gece binlerce rüya görüyorum..sabah uyanıyorum 10 saat bile uyusam kafam bi milyon oluyor..sanki dayak yemiş gibi uyanıyorum anlatamam..sanki bütün o rüyada gördüklerimi bizzat yaşamışım gbi kalkıyorum..bitiğim..her gece bebekler, doktorlar, hastane, testler, kaçış, kovalama, ağlayışlar...deliriyorum sanırım...

Canlar uzun zamandir girmiyordum.dinlenme sureci derken tup bebek sürecine girdik.bugun 10 yumurtam toplandi.dua edin 5. Gune kadar saglam embriyo olarak devam etsinler ve tutsub insaallah .hepinizi ALlah a emanet ediyorum.sevgiyle öpüyorum. Duaaaa edinnnnnn....

ayy inşallah canım allah istediğini verir sana dua edecem senin için

canım iyi dileklerin için çok sağol sanada geçmiş olsun umarim çabuk atlatirsın bizi haberdar et allaha emanet ol

kızlar bu arada banada dua edin düşük tehlikem halen var geçen gece kahverengi lekelenmem oldu sabahı zor ettim doktora gittik hemen çok şükür allahıma bebek iyiydi kalp atışları vardı ama doktor çok dikkatli ol dedi 12. haftaya kadar sürekli yat dedi şu an 8. haftadayız allah isteyen herkese nasip etsin olanlarıda annelerine bagışlasın.

allahım dualarını hayrlısıyla kabul etsin inşallah canım..dua edicem senn için..rabbim hayrlı sağlıklı bi hamilelik nasip etsin sana..sonrasında da yavrunu kucağına almayı inşallahhh..allah yardımcın olsun..kalem suresinin 48-52 ayetleri nazara karşı okunuyormuş canım..ben bu ara onu okuyorum..çünkü göze geldiğimize inanmaya başladım..oku sen de istersen..

canım rabbim korusun meleğini inşallah..kendine dikkat et ve lütfen olumlu düşün canım..kahverengiyse panik yapma..benim iki hamileliğimde de hep kahverengi lekem oldu..bebeklerimi kaybetmiş olabilirm ama düşük olmadı yani canım sonuçta..korkma bişe olmycak allahın izniyle..allaha emanet ol..

mutluluğum çok sevindim inş tutar canım dua edicem ama bizleri habersiz bırakma senin açtığın topikte birleştik biz senin sayende tanıştık kaynaştık sen kaptanmızsn bizi terketme :) hayırlısı canm inş tutar rahmine kondu mu şimdi ben pek bilmiyorum da 10 toplandı 5 embriyo mu kondu rahmine?

yaprkcım üzülme sakın üzüntü ii değil ben öyle çok kanamalı gebelik gördüm ki arkafaşlarımdan hepsi de doğurdu sağlıkla... dinlenmene bak sakın stres yapma dualrımdasın...

arkadaşlar benimde şekerim aşırı yüksek çıktı diyete girdim ama baya yüksek 140 üst sınır benim 234 Rabbimize emanet bebeklerimiz...

yorgunbulutlar canım nazar diye şüphe ediyosan benim o verdiğim duayı tak bikaç sayfa önce paylaşmıştım. bemimde yıldızım düşüktür göze gelirim çabuk. ben hamileliğimin başından bu yana hiç çıkarmadım onu korktuğum endişelenfiğim zamanlrda hep elimi duanın üstünde tuttum. ayrıntılı yazmıştım o dua hakkındaki bildiklerimi çok güç ve huzur veriyor insana inan... tammen hamile kadını ve bebeini korum amaçlı yazılmış çok eski bir dua...

slm kızlar bende şubatta 2 aylık bebegimi karnımda öldügü için kürtaj oldum.bu ayda olmadı daha adetime 2 gün war ama kanama oldu.ggaliba bu ayda olmadı.cok üzgünüm.

Canım Çok Geçmiş Olsun,Ne Kadar Üzülme Desemde Boş Oldugunu Biliyorum.İnş Kese Normala Ulaşır Sende Bebişini Kucana Alırsın Sağlıklı Bir şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…