- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.541
canım çok çok geçmiş olsun ALLAH bir daha yaşatmasın.İnşallah sende en yakın zamanda tekrar hamile kalır bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.kafana takılanlarda son derece haklısın bende çok düşündüm neden böyle oldu diye ama ALLAHın takdiri sonuçta doktorlar ne yaparlarsa yapsınlar yiyecek ekmeği yoksa ne yaparsan yap yaşatamıyosun. ALLAH bundan sonra böyle dert vermesin canım
Bende ılk bebegımı 25 haftalıkken karnımda kaybettim sünni sancı ve normal dogum çok üzüntü yaşadım ama gecmıstı acısı 1 sene sonra tekrar hamıle kaldım ve suan 23 haftalık bebegım ama maalesef bebegım karnımda beslenemıyor ve son bır haftadır neredeyse hareketlerı çok az bazı günler yok bıle sanırım bebegımı kaybedıyorum doktorum eger yasarsa 25 haftadan sonra doguma alışmaz dedı neden bılmıyorum ama ıcın cokkkk umıtsız aynı acılar. Insana ağır gelıyo galıba
Bende ılk bebegımı 25 haftalıkken karnımda kaybettim sünni sancı ve normal dogum çok üzüntü yaşadım ama gecmıstı acısı 1 sene sonra tekrar hamıle kaldım ve suan 23 haftalık bebegım ama maalesef bebegım karnımda beslenemıyor ve son bır haftadır neredeyse hareketlerı çok az bazı günler yok bıle sanırım bebegımı kaybedıyorum doktorum eger yasarsa 25 haftadan sonra doguma alışmaz dedı neden bılmıyorum ama ıcın cokkkk umıtsız aynı acılar. Insana ağır gelıyo galıba
'cnnm' 'yprk' hayırlı olsun canlarım cok sevindim..rabbim hayırlısyla saglıklı bi şekilde kucagınıza almayı nasip eder inşallah..cok sevndm cok rabbim yüzümüzü güldürsün melek annelerinin..güzel anneler dualarımdasınız..
'Ozlem' canm üzülme sakın iyi düşünmeye calış..gec yumurtlamıştrsn ondan tarihnden küçük gösteryordr bnmkide öyleydi..inşallah herşy yolunda gider..Allah yardmcın olsun cnm.
'kerbela' rabbm aynı acıları tekrar yaşatmasn bitanem dua edyorm hepinize inşallah herşy yolunda gider..doktrm anlatmştı bi bebek gelişmiyomş ikizmşlr biri gelişirkn öbüründe gelişme yokmş umutsuz konuşuymş doktrlar sonra birden gelşmeye baslamş digerne yetşmş..bol bol dua et cnm hayırlısı..şimdi senin bebiş tembellik yapıyo inanıyorm ben atak yapıcak..dualarmdasın...
Kızlar bana yardmcı olurmsnz telden yazıyrm alıntı yapamadm karıştı biraz ama..bi kaç gündr hastydm kanımda ilthap cıktı..doktr pulcet 40 mg la suprax 400 mg dye bi ilac verdi..12 haftalk hamileym ya bi sorun olurmu ya cok korkuyrm..üzücü şeyler yaşadgmız içln aklımız hep ya bişy olrsa dye calışıyo..psikolojm bozuk gbi ya cok korkuyrm ultrasona girerkn aglicak gbi oluyrm..rüyamda da buna benzer şyler göryorm bebegmi zorla alıylr benden kafayı yicem en sonunda..
,Çok Geçmiş Olsun Arkadaşım Öncelikle;
Benimde ilk hamileligim 18 gün önce 25 haftalık kızımın suni sancı ile alınması ile sonlandı karnımda ölmüş .sonuc olarakta kan pıhtılaşması dendi.Yaşadıklarımız gercekten agır geliyor insana ilk heycan her daim özeldir.sonuda güzel olmasını isterdik ama nasip degilmiş demekten başka care yok tabi..inş aynı acıları yaşamazsın dualarım sana arkadaşım.gelişmeleri mutlaka yaz ve sakın kendini üzme desemde boş tabiki . sevgilerle...
canım inşaallah herşey yolunda gider inşaallah meleğinin kesesi normal seviyesine ulaşır. dilerim ki bu kez tamamına erdirir Allah hamileliğini... yorgunbulutların da dediği gibi dualarımızdasın... ve evet dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok ne yazıkki Allah duası kabul edilenlerden eylesin inşaallah
Kızlar bana yardmcı olurmsnz telden yazıyrm alıntı yapamadm karıştı biraz ama..bi kaç gündr hastydm kanımda ilthap cıktı..doktr pulcet 40 mg la suprax 400 mg dye bi ilac verdi..12 haftalk hamileym ya bi sorun olurmu ya cok korkuyrm..üzücü şeyler yaşadgmız içln aklımız hep ya bişy olrsa dye calışıyo..psikolojm bozuk gbi ya cok korkuyrm ultrasona girerkn aglicak gbi oluyrm..rüyamda da buna benzer şyler göryorm bebegmi zorla alıylr benden kafayı yicem en sonunda..
Çok Geçmiş Olsun Arkadaşım Öncelikle;
Benimde ilk hamileligim 18 gün önce 25 haftalık kızımın suni sancı ile alınması ile sonlandı karnımda ölmüş .sonuc olarakta kan pıhtılaşması dendi.Yaşadıklarımız gercekten agır geliyor insana ilk heycan her daim özeldir.sonuda güzel olmasını isterdik ama nasip degilmiş demekten başka care yok tabi..inş aynı acıları yaşamazsın dualarım sana arkadaşım.gelişmeleri mutlaka yaz ve sakın kendini üzme desemde boş tabiki . sevgilerle...
hopeforum sende burdamisin kiscemmminsalah sende iysindir canim benim senide cok ösledimmmm
çok çok teşekür ederim ALLAH hepinizden tek tek razı olsun sizlerden aldığım dualarla kendimi daha iyi hissediyorum. pazartesi günü tekrar doktora gidicem kontrolüm var inşallah bu sefer Allahın izniyle iyi haber alacağıma inanıyorum.
Çok değerli anne adayı arkadaşlarım bugün bir dua öğrendim ve sizlerle paylaşmak istedim.elimizi karnımızın üzerine koyup gezdirerek 99 kere YA MUBDİ diycekmişiz özelliklede baba yaparsa daha etkili oluyormuş.arkadaşım hamileydi ve düşük tehlikesi vardı bunu duymuş ve yapmışlar arkadaşımın bütün sorunları yok olmuş Allahın izniyle doğumuna 4 hafta kaldı. inşallah bizlerede derman olur.
Yorgun bulutlar korunsanda kokla hormonlarını düzenlesin.biliosun insanlar kokularla tedavi olabiliyor.daha önce sana çok yazdım ama cevaplamadın galiba görmedin biraz oldu ama yazalım. telefondan giriyorum zor oluyor ema cım senlede uzun zamandır görüşemedik
Canlar uzun zamandir girmiyordum.dinlenme sureci derken tup bebek sürecine girdik.bugun 10 yumurtam toplandi.dua edin 5. Gune kadar saglam embriyo olarak devam etsinler ve tutsub insaallah .hepinizi ALlah a emanet ediyorum.sevgiyle öpüyorum. Duaaaa edinnnnnn....
Canlar uzun zamandir girmiyordum.dinlenme sureci derken tup bebek sürecine girdik.bugun 10 yumurtam toplandi.dua edin 5. Gune kadar saglam embriyo olarak devam etsinler ve tutsub insaallah .hepinizi ALlah a emanet ediyorum.sevgiyle öpüyorum. Duaaaa edinnnnnn....
kızlar bu arada banada dua edin düşük tehlikem halen var geçen gece kahverengi lekelenmem oldu sabahı zor ettim doktora gittik hemen çok şükür allahıma bebek iyiydi kalp atışları vardı ama doktor çok dikkatli ol dedi 12. haftaya kadar sürekli yat dedi şu an 8. haftadayız allah isteyen herkese nasip etsin olanlarıda annelerine bagışlasın.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım umarım derdime bir derman olursunuz. 21 aralıkta 14 haftalık bebeğim karnımda öldü,kürtajla bebeğimi aldılar ve üzerine 2 ay adet gördüm şimdi yine hamileyim 8 hafta 2 günlük ama gebeliğimde sorun var embriyo kesem olması gerekenden küçükmüş doktorum normalde 17 mm olması gerektiğini söyledi benimki ise 12.2 mm ve kahverengi lekem var doktorum progestan verdi günde 3 kez kullanıyorum ama lekelenmem kesilmedi ve eğer kese büyümezse bebeğimi almaları gerektiğini söylediler. ben çok ama çok üzgünüm bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?