karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Canım Benim Ya Geçmiş Olsun..Hastanede yattıgım sürede o kadar çok bizim gibi talihsiz olay yaşayan anne adayları vardıki..hepside anne karnında ölen bebişler yarısı kürtaj yarısı suni sancılı doğum..sanki bu yıl daha fazla bir artış oldu..artık öle bir durumda oldumki havadan mı sudan mı verdikleri ilactanmı diye bile düşünmekteyim yakında kafayı yiycem zaten hergece kendimi hastanede yada yine o odada sancı ile boğuşurken buluyorum...hiç üzülme sonucta nasipse gene bebegimiz olur..ama bu sefer dr. konturolunde kan pıhtılaşması mı var..vs ne varsa ona göre tedavi olur ve o şekilde hamile kalırız.

Bu arada TÜM ANNELERİN VE ANNE ADAYLARIN BİZİMKİ CENNETTE BİZİ BEKLEYEN BEBEKLERİN GÜZEL ANNELERİNİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN..HERŞEY GÖNLÜNÜZCE SAĞLIKLI VE MUTLU OLUR İNŞ......

ÖZLEM09 ne yaptın arkadaşım..doktora gidicem diyordun..inşallah haberler iyidir..allahım hakkında hayrlısını nasip etsin inşallah..merakta bırakma bizi..

çok ama çok üzgünüm malesef bebeğim ölmüş yarın sabah onu alıcaklar benden içimde anlatılmaz bir acı var Allahın takdiri yine bebğime kavuşmamı nasip etmedi.

çok ama çok üzgünüm malesef bebeğim ölmüş yarın sabah onu alıcaklar benden içimde anlatılmaz bir acı var Allahın takdiri yine bebğime kavuşmamı nasip etmedi.

canım benim şuan nlr hissettiğini çok iyi biliyorum. acını doya doya yaşa ama güçlü olmaya da çalış Allah çok büyük yapabileceğin tek şey bol bol dua etmek. benimde bugün bebeğimi kaybedeli tam 2 ay oldu ama hala dün gibi yaşadıklarım.

canım çok sagol burda birinden bir yorum almak o kadar iyi geliyorki insana... çünkü aynı duyguları yaşamış olanlar burda ve inanın en iyi biz anlıyoruz birbirimizi... inşaallah Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla birlikte... dediğin gibi bu kez aklımad o testleri yaptırmak bugün 33. gün adet olmadım hala... ilk adetten sonra kontrole gideceğim inşaallah çok geçmeden gelir adetim ve inşaallah size güzel haberler veririm buradan...
canım sana da çok geçmiş olsun Allah ım ne sana ne bana ne de bir başka arkadaşımıza yeniden yaşatmasın aynı acıları ama özlemi okudum az önce yine canım sıkıldı yine çok üzüldüm Allah ım sen bilirsin sen bilirsin...

slm kızlar bende şubatta 2 aylık bebegimi karnımda öldügü için kürtaj oldum.bu ayda olmadı daha adetime 2 gün war ama kanama oldu.ggaliba bu ayda olmadı.cok üzgünüm.

canım üzülme inşaallah en güzel ve hayırlı zamanda nasip etsin Allah bebeğini ve bu kez tamamına erdirsin inşaallah

özlemim canım okuyunca nasıl bir hiii çektiysem eşim ne oldu dedi... canım neler hissettiğini çok iyi biliyorum. öğrendiğim günün akşamını hatırladım, o saatleri yaşadım senin haberini okuyunca (( benimkinin üzerinden tam 33 gün geçti daha yeni yeni kendime geliyorum, sakın geriye atma düşünmemeye çalışma inan bana kendinle kaldığın her anında hep aklında oluyor ağla düşün ama mutlaka yaşayarak atlatmaya çalış.. acın çok taze Allah ım sana dayanma gücü versin, en kısa zamanda kendini toparlama kuvveti versin inşaallah... bir arkadaşım bana bir dua yazmıştı zor zamanlarımda okumam için ben de sana yazmak istiyorum lütfen oku

KASAS 24.AYET:MUSA (a.s) duası:rabbi inni lima enzelte ileyyemin hayrin feğir.(rabbim,doğrusu bana indireceğin her hayra(lütfuna)muhtacım.
İMAM ZEYNELABİDİN(r.a) sıkıntı ve üzüntüden kurtulma duası:Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla.
1)Allah'ım,düşmanımı bana sevindirme,dost ve arkadasımı da bana acındıracak bir dururma düşürme.
2)Allah'ım bana öyle merhamet bakışıyla bakma lütfunda bulun ki,bununla,bir sınav olarak verdiğin belayı üzerimden kaldırasın,bana olan nimetlerinin en güzeline yeniden döndüresin.benim ve Sana içtenlikle dua edenin duasını kabul buyur.şüphesiz,gücüm azaldı,çarem tükendi,halim şiddetlendi,yarattıklarının elindekinden ümidimi kestim,benim için Sana yönelik olandan başka ümit kalmadı.
3)Allah'ım,bana bela ve müsibet vermeye nasıl kadirsen,içinde bulundugum sıkıntıyı kaldırmayaa da öyle kedirsin.kesintisiz nimetlerini hatırlamam bana ümit veriyor,ihsan ve ikramına olan ümidim de beni güçlendiriyor.çünkü beni yarattığından bu yana Senin nimetinden bir an olsun uzak olmadım.
4)Sensin Allah'ım sığınak ve ilticagahım,koruyucum ve müdafaa edenim.
5)bana şevkat eden,merhamet buyuran,rızkımı üzerine alan da Sensin.basıma gelen Senin takdirinde,içine düştüğüm hal de Senin ilmin iledir.
6)Ey sahibim ve efendim,hakkımda takdir buyurduğun,hükmettiğin ve keşinleştirdiğini afiyetime vesile yap,işlerimin yoluna girmesini ve içinde bulunduğum halden kurtuluş nasip et.
7)bunun giderilmesini Senden başkasından ümit etmem,bu konuda Senden başkasına bel bağlamam.
8)ne olur,ey yücelik ve kerem sahibi,Sana olan güzel zannımı doğru çıkar.
9)güçsüzlük ve çaremin tükenmişliğine merhamet et.sıkıntımı gider,duamı kabul buyur,hatamı bağışla,böylece bana ve Senden istekte bulunan herkese ihsanda bulun.Ey Efendim.bana dua etmeyi emrettin,kabul etmeyi de üzerine aldın,vaadin haktır,ondan geri dönüş ve değişiklik asla bulunmaz.
10)Peygemberin ve kulun olna Hz.Muhammed'e onun tertemizz ehl-i beytine salat eyle.bana da imdat buyur.hiç şüphesiz Sen imdada koşacak kimsesi bulunmayanın imdadına koşansın,koruyacak kimsesi olmayanın koruyucususun.ben de cevap vereceğini ve düştüğü sıkıntıyı gidereceğini vacip kıldığın bir çaresizim.
11)Duamı kabul buyur,üzüntümü kaldır,kederimi gider,halimi öncekinden daha iyisine çevir,yaptıklarımı hak edişe göre değil,bilakis her şeyi kuşatan rahmetinle karşılık ver,ey Celal ve Kerem sahibi.Hz.Muhammed ve al-i Muhammed'e salat eyle,duamızı duy ve kabul buyur ey sonsuz izeet sahibi.AMİN

canım çok teşekür ederim.Allah hepinizden razı olsun.yazdığın dua için'de çok çok sağol hemen okudum biraz olsun ferahladım ama içim çok acıyor bebeğimin gerçekten öldüğüne benden vazgeçtiğine inanamıyorum sanki rüyadayım uyanınca herşey geçecek daha dün onu rüyamda gördüm çok güzel bir kızdı onu sevdim öptüm kokladım bugünse içim parçalanıyor sabah olsun istemiyorum.

özlemcm cnm ne dicemi bilemyorum..cok üzgünüm..şuan hastanedesn sanırım..Allah sabır versn tekrar aynı acıyı yaşatmasın arkadaşım..

gözlerim doldu arkadaşım ne diyeceğimi bilemiyorum..bunu ikinci kez yaşamak nedir çok iyi biliyorum..allahım acılarını mükafata dönüştürdün..sabrını şükrünü arttırsın..yüzümüz yeniden gülücek gülücek bigün biliyorum..allah kullarına zulmetmez..insanlar kendi nefislerine zulmederler..üzülme sakın rabbimin en sevdiği kulu peygamberimiz hepimizden çok büyük acılar çekti..o da evlatlarını kaybetti..peygamber bile bu acıyla karşılaştığına göre rabbim bizi sevmiyor değil...neden ben diye sorma sakın..inan rabbim bizi çok seviyor..dün ismail'in kabullenişini anlatıodu bi kanal..peygamber babası " oğlum allah seni kurban etmemi istiyor, rüyamda gördüm" diyor..ismail neden ben demiyor..yatıyor bıçağın altına hiç tereddüt etmeden..canını allah istemişse bundan hiç gocunmuyor..inan tüylerim diken diken oldu..allahım hepimize eyüp sabrı, ismail in kabullenişini nasip etsin..dualaraım seninle..

özlemcim çok üzüldüm bu acıyı çok iyi biliyorum,biliyoruz..allahım sana sabır versin yeniden sağlıklı bir hamilelik nasip etsin..

hepinize çok teşekür ederim hastaneden yeni geldim perişan haldeyim buseferki çok zor oldu oturup kalkamıyorum ve çok ağrım var Allahım birdaha kimseye böyle acı yaşatmasın.

hepinize çok teşekür ederim hastaneden yeni geldim perişan haldeyim buseferki çok zor oldu oturup kalkamıyorum ve çok ağrım var Allahım birdaha kimseye böyle acı yaşatmasın.

canım allahtan şifalar dilerim öncelikle bedenine...sonra da ruhuna, kalbine ferahlık..dün dua ettim senin için inan..allahım acılarını bir an önce sevince dönüştürsün..kendine çok dikkat etmelisin şu an bunu ihmal etme sakın..senin vücudun çok ama çok önemli..allah a emanet ol..

çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın... tez zamanda evladını kollarına almanı diliyorum canım... çok ama çok geçmiş olsun.

Bende 7.5 aylık bebeğimi karnımda kaybettim 2012 nin şubat 9 da . normal aylık kontrolüme gittiğimde öğrendik şok olduk oysaki doğum yaklaşıyordiye yatağını giyisilerini bezlerini aldım ama nasip değilmiş Allahım böyle uygun görmüş Allaha şükür bi tane evladım var

canım bugün aklımdaydın. sen ve vadaa... Allah ım yanında olsun. canım çok yıpratmamaya çalış kendini... beline sıcak tutacak bişey sar sıcak deme... Allah ım ağrılarını da canının acısını da azalttsın şu mübarek günde diliyorum ki Allah hepimizin acısını her anlamda sağlıklı her anlamda aklı başında bütün uzuvları, bütün melekeleri yerli yerinde, hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip ederek unuttursun... amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…