karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

canım çok geçmiş olsun. bak ne güzel teselli bulacağın bir yavrun var Allah onu sana bağışlasın inşaallah

hepinize çok teşekür ederim hastaneden yeni geldim perişan haldeyim buseferki çok zor oldu oturup kalkamıyorum ve çok ağrım var Allahım birdaha kimseye böyle acı yaşatmasın.

Çok geçmiş olsun. İnşallah bu son olur. Allah sabır versin ağrılarını dindirsin.

Herkesin kandili mübarek olsun. İnşallah bu mübarek günler hürmetine dualarımız kabul olur, hepimizin acısı hayırlı sağlıklı evlatlarla biraz olsun azalır.

Merhabalar hopefor. Naılsın. Eski sayfaları okuyunca gördüm mesajını da merak ettim. Benimde bugün 35. günüm ama adet olmadım hala. Günler geçtikçe stres yapıyorum iyice. Sende durumlar nedir? Gerçi dahada gecikebilirmiş 40-50 günü bulabilirmiş sanırım. Hayırlısı artık.

Çok geçmiş olsun. Allah yavrunuzu size bağışlasın sizi de yavrunuza. Allah herşeyin en güzelini bilir.

Canlarimmm nasilsiniz dun transferim olduu banacdua edinnnn telden giriyorum uzun zamandir gecmisi takip edemiyorum var mi değişiklikler öpüyorum Allah a emanet olun

Canlarimmm nasilsiniz dun transferim olduu banacdua edinnnn telden giriyorum uzun zamandir gecmisi takip edemiyorum var mi değişiklikler öpüyorum Allah a emanet olun

Hadi hayırlısı mutluluğum : ) inaşallah meleğin sana tutunur güçlüce :) dikkat et ama yorma kendini... dua edicem canım.

kızlar merhaba bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum benimde bebeğim 9 haftalıkkken karnımda öldü. 12 haftalık kontrole gittiğimde öğrendim. sonuç kürtajla aldılar tabi. ama araştırdılar baktılar bi neden yok diyorlar. vücut ileride sorun çıkaracak olan gebelikleri 3 ayını geçeridmeden karnında sonlandırıyormuş. çok canım yandı hala da hamile birini gördükçe kıskanmıyorum ama imreniyorum işte. tiroidlerimle ilgili sorunlarım var benim ondan dolayı adetlerim düzensizdi. kürtaj 27 nisan da oldu bu hafta başı adet olabileyim diye ilaç almaya başladım. doktorum bu adetin dışında 2 defa daha normal yolla adet kaldıktan sonra ancak hamile kalabilirsin dedi.

eminim sizlerde de aynı korku vardır. bundan sonraki gebelikler de de aynısı olacak mı korkusu beni yiyip bitirecek. olur mu olmaz mı diye bu süreci bekleyip hemen denemek istiyorum .Allah yardımcımız olsun başka diyecek bişi yok.

Çok geçmiş olsun,arkadaşım...benimde 23 nisan idi bu nisan aynı hiç sevmez oldum artık..daha acımız çok taze benimde 25 hafta idi gercekten halen gözüme geliyor birde o cansız bedinini görünce her akşam rüyama giriyor kızım.kabullenmek çok zor ama yapcak bişi yok...26 gün oldu artık hamile degilim....benimde görümcem hamile bu ay sonu dogum yapcak inş. kıskanma degil benimde ama keşke benimde olsa idi agustosta dogcak kızım herşeyi hazırdı şimdi ondan geriye kalan boş hayeller ama inanıyorum ki hepmiz bir gün yine mutlu olcaz minik minik bebişlerimiz olcak...şuan tek yapmamız gerek kendimize iyi bak...bol bol su içmek yediklerimize dikkat etmek bana dr. 6 ay verdi henüz adet görmedim şuan lahusa mışım keşke lahusa anımı bebegimle yaşasa idim neyse inş herşey gönlümüze göre Allah nasip eder...iyiki bu site varki sizler varsınız da acımız azalıyor.....

hepinize çok teşekür ederim hastaneden yeni geldim perişan haldeyim buseferki çok zor oldu oturup kalkamıyorum ve çok ağrım var Allahım birdaha kimseye böyle acı yaşatmasın.

Gecmiş olsun özlem kendini yorma sıcak tut..canım benim ya Allah Im bida yaşatmas inş kimseyii

Geçmiş olsun canım..unutmak zor hele bide herşeyini hazırlayıp 7.5 ay onla yaşamak elini karnında gezdirmek bunları unutmak zorrrr hemde çok.....şükürler olsunki evladın var allah sağlıklı yaşamlar verir inş. sana ve ailene....hayat herşeye ragmen yaşamaya değer...kendine iyi bakk.

senin için daha zor olmuştur eminim ben 9 hafta olmasına rağmen çok kötü oldum ama ilk gebeliğimdi çok büyük tecrübesizlik oldu benim için gerçekten de iyi ki bu site var aynı acıları yaşayan insanlar birbirlerini daha iyi anlayabiliyorlar çünkü. inşallah yeni bebeklerimizin haberlerini de burda vermeyi nasip eder Allah .Allaha emanet ol...

İnş canım benimde ilk gebeligimdi 1o aylık evliyim ,inş. Allah bize yine verir tabiki bu sefer dr konturolu altında..kendine iyi bak iyi haberlerini bekliyorum :)

günaydın arkadaşlar, sevincimi paylaşmaya geldim. bugün 38. gün ve çok şükür adet oldum... adet olduğuma belki hiç bu kadar sevinmemiştim... önce çok sevindim sonra bir tuhaf hissettim kendimi, hamileyken bu tarz bişey vvarmı diye endişeyle bakıyordum... sonra toparladım kendimi.. size tuhaf gelcek belki ama içime 38 gün sonra ilk defa bir umut doğdu, ilk defa kendimi gercekten iyi hissettim... sanki hamile kalmadan önceki hevesle adetin bitmesini beklediğim günlere döndüm... arkadaşlar bu dönemde yanımda olduğunuz ve destek verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...güzel haberler almak ve vermek duasıyla...

Bende iki hafta önce kürtaj oldum.çok mutsuzum hep aglamak geliyo.şimdi korkuyorum birdaha yaşarıyım diye aynı şeyleri

canım henüz çok yeni... Allah ım kolay geçirmeni nasip etsin bu dönemi. zor insan mutlu olamıyorki... ama daha iyi olacaksın inşaallah benim 38. günüm ve ilk defa adet olduğum için mutlu hissettim kendimi... ağla zamanında ağlamazsan hep peşinde olur..akıt içindekileri ki rahatlayasın boşalasın temizlenesin... hepimizde az çok var bu endişeler ama iyi düşünmek en iyisi galiba yapabilirsek... şimdi sana düşen kendine dikkat etmek, belini ayaklarını sıcak tut...Allah ım sabrını da verecektir elbet...

canım bugün ilk defa daha iyiyim ilk defa gerçekten iyiyim... ben de ayını dolduğunudan beri hatta bir iki gün öncesinden stres yapmaya başlamıştım mortanem, artık ümidimi kaybetmeye başlamıştım ama çok şükür bugün geldi... ben de 40-45 güne kadar normal diye okudum ama istemiyordum o kadar gecikmesini çok şükür... 38. günün bugün senin de gelecektir Allah ın izniyle... biliyorum aynı şeyi ben de yaptım ama stres yapmamaya çalış başka bişeye odaklan ben biraz da olsa bunu yapmaya çalıştım çok şükür geldi... inşaallah senin de gelecek. hadi bekliyorum haberlerini :)

canım Allah ım yanında olsun inşaallah herşey gönlünce olur, sorunsuz bi şekilde gerçekleşir...

canım en büyük tesellimiz bu Allah bizi ve bebeklerimizi belki de sıkıntı içinde olacağımız durumlardan korudu... bunun için şükretmek gerek galiba...elbette hepimiz için zor ama üstesinden gelicez inşaallah... ilk gittiğimde bana da 3 ay verdi dr um. kürtaj günüyle birlikte 3 ay ve en az iki adet... ben de beklemeyi düşünüyorum vardıır bi bildikleri... aynı şeyleri yaşamaktansa bekleriz ne olacak Allah ım hepimize hayırlısıyla tamamına eren ve sonucunda sağlıklı aklı başında hayırlı evlatlara sahip olacağımız hamilelikler nasip etsin inşaallah...amin...

canım Allah sabrını da versin inşaallah... çok zor... "inanıyorum ki hepmiz bir gün yine mutlu olcaz minik minik bebişlerimiz olcak" galiba en önemlisi bu inancı yaşabilmek... inşaallah canım inşaallah...

canım sana da geçmiş olsun dileklerine can-ı gönülden katılıyorum...Allah ım bu acıları tekrar yaşatmasın bizlere...

arkadaşlar inanıyorum ki hepiniz ilk adetlerinizden sonra daha iyi hissedeceksiniz. daha dün çok kötüydüm ben meggie bilir ( çok teşekkür ederim meggie sana) ama bugün şu yazdıklarımı düşününce şaşırıyorum...hayat ne tuhaf bişey... artık umudumu geri kazandığımı hissediyorum... diliyorum ki sizler de iyi olun sizler de umutsuz kalmayın... sevgiler...

Senin adına çok sevindim...inş. hep böle sevinirsin hayatında ayrıca bize güzel haberler verir bir nebse olsada bizde mutlu oluruz ..ozaman adet olmamı sabırsızlıkla bekliyorum bakarsın benimde bu ay olur :) iyiki bizimlesin ....bizde senleyiz...

Bende iki hafta önce kürtaj oldum.çok mutsuzum hep aglamak geliyo.şimdi korkuyorum birdaha yaşarıyım diye aynı şeyleri

gecmiş olsun inş. birdaha bu acıyı yaşamıcaz...korkular bazen üstüne gelir o yüzden nefes al hayat devam ediyor öle böle diyip yaşamaya devam etmekten başka care varmı ki.ne yazıkki yok herşey gönlünce olsun.....

İyi olmana sevindim inşallah daha iyi olduğun günleride göreceğiz. Çok şükür bende ilk adetimi oldum dün. Herşey yolunda gibi inşallah böylede devam eder.

Çok geçmiş olsun ikinize de. Allah beterinden korusun ve bu acıyı bir daha yaşatmasın. Beraberce bu kötü günleri geçirip mutlu güzel haberler verebiliriz inşallah en hayırlı en doğru zamanda.

merhabalar..malesef bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum 14mayısta 11 haftalık bebeğimin kontrolü için ultrasona girdiğimde kalbinin atmadığını ve 8hafta 1 günden sonra gelişminin durduğunu öğrendim hemen hastaneye yatışım yapıldı öğlen saat 1de ve akşam 5e 5 kala malesef kürtaj için aşağı ameliyathaneye indirildim..eşim ailem eşimin ailesi akrabalarımız hep yanımızdaydı eşim hiç yalnız bırakmadı yemek yemedi su dahi içmedi bende aç susuz bekliyorum diye..ilk gebeliğimdi ne umutlarla hamile kalmıştım.29 ocakta 2 yaş 8aylık kaynımı kaybettik rahatsızlığından dolayı.yiğit tuna nın vefatından sonra hepimize ilaç gibi gelmişti meleğimiz.ama malesef çok kısa sürdü yanımda birileri varken güçlü olmaya,ağlamamaya çalışıyorum fakat gece yatağa yattığımda elim karnıma gidince tutamıyorum göz yaşlarımı :2:tabi ondan sonra uyu uyayabilirsen.şuan annemlerde kalıyoruz eşimle birlikte salı günü kontrol var ondan sonra bi aksilik yoksa evimize geçicez.tek başıma kalınca daha da koyacak diye düşünüyorum.zaten düğün günümüzden beri hep sıkıntı hep sıkıntı manevi anlamda bittim tükendim resmen..ALLAH bizlerle aynı kaderi paylaşan herkese tekrar sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…