- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.601
merhabalar..malesef bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum14mayısta 11 haftalık bebeğimin kontrolü için ultrasona girdiğimde kalbinin atmadığını ve 8hafta 1 günden sonra gelişminin durduğunu öğrendim hemen hastaneye yatışım yapıldı öğlen saat 1de ve akşam 5e 5 kala malesef kürtaj için aşağı ameliyathaneye indirildim..eşim ailem eşimin ailesi akrabalarımız hep yanımızdaydı eşim hiç yalnız bırakmadı yemek yemedi su dahi içmedi bende aç susuz bekliyorum diye..ilk gebeliğimdi ne umutlarla hamile kalmıştım.29 ocakta 2 yaş 8aylık kaynımı kaybettik rahatsızlığından dolayı.yiğit tuna nın vefatından sonra hepimize ilaç gibi gelmişti meleğimiz.ama malesef çok kısa sürdü yanımda birileri varken güçlü olmaya,ağlamamaya çalışıyorum fakat gece yatağa yattığımda elim karnıma gidince tutamıyorum göz yaşlarımı :2:tabi ondan sonra uyu uyayabilirsen.şuan annemlerde kalıyoruz eşimle birlikte salı günü kontrol var ondan sonra bi aksilik yoksa evimize geçicez.tek başıma kalınca daha da koyacak diye düşünüyorum.zaten düğün günümüzden beri hep sıkıntı hep sıkıntı manevi anlamda bittim tükendim resmen..ALLAH bizlerle aynı kaderi paylaşan herkese tekrar sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Çok Geçmiş olsun canım bende kayınvalidemde kalıyordum 4 gündür kendi evimde kalıyorum yatagıma yatınca sesiz sesiz aglamaktan başka birşey elimden gelmiyordu.şimdi evimdeyim haykıra haykıra bir aglama oldu ama burası sayesinde daha iyiyim cünkü yanlız degilim yanlız degilsin.....inş. Rabbim bize de bir gün sağlıklı bebişler verir..
çok teşekkür ederim canım..sanada çok geçmiş olsun.bende kayınvalidemde kalıcaktım aslında ama onlar aile binasındalar çok kalabalık ben sana bakamam kapı açmaktan hizmet etmekten en iyisi sen annende kal dedi sağolsun beni düşündüğünden..benim eşim sabah 8.30da gidiyo işte akşam da en erken 7.30da geliyo o kadar saat tek başıma ne yapcam onu düşünüyorumdaha önceki konularımdada yazmıştım evim giriş kat çok güneş görmüyo arka cephe ve hiç bilmediğim bi yer..hemen tekrar hamile kalmak istiyorum ama doktorum salı günü ne diyecek bilmiyorum
Kıyamam sana ya bende hiç bilmedigim bir şehirdeyim ailem izmir de bense niğde de annem burda olsa kesinlikle onda kalırdım.eşim ise sabah 8 akşam 11 de eve gelir evim ise aynı senin gibi güneş görmiyor ve 1. kat hemen hemen aynıyız ama inş. birlikte atlatcaz herşeyi burdan iyi haberlerimizi vericez.benim dr bana 6 ay sonra bebek düşün dedi benim 25 haftalıktı ve normal dogum ile alındı seninde inş dr en kısa zamanda izin verir.
Senin adına çok sevindim...inş. hep böle sevinirsin hayatında ayrıca bize güzel haberler verir bir nebse olsada bizde mutlu oluruz ..ozaman adet olmamı sabırsızlıkla bekliyorum bakarsın benimde bu ay olur :) iyiki bizimlesin ....bizde senleyiz...
İyi olmana sevindim inşallah daha iyi olduğun günleride göreceğiz. Çok şükür bende ilk adetimi oldum dün. Herşey yolunda gibi inşallah böylede devam eder.
merhabalar..malesef bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum14mayısta 11 haftalık bebeğimin kontrolü için ultrasona girdiğimde kalbinin atmadığını ve 8hafta 1 günden sonra gelişminin durduğunu öğrendim hemen hastaneye yatışım yapıldı öğlen saat 1de ve akşam 5e 5 kala malesef kürtaj için aşağı ameliyathaneye indirildim..eşim ailem eşimin ailesi akrabalarımız hep yanımızdaydı eşim hiç yalnız bırakmadı yemek yemedi su dahi içmedi bende aç susuz bekliyorum diye..ilk gebeliğimdi ne umutlarla hamile kalmıştım.29 ocakta 2 yaş 8aylık kaynımı kaybettik rahatsızlığından dolayı.yiğit tuna nın vefatından sonra hepimize ilaç gibi gelmişti meleğimiz.ama malesef çok kısa sürdü yanımda birileri varken güçlü olmaya,ağlamamaya çalışıyorum fakat gece yatağa yattığımda elim karnıma gidince tutamıyorum göz yaşlarımı :2:tabi ondan sonra uyu uyayabilirsen.şuan annemlerde kalıyoruz eşimle birlikte salı günü kontrol var ondan sonra bi aksilik yoksa evimize geçicez.tek başıma kalınca daha da koyacak diye düşünüyorum.zaten düğün günümüzden beri hep sıkıntı hep sıkıntı manevi anlamda bittim tükendim resmen..ALLAH bizlerle aynı kaderi paylaşan herkese tekrar sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
hakikaten hemen hemen aynıymışız..ya yavrum nasıl dayanıyosun o kadar saat evde yalnız kalmaya?eşim biraz geç gelse benim içim daralmaya başlıyo.vallahi sabah eşime kahvaltı hazırlarken dahi mutfakta lamba açıyorum o kadar iç karartıcı bi evdeyim.bide şimdi doktor 6 ay korun derse ben iyice kafayı yerim.eşim hamile kaldığımı öğrenince eşimin aklına evi değiştirme konusunu iyice aşılamıştım fakat bebeğimiz bizi bıraktı gittibenim çok küçük olduğu için acaba çok kısa bi zaman sonra tekrar hamile kalmama izin verirmi ki inşallah seninde iyi haberlerini duyarız burdan bitanem
İnş Yeni eve taşınırsınız bende seneye nasipse taşıncam bakarsın yeni ev yeni hayatlar bebişler olur kimbilir :)
dr. 6 ay dese bile üzülme en azından hormonların kendine gelir...ve iyi sağlıklı bir hamilelik gecirirsin..
canım ne desemki... insan bazen aynı duyguları da yaşamış olsa kendi çekiyor da bir başkasını teselli etmeye zorlanıyor... acın çok yeni daha Allah sabır versin. hiç içinde tutma derim ben ağla ki boşalsın için. zaten kendini tuttukça daha da zorlaşıyor kendine gelmen... ilk yalnız kaldığımda ben kötü olmuştum birden boşalmıştım ama iyi gelmişti bir taraftan da. dediğin gibi başkası varken hep gömüyorsun içine hepimiz için daha sağlıklı olanı içimizi boşaltabilmemiz... için boşalt ki yeniden tutanabilesin hayata...elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor keşke yaşanmasa da gelen olmasa bu sayfaya ama oluyor işte....Canım Allah yaşatması bir daha hiç birimize... kendine dikkat etmeye çalış sıcak tut kendini... ve mutlaka seni meşgul edecek bişeyler yap kendini daha iyi hissedeksin... dualarımız hepimiz için...
amin canım benim inşallah ama bebek olmadığı sürece bizim o evden taşınmamız çok zor malesef6ay çok uzun bi zaman ben evlendikten sonra yaşadıklarım yüzünden uzun bi süre kendime gelememiştim.artık eşimle bi çözüm bulmaya karar vermiştik denedik ve 3.denememizde hamile kalmıştım.evlendiğimden beri yaşadığım sıkıntılar yüzünden darma duman oldum.bebeğimi öğrendiğim gün kendimi toplamaya ve kendim için değil bebeğim için yaşamaya başlamıştım artık!taa ki salı günü bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendiğim ana dek!!! ben nasıl alışıcam bu duruma bilemiyorum
slm
kızlar nasılsınız pek giremiyorum malum 12. haftaya kadar dinlenmem lazım ara ara lekelenmeler devam ediyor
mutluluk canım dualarım seninle inşallah bebeğin sıkıca tutunur ve burakmaz seni allah gönlündekini versin inşallah
aramıza yeni katılan arkadaşlar size hoşgeldiniz diyemiyorum buraya pek hoş bir nedenle gelinmiyor çünkü hepinize allah sabır versin tez zamanda müjdeli haberlerinizi bekliyorum
ah canım ahh öle böle alışcaz ama bundan sonra biliyorum bazen insanın elinde olmadan sıkıntıların içinde oluyor ama az uzak kalmaya calış..bende hamilelik dönemimde çok agladım çok üzüldüm ailem uzakta diye ama üzülmek sadece bebegimizi huzursuz ediyor..denemede fayda var nasipse zaten hemen olur gene sanırım 2 adet gördükten sonra denemeye başlarsın ama tabikii dr. git önce çünkü folikasit icmen gerekcek umarım mutlu sona ulaşıcaz.dimi :) kendi evinde nettin varsa sık sık paylaşırız zaten inş. yanlız kalmayız..burda büyük bir aileyiz artık...
slm
kızlar nasılsınız pek giremiyorum malum 12. haftaya kadar dinlenmem lazım ara ara lekelenmeler devam ediyor
mutluluk canım dualarım seninle inşallah bebeğin sıkıca tutunur ve burakmaz seni allah gönlündekini versin inşallah
aramıza yeni katılan arkadaşlar size hoşgeldiniz diyemiyorum buraya pek hoş bir nedenle gelinmiyor çünkü hepinize allah sabır versin tez zamanda müjdeli haberlerinizi bekliyorum
Nasılsınz arkadaslar...canm/yaprak/ hamilelik nasıl gidyr iyisnz inşallah.mutluluk seni merak ediyorum napıysn...aramıza yeni arkadaslar katılmış gecmiş olsun canlarım Rabbim sabır versin yüzünüzü güldürsen..mutlu olmayı en çok sizler hakedyrsnz kolay acılar değil çok zor bliyrm. 26 haftalık ikizleri kaybettim benimde ilkti ama olmadı çok zor ama Rabbim dayanma sabretme gücü veriyor şükürler olsn bugünümüze..ben doğumdan sonra iki adet dönemi geçirdim bıraktım çok şükr hamile kaldm şimdi 13 haftalık yavrum hayırlısı bakalım...Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese..
Günaydın..benim bebeğim sizin kadar büyük değildi daha minicikti ama bu acının büyüğü küçüğü olmuyomuş.çok yakın bi zamanda bebek kaynımı kaybedip onun acısı dinmeden çok kısa süreli mutlu etti meleğim bizleri.şimdi yine sil başa döndük kendimi çok çaresiz hissediyorumhala annemlerdeyiz yarın doktora gidicez bi aksilik olmazsa evimize geçicez.eve geçtiğimde ne yapcam bu süreci nasıl aşıcam bilemiyorum..nolur bana akıl verin..evde net yok cebimde var ama pc den girmekle aynı olmuyo.bebeğin için çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.ona çok ii bak çok dikkat et hem kendine hem bebeğine.
günaydın arkadaşlar, sevincimi paylaşmaya geldim. bugün 38. gün ve çok şükür adet oldum... adet olduğuma belki hiç bu kadar sevinmemiştim... önce çok sevindim sonra bir tuhaf hissettim kendimi, hamileyken bu tarz bişey vvarmı diye endişeyle bakıyordum... sonra toparladım kendimi.. size tuhaf gelcek belki ama içime 38 gün sonra ilk defa bir umut doğdu, ilk defa kendimi gercekten iyi hissettim... sanki hamile kalmadan önceki hevesle adetin bitmesini beklediğim günlere döndüm... arkadaşlar bu dönemde yanımda olduğunuz ve destek verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...güzel haberler almak ve vermek duasıyla...
Bende iki hafta önce kürtaj oldum.çok mutsuzum hep aglamak geliyo.şimdi korkuyorum birdaha yaşarıyım diye aynı şeyleri
Aynı acıyı ben de yaşadım canım. 8 haftalık bebeğimi kalp durması sebebi ile 10 gün önce kaybettim. Acısı geçmiyor ama inan zamanla hafifliyor. Yaradandan sabır dile ve herşeyde bir hayrın olduğunu tekrarla sürekli canım. Ağlamak istediğin zaman ağla duygularını tam yaşa ama isyan etme. Rabbim inş.bizlere yeniden bu güzel mutluluğu yaşatacak ve evlatlarımızı sağlıklı-sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza alacağız.
Kesinlikle isyan etmiyorum.bizim melegimizinde kalbi durmus.ben 11haftalik diye gittim fakat 8hafta 1gunden sonra gelisim olmamis.en buyuk problemde aglamama izin vermiyolar ne esim ne ailelerim ne akrabalarim.gece yataga yatinca sessiz sessiz agliyorum esim duymasin diye ama bogazim agriyo artik her kakltigimda hem uykusuzluk hemde aglamaktan gozlerim sis sis oluyo.allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?