karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Rabbim sana eşine ve 2 çocuğuna sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inş canım bende inanıyorum Rabbim yüzümüzü güldürecek inş sende Allaha emanet ol canım kızları öp benim için :)

Geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın çok yeni olduğu için kendini toparla Allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin kucağına aldığın günleride göstersin inş

inşallah canım allah senin gönlüne görede versin bence sende artık tedaviye başla gec kalma

canım çok geçmiş olsun benim bebeklerimde 1 hafta 10 gün karnımda ölü kalmışlardı etraflarında ödem olmuştu doğumdan sonra 2 kere kürtaj oldum şimdide polip belası çıktı karnında 2 hafta ölü kalmış bebeğin patolajiden bir sonuç cıkacağını sanmıyorum ilk çocuğun muydu? inşallah yine olur canım üzülme

sağol canım ama ben artık herhangi bir operasyon istemiyorum 3 ay içinde normal doğum ve 2 kürtaj oldum zaten psikolojim bozuldu buda 3. operasyon olacak o kadar üst üste zarar verir diye düşünüyorum bu hafta adet olurum büyük ihtimalle ondan sonra soğan kürü deneyecem artık herşeyin hayırlısı takmayacam artık

temiz çıkmasına sevindim inşallah şu kas testide temiz çıkar en kısa zamanda yine hamile kalırsın

çok sağol canım öperim kızları senin için inşallah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda sanada yerimize öpeceğin evlatlar nasip etsin sende allaha emanet ol canım benim

geçmiş olsun cok kısa zamanda cok operasyon olmus bence bır sure denemeyın yanı kendınızı vucudunuzu rahat bırakın zaten kurtajdan sonra 3 ay dınlenmenız gerekıyor rahım ancak topluyor kendını arkadasım doktor uyarmasına ragmen bu sureyı beklemedı 2, ayda hamıleydı ve bebegı tekrar kaybettı o zaman doktor tek sebep sensın beklemedın rahım kendını toplayamadı fılan demıstı eger polıp varsa bu ciddi bir durum yani bıran önce ondan kurtulmanız lazım büyüyebilir gebelıgınızi engelleyebilir, düşüğe neden olabilir.. suan bu operasyon size zararlımı degılmı onu doktorunuz bilir keşke önce ondan kurtulup öyle beklesenız bebegınızı..
işallah en kısa zamanda atlatırsınız..

pardon ben bıraz önce ki mesajınızı yanlıs anlamısım yanı her seferınde ayrı bebek gıbı anlamısım ne alakaysa ondan keske bekleseydınız dedım..
saolun sizede çookk geçmiş olsun işallah bende parça filan kalmaz gözüm korktu şimdi

yok canım benim ikizdi bebeklerim kürtajlarıda karnımda parça kaldığı için oldum 3 ayım oldu zaten kaybedeli dün adet oldum dua edin poliplerde gitmiş olsun

inşallah canım allah senin gönlüne görede versin bence sende artık tedaviye başla gec kalma

cnm saolasın aminnn... ya ben işte doğumdan 2 hafta sonra gittim herşey yolundaydı rahim toparlanıo dedi temiz dedi. ocak itibari ile düşünsen daha iyi olur o zmn hemen düşünürsen kasımda gel kontrole dedi ben hemen düşünmüyorum ama gidicem tıp fakültesine önce orda bi kontrol olurm sonra dicem zaten fakültede dosyam var orda doğum yaptm dicem pıhtılaşma falan testleri yaptırcm yaptırmak istiyorm diye yani bakalım randevu alabilirsem giderm bu hafta ya da ay sonuna doğru artık kendi doktorum zaten sıkıntılı bi durum görseydi uyarırdı beni sanırım nasip bakalım Allah önce bize sağlık versin acele etmicem 4 ay yeni bitti

slm kızlar.bugün tıp fakültesine gidip kan pıhtılaşma testi istedim.doktor tek düşükle biz bu testi yaptırmıyoruz dedi kaç düşük olması gerek acaba sanki o acıları yıkımları kendileri yaşıyorlar.kaç yıllık evlisin dedi 4 bitti diyince zorla yazdıı. testin adı: kardiyovasküler hastalık (cvd) paneli (6 mutasyon)

doğrumu kızlar bu testmi ben doktoru hiç beğenmedimde daha stajerdi ve tek 1 tüp kan aldılar.
sonuçta 15 gün sonraymış

tatlım o testin adı trombofili panali sonuç 1 ayda çıkıyo benden 14 tüp kan aldılar vede araştırmada eksik yapmışlar testi bir faktöre bakmamışlar bu yüzden iğneyi bıraktım sonra tekrar özel hastanede yaptırdım kayseriye gitti ve pıhtılaşmaya meyilli olduğum çıktı tıp fakültesine güvenme özele yaptır canım ben bu yüzden bebeğimi kaybettim iğneye devam etmem lazımmış çünkü

günaydın kızlar.

az önce kahvaltı yaparken tv de niran ünsalın mucize bebeğii izledim bizede umut olsun die sizle paylaşayım dedim.niran ünsala doğal yolla bebeğin olmaz tüplerib-n tıkalı demişler 1 yıl sonra kendiliğinden gebe kalmış şimdi bebeği kucağında.

rabbim verirse demekki herşey bahane

bu pratisyenler offf daha bide tek düşükle biz bu testi yapmıyoruz dediiiiiii

özelde kaça yaptırdın cnm???burda sadece tıp fakültesi yapıomuş gaziantepte yaşıyrm

bu pratisyenler offf daha bide tek düşükle biz bu testi yapmıyoruz dediiiiiii

özelde kaça yaptırdın cnm???burda sadece tıp fakültesi yapıomuş gaziantepte yaşıyrm

canım ben de gaziantepte yaşıorum ve bahsettiğin testin aynısnı yaptrdım.kan pıhtılaşması çıktı bende ama şimdi arkdaş 14 tüp kan aldılar falan yazınca korktum yine ya.benden de bir tüp aldılar ve aynen 6 faktöre bakıldı.allahım hakkımızda hayrlısnı versn ne dielim..

"Ve zamanı geldiğinde, Rabbin sana (kalbindekini) verecek,seni hoşnut kılacak..." [Duha/5]

tanıştıma çok memnun oldum cnm.sende sorun neydi???doktorun kim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…