- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
çok sağol emacım sanada geçmiş olsun korkma canım ben korka korka bu hale geldim acaba bu defa dr ne diyecek diye düşünmekten kafayı yiyecem artık takmamaya karar verdim çok şükür 2 çocuğum var zaten allah olmayanlara versin sende takma görürsün bak herşey düzelecek allahım hepimizin yüzünü güldürsün allaha emanet ol
bende bebeğimi kaybettim sizlere göre daha minik benimi 14 haftalıktı..karnımda öleli 2 hafta olmuş hiç belirti vermedi..bende kürtaj oldum daha dogrusu sancı ile yarı dogum arkasından kürtaj..cok yenı daha patolojı soncularını beklıyorum ben doktoruma pıhtılaşma testını fılan sormadım sorsam mı sizce? patolojı sonuclarını ne zaman aldınız özel hastanelerden? benim rahim içind euzunca ölü durdugu için artık çürümeye ve enfekteye sebep olmuş sizde de oldu mu?
anladım cnm hayırlısı olsn ya geçmiş olsun madem 2 çocugun var kafana takma hiç ya Allah onlara sağlık versin şanslısınki ilk ve ikinci hamileliğinde sorun olmamış yani düşükle sonuçlanmamış üzülme sağlık olsun gene de belli olmaz bakarsın tekrar nasip olru beklenmedik bi anda hayırlısı...
bende bebeğimi kaybettim sizlere göre daha minik benimi 14 haftalıktı..karnımda öleli 2 hafta olmuş hiç belirti vermedi..bende kürtaj oldum daha dogrusu sancı ile yarı dogum arkasından kürtaj..cok yenı daha patolojı soncularını beklıyorum ben doktoruma pıhtılaşma testını fılan sormadım sorsam mı sizce? patolojı sonuclarını ne zaman aldınız özel hastanelerden? benim rahim içind euzunca ölü durdugu için artık çürümeye ve enfekteye sebep olmuş sizde de oldu mu?
polip bende de vardı cok geçmiş olsun..polip evet kist gibi birşey bır et parçası farkedıldıgı an alınması gereklıymıs gebelıge engel ve bır sekılde gebe kaldıysanızda düşük neden malesefki...ben bebekten once atlattım bu hastalıgı alınan parça patolojıye gdııyor kurtaj ıel alınıyor fazla hırpalamıyor operasyonu..3 ay sonra kontrol olmanız gerekyıor hatta her 3 ayda bır malesefkı tekrarlayan bir hastalık
sonuçlar temiz çıktı bende kan pıhtılaşması yokmuş ama genetik araştırmada küçük bir ihtimal kas hastalığı çıktı eşimden ve benden kan aldılar tekrar araştırmaya yolladılar. Bu kas hastalığı nasıl bişey aranızda bilgisi olan varmı. Dr. Umun dediğine göre bebekte gelişim bozukluğu yapıyormuş kafam çok karışık dua edin bana nolur.
Rabbim sana eşine ve 2 çocuğuna sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inş canım bende inanıyorum Rabbim yüzümüzü güldürecek inş sende Allaha emanet ol canım kızları öp benim için :)
sağol canım ama ben artık herhangi bir operasyon istemiyorum 3 ay içinde normal doğum ve 2 kürtaj oldum zaten psikolojim bozuldu buda 3. operasyon olacak o kadar üst üste zarar verir diye düşünüyorum bu hafta adet olurum büyük ihtimalle ondan sonra soğan kürü deneyecem artık herşeyin hayırlısı takmayacam artık
sağol canım ama ben artık herhangi bir operasyon istemiyorum 3 ay içinde normal doğum ve 2 kürtaj oldum zaten psikolojim bozuldu buda 3. operasyon olacak o kadar üst üste zarar verir diye düşünüyorum bu hafta adet olurum büyük ihtimalle ondan sonra soğan kürü deneyecem artık herşeyin hayırlısı takmayacam artık
pardon ben bıraz önce ki mesajınızı yanlıs anlamısım yanı her seferınde ayrı bebek gıbı anlamısım ne alakaysa ondan keske bekleseydınız dedım..
saolun sizede çookk geçmiş olsun işallah bende parça filan kalmaz gözüm korktu şimdi
inşallah canım allah senin gönlüne görede versin bence sende artık tedaviye başla gec kalma
slm kızlar.bugün tıp fakültesine gidip kan pıhtılaşma testi istedim.doktor tek düşükle biz bu testi yaptırmıyoruz dedi kaç düşük olması gerek acabasanki o acıları yıkımları kendileri yaşıyorlar.kaç yıllık evlisin dedi 4 bitti diyince zorla yazdıı. testin adı: kardiyovasküler hastalık (cvd) paneli (6 mutasyon)
doğrumu kızlar bu testmi ben doktoru hiç beğenmedimde daha stajerdi ve tek 1 tüp kan aldılar.sonuçta 15 gün sonraymış
tatlım o testin adı trombofili panali sonuç 1 ayda çıkıyo benden 14 tüp kan aldılar vede araştırmada eksik yapmışlar testi bir faktöre bakmamışlar bu yüzden iğneyi bıraktım sonra tekrar özel hastanede yaptırdım kayseriye gitti ve pıhtılaşmaya meyilli olduğum çıktı tıp fakültesine güvenme özele yaptır canım ben bu yüzden bebeğimi kaybettim iğneye devam etmem lazımmış çünkü
bu pratisyenler offf daha bide tek düşükle biz bu testi yapmıyoruz dediiiiiii
özelde kaça yaptırdın cnm???burda sadece tıp fakültesi yapıomuş gaziantepte yaşıyrm
canım ben de gaziantepte yaşıorum ve bahsettiğin testin aynısnı yaptrdım.kan pıhtılaşması çıktı bende ama şimdi arkdaş 14 tüp kan aldılar falan yazınca korktum yine ya.benden de bir tüp aldılar ve aynen 6 faktöre bakıldı.allahım hakkımızda hayrlısnı versn ne dielim..
benm de bebeğim 5. ayımda karnımda öldü. ama sizinkinden farklı olarak ben rahatsızlığını da öleceğini de biliyrdm. bile bile bekledm. kıyamadım. allahım verdi yine o alsın dedim. ben de suni sancıyla doğum yaptım ve sonra kürtaj. şu an tam 2 ay oldu. zaman geçiyor bi şeklde arkadaşlar. geriye takılmamaya çalışmak lazım. insan üzülüyor ama elden bişe gemezki.benm de kapı komşum devamlı görüştğm arkadşm hamile.ben hamileyim dedm ben de istyrm dedi.o ay hamile kaldı.ben 5. ayda kaybettim. o çok şükr sağlıklı devam ediyor. onu her gördğümde içim yanıyor. benm de karnım bu kadr büyücekti şmdi diyorum. işin kötü tarafı ben uzak kalmaya çalıştıkça daha da yaklaşıyr. bana bak bak şimdi tekme attı. şimdi yer değiştrdi gel dokun karnıma bak diye anlatıyor.beraber beşik bakıyoruz.kıyafet alıyoruz.doğum planları yapıyoruz. içim kan ağlıyor hem bebeğimi kaybettiğime hem de beni nasıl anlamadığına.
bende bebeğimi 29 haftalıkken kaybettim.öldüğünü anlamamışım erken doğum zannettim ama bana öldüğünü doğumun başladığını söylediler gerçekten çok üzücüydü.Beraber hamile kaldğım arkadaşım ben üzülmeyyim diye aramadı bile hem kendi psikolojisi için hem benim için.doğum oldu yanına gitmedim.Birgün mecburen karşılaştığımızda beraber ağladık çocuğu bir yaşına girene kadar hiç görüşmedim tabi oda bildiği için hiç gelmedi beni üzmemek için.şimdi 26 haftalık hamileyim inş bebeğim sağlıkla dünyaya gelir ama hala arkadaşımın bebğini gördükçe benim oğlumda böyle olacaktı diey düşünmekten kendimi alamıyorum
çok geçmiş olsun çok zor bi durum başına gelmeyen bilmez inşş şimdi bebeginizi hayırlısı ile sağlıkla kucaklarsınız darısı başımıza inşşş. bnde aynen bnm dönemim hamile kalanları gördükçe şimdi içim acıo ben toprağa verdm yavrularımı onlar doğum bekliyo nasip olsaydı bnm kucağımda olacaklardı şimdi ama yokmuş kısmetimizde (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?