karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

ben ikizlerimi 21 haftalıkken kaybettim suni sancı ile normal doğum yaptım dogumdan sonra parça kaldığı icin 2 defa kürtaj oldum o kadar acı o kadar eziyet ama sonunda eli boş çıktım.. eve geldiğimde birde baktım ki hastanede yaşadıklarım hiçmiş. herkes bebeklerim için ağladı oğullarım çok güzelmişler ben görmedim ama onları ebe bakmama izin vermedi sadece gömmeye götürdüklerinde arkalarından baka kaldım. demek istedigim ağla hemde var gücünle en azından o boğazındaki düğümden bir süreliğine kurtulacaksın ailenede söyle rahatlaman icin izin versinler. doktor bize 6 ay korunun dedi ama insan kaybedince deliler gibi istiyor ben 3 ay korundum ama korunmayı bırakmama ragmen hamile kalamadım çok şükür ki geçen ay hamile kaldım yani toplamda 8 ay sonra kalabildim inşallah en kısa zamanda sizinde hamilelik haberlerinizi alırım allah yardımcınız olsun

Günaydın Canım günümüz güzel gecer inş. yarın gelince iyi haberlerini bekliyorum...

fatmak 58 canım valla arada kahverengi lekelenmelerim oluyor sürekli uzanıyorum doktorum bana bir jel verdi düşügü önlemek için onu kullanıyorum su an 9. haftadayız gelecek hafta kontrolüm var bana dua edin kötü bir sey duymayayım. canım senin durumun nasıl insallah her şey yolundadır arada ugra haber ver sen ve meleğin allaha emanet olun

Canım inş. bu hamileligini sonuna kadar rahat ve sağlıklı bir şekilde gecirirsin..seni üzmek istemem ama dr. sebeb olarak ne dedi...
o suni sancıdan ardında parca kaldı diye kürtaj olayı benimde oldu 6 gün yatmıştım ama kızımı gördüm ben..iyiki sen görmemişsin hergece rüyamda yolda yürürken bile gözümün önüne geliyor....Allahım inş. bu acıyı birdaha yaşatmaz bizlere...

baharcım çok gecmiş olsun..inş bu acıyı birdaha yaşamayız..
ilk gebeliginmidi canım?

Buarada canlarım bu site bende bagımlılık yaptı..uyanınca ilk işim kendimi buraya atmak oluyor...hepinize çok teşekkürlerrrr doğru yerdeyiz ....

baharcım çok gecmiş olsun..inş bu acıyı birdaha yaşamayız..
ilk gebeliginmidi canım?

İlk gebeliğimdi canım. 7,5 sene vajinusmus ile uğraştıktan sonra bu sitenin sayesinde yendim ve hamile kaldım. Ama kısmet değilmiş Rabbim inş. hayırlısı ile tekrar hepimize isteyen herkese nasip eder.

ayy canm benm kıyamam sana ben ben o kdar süre nasıl dayanırım bilmiyorum..yarını iple çekiyorum ama çokda korkuyorum..

Denizlidemi yaşıyorsun yaprk ? bende aslen denizliliyim..ailem kuşadasında yaşıyor artık bense niğde de evliyim.

kaynımın fotoğrafları buzdolabında asılı her gün konuşuyorum resmine bakıp günaydın ii geceler diyorum.bebeğimin ultrasonlarınıda asmak istiyorum ama eşim izin vermiyo her geçen gün acım dahada katlanıyo sanki.diyorum yaa şimdi annemlerin yanındayım evime geçince tek kalıcam o zaman naparım bilemiyorum ALLAH hepimize sabır versin

inşallah kuzucum inşallah yarını deli gibi bekliyorum yarından başka bişey düşünemiyorum

Sinem dr. gittiginde kasma kendini ve sormak istedigin herşeyi not al gidince tek tek sor herşeyi..ben hep öle yapardım oraya gidince unuyuyor insan.uzan zaman verse bile orda üzme kendini sonucta daha gencsin kalasik olcak biliyorum genelde herkes böle sölemiştir sana ama yanlış anlama diyerek soruyorum.kaç yaşındasın bilmiyorum ama benden genc oldugun belli.ben 81 doğumluyum yani 32 beklicek kaybetcek zamanım yok ama yapcak bişide yok...

Son düzenleme:

ablacım ben 23yaşındayım.Biliyorum daha gencim Allah Nasip ederse daha çok çocuğumuz olur inşallah.peki Ne sormam gerekiyo?

ablacım ben 23yaşındayım.Biliyorum daha gencim Allah Nasip ederse daha çok çocuğumuz olur inşallah.peki Ne sormam gerekiyo?

Benim Yaşıma gelene kadar Allah sana 3 sağlıklı evlat verir inş...öncelikle eşin ile ne zaman beraber olman gerektigini sor hiç cekinme utanma yapma rahat ol..bir daki hamilelikte riskin varmı onu ögren.....ve hamile kalmak için en uygun kaç ay gerektigini ögren...

benim bebeğimi kaybetmemin sebebi hamileliğimden önce kum dökmüş olmam.doktorum çok riskli bi gebelik Olduğunu söylemişti ama yinede insan konduramyo kendine.

benim bebeğimi kaybetmemin sebebi hamileliğimden önce kum dökmüş olmam.doktorum çok riskli bi gebelik Olduğunu söylemişti ama yinede insan konduramyo kendine.

Hımmm kuzum sen gene dr. söle riskli demiş ama bunun bir caresi vardır elbete umarım aynı şey olmaz hele bir yarın gittii durama göre konuşuruz..

Hımmm kuzum sen gene dr. söle riskli demiş ama bunun bir caresi vardır elbete umarım aynı şey olmaz hele bir yarın gittii durama göre konuşuruz..

kum döküp hemen arkasından hamile kalanların genelinde düşük yada benim yaşadığım gibi anne karnında ölümler oluyomuş ilk 4 ay bizim için çok riskli demişti kendini yormayacaksın iş yapmayacaksın dendi ama o mümkün olmadı tabi.benm annem bi ameliyat geçirdi ben 5haftalık hamileyken 1 aya yakın burda kaldık yemek bulaşık ütü bana aitti ev temizliğini babam yapıyodu.sonrasında eve geçtim herşey bana baktı tabi.kendimi yormadan yapmaya çalıştım ama yeterli olmadı demekki..bilmiyorum belkide benim yüzümdn kaybettim bebeğimi

Canım benim kendini suclama şöle düşün kaderimizde ne yazılmış ise onu yaşıyoruz.evet bazen kaderi kendin ciziyorsun..ama bir şekilde olcak olandan da kacamıyorsun...demek ki böle olcakmış düşünsene son ayında bu olay başına gelse idi daha çok yıkılcaktın..şimdi inş. hamile kalırsan tekrar artık daha dikkat ediceksin kendine gerekirse hep yatıp dinlenceksin...psikojik olarakta kendine gelmiş olcaksın...ve burda hamilelik dönemlerimizi birlikte yaşıcaz.herşey çok güzel olcak inş.

ayy ALLAH korusun ablaa ne diyosun sen ben böyleyken bile zorlanıyorumda öyle olsa nasıl olurdum bilemiyorum ALLAH öyle olanlara sabırlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…