- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.621
bizlerde malum sebeplerden dolayı malesef hoşbulduk diyemiyoruz tatlımama senin adına çok sevindim umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ne kadar sonra tekrar hamile kaldığını öğrenmem mümkün mü?
günaydın cnm.benm hamileliğimde çok güzeldi dediğim gibi kaynım vefat edince benim hamilelik herkese çok ii gelmişti..şimdi sabırsızlıkla yarını bekliyorum dr um ne diyecek diye :S folikasit de içtim progestan da içtim ama işte ALLAH herşeyin en doğrusunu en hayırlısını yaşatıyo bize...
ben ikizlerimi 21 haftalıkken kaybettim suni sancı ile normal doğum yaptım dogumdan sonra parça kaldığı icin 2 defa kürtaj oldum o kadar acı o kadar eziyet ama sonunda eli boş çıktım.. eve geldiğimde birde baktım ki hastanede yaşadıklarım hiçmiş. herkes bebeklerim için ağladı oğullarım çok güzelmişler ben görmedim ama onları ebe bakmama izin vermedi sadece gömmeye götürdüklerinde arkalarından baka kaldım. demek istedigim ağla hemde var gücünle en azından o boğazındaki düğümden bir süreliğine kurtulacaksın ailenede söyle rahatlaman icin izin versinler. doktor bize 6 ay korunun dedi ama insan kaybedince deliler gibi istiyor ben 3 ay korundum ama korunmayı bırakmama ragmen hamile kalamadım çok şükür ki geçen ay hamile kaldım yani toplamda 8 ay sonra kalabildim inşallah en kısa zamanda sizinde hamilelik haberlerinizi alırım allah yardımcınız olsun
Aynı acıyı ben de yaşadım canım. 8 haftalık bebeğimi kalp durması sebebi ile 10 gün önce kaybettim. Acısı geçmiyor ama inan zamanla hafifliyor. Yaradandan sabır dile ve herşeyde bir hayrın olduğunu tekrarla sürekli canım. Ağlamak istediğin zaman ağla duygularını tam yaşa ama isyan etme. Rabbim inş.bizlere yeniden bu güzel mutluluğu yaşatacak ve evlatlarımızı sağlıklı-sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza alacağız.
baharcım çok gecmiş olsun..inş bu acıyı birdaha yaşamayız..
ilk gebeliginmidi canım?
İlk gebeliğimdi canım. 7,5 sene vajinusmus ile uğraştıktan sonra bu sitenin sayesinde yendim ve hamile kaldım. Ama kısmet değilmiş Rabbim inş. hayırlısı ile tekrar hepimize isteyen herkese nasip eder.
ben ikizlerimi 21 haftalıkken kaybettim suni sancı ile normal doğum yaptım dogumdan sonra parça kaldığı icin 2 defa kürtaj oldum o kadar acı o kadar eziyet ama sonunda eli boş çıktım.. eve geldiğimde birde baktım ki hastanede yaşadıklarım hiçmiş. herkes bebeklerim için ağladı oğullarım çok güzelmişler ben görmedim ama onları ebe bakmama izin vermedi sadece gömmeye götürdüklerinde arkalarından baka kaldım. demek istedigim ağla hemde var gücünle en azından o boğazındaki düğümden bir süreliğine kurtulacaksın ailenede söyle rahatlaman icin izin versinler. doktor bize 6 ay korunun dedi ama insan kaybedince deliler gibi istiyor ben 3 ay korundum ama korunmayı bırakmama ragmen hamile kalamadım çok şükür ki geçen ay hamile kaldım yani toplamda 8 ay sonra kalabildim inşallah en kısa zamanda sizinde hamilelik haberlerinizi alırım allah yardımcınız olsun
Günaydın Canım günümüz güzel gecer inş. yarın gelince iyi haberlerini bekliyorum...
slm kızlar nasılsınız? ben şuan londra dayım tatile geldik eşimle kafamı dinlemek istedim sorunlardan kurtulmak istedim biraz ama olmuyor ya sorunlarımıda kendimle getirdim burda çok ikiz bebek var daha kötü oldum aramıza yeni katılanlar var allah sabır versin ne desemde faydasız acınız daha çok yeni benim 6 ay olmasına rağmen acım dinmedi ama alıştım diyelim sizde alışacaksınız neyse kızlar hepinizi öpüyorum denizliye dönünce yazarım
Eşinle de akrabalarınla da konuş canım. Ağlamak istediğin zaman ağla. Yoksa bu yara da acı da geçmez. Duygularını sonuna kadar yaşa. Bizim ne yaşadığımızı bizden başka kimse anlayamaz. İçimizde kopan fırtınaları sadece biz bilebiliriz. Ben ağlıyorum da bebeğimle de konuşuyorum yeri geliyor gülüyorum da duygularımı hissettiğim gibi yaşıyorum....
inşallah kuzucum inşallah yarını deli gibi bekliyorum yarından başka bişey düşünemiyorum
Sinem dr. gittiginde kasma kendini ve sormak istedigin herşeyi not al gidince tek tek sor herşeyi..ben hep öle yapardım oraya gidince unuyuyor insan.uzan zaman verse bile orda üzme kendini sonucta daha gencsin kalasik olcak biliyorum genelde herkes böle sölemiştir sana ama yanlış anlama diyerek soruyorum.kaç yaşındasın bilmiyorum ama benden genc oldugun belli.ben 81 doğumluyum yani 32 beklicek kaybetcek zamanım yok ama yapcak bişide yok...
ablacım ben 23yaşındayım.Biliyorum daha gencim Allah Nasip ederse daha çok çocuğumuz olur inşallah.peki Ne sormam gerekiyo?
Benim Yaşıma gelene kadar Allah sana 3 sağlıklı evlat verir inş...öncelikle eşin ile ne zaman beraber olman gerektigini sor hiç cekinme utanma yapma rahat ol..bir daki hamilelikte riskin varmı onu ögren.....ve hamile kalmak için en uygun kaç ay gerektigini ögren...
benim bebeğimi kaybetmemin sebebi hamileliğimden önce kum dökmüş olmam.doktorum çok riskli bi gebelik Olduğunu söylemişti ama yinede insan konduramyo kendine.
Hımmm kuzum sen gene dr. söle riskli demiş ama bunun bir caresi vardır elbete umarım aynı şey olmaz hele bir yarın gittii durama göre konuşuruz..
kum döküp hemen arkasından hamile kalanların genelinde düşük yada benim yaşadığım gibi anne karnında ölümler oluyomuş ilk 4 ay bizim için çok riskli demişti kendini yormayacaksın iş yapmayacaksın dendi ama o mümkün olmadı tabi.benm annem bi ameliyat geçirdi ben 5haftalık hamileyken 1 aya yakın burda kaldık yemek bulaşık ütü bana aitti ev temizliğini babam yapıyodu.sonrasında eve geçtim herşey bana baktı tabi.kendimi yormadan yapmaya çalıştım ama yeterli olmadı demekki..bilmiyorum belkide benim yüzümdn kaybettim bebeğimi
Canım benim kendini suclama şöle düşün kaderimizde ne yazılmış ise onu yaşıyoruz.evet bazen kaderi kendin ciziyorsun..ama bir şekilde olcak olandan da kacamıyorsun...demek ki böle olcakmış düşünsene son ayında bu olay başına gelse idi daha çok yıkılcaktın..şimdi inş. hamile kalırsan tekrar artık daha dikkat ediceksin kendine gerekirse hep yatıp dinlenceksin...psikojik olarakta kendine gelmiş olcaksın...ve burda hamilelik dönemlerimizi birlikte yaşıcaz.herşey çok güzel olcak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?