- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.641
ayy ALLAH korusun ablaa ne diyosun senben böyleyken bile zorlanıyorumda öyle olsa nasıl olurdum bilemiyorum ALLAH öyle olanlara sabırlar versin.
amin hep birlikte göreceğiz inşaallah.. canım çok sevindim bi rahatlama hissettin mi? benim az oluyo ama ya kafama takmamaya çalışıyorum, hatta yazmayacaktım bira daha bekleyim dedim ama dayanamadım. ilk geldiğinde gelmiş baya o gün pede çok az geldi leke gibi. bugün de aynı şekilde acık pembe leke gibi geldi, gelmemesi de endişelendiriyor beniseninki ne durumda. bir de benden çok afedersin kahverengi çok küçük pıhtı şeklinde geliyor ara ara, tuvalete ilk gittiğimde lütfen afeedin idrarımı yaparken tortu tortu gibi ufak parçalar geldi bunlar normaldir inşaallah...
kum döküp hemen arkasından hamile kalanların genelinde düşük yada benim yaşadığım gibi anne karnında ölümler oluyomuş ilk 4 ay bizim için çok riskli demişti kendini yormayacaksın iş yapmayacaksın dendi ama o mümkün olmadı tabi.benm annem bi ameliyat geçirdi ben 5haftalık hamileyken 1 aya yakın burda kaldık yemek bulaşık ütü bana aitti ev temizliğini babam yapıyodu.sonrasında eve geçtim herşey bana baktı tabi.kendimi yormadan yapmaya çalıştım ama yeterli olmadı demekki..bilmiyorum belkide benim yüzümdn kaybettim bebeğimi
canım çok geçmiş olsun bende 3.bebeğimi 1 hafta önce kaybettim daha yeni toparlıyorum kendimi 3 tane kürtaj insanı baya bi hırpalıyo benimde ilk gebeliğimden önce kum döktüm ama doktorlar bununla ilgisi olmadığını söylediler. gerçi ben kuşadasında oturuyorum ve burdaki doktorlara güveniyorum açıkçası doru düzgün ilgilenmiyorlar hiç.sende güzel bir doktor bul ve hamile kalmadan önce güzel bir kontrolden geç cnm allah bir daha yaşatmasın.
`özlemselcuk'
canım kendini cok yıpratıyosun seni cok iyi anlıyorum..ultrason resmlerni asmak hiç iyi bi fkr degl..sabretmeye çalış dualara sıgın ben öyle yaptm.daha kötüsü olablrdi diyip kendimi teselli etmeye calıştm..ilk zamanlar cok zor bende annmde kalmıştm daha sonra kavınvalidem geldi evde kaldm eve alıştm..tek asla kalma derm..ben kalamazdm tek olsam sürekli kendini aglamaklı bulursn yıpranrsn cnm..zamanla geciyo inan ama kesinlkle unutulmuyo..zor hamile kaldm ve kaybettm zor bi sürec dogum olayını yaşayıpta dogumhaneden eli boş cıkmak öyle kötüki.. şuan cok yeni içini boşalt agla kendini sıkma rahtlarsın..bi evladn olsa yalnız kalmazsn bende senin gbi yalnızım..mezarına bile gidemyrm meleklermn yoldan geri dönüyrm aglaya aglaya...sabır canm bol sabır istyorm rabbmden hepimiz için..ben 2 hafta önce karnımda melegmle umreye gttm bol bol dua ettm melekannelerne rabbm yüzümüzü güldrsn..zor bi imtihan şükredelm..
Bşy sorcam bu kum olayını doktrun mu dedi..ben hamile kalmadan önce taş kum vs düşürdm..ikizlerime hamleykende taş vardı bu yüzden böbreklermde genşleme vs oldu.bi cok doktora gttm hiç biri bebege zarar olur gbi bşy demedi sordmda..bebegn ölümyle alakası olacagını düşünmyrm..ciddi böbrek enfeksynu gecrdm baslarda hiç bşy olmadı..26-27 ci haftada kaybettm hiçbi sorun bulunamdı cok saglıklıydlr doktrmda şaşırdı hayırlısı böyleymş demekten baska bşy diyemyorm..tas sadece bizi zorluyo hamilelkte agrı fln bebege zararı olmuyomş..dogumda cok sancı cektm aynı zamanda taşda düşürmşüm..hayrlısı sen kendini suclama bi tanem rabbm verince kuru topragn üstünde verir bşy olmaz.kısmetmizde varsa bi şekilde rabbm nasip eder..cok yeni acını yaşa bende cok agladm gizli gzli gece yatakta..inşallah en kısa zamanda hayırlı saglıklı evladına kavuşursn hamilelk haberni alırız inş dualarım seninle
Canım inş. bu hamileligini sonuna kadar rahat ve sağlıklı bir şekilde gecirirsin..seni üzmek istemem ama dr. sebeb olarak ne dedi...
o suni sancıdan ardında parca kaldı diye kürtaj olayı benimde oldu 6 gün yatmıştım ama kızımı gördüm ben..iyiki sen görmemişsin hergece rüyamda yolda yürürken bile gözümün önüne geliyor....Allahım inş. bu acıyı birdaha yaşatmaz bizlere...
Denizlidemi yaşıyorsun yaprk ? bende aslen denizliliyim..ailem kuşadasında yaşıyor artık bense niğde de evliyim.
yaprakcım öncelikle çok geçmiş olsun. inşallah bebeğin sıkıca tutunur ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.bak bir dua var elini karnında gezdirerek 99 kere ya mubdi deyip du et allahım kabul eder inşallah .
canım çok geçmiş olsun bende 3.bebeğimi 1 hafta önce kaybettim daha yeni toparlıyorum kendimi 3 tane kürtaj insanı baya bi hırpalıyo benimde ilk gebeliğimden önce kum döktüm ama doktorlar bununla ilgisi olmadığını söylediler. gerçi ben kuşadasında oturuyorum ve burdaki doktorlara güveniyorum açıkçası doru düzgün ilgilenmiyorlar hiç.sende güzel bir doktor bul ve hamile kalmadan önce güzel bir kontrolden geç cnm allah bir daha yaşatmasın.
evet denizlide yaşıyorum ama aslen izmirliyim ailem izmir de eşim denizli li
Merhaba ben hastaneye gittim geldim.aklımda olan bütün soruları sordum.patoloji sonucu temiz çıkmış.rahim kendini çabuk toplamış fakat içerde ufak parçalar kalmış.onun için vajinaya ilaç yerleştirdi bi de 2 tane hap verdi 1er saat arayla onları aldım.folik asite devam etmem gerektiğini söyledi.antibiyotiği kesinlikle bitene kadar kullan dedi.şuan kanamam ve ağrım var.çok aşırı kanama ve ağrı olursa acilen gel dedi kanama ve ağrı 2 gün sürebilir dedi.bu arada ben hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim bu sebeple bi sıkıntı olmuş bebeğim gelişememiş.tekrar böyle bişey yaşarmıyım diye sordum net bişey diyemem olur yada olmaz diye ama 2. 3 kez aynı durumla karşılaşırsak araştırma yoluna gireriz dedi.enfeksiyon açısından 2 hafta eşinle birlikte olmayacaksın 1 haftası bitti zaten dedi.hemen adet sonrasında hamile kalabilirsin bi sıkıntı olmaz dedi inanın çok rahatladım sanki üstümden kocaman bi yük kalktı gibi..fakat adet bitiminden hemen sonra mı yoksa adet olduğum zaman mı tekrar kontrole gidecektim onu hatırlayamadım
Merhaba ben hastaneye gittim geldim.aklımda olan bütün soruları sordum.patoloji sonucu temiz çıkmış.rahim kendini çabuk toplamış fakat içerde ufak parçalar kalmış.onun için vajinaya ilaç yerleştirdi bi de 2 tane hap verdi 1er saat arayla onları aldım.folik asite devam etmem gerektiğini söyledi.antibiyotiği kesinlikle bitene kadar kullan dedi.şuan kanamam ve ağrım var.çok aşırı kanama ve ağrı olursa acilen gel dedi kanama ve ağrı 2 gün sürebilir dedi.bu arada ben hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim bu sebeple bi sıkıntı olmuş bebeğim gelişememiş.tekrar böyle bişey yaşarmıyım diye sordum net bişey diyemem olur yada olmaz diye ama 2. 3 kez aynı durumla karşılaşırsak araştırma yoluna gireriz dedi.enfeksiyon açısından 2 hafta eşinle birlikte olmayacaksın 1 haftası bitti zaten dedi.hemen adet sonrasında hamile kalabilirsin bi sıkıntı olmaz dedi inanın çok rahatladım sanki üstümden kocaman bi yük kalktı gibi..fakat adet bitiminden hemen sonra mı yoksa adet olduğum zaman mı tekrar kontrole gidecektim onu hatırlayamadım
güzel haberler vermişsin kuzum inş. kalan parcalar düşerler.ilaçlarını sakın ihmal etme.idrar yolu enfeksiyonu için bol bol su haplarını ihmal etme..adet bitince gil demiştir sanırım cünkü kanama varken alttan bakması zor olur malum parca kalmışmı diye bakıcak.ohh sevindim senin adına çok şükür.
inşallah bi gün herkes Hayırlı güzel haberlerle gelir buraya.şuan çok Kanama var zaten yavaş yavaş duruyo sanırım Gerçekten çok etkilimis Ilaç.12den beri Ağrım ve Kanamam var..inşallah en kısa zamanda adet olurum.
Özlemmmm sen kuşadasındamısınnnn ya süperr bende kuşadasında yaşıyordum şimdi niğdeye gelin geldim ailem orda haziranda gelcem inş. neresindesin tam olarak otagarın ordayız handi dr. gittin alam hastanesindeki üzeyir bey için iyi dediler ama ay çok mutlu oldum ya 09 görünce sorcam diyordum bir türlü ama işte malum başımıza gelenler yüzünden bir fırsat olmadı..
gircek ay ordayım istersen mutlaka görüşmek bir nebzede olsa içimizi dökmek isterim..
benim için adanın havasını al çok özledim orayı
canm bende mezarlığın orda oturuyorum yakınmışız birbirimize bende görüşmek isterim ben devlet hastanesindeki doktorları denedim,özel kuşadası hastanesindeki çoşkan beyi denedim olmadı şimdi saydam tıp merkezine gidiyorum bu biraz daha diğerlerine nazaran iyi, üzeyir kalkana asla gitmem yiğenim onun yüzünden doğumda öldü sezaryan olması gerekirken normal olcak dedi çocuk kanalda boğulmuş o yüzden onu asla tavsiye etmem canım. bu arada gerçek ismin ne belki tanışıyoruzdur.
evet denizlide yaşıyorum ama aslen izmirliyim ailem izmir de eşim denizli li
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?