- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.661
Merhaba ben hastaneye gittim geldim.aklımda olan bütün soruları sordum.patoloji sonucu temiz çıkmış.rahim kendini çabuk toplamış fakat içerde ufak parçalar kalmış.onun için vajinaya ilaç yerleştirdi bi de 2 tane hap verdi 1er saat arayla onları aldım.folik asite devam etmem gerektiğini söyledi.antibiyotiği kesinlikle bitene kadar kullan dedi.şuan kanamam ve ağrım var.çok aşırı kanama ve ağrı olursa acilen gel dedi kanama ve ağrı 2 gün sürebilir dedi.bu arada ben hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim bu sebeple bi sıkıntı olmuş bebeğim gelişememiş.tekrar böyle bişey yaşarmıyım diye sordum net bişey diyemem olur yada olmaz diye ama 2. 3 kez aynı durumla karşılaşırsak araştırma yoluna gireriz dedi.enfeksiyon açısından 2 hafta eşinle birlikte olmayacaksın 1 haftası bitti zaten dedi.hemen adet sonrasında hamile kalabilirsin bi sıkıntı olmaz dedi inanın çok rahatladım sanki üstümden kocaman bi yük kalktı gibi..fakat adet bitiminden hemen sonra mı yoksa adet olduğum zaman mı tekrar kontrole gidecektim onu hatırlayamadım
hopefor kuzum özelden yazamıyorum hoşbuldum ama 100 olması lazımmış yanlış anlama cevap vermedim diye.
sinemcim çok sevindim :) bu dönemde çok ihtiyacı oluyor insanın böyle güzel haberlere... adetten sonra demiştir bana da öyle dedi çünkü... hep böyle umut dolu ol tatlım... küçücüksün sen daha, Rabbim güzelliklerle unuttursun bu acıları bizlere
oy hassas arkadaşım benim :) olur mu öyle şey... bu arada geçen yaz gitmiştik kuşadasına çok güzel bir yer sezen aksunun dediğği gibi kalbim ege de kaldı valla... öpüyorum canım görüşşmek üzere
gözün aydın cnm geçmiş olsun güzel haberler almana çok sevindim. bana 3 ay bekleyeceksin dedi.
şimdi ben bide adet olmak için bi ilaç kullandım. biteli 2 gün oldu hala başlamadı adet. ona kilitlenmiş durumdayım niye olmadı diyebir olsaydım hayırlısıyla
İnş Kuzum...benimde 29 gün oldu daha bebeişimi kaybedeli 40 ım cıksında adet olayım artık...böle karnım şiş daha arada kanama oluyor ama damla damla adet olsamda rahatlasam...sende dinlen yorulma şu 2 gün.
yaprakcım bende izmir ödemişliyim 30 senedir kuşadasında yaşıyorum ve benimde eşim denizli lii......
sinemcim çok sevindim :) bu dönemde çok ihtiyacı oluyor insanın böyle güzel haberlere... adetten sonra demiştir bana da öyle dedi çünkü... hep böyle umut dolu ol tatlım... küçücüksün sen daha, Rabbim güzelliklerle unuttursun bu acıları bizlere
evet kesinlikle çok ihtiyacım vardı..evet küçüğüm ama bi kere karnına düştü mü ayrılmak çok zor çok acı verici oluyomuş malesefneye uğradığımı anlamadan hemen hastaneye yatırıldım arayanlar oldu konuşamadım ağlamaktan boğazımda kocamaan bi yumru yutkunmak yada ağlamadan durmak ne mümkün..biliyosunuz zaten evdekilerde hep kızdı ben ağlayınca hep susturdular..amaaaan amaan..
günaydın ablacım..doktorum bana senin kürtajını 14 mayısta yaptık 14 haziranda adet olursun dedi acaba sende mi bugün yarın olursun ki?yoksa daha uzar mı acaba?dinlendim zaten ölü gibi yattım dün bütün gün eşim sağolsun gitmeyelim dedi o da çok yorgun geldi zaten işten..10.30dan sonra yemeğini yedi o saatte o yorgunlkla evede gitmek istemedi..
özlemcim canım gelmene çok sevindim nasılsın daha iyice misin arkadaşım?
bizimde izmir selçuk pamucakda yazlığımız var genelde hep adaya gitmeyi tercih ediyoruz..yaşamak için nasıl bilmem ama tatil için güzel bi seçim oluyo.gerçi her taraf gezildi her gelen misafire de gezdirildi.egeport yıkıldı yıkılacak gibi habr duymuştum ben doğru mu o?
Gercek ismim Şermin..inş. haziranda ordayım mutkala görüşelim..o zamana kadar 100 mesaj olursa özelden yazarım sana numaramı valla çok sevindim adadan birini görmek güzel.....
benimde özlem canım :) bende görüşmek isterim seninle mesajları 100 dolduralım mutlaka :)
çok teşekkür ederim ccanım darısı burdaki herkesin başına inşallah..sende neden 3 ay beklendi peki?ilaçtan sonra ki son durum ne? adet oldunmu? valla dün doktorun vajinaya yerleştirdiği ilaç inim inim inletti beni çok da fazla kanamam oldu..
Her Doğan Yeni Gün, Yeni Umut Demektir ''
Umudunuzu Kaybetmemeniz Dileğimle ...
❀❀❀❀❀ GÜNAYDIN DOSTLAR ❀❀❀❀❀
Yahu Ben erken yatıyorum öglen 12 den aşa kalkmıyorum.ne olcak böle anlamadım...Gecen ay bugün22 nisan şu saatlerde bana suni sancı veriyorlardı..herzmana ki gibi saclarımı düzleştirmiştim sanki ulrasyonda bebişim beni görcekmiş gibi...ama dr. kalbi durmuş bayada olmuş dedigi gün yıkıldıgım gün idi....23 nisan 08.30 doğum yapmıştım..1 ay gecti bile...vahh beeee
kuzum daha 1 ay oldu sanırım 40 ım cıkmadan hastalanmam diye düşnüyorum..birde kızlar 40 ım cıkınca 41 taşı kovaya mı koyup yıkancakmışım öle bişiler dediler varmı bilgisi olan ?
AMİN inşallah .kürtajdan sonra 2 defa normal adet gerek dedi. ben bunu ilaçla olursam geriye 2 sefer kalıyor .hala regl olamadımO ilacı bana kürtaj a girmeden önce yerleştirmişlerdi açılma daha çabuk olsun diye.
dört gözle regl olmayı bekliyorumilaç aldım üstelik ...
oyy ablaccımmmen kısa zamanda olursun inşallah ablacımm yaa
bende rahim kendini çok çabuk toparlamış ve ağzı çok çabuk daralmış o yüzden de içerde kalan parçalar atılmamş.dün yerleştirdiği ilaç sayesinde hepsi atılır inşallah..ilacı ne zman aldın peki?
İlaca 14 mayıs da başladı geçtiğimiz pazar bitti.10 güne kadar olmam lazımmış ben hemen olucak sandım olmayıncada stres yaptım yine. sonra süreç normalmiş tabiama çok sinir bozucu yine de .hamileyken kan görmeyim diye korkuyla gidiyordum lavoboya şimdi kan göreyim diye :S:S:S
İnş. kuzum ilk hedef adet olmak sonra hamile kalmak sağlıklı bebişleri kucamıza almak :) az neşeli olalım dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?