karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

sinemcim çok sevindim :) bu dönemde çok ihtiyacı oluyor insanın böyle güzel haberlere... adetten sonra demiştir bana da öyle dedi çünkü... hep böyle umut dolu ol tatlım... küçücüksün sen daha, Rabbim güzelliklerle unuttursun bu acıları bizlere

hopefor kuzum özelden yazamıyorum hoşbuldum ama 100 olması lazımmış yanlış anlama cevap vermedim diye.

oy hassas arkadaşım benim :) olur mu öyle şey... bu arada geçen yaz gitmiştik kuşadasına çok güzel bir yer sezen aksunun dediğği gibi kalbim ege de kaldı valla... öpüyorum canım görüşşmek üzere

:)) ah ege ah görüşrüz canım dikkat et kendine öptümm

çok teşekkür ederim ccanım darısı burdaki herkesin başına inşallah..sende neden 3 ay beklendi peki?ilaçtan sonra ki son durum ne? adet oldunmu? valla dün doktorun vajinaya yerleştirdiği ilaç inim inim inletti beni çok da fazla kanamam oldu..

günaydın ablacım..doktorum bana senin kürtajını 14 mayısta yaptık 14 haziranda adet olursun dedi acaba sende mi bugün yarın olursun ki?yoksa daha uzar mı acaba?dinlendim zaten ölü gibi yattım dün bütün gün eşim sağolsun gitmeyelim dedi o da çok yorgun geldi zaten işten..10.30dan sonra yemeğini yedi o saatte o yorgunlkla evede gitmek istemedi..

yaprakcım bende izmir ödemişliyim 30 senedir kuşadasında yaşıyorum ve benimde eşim denizli lii......

bizimde izmir selçuk pamucakda yazlığımız var genelde hep adaya gitmeyi tercih ediyoruz..yaşamak için nasıl bilmem ama tatil için güzel bi seçim oluyo.gerçi her taraf gezildi her gelen misafire de gezdirildi.egeport yıkıldı yıkılacak gibi habr duymuştum ben doğru mu o?

Her Doğan Yeni Gün, Yeni Umut Demektir ''
Umudunuzu Kaybetmemeniz Dileğimle ...
❀❀❀❀❀ GÜNAYDIN DOSTLAR ❀❀❀❀❀
Yahu Ben erken yatıyorum öglen 12 den aşa kalkmıyorum.ne olcak böle anlamadım...Gecen ay bugün22 nisan şu saatlerde bana suni sancı veriyorlardı..herzmana ki gibi saclarımı düzleştirmiştim sanki ulrasyonda bebişim beni görcekmiş gibi...ama dr. kalbi durmuş bayada olmuş dedigi gün yıkıldıgım gün idi....23 nisan 08.30 doğum yapmıştım..1 ay gecti bile...vahh beeee

kuzum daha 1 ay oldu sanırım 40 ım cıkmadan hastalanmam diye düşnüyorum..birde kızlar 40 ım cıkınca 41 taşı kovaya mı koyup yıkancakmışım öle bişiler dediler varmı bilgisi olan ?

özlemcim canım gelmene çok sevindim nasılsın daha iyice misin arkadaşım?

sağol arkadaşım daha iyiyim şimdi çok sancılarım oldu ama hergün daha iyi oluyorum birde sizin destekleriniz gerçekten çok iyi geldi bana önümüzdeki hafta tedaviye başlıycam inşallah bidahakine sağlıklı bir bebeğim olur.

kuşadası nda yaşadıysan başka hiçbiryerde yaşayamıyorsun berbat bir alışkanlık yapıyoo:) egeport yıkılmadı canım durduruldu esnaf baya bi ayaklanınca cesaret edemiler açıkcası şimdi daha da güzelleşti. tatile beklerim :)

AMİN inşallah .kürtajdan sonra 2 defa normal adet gerek dedi. ben bunu ilaçla olursam geriye 2 sefer kalıyor .hala regl olamadım O ilacı bana kürtaj a girmeden önce yerleştirmişlerdi açılma daha çabuk olsun diye.

dört gözle regl olmayı bekliyorum ilaç aldım üstelik ...

oyy ablaccımmm en kısa zamanda olursun inşallah ablacımm yaa

bende rahim kendini çok çabuk toparlamış ve ağzı çok çabuk daralmış o yüzden de içerde kalan parçalar atılmamş.dün yerleştirdiği ilaç sayesinde hepsi atılır inşallah..ilacı ne zman aldın peki?

İlaca 14 mayıs da başladı geçtiğimiz pazar bitti.10 güne kadar olmam lazımmış ben hemen olucak sandım olmayıncada stres yaptım yine. sonra süreç normalmiş tabi ama çok sinir bozucu yine de .hamileyken kan görmeyim diye korkuyla gidiyordum lavoboya şimdi kan göreyim diye :S:S:S

Son yazdıgına katılıyorum (((
aynı şeyleri bende yaşıyorum hatta hepimiz ...ne ilginc olaylar başımıza geliyor...sonu güzel olur inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…