- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.681
Son yazdıgına katılıyorum(((
aynı şeyleri bende yaşıyorum hatta hepimiz ...ne ilginc olaylar başımıza geliyor...sonu güzel olur inş.
ayyy evet yaa ne güzel olur herkes güzel güzel haberlerle gelse buraya :)
İnş İnş.....
ilk sıra sizin ben kasım da nasipse başlarım
İnş İnş.....
ilk sıra sizin ben kasım da nasipse başlarım
günaydın;ADET OLDUMMMMMM inanılmaz sevindim. ilaçla olmama rağmen çok mutlu oldum .:):) inşallah sonra ki ikiside zamanın da olur her şey yoluna girer. inşallah yakın zamanda sizlerden de güzel haberler gelir...
günaydınn ilk defa biri adet oldu diye seviniyorum..bende çok sevindim senin adına..amin canım inşallah.peki nasıl hissediyosun kendini şuan?
ağladım desem abartmış olurmuyumzaten ruh halim yerlerde. olmayacak diye stres vardı. hep evhamlı heyecanlı bir insanım zaten olmama sevinmemin nedeni hepimizin bildiği gibi gelecekteki meleklerimize bir adım daha yaklaşabildiğimizi görebilmek . ondan çok mutlu oldum. kürtaj 27 nisan dı. 23 nisan da adet oldum. diğer aylarda inşallah normal döngüde devam eder ...
kuşadası nda yaşadıysan başka hiçbiryerde yaşayamıyorsun berbat bir alışkanlık yapıyoo:) egeport yıkılmadı canım durduruldu esnaf baya bi ayaklanınca cesaret edemiler açıkcası şimdi daha da güzelleşti. tatile beklerim :)
günaydın;ADET OLDUMMMMMM inanılmaz sevindim. ilaçla olmama rağmen çok mutlu oldum .:):) inşallah sonra ki ikiside zamanın da olur her şey yoluna girer. inşallah yakın zamanda sizlerden de güzel haberler gelir...
biz dün akşam evimize geçtik ama keşke geçmeseydikütülediğim hamile pantolonumu kaldırmamştım pazartesi akşamı..eve girince onu gördüm teyzesi ilk oyuncağı benden demişti oyuncak almıştı bebeğime.ee tabi bide biz 14mayısta evimizden 3kişi olarak çıkmıştık ama dün 2kişi olarak girdik çok zoruma gitti ağla ağla gözlerim şişti iyice :2::2::2::2:
Kuzum eve gectin demek artık..iyi yapmışsın alışmak zorundasın inş. bu günleride atlatıp herşeyin güzeline kavuşcaz.
evet ablacım eşim çok yorgun geliyo ev kalabalık olunca dinlenemiyo artık isyan etme moduna girecekti aramız bozulmasn diye eve geçtik.ama sabah evde duramadım temzlik yaptım evi topladım kayınvalideme geldim.en kısa sürede eve net bağlatmk istiyorum sizler olmasanız ben tek başıma kafayı yerim sanırım
nasılsın canım görüşmeyeli?bir süredir giremedim sende yazmamışsın daha yeni okuyorum..toparlandın artık iyice dimi..aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler ama biz eskilerden kimsecikler gelmemiş bir süredir..keşke herkes gelip kendinden haber etse..
nasılsın canım görüşmeyeli?bir süredir giremedim sende yazmamışsın daha yeni okuyorum..toparlandın artık iyice dimi..aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler ama biz eskilerden kimsecikler gelmemiş bir süredir..keşke herkes gelip kendinden haber etse..
Günaydınn..güzel haberler verecek birileri var mıııı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?