karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
mutluluk ne durumdasın canım? inşallah hayrlı haberlerle dönersin bize...haberdar et mutlaka..merakta bırakma bizleri..senin için dua ediyorum inan..rabbim yüzünü güldürsün inşallah...

günaydın;ADET OLDUMMMMMM inanılmaz sevindim. ilaçla olmama rağmen çok mutlu oldum .:):) inşallah sonra ki ikiside zamanın da olur her şey yoluna girer. inşallah yakın zamanda sizlerden de güzel haberler gelir...

günaydın;ADET OLDUMMMMMM inanılmaz sevindim. ilaçla olmama rağmen çok mutlu oldum .:):) inşallah sonra ki ikiside zamanın da olur her şey yoluna girer. inşallah yakın zamanda sizlerden de güzel haberler gelir...

günaydınn ilk defa biri adet oldu diye seviniyorum..bende çok sevindim senin adına..amin canım inşallah.peki nasıl hissediyosun kendini şuan?

günaydınn ilk defa biri adet oldu diye seviniyorum..bende çok sevindim senin adına..amin canım inşallah.peki nasıl hissediyosun kendini şuan?

ağladım desem abartmış olurmuyum zaten ruh halim yerlerde. olmayacak diye stres vardı. hep evhamlı heyecanlı bir insanım zaten olmama sevinmemin nedeni hepimizin bildiği gibi gelecekteki meleklerimize bir adım daha yaklaşabildiğimizi görebilmek . ondan çok mutlu oldum. kürtaj 27 nisan dı. 23 nisan da adet oldum. diğer aylarda inşallah normal döngüde devam eder ...

biz dün akşam evimize geçtik ama keşke geçmeseydik ütülediğim hamile pantolonumu kaldırmamştım pazartesi akşamı..eve girince onu gördüm teyzesi ilk oyuncağı benden demişti oyuncak almıştı bebeğime.ee tabi bide biz 14mayısta evimizden 3kişi olarak çıkmıştık ama dün 2kişi olarak girdik çok zoruma gitti ağla ağla gözlerim şişti iyice :2::2::2::2:

hepimzin ruh hali aynı ki keşke bende hemn adet olabilsem

anladımm..valla tekrar hamile kalırmıyım bilmiyorum temmuz başında eşimle 1hafta 10günlüğüne yazlığa gitmyi planlıyoruz ama bakalım kısmet..belki erkenden hamile kalabilrim bebeğim müsade etmez

Süperrrr hadii bakalım rahatlaa artık azcıkkk...sıra bizde inş..

Kuzum eve gectin demek artık..iyi yapmışsın alışmak zorundasın inş. bu günleride atlatıp herşeyin güzeline kavuşcaz.

Kuzum eve gectin demek artık..iyi yapmışsın alışmak zorundasın inş. bu günleride atlatıp herşeyin güzeline kavuşcaz.

evet ablacım eşim çok yorgun geliyo ev kalabalık olunca dinlenemiyo artık isyan etme moduna girecekti aramız bozulmasn diye eve geçtik.ama sabah evde duramadım temzlik yaptım evi topladım kayınvalideme geldim.en kısa sürede eve net bağlatmk istiyorum sizler olmasanız ben tek başıma kafayı yerim sanırım

Eşin de haklı tabiii herkes kendine göre haklı net baglat evet zaman geciyor hemde yanlız kalmıyorsun....

nasılsın canım görüşmeyeli?bir süredir giremedim sende yazmamışsın daha yeni okuyorum..toparlandın artık iyice dimi..aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişler ama biz eskilerden kimsecikler gelmemiş bir süredir..keşke herkes gelip kendinden haber etse..

teşekkür ederim canım daha iyiyim çok şükür..tabi hiç bişe geçip bitmiyor ama hafifliyor..bazen ağlıyorum bazen gülüyorum ama çoğunlukla düşünceliyim bu aralar..yeni bi doktor buldum adanada..şu rahim ağzındaki yaram da geçince ona görünücem..sonra da vitamin falan başlıycam..devam yani..içimdeki kırılan o hevesi yeniden duymaya çalışıyorum bu aralar..tabi herşey buruk..rabbim yardımcımız olsun..ben de kızları merak ediyorum kimse yazmaz oldu..hayat telaşı işte..ya da bazen uzak kalmak iyi geliyor da olabilir...ben de yaşamıştım bunu..sen nasılsın canım? ne durumdasın şu an?

Daha Keyf li Gelmek isterdik ama kader işte bu şekilde gelmek gerekmiş...tekrar gelin bizi yanlız bırakmayın tek umutunuz burası oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…