- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.701
teşekkür ederim canım daha iyiyim çok şükür..tabi hiç bişe geçip bitmiyor ama hafifliyor..bazen ağlıyorum bazen gülüyorum ama çoğunlukla düşünceliyim bu aralar..yeni bi doktor buldum adanada..şu rahim ağzındaki yaram da geçince ona görünücem..sonra da vitamin falan başlıycam..devam yani..içimdeki kırılan o hevesi yeniden duymaya çalışıyorum bu aralar..tabi herşey buruk..rabbim yardımcımız olsun..ben de kızları merak ediyorum kimse yazmaz oldu..hayat telaşı işte..ya da bazen uzak kalmak iyi geliyor da olabilir...ben de yaşamıştım bunu..sen nasılsın canım? ne durumdasın şu an?
Daha Keyf li Gelmek isterdik ama kader işte bu şekilde gelmek gerekmiş...tekrar gelin bizi yanlız bırakmayın tek umutunuz burası oldu artık
yok bebiş yok henüz bişi yok..edet sancım gibi bir sancı var ama bakalım hayırlısı.
canım ümidini yitirmemen çok güzel kötü günler geride kaldı artık geleceğe bakmak zorundayız..ama tabi bu hiçbir zaman bebeklerimizi unutacağımız anlamına gelmiyo..onlar içimizin en derininde biyerdeler..yeni bir doktor bulmanada sevindim inşallah herşey daha iyi olucak..bende iyiyim tüp bebeğe başlamak istiyodum doktorumla görüştüm ama bana tüp bebek yapmak için erken olduğunu söylüyo..pkoluyum ve çok kilo verdim bu sebeple kendiliğimden yumurtam oluşuyo rahim tertemiz dedi şu birkaç ay yumurtlama takibine gidicez bakalım inşallah tüpe gerek kalmadan yeniden gelir bebeğim..
canım rabbim ol dedikten sonra tüp bebeğe gerek kalmaz..yetr ki bi evlat sahibi olmak hakkımızda hayrlı olan bişe olsun..kaldı ki hamile kalmak bütün sorunları çözmüyo kısmet olmadıktan sonra.bnu bizden iyi kimse bilemez..rabbim gönlüne göre versn..inşallah gerek kalmadan kendiliğinden sağlıklı hayrlı bi evlada hamile kalırsn..tüpün stresi de ayrı çünkü..allah yardımıcımz olsn..seni görmek güzeldi bu arada..boş bırakmayalım buraları..
YENİ ARKADAŞLAR..
yeni gelen arkadaşlara da geçmiş olsun..yardımcı olabilcek bişe olrsa memnuniyetle cevaplarız..inşallah acılardan başka şeyler de konuşurz burda..doğum anıları gbi..bebek kıyafetleri eşyaları gbi..emzirme yöntemleri gbi..valla söylerken bile içim sızlıyor..rabbim yardımcımız olsun...
canlarımmm mehabaallarr nasılsınızz??her şey yolundadır umarımmm.dün transferimin 8. günü kan tahlili yaptırdım degerimm 133 cıktı ıinşaallahh devamı gelirr ve rabbim herkese nasip ederrr....
canlarımmm mehabaallarr nasılsınızz??her şey yolundadır umarımmm.dün transferimin 8. günü kan tahlili yaptırdım degerimm 133 cıktı ıinşaallahh devamı gelirr ve rabbim herkese nasip ederrr....
kızlar dün doktora gittim kontrolüm vardı.. doktor rahmin kendini toparladığını herhangi bir sorunun kalmadığını ama izmir ege üniversitesine sevk yaptı araştırma yapılması gerekiyormuş neden olduğunu bilmiyorlar pataloji sonuçlarıda temiz gelmiş benimde kafam karıştı herşey bu kadar yolundayken neden bebeklerimi kaybediyorum anlayamadım......
hoşgeldin demek isterdim ama buraya malesef hoş sebeplerle gelmedik..malesef kötü günler yaşadık hepimiz ama inşallah en kısa zamanda tekrar kavuşucaz bebeklerimize..burası gerçekten çok iyi geliyo insana..bizi yeri geldiğinde en yakınlarımız bile anlamazken burda tanımadığımız insanlarla dertleşiyoruz,arkadaş dost oluyoruz..güzel günler yakındır inşallah hepimiz için..
canım rabbim ol dedikten sonra tüp bebeğe gerek kalmaz..yetr ki bi evlat sahibi olmak hakkımızda hayrlı olan bişe olsun..kaldı ki hamile kalmak bütün sorunları çözmüyo kısmet olmadıktan sonra.bnu bizden iyi kimse bilemez..rabbim gönlüne göre versn..inşallah gerek kalmadan kendiliğinden sağlıklı hayrlı bi evlada hamile kalırsn..tüpün stresi de ayrı çünkü..allah yardımıcımz olsn..seni görmek güzeldi bu arada..boş bırakmayalım buraları..
YENİ ARKADAŞLAR..
yeni gelen arkadaşlara da geçmiş olsun..yardımcı olabilcek bişe olrsa memnuniyetle cevaplarız..inşallah acılardan başka şeyler de konuşurz burda..doğum anıları gbi..bebek kıyafetleri eşyaları gbi..emzirme yöntemleri gbi..valla söylerken bile içim sızlıyor..rabbim yardımcımız olsun...
ayyyy hayırlısı olsun bakalım ablacım yaa
kuzucum daha net baglatmayı düşünüyormusun?kayınvaliden demisin öglenleri?
ablacım bugün bahçeye gidicez bgünde bu yzden geldim :) yarın akşma kadar giremem zaten sonrada hiç giremem net bağlatana kadarbağlatmak istiyorum ama bakalım uygun bi tarife bulursak inşallah..
anladım kuzucum ama bahcede dikkat et sakın üşütme..öptüm seni görüşrüz en kısa zaman da ozaman.
vallla ablacım hazlıklıyım herşeyi aldım yanıma inşallah şifayı kapıp gelmemherkes anlatıyodu şöyle güzel böyle güzel diye şunlar çıktı dalından yensin falan diye canım çekiyodu ama korkudan gidemiyodum çok kalabalık oluydu hizmet falan grekiyo bu haftada sakin olackmş bende geleyim o zaman dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?