karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

canım ümidini yitirmemen çok güzel kötü günler geride kaldı artık geleceğe bakmak zorundayız..ama tabi bu hiçbir zaman bebeklerimizi unutacağımız anlamına gelmiyo..onlar içimizin en derininde biyerdeler..yeni bir doktor bulmanada sevindim inşallah herşey daha iyi olucak..bende iyiyim tüp bebeğe başlamak istiyodum doktorumla görüştüm ama bana tüp bebek yapmak için erken olduğunu söylüyo..pkoluyum ve çok kilo verdim bu sebeple kendiliğimden yumurtam oluşuyo rahim tertemiz dedi şu birkaç ay yumurtlama takibine gidicez bakalım inşallah tüpe gerek kalmadan yeniden gelir bebeğim..

Daha Keyf li Gelmek isterdik ama kader işte bu şekilde gelmek gerekmiş...tekrar gelin bizi yanlız bırakmayın tek umutunuz burası oldu artık

hoşgeldin demek isterdim ama buraya malesef hoş sebeplerle gelmedik..malesef kötü günler yaşadık hepimiz ama inşallah en kısa zamanda tekrar kavuşucaz bebeklerimize..burası gerçekten çok iyi geliyo insana..bizi yeri geldiğinde en yakınlarımız bile anlamazken burda tanımadığımız insanlarla dertleşiyoruz,arkadaş dost oluyoruz..güzel günler yakındır inşallah hepimiz için..

canım rabbim ol dedikten sonra tüp bebeğe gerek kalmaz..yetr ki bi evlat sahibi olmak hakkımızda hayrlı olan bişe olsun..kaldı ki hamile kalmak bütün sorunları çözmüyo kısmet olmadıktan sonra.bnu bizden iyi kimse bilemez..rabbim gönlüne göre versn..inşallah gerek kalmadan kendiliğinden sağlıklı hayrlı bi evlada hamile kalırsn..tüpün stresi de ayrı çünkü..allah yardımıcımz olsn..seni görmek güzeldi bu arada..boş bırakmayalım buraları..

YENİ ARKADAŞLAR..

yeni gelen arkadaşlara da geçmiş olsun..yardımcı olabilcek bişe olrsa memnuniyetle cevaplarız..inşallah acılardan başka şeyler de konuşurz burda..doğum anıları gbi..bebek kıyafetleri eşyaları gbi..emzirme yöntemleri gbi..valla söylerken bile içim sızlıyor..rabbim yardımcımız olsun...

Her gün mutlaka bakıyorum buralara ama yazacak birşey bulamıyorum söyleyecek sözüm olmuyor o yüzden okuyup çıkıyorum hep. İnşallah herkes iyidir. Biz yenilerden güzel haberler almak için erken belki ama konuya eskiden yazan arkadaşların güzel haberlerini almaya devam ederiz inşallah.

Ben de yarın doktora gidiyorum. Aslında boşuna gidiyormuşum gibi bir his var içimde ama adet yerini bulsun gidip görünelim bi.

Merhaba yorgunbulutlar iyisin inşallah? Bende kendimi yenilerden saydım ama sanırım bende eskidim. Dile kolay 6 haftayı bitirdim. Bebeğimi görmek için haftaları sayıyordum. En son kontrolümde 5 hafta sonrasına randevu vermişti doktorum ve ben 5 hafta nasıl geçecek diye karalar bağlamıştım. Keşke böyle düşünmeseymişim. Bebeğim öldü bekleyecek zamanım da bitti. Allah sağlık versin yeter ki zaman su gibi akıp geçiyormuş.

Allah nasip kısmet eder de dediğin gibi o güzel günlerdede konuşur paylaşırız mutluluğumuzu.

kızlar dün doktora gittim kontrolüm vardı.. doktor rahmin kendini toparladığını herhangi bir sorunun kalmadığını ama izmir ege üniversitesine sevk yaptı araştırma yapılması gerekiyormuş neden olduğunu bilmiyorlar pataloji sonuçlarıda temiz gelmiş benimde kafam karıştı herşey bu kadar yolundayken neden bebeklerimi kaybediyorum anlayamadım......

canlarımmm mehabaallarr nasılsınızz??her şey yolundadır umarımmm.dün transferimin 8. günü kan tahlili yaptırdım degerimm 133 cıktı ıinşaallahh devamı gelirr ve rabbim herkese nasip ederrr....

canlarımmm mehabaallarr nasılsınızz??her şey yolundadır umarımmm.dün transferimin 8. günü kan tahlili yaptırdım degerimm 133 cıktı ıinşaallahh devamı gelirr ve rabbim herkese nasip ederrr....

günaydınnnn bu çok güzel bi haber :) inşallah inşallah gelsin devamı hayırlısıyla :)

Sonucların Güzel cıkması çok sevindirici...Rabbim inş. gönlüne göre verir herşeyi...

İyi haber özlem rahim toparlaması...sorun yoksa neden ki yolluyorlar bende anlamış degilim şimdi..en azından ege üni iyi bir hastene inş. kötü bişi cıkmaz....100 mesaja az kaldı inş. gircek ay 15 gibi orda olcam...

iyiki burası var evet baya kendime geldim sanki herkesi yıllardır tanıyorum..en önemlisi bagımlılık yaptık :)
inş. o güzel günleri birlikte yaşarız....

canım benim inş. o günlerde gelir...

mutluluk canımmm çoook sevindim yaa sen hamilesiiinnn :) inan kendim kadr sevindim okuyunca.ama ben bu sefr olcağını hissediodum yaa..sana dua edicem canım inşallah sağlıkla sıhhatle devam eder yavrunu kucağına alırsın..yaa ne güzel duygular yaa..işte böyle güzel şeyler okuyunca yeniden aynı şeyleri yaşama heyecanı duyuyorum..sonra yeniden sıfırlanıorum..allahım tekrar yaşamamızı nasip eder inş bu duyguları..allahım yüzümüzü güldürsn canım ya..kendine dikkat et ve bizi habersz bırakma..allah a emanet ol

kuzucum daha net baglatmayı düşünüyormusun?kayınvaliden demisin öglenleri?

ablacım bugün bahçeye gidicez bgünde bu yzden geldim :) yarın akşma kadar giremem zaten sonrada hiç giremem net bağlatana kadar bağlatmak istiyorum ama bakalım uygun bi tarife bulursak inşallah..

ablacım bugün bahçeye gidicez bgünde bu yzden geldim :) yarın akşma kadar giremem zaten sonrada hiç giremem net bağlatana kadar bağlatmak istiyorum ama bakalım uygun bi tarife bulursak inşallah..

anladım kuzucum ama bahcede dikkat et sakın üşütme..öptüm seni görüşrüz en kısa zaman da ozaman.

anladım kuzucum ama bahcede dikkat et sakın üşütme..öptüm seni görüşrüz en kısa zaman da ozaman.

vallla ablacım hazlıklıyım herşeyi aldım yanıma inşallah şifayı kapıp gelmem herkes anlatıyodu şöyle güzel böyle güzel diye şunlar çıktı dalından yensin falan diye canım çekiyodu ama korkudan gidemiyodum çok kalabalık oluydu hizmet falan grekiyo bu haftada sakin olackmş bende geleyim o zaman dedim

sana da degişiklik olur hem temiz hava şart arada..gelinlikler içinde ne güzel cıkmışsın sen öle ömür boyu yüzünde o gülücük eksik olmaz inş.

Xprenses ve sinemselcukcok cokkk tesekkur ederim rabbim sizinde gonlunuzin muradıni versin insaallah . hepinize dua edicem nasip olursa.yorginbulutlarimmmmm bitanemmmm cokk tesekkur ederimmm canimm.mevlamm seninde yuzunu en yakin zamanda guldursun dualarimdasin canimmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…