karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
mutluluğum değerin çok güzel canım benim bebişin gelmiş sana işte tutunmuş annesi :) çok sevindim bitanem yaa eminim çok güçlü bir bebiş bu seni hiç bırakmıcak Allahımın izniyle inş. canım yaa ne güzel bi haber bu Rabbim sonuna kadar götürsün sağlıkla inş. :) kendine çooookkk dikkat et canım bebişinede :) Allaha emanet olun...

Amin Canım inş...herşey istedigimiz olur.....senin iyi haberlerini almak bize mutluluk vericek...yorgunbulut seninde bazı yazılarını takip ediyorum ve çok üzülüyorum gercekten...dilerimki en kısa zaman da herşey istediginden daha fazlasını verir Rabbim...canım benim ya kendine çok dikkat...

Yok böle bişi çok kötü oldum şimdi biraz eski yazıları okuyayım dedim bunu buldum

Meggiemmmm bitanemmmm cok tesekkurrr ederimmmm canimmm.insaallahh mevlamm herkese nasip eder ve hepimizi tamamina erdirir canim benimmm..xprensess guzel kalbinn ve dileklrrinn icinn cok tesekkurr edrrim canim.sizlerinde guzel haberlerini alir mutluluk buluruz insaallah mevlamin izniyle.hepinizi sevgiyle kucakliyorum.

mutluluk canım çok sevindim allah tamamına erdirsin maşallah kendine dikkat et artık bizi haberdar et gelişmelerden

Canım benimmm o senin güzelligin..sen mutlu ol biz zaten seni ve diger arkadaşları görünce mutlu oluyoruz...iyi haberlerinizi bekliyoruz hep...

Yok böle bişi çok kötü oldum şimdi biraz eski yazıları okuyayım dedim bunu buldum

yavrularımız bizi cennet kapısında bekleyecekler ne kadar güzel orda sonsuz sevecez onları dünyada imrendiğimiz anneler öbür dünyada bize çok imrenecek çok şanssız olduğumuzu düşünüyoruz ama en şanslı anneler bizleriz böyle temiz masum yavrularımız var allah bizleri cennette kavuştursun inşallah

yaprk canım sen nasılsın yolundadır inş. herşey

dün hiç iyi değildim feci bir bel ağrım vardı hatta bir ara bebeğime kesin bir şey oldu dedim çok şükür ağrım geçti salı günü doktor kontrolüm var korkuyorum doktora gitmeye bana dua edin kötü birşey duymayayım

sen nasılsın canım doktora gittin mi hiç?

orası öle evet en azından orda refakatcılarımız olcak...inş. orda kavuşur mutlu oluruz..

artık daha iyiyim cnm dr. giidicem ailemin yanına gidicem gircek ay izmir de araştırma hastanesine gitmek istiyorum malum burda şartlar kısıtlı...artık hayırlısı inş. burdaki dr. dedigi gibi kan pıhtılaşmasıdır sadece..

Son düzenleme:

kötü şeyler düşünme canım hakkımızda hayırlısı ne ise onu yaşıyoruz umarım bişi olmaz ama kendinide bebeginide üzme o hisseder annesi ..

inşallah canım duymak istediklerini duyarsın ve en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım ben çıkıyorum malum pek pc başında oturmak istemiyorum salı günü doktora gidecem hem heyecanlıyım hem de çok korkuyorum neyse herşeyin hayırlısı öpüyorum seni kendie iyi davran

Dualarım seninle cnm pc başında fazla kalma evet zararlı biliyorsun..salı günü haberlerini bekliyoruz dikkat et kendine öptüm...

canım çok güzel bir haber bu çok sevindim değerin 8.gün için biraz yüksek gibi geldi bana ikiz olma ihtimali varmıdır?sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah allahım sağlıkla kucağına versin canım..

Mutlulukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk canım sana özelden yazdım geçen gün mesaj kutun doluydu bugün yazdım yine dolu.Evde netim yok anneme geldikçe giriyorum arada.Eve geçecez birazdan.
Değerin harika :) ikiz geliyor galiba çok dikkat et kendine ve bebişlere :)
Bizler için dua etmeyi de unutma canımcım

Can arkadaşlarım sizler nasılsınız geçmişe bakacak vaktim yok özledim hepinizi.

Günaydınnnn :) nasılsınız??

sanırım güzel haberler alan arkadaşlarımız var mutluluğunuzu paylaşıyoruz efenim :):) darısı bizler için inşallahhhh :):)

bugün 27 si ayın tam bir ay oldu küçük mucizemin benden ayrılmasından

insna çok farklı bir varlık sanırım. acısı zamanla korlaşıyor. sönmüyor ama ateşi azalıyor

selamm canımmm evet arkadaşlarımızdan güzel haberleri olan var..bizde aynen malum adette olmadım daha 33 gün oldu gerci daha gelsede rahat etsem....
canım ya unutmucaz meleklerimizi asla rabbim bize gene evlat vericek sağlıklı bir hamilelik gecircez inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…