karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
merhaba kızlarr yeni hamilelik haberleri var sanırım gözünüzaydınn olsun darısı diğer bekleyen arkadaşlara inşşşş... Allah tamamına erdirmeyi nasip etsinnn.. 11 +4 günlüğüz :) Allaha şükür bi sorun yok şimdilik herşey yolunda mide bulantısı halsizlik yorgunluk dışında iyiyimm inşş güzel haberleri duymak dileği ilee...

Merhaba canlarimmmmm.transferimin 10. Günü yani pazar testi tekralrladim.degerim 404 cikti.ikiz mi acaba:) rabbim saglikli sihhatli etsin insaallah.yaprk canimmmmm hayirli ugurlu olsun dikkat et cok yorma kendini. Cnnm tatlimm seninde gozun aydin canim olmus ama yeni gordum..emaaaaaaa bitanemmmm cokk tesekkur ederimmm kuzummm.ararimm sniii.superisi canimmmm benimm cokk saolasin.diger arkadaslar sizde iyisiniz insaallah.mevlamm hepinize en yakin zamanda nasip etsin dualarimdasiniz.sizi seviyorum. ALLAH a emanet olunnn duanizda unutmayinnn

`cnnm/ hamilelignin yolunda gitmesne sevndm..inşallah böyle devam eder mutlu sona ulaşırsın bitanem..
`Mutluluk` hayırlı olsun cnm cok sevndm gözün aydın..ne zaman ultrasona girecksn merak edyorum..haberlerni beklyorz..
Bizde 14+6 haftalıgız..
Hakkımızda hayrlısı olsn..rabbm isteyen herkese nasip etsn evlat sahibi olmayı başta melek annelerine..sizleri seviyorm kendnize iyi bakın..herkes iyi saglıklı olsn biran önce yavrusuna kavuşsun inşallah..

Merhaba arkadaslar nasılsınız. Ben bu ay hamıle oldugumu düşünüyordum 2fortel 2predıctor test yaptım hepsınde ıkıncı cızgı sığlık çıktı hamılelık sandım.adetımde 4gun gecıktı ama maalesef once kahverengı lekelenmeler ve sımdı adetım başladı gıbı.kendımı testlere cok kaptırmış cok ınanmısım sımdı yıne hayal kırıklığı.sanıyorum psıkolojımden dolayı adetım gecıktı. Ama bu testlerı anlamıyorum bır de üstünde sığlık bıle çıksa hamılesın yazıyor.cok mutsuzum aglamaktan yoruldum

saol teşekkür ederimm aminn inşş Allah tamamına erdirmeyi nasip etsinnnn ... cinsiyet belli olmuştur sizin gerçi sağlıklı olsunda sorun değil o :)

bu arada mutlulukk;;; inşşş ultrasondada kalp atışlarınıda duyarsın herşey güzel olur inşşşş . ikiz olması çok da yi bi durum değil yanlız ben çok üzüldüm bu konuda kaybettim biliyosnz Allah hayırlısını nasip etsinnn

hiç üzülme rabbim elbet zamanı gelince tekrar vericek..

pek merak etmiyorum cnm cinsiyetni.saglıklı bi şekilde dogsun sona ulaşalım hiçbşey istemem..bi dahaki kontrolümzde söyler doktrumuz bakalm hayrlısı olsn...cnnm bende sen gbi düşünyorm ikiz hamileligi cok zor ben bu sefer hayrlı saglıklı olsn tek olsun diye dua ettm..birine bşy olunca digerne olma ihtimali cok yüksek oluyo..ben oglumdn sonra kızımı ancak 1 bucuk ay yaşatabldm..ne kadar bşy olmaz deselerde oldu işte..hayrlı saglıklı dogumlar bebekler diliyrm rabbmden..

cnnmmm,fatmacımm yani kızlar sizde hayırlısını dileyin canım.ikiz zor sıkıntılı diyorsunuz insan biraz moral verir değil mi kuzularım:):)aaaa:):)

cnnmmm,fatmacımm yani kızlar sizde hayırlısını dileyin canım.ikiz zor sıkıntılı diyorsunuz insan biraz moral verir değil mi kuzularım:):)aaaa:):)

her hamilelik aynı deil canım moralini bozma biz kötü tecrübe edindik ikiz gebeliğimizden artık ikiz dendimi ödümüz kopuyor. arkadaşlar seni daha dikkatli olman için uyarmak istemişler sadece. değerlerinin yükselmesine sevindim inşallah kucağına almak nasip olur bende salı günü doktora gittim herşey iyiydi çok şükür sadece idrar yolları enfeksiyonum var 10 haftalığız yarın 11. haftaya girecez inşallah sen nasılsın canım umarım herşey yolundadır

yaprakcm bizi cok iyi tercüme etmişsin cnm..
Mutluluk biz sadece iyi örnek degliz yoksa ikiz olup da cok iyi hamilelik gecirenler var..bizim ikizdn canımız yandıgı için aman diyoruz rabbm ne verirse razıyız..ikiz cok güzel bi duygu inşallah gönlündeki olur arkadaşım tekse de ikizsede rabbm hayrlı saglıklı evlat versn..hamilelgn güzel sonlanmasını dilerm..sen bize bakma bizim canımız yandı ondan kusura bakma elimizde olmadan moral bozduysak..belki üçüzdür :)) güzel mutlu bi örnek vereym ben ikizlere hamileykn bi akrabmzda dogal yoldan üçüzlere hamile kaldı dogum yaptı maşallah bebişleri saglıklı 8 aylık.ikisi ikiz biri tek yumurta 3ü de kız maşallah cok sevmli saglıklılr.hayrlı haberlerini beklyorz mutluluk ne zaman ultrasona gireceksn

yaprk, cnmm, fatmak, mutluluk arkadaşlarım hamileliklerinizin iyi gitmesine çok sevindim... Rabbimin izniyle hepimiz kucaklarımıza alırız bebişlerimizi inşallah... asaletlim nasıl acaba? ikiz bebişler çok tatlı oluyolar mutlulukcum bi seferde iki bebek :) ne güzel bir mucize... benimde çok şükür iyi gidiyor sadece şeker sıkıntısı çıktı diyetle düşmedi insülin vuruluyorum... normalde yemeyi seven biri değilimdir ama hamilelikte insanın kendini tutması çok zormuş herkes önümde yerken bana herşey yasak okadar da tatlı çekiyoki canım sormayın... toplamda 8 kilo aldım... bakalım herşeyin hayırlısı... bebişler için herşeye katlancaz... adını da ediz ozan düşündük nasıl sizce güzel mi? hepinizi çok çok öpüyorum bu arada topiğe katılan yeni arkadaşlarımız prenses,toprakateş,sinemselçuk tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler diliyorum... emacım, maonyaa sizde yazın arada nasılsınız... yorgunbulutlar sende canım... perinatologa gidecektin noldu? hopefor nerelerdesin? cemredamla üzülme canım en doğru en hayırlı zamanda gelecek sana bebeğin Allahın izniyle inşallah canım benim...

Son düzenleme:

Meggie cok sağol canım ınsallah öyle olur ama umutsuzluğa kapılıyorum 3aydır bırsey yok her ay hayal kırıklığı. Bu arada sen duayı tasıyormusun ben taşımaya devam edıyım mı, bırde sen nasıl sarmıştın duayı? Bu arada ediz cok güzel Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasıl etsın ınsallah

Hamile kalan arkadaslarım, sız ne kadar sonra hamıle kaldınız. Benım sezeryandan sonra 8 ay gectı.3aydırda hamıle kalmayı beklıyorum ama ne yazılı olmuyor. Bana tavsıye edecegınız bırsey var mı?

canım ben duayı önce aliminyum folyo ile sardım sonra poşete geçirdim bantladım ve deriye sardım canım. canım bende 7.ayımda hamile kalabildim ilk 2 ay korundum 5 ay da olmadı meğer geç yumurtluyomuşum ben yumurta takibinde anladım. bide kan sulandırıcı hap içiyor musun? o da hamile kalmayı zorlaştırıyormuş biraz. ben ecopirin içiyordum. ovülasyon testi kullandın mı hiç? ben kullanmadım ama bi arkadaşıma tavsiye etmiştim adeti düzensizdi 2.5 yıldır bebeği olmuyordu o testlerden aldı ve çift çizgiyi gördüğü gün hamile kaldı :) şuan 14 haftalık. adetinin 3.günü yumurta takibine başlasana canım bi yumurtlama düzenine bakılır. ben yumurta takibine gittiğim ay hamile kaldım ama ilginç olmuştu benimki 16. gün gittiğimde yumurtam 15 mm idi doktor geç yumurtluyosun yumurtladığında da rahim bozulmuş oluyo bebeği tutamaz oyüzden bir sonraki ay ilaç vercem demişti. ben de o ay umudu kestim 19. gün mü kaçıncı gündü hamile kaldım bilmiyorum çünkü umudu kesmiştim o aydan ama Allah nasip edince geç de yumurtlasan erken de farketmiyor işte... :) bir de beyinde iş bitiyor stres yapma olacak inşallah canım benim sıkma canını hayırlı ve doğru zamanda hamile kal ve sonuna kadar götür inşallah...

Mutluluk yaprak cnm ve diger arkadslar cok sevindm hamileymissnz.uzun zamandir giremiodum.cok sükür bende hamileym 8.hafta icindym.cok bulantili ve zor gecio.doguda oldugum icin izmirdn annem geldi.bakmaya.yemeklerdn nefret ettim.ins hayrlsyla atlatrm.hepimz bebeklerimzi saglikli bi sekilde kucagmza alirz ins.

ooo çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun su gibi geçsin zaman bebişini kolların alana kadar inşsllah... :) maşallah yaa... mutlulukcum tabloyu güncellesen yaa :)

`ttmm` cnm hayırlı olsun gözün aydn..ne güzel hamilelik haberleri geliyo sürekli cok sevndm..darısı diger arkadaslara inşallah..
Meggie seninki ne kadarlık oldu..inşallah şekerin düzene girer cnm..
Cemredamla en iyisi sen yumurta takibine bi başla cnm haftaları boş gecirme bende de gec yumurtlama problemi vardı..takiple kalırsın inşallah cnm..
Mutluluk cnm güzel haberler cogaldı bi liste yapsan fena olmaz hanii :)
cok sevndm hamilelermz cogaldı ne güzel ya

orada adımı görmek çok mutlu etti beni :) hatırlanmak ne kadar güzel bişey :) uzun zaman giremedim meggie cim. artık buralardayım. şeker sorun olmuş belki zor ama bebeşin sağlıklı çok şükür...
ilk adetten sonra dr a gittim temiz dedi çok şükür, bu arada smear yapmak istiyorum dedi, ben de sevindim aslında yapmasına... inşaallah onun sonucu da temiz çıkar. kan pıhtılaşması ve diğer yapılması muhtemel testlerden bahsettim. ben gerek görmüyorum ama yıpranabılırsın ama yaptırmak istersen yaptır değerlendiririz nasılsa bir adet daha beklicez dedi. yaptırabilirsem yaptırmak daha aağır basıyor... bi yandan az kaldı diye çok seviniyorum inşaallah herşey yolunda gider, dualarını umuyorum. hep derler ya hamilelerin duası kabul olur diye :) Allah emanet olun bebeşinle bu arada ismi çok sevdim özellikde ediz i. Allah şansını bahtını açık kaderini güzel eylesin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…