- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.741
ayy senin bakan gözlerin güzelde ondan beni güzl görüyosunnasılsın ablacım ne vr ne yok durumlar nasıl?
`cnnm/ hamilelignin yolunda gitmesne sevndm..inşallah böyle devam eder mutlu sona ulaşırsın bitanem..
`Mutluluk` hayırlı olsun cnm cok sevndm gözün aydın..ne zaman ultrasona girecksn merak edyorum..haberlerni beklyorz..
Bizde 14+6 haftalıgız..
Hakkımızda hayrlısı olsn..rabbm isteyen herkese nasip etsn evlat sahibi olmayı başta melek annelerine..sizleri seviyorm kendnize iyi bakın..herkes iyi saglıklı olsn biran önce yavrusuna kavuşsun inşallah..
Merhaba arkadaslar nasılsınız. Ben bu ay hamıle oldugumu düşünüyordum 2fortel 2predıctor test yaptım hepsınde ıkıncı cızgı sığlık çıktı hamılelık sandım.adetımde 4gun gecıktı ama maalesef once kahverengı lekelenmeler ve sımdı adetım başladı gıbı.kendımı testlere cok kaptırmış cok ınanmısım sımdı yıne hayal kırıklığı.sanıyorum psıkolojımden dolayı adetım gecıktı. Ama bu testlerı anlamıyorum bır de üstünde sığlık bıle çıksa hamılesın yazıyor.cok mutsuzum aglamaktan yoruldum
saol teşekkür ederimm aminn inşş Allah tamamına erdirmeyi nasip etsinnnn ... cinsiyet belli olmuştur sizin gerçi sağlıklı olsunda sorun değil o :)
bu arada mutlulukk;;; inşşş ultrasondada kalp atışlarınıda duyarsın herşey güzel olur inşşşş . ikiz olması çok da yi bi durum değil yanlız ben çok üzüldüm bu konuda kaybettim biliyosnz Allah hayırlısını nasip etsinnn
cnnmmm,fatmacımm yani kızlar sizde hayırlısını dileyin canım.ikiz zor sıkıntılı diyorsunuz insan biraz moral verir değil mi kuzularım:):)aaaa:):)
Âmin inşallah ama 3ay oldu olmuyor.ilki hemen olmuştuhiç üzülme rabbim elbet zamanı gelince tekrar vericek..
yaprk, cnmm, fatmak, mutluluk arkadaşlarım hamileliklerinizin iyi gitmesine çok sevindim... Rabbimin izniyle hepimiz kucaklarımıza alırız bebişlerimizi inşallah... asaletlim nasıl acaba? ikiz bebişler çok tatlı oluyolar mutlulukcum bi seferde iki bebek :) ne güzel bir mucize... benimde çok şükür iyi gidiyor sadece şeker sıkıntısı çıktı diyetle düşmedi insülin vuruluyorum... normalde yemeyi seven biri değilimdir ama hamilelikte insanın kendini tutması çok zormuş herkes önümde yerken bana herşey yasak okadar da tatlı çekiyoki canım sormayın...toplamda 8 kilo aldım... bakalım herşeyin hayırlısı... bebişler için herşeye katlancaz... adını da ediz ozan düşündük nasıl sizce güzel mi? hepinizi çok çok öpüyorum bu arada topiğe katılan yeni arkadaşlarımız prenses,toprakateş,sinemselçuk tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler diliyorum... emacım, maonyaa sizde yazın arada nasılsınız... yorgunbulutlar sende canım... perinatologa gidecektin noldu? hopefor nerelerdesin? cemredamla üzülme canım en doğru en hayırlı zamanda gelecek sana bebeğin Allahın izniyle inşallah canım benim...
Merhaba arkadaslar nasılsınız. Ben bu ay hamıle oldugumu düşünüyordum 2fortel 2predıctor test yaptım hepsınde ıkıncı cızgı sığlık çıktı hamılelık sandım.adetımde 4gun gecıktı ama maalesef once kahverengı lekelenmeler ve sımdı adetım başladı gıbı.kendımı testlere cok kaptırmış cok ınanmısım sımdı yıne hayal kırıklığı.sanıyorum psıkolojımden dolayı adetım gecıktı. Ama bu testlerı anlamıyorum bır de üstünde sığlık bıle çıksa hamılesın yazıyor.cok mutsuzum aglamaktan yoruldum
Meggie cok sağol canım ınsallah öyle olur ama umutsuzluğa kapılıyorum 3aydır bırsey yok her ay hayal kırıklığı. Bu arada sen duayı tasıyormusun ben taşımaya devam edıyım mı, bırde sen nasıl sarmıştın duayı? Bu arada ediz cok güzel Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasıl etsın ınsallah
Mutluluk yaprak cnm ve diger arkadslar cok sevindm hamileymissnz.uzun zamandir giremiodum.cok sükür bende hamileym 8.hafta icindym.cok bulantili ve zor gecio.doguda oldugum icin izmirdn annem geldi.bakmaya.yemeklerdn nefret ettim.ins hayrlsyla atlatrm.hepimz bebeklerimzi saglikli bi sekilde kucagmza alirz ins.
yaprk, cnmm, fatmak, mutluluk arkadaşlarım hamileliklerinizin iyi gitmesine çok sevindim... Rabbimin izniyle hepimiz kucaklarımıza alırız bebişlerimizi inşallah... asaletlim nasıl acaba? ikiz bebişler çok tatlı oluyolar mutlulukcum bi seferde iki bebek :) ne güzel bir mucize... benimde çok şükür iyi gidiyor sadece şeker sıkıntısı çıktı diyetle düşmedi insülin vuruluyorum... normalde yemeyi seven biri değilimdir ama hamilelikte insanın kendini tutması çok zormuş herkes önümde yerken bana herşey yasak okadar da tatlı çekiyoki canım sormayın...toplamda 8 kilo aldım... bakalım herşeyin hayırlısı... bebişler için herşeye katlancaz... adını da ediz ozan düşündük nasıl sizce güzel mi? hepinizi çok çok öpüyorum bu arada topiğe katılan yeni arkadaşlarımız prenses,toprakateş,sinemselçuk tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler diliyorum... emacım, maonyaa sizde yazın arada nasılsınız... yorgunbulutlar sende canım... perinatologa gidecektin noldu? hopefor nerelerdesin? cemredamla üzülme canım en doğru en hayırlı zamanda gelecek sana bebeğin Allahın izniyle inşallah canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?