- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.761
cnnmmm,fatmacımm yani kızlar sizde hayırlısını dileyin canım.ikiz zor sıkıntılı diyorsunuz insan biraz moral verir değil mi kuzularım:):)aaaa:):)
merhaba kızlarr yeni hamilelik haberleri var sanırım gözünüzaydınn olsun darısı diğer bekleyen arkadaşlara inşşşş... Allah tamamına erdirmeyi nasip etsinnn.. 11 +4 günlüğüz :) Allaha şükür bi sorun yok şimdilik herşey yolunda mide bulantısı halsizlik yorgunluk dışında iyiyimm inşş güzel haberleri duymak dileği ilee...
`cnnm/ hamilelignin yolunda gitmesne sevndm..inşallah böyle devam eder mutlu sona ulaşırsın bitanem..
`Mutluluk` hayırlı olsun cnm cok sevndm gözün aydın..ne zaman ultrasona girecksn merak edyorum..haberlerni beklyorz..
Bizde 14+6 haftalıgız..
Hakkımızda hayrlısı olsn..rabbm isteyen herkese nasip etsn evlat sahibi olmayı başta melek annelerine..sizleri seviyorm kendnize iyi bakın..herkes iyi saglıklı olsn biran önce yavrusuna kavuşsun inşallah..
her hamilelik aynı deil canım moralini bozma biz kötü tecrübe edindik ikiz gebeliğimizden artık ikiz dendimi ödümüz kopuyor. arkadaşlar seni daha dikkatli olman için uyarmak istemişler sadece. değerlerinin yükselmesine sevindim inşallah kucağına almak nasip olur bende salı günü doktora gittim herşey iyiydi çok şükür sadece idrar yolları enfeksiyonum var 10 haftalığız yarın 11. haftaya girecez inşallah sen nasılsın canım umarım herşey yolundadır
canım evlat için herşeye katlanmıo muyuz? katlanıcaksın mecbur bebeğin iyi olsun da..sonra bol bol yersin inşallah o tatlılardan da bebeğine süt olur canım..ismiyle yaşasın inşallah güzel düşünmüşsünüz.benim ayın 21inde adana da randevum var bakalım bilemiyorum..ebru tarım die bi perinatolog varmış onu aradım fakat kendisi sadce gebelere bakıomuş o yüzden aynı hastanenin gebelik önces doktoruna yönlendirdiler ben de tamam dedim..nolucak ne diycek bakalım görücez.yaprk, cnmm, fatmak, mutluluk arkadaşlarım hamileliklerinizin iyi gitmesine çok sevindim... Rabbimin izniyle hepimiz kucaklarımıza alırız bebişlerimizi inşallah... asaletlim nasıl acaba? ikiz bebişler çok tatlı oluyolar mutlulukcum bi seferde iki bebek :) ne güzel bir mucize... benimde çok şükür iyi gidiyor sadece şeker sıkıntısı çıktı diyetle düşmedi insülin vuruluyorum... normalde yemeyi seven biri değilimdir ama hamilelikte insanın kendini tutması çok zormuş herkes önümde yerken bana herşey yasak okadar da tatlı çekiyoki canım sormayın...toplamda 8 kilo aldım... bakalım herşeyin hayırlısı... bebişler için herşeye katlancaz... adını da ediz ozan düşündük nasıl sizce güzel mi? hepinizi çok çok öpüyorum bu arada topiğe katılan yeni arkadaşlarımız prenses,toprakateş,sinemselçuk tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler diliyorum... emacım, maonyaa sizde yazın arada nasılsınız... yorgunbulutlar sende canım... perinatologa gidecektin noldu? hopefor nerelerdesin? cemredamla üzülme canım en doğru en hayırlı zamanda gelecek sana bebeğin Allahın izniyle inşallah canım benim...
Mutluluk yaprak cnm ve diger arkadslar cok sevindm hamileymissnz.uzun zamandir giremiodum.cok sükür bende hamileym 8.hafta icindym.cok bulantili ve zor gecio.doguda oldugum icin izmirdn annem geldi.bakmaya.yemeklerdn nefret ettim.ins hayrlsyla atlatrm.hepimz bebeklerimzi saglikli bi sekilde kucagmza alirz ins.
iyiyim kuzucum asıl sen nasılsın...eskisi gibi görüşemiyoruz....eve net baglat artık
nasıl olayım ablacım 2gündür sınavlara giriyorum çıkıyorum.tam kendimi yavaş yavaş toplamaya başlamıştım ki dün eşimin teyzesinin gelini hamile olduğunu sevindim dedim bu sefer anlattıda anlattı doktor şunu dedi bunu dedi 5haftalıkmış kansızmışm ayy midem çok bulanıyo falan.dünden beri darma duman oldum anlatma sonra konuşuruz diyorum onuda anlamıyo sağolsun kendisi çok anlayışlı bi insandırbilmiyorum belki fazla tepki gösterdim ama çok hassasım herşey daha çok yeni kaldıramadım burnuma soka soka anlatmasını belki kötü niyeti yok onuda bilemem ama ne bileyim işte..bu arada daha adet olmadım ama denemelere başladık dayanamıyorum çünkü :)
Umarım sınavım iyi gecmiştir canım..teyzesinin gelini seninde dedigin gibi kötü niyeti yok ama işte biraz senide düşünebilirdi...hastalanmadan neden calışmalara başlarsın cadı yaaaa dayanamımış bak ya çok komiksin....
dr. sormuşmudun sen hemen kal demişmidi..ve hamile kalmayı planlayınca folikasit iciceksin biliyorsun.
ablacım valla 1 haftada ne kadar çalışılır kafada ne kadar alırsa o kadar çalıştım..tabiki sordum benden kaçarmı :) hiç bi sıkıntı yok hemen hamile kalamk istiyosan folikasite devam et demişti veeee bende devam ediyorum tabikide :)zaten doktorumun deyişine göre adet olmama 13gün kaldı :) adet olup biteyim doktoruma koşucam hemen tabi bu ara hamile kalırsam ALLAH'ın izni ve hayırlısıyla uçarak gidicem :)
ablacımmmm çok sevindim adet olmana ağrın falan nasıl var mı bi sıkıntı ?
Kızlar ...dün lahusam bitttim ve dün hastalandım 40 gün sonunda adet oldumnormal adet günümden fazla geliyor sanırım normaldir.
herkes iyimi ne zaman dır görüşemiyoruz...hamile olan arkadaşlar inş. yolundadır herşey..yeni hamile olan sanırım şuanlık yok...herkesin gönlüne göre olur inş. herşey
arkadaşım benm de aşırı yoğun olmştu..nerdeyse yarım saatte bi ped değiştiriodum inan..ve ona rağmen evde oturduğum yerde koltuk mahvolmuştu..benm de aklım çıkmştı normal mi bu kadr die..insan korkuo ama normaldir bence canım öle aman aman ağrı sancı yoksa korkma
arkadaşlar inanıyorum ki hepiniz ilk adetlerinizden sonra daha iyi hissedeceksiniz. daha dün çok kötüydüm ben meggie bilir ( çok teşekkür ederim meggie sana) ama bugün şu yazdıklarımı düşününce şaşırıyorum...hayat ne tuhaf bişey... artık umudumu geri kazandığımı hissediyorum... diliyorum ki sizler de iyi olun sizler de umutsuz kalmayın... sevgiler...
kızlar merhaba kandiliniz mübarek olsun allahım dualarımızı kabul etsin en kısa zamanda inşallah..bu mübarek günde bende güzel haber vereyim sizlere Hamileyimdün adet günümdü gelmedi belirtiler vardı zaten önce idrar testinde sonra kan testinde kesinleşti hamileliğim..allahıma binlerce şükür bu günleri yeniden gördüm..allahım olmayanlarada isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
kızlar merhaba kandiliniz mübarek olsun allahım dualarımızı kabul etsin en kısa zamanda inşallah..bu mübarek günde bende güzel haber vereyim sizlere Hamileyimdün adet günümdü gelmedi belirtiler vardı zaten önce idrar testinde sonra kan testinde kesinleşti hamileliğim..allahıma binlerce şükür bu günleri yeniden gördüm..allahım olmayanlarada isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
superisi cnm cokkk sevndm..ne güzel haberler geliyor bu aralar böyle seviniyorum valla..rabbim bozmasın mutlulugumuzu inşallah..sırayla güzel haberler geliyo inşallah devamıda gelir..hayrlısıyla evlatlarımızı kucagımıza alırız inş...
Mutlulukkk merak edyrum seni bebişini ultrasonda gördnmü yada bebişlerni..
Meggie seninki ne kadarlk oldu..
Arada yazın arkadaslar boş bırakmayın merak edyruz :)
Allaha emanet olun hayırlı kandiller..
Tekrar tebrik ederim su perisi :)
Çokkkkk Güzelll haberrrr buuuu hayırlı olsun sağlıklı kucana almaya nasip etsin Allahım.....
superisi cnm cokkk sevndm..ne güzel haberler geliyor bu aralar böyle seviniyorum valla..rabbim bozmasın mutlulugumuzu inşallah..sırayla güzel haberler geliyo inşallah devamıda gelir..hayrlısıyla evlatlarımızı kucagımıza alırız inş...
Mutlulukkk merak edyrum seni bebişini ultrasonda gördnmü yada bebişlerni..
Meggie seninki ne kadarlk oldu..
Arada yazın arkadaslar boş bırakmayın merak edyruz :)
Allaha emanet olun hayırlı kandiller..
Tekrar tebrik ederim su perisi :)
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bu sayfayı görünce girdim bi de baktım tekrar hamile kalanlar var çok ümitlendim bana da ümit olun diye geldim. Benim de geçen yıl karnımda öldü bebeğim 3 aylıktı. Sonrasında tedavi olmaya başladık eşimde sperm sorunu çıktı tedavisi bitti şimdi çok şükür iyi ben srophene kullandım çatlamamış yumurtam oldu bu ay ara veriyoruz tedaviye. Ama ümitlerim de tükeniyor insan çok yoruluyor bu tedavi aşamasında bekliyor yine hüsran oluyor sonucu inşallah böyle devam etmez de rabbim hepimize nasip eder hayırlı evlatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?