karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
arkadaşlar gözünüz aydın çok sevindim, bu güzel haberleri aldıkça daha mutlu oluruyorum. Allah sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin inşaallah.

cnnmmm,fatmacımm yani kızlar sizde hayırlısını dileyin canım.ikiz zor sıkıntılı diyorsunuz insan biraz moral verir değil mi kuzularım:):)aaaa:):)

canım inşallah hakkında hayrlısı olsun ama ben ikiz olsun çok isterdim :) ne güzel iksi bi arada büyür gider allahım nasip ederse di mi ama? ikiz olup olmadığı belli olur mu hemen ilk ultrason görüntüsünde..iki kalp atışı olur herlde di mi :) yaa çok güzel yine hamilelik günlerime döndüm..allahım yüzümüzü güldürsn inşllh..

cnnm maşallah bebişine..bulantı yorgunluk işin tatlı kısmı zaten..benm midem bulanınca hoşuma giderdi..insana hamile olduğunu hatırlatıyor :)

fatmak sen de maşallah 3 ayı bitirdin canım..inşallah sağlıkla 9 ayı görürsünüz..allahım sizlerden sonra da bizlere nasip etsin inşallah..aynı acıları yaşatmasın..dualarınızı eksik etmeyin..

yaprkcım sen de baya olmuşsun maşallah..ne güzel ya topikte hamileler artıyor..ben de aranızda olucaktım şimdi ama nasip..rabbim sağlıkla devam etmenizi nasip etsin inşallah..idrar yolu enfeksiyonuna dikkat et canım sakın ihmal etme..ilaç falan kullanıo musun enfeksiyon için?

canım evlat için herşeye katlanmıo muyuz? katlanıcaksın mecbur bebeğin iyi olsun da..sonra bol bol yersin inşallah o tatlılardan da bebeğine süt olur canım..ismiyle yaşasın inşallah güzel düşünmüşsünüz.benim ayın 21inde adana da randevum var bakalım bilemiyorum..ebru tarım die bi perinatolog varmış onu aradım fakat kendisi sadce gebelere bakıomuş o yüzden aynı hastanenin gebelik önces doktoruna yönlendirdiler ben de tamam dedim..nolucak ne diycek bakalım görücez.

ttmm gözün aydın çok sevindim canım ya allahım sağlıkla sıhhatle devam etmeni nasip etsin..ne güzel annen de yanında yap nazını keyfini çıkar hamileliğin..

iyiyim kuzucum asıl sen nasılsın...eskisi gibi görüşemiyoruz....eve net baglat artık

nasıl olayım ablacım 2gündür sınavlara giriyorum çıkıyorum.tam kendimi yavaş yavaş toplamaya başlamıştım ki dün eşimin teyzesinin gelini hamile olduğunu söyledi senin adına sevindim dedim bu sefer anlattıda anlattı doktor şunu dedi bunu dedi 5haftalıkmış kansızmışm ayy midem çok bulanıyo falan.dünden beri darma duman oldum anlatma sonra konuşuruz diyorum onuda anlamıyo sağolsun kendisi çok anlayışlı bi insandır bilmiyorum belki fazla tepki gösterdim ama çok hassasım herşey daha çok yeni kaldıramadım burnuma soka soka anlatmasını belki kötü niyeti yok onuda bilemem ama ne bileyim işte..bu arada daha adet olmadım ama denemelere başladık dayanamıyorum çünkü :)

Umarım sınavım iyi gecmiştir canım..teyzesinin gelini seninde dedigin gibi kötü niyeti yok ama işte biraz senide düşünebilirdi...hastalanmadan neden calışmalara başlarsın cadı yaaaa dayanamımış bak ya çok komiksin....
dr. sormuşmudun sen hemen kal demişmidi..ve hamile kalmayı planlayınca folikasit iciceksin biliyorsun.

Kızlar ...dün lahusam bitttim ve dün hastalandım 40 gün sonunda adet oldum normal adet günümden fazla geliyor sanırım normaldir.
herkes iyimi ne zaman dır görüşemiyoruz...hamile olan arkadaşlar inş. yolundadır herşey..yeni hamile olan sanırım şuanlık yok...herkesin gönlüne göre olur inş. herşey

ablacım valla 1 haftada ne kadar çalışılır kafada ne kadar alırsa o kadar çalıştım..tabiki sordum benden kaçarmı :) hiç bi sıkıntı yok hemen hamile kalamk istiyosan folikasite devam et demişti veeee bende devam ediyorum tabikide :)zaten doktorumun deyişine göre adet olmama 13gün kaldı :) adet olup biteyim doktoruma koşucam hemen tabi bu ara hamile kalırsam ALLAH'ın izni ve hayırlısıyla uçarak gidicem :)
ablacımmmm çok sevindim adet olmana ağrın falan nasıl var mı bi sıkıntı ?

hımmm... hadi bakalım inş. ucarak dr. gidersin..agrım felan yok ama fazla geliyor...eh okadarda olsun artık baya birikim vardı.iyi haberlerini bekliyorum

arkadaşım benm de aşırı yoğun olmştu..nerdeyse yarım saatte bi ped değiştiriodum inan..ve ona rağmen evde oturduğum yerde koltuk mahvolmuştu..benm de aklım çıkmştı normal mi bu kadr die..insan korkuo ama normaldir bence canım öle aman aman ağrı sancı yoksa korkma

aynen arkadaşım ilk defa böle oldu ilk korktum acıkcası ama sancı agrı yok çok şükür...bugün 3. günüm normalde biterdi sanırım bu baya sürcek gibi bakalım artık...

Canım destegin için sagol ben hala adet olmadım bugün kürtajın 34. Günü inş. Olurum bir an önce

yaprk, meggie, fatmak, mutluluk , yorgunbulutlar ve hatırlayamadıgım diğer arkadaşlar merhaba inş hepiniz iyisinizdir. güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Allah razı olsun, Allah hayırlısı ile hamile olan herkesi tamamına erdirmeyi nasip etsinn inşşş kızlar. hamilelik özlemi çekenlere de tez zamanda nasip olsun inşş...

ikiz derken moral bozmak istemedim ben çok sevinmiştim önceki hamileliğimde ama sorunları gördükçe ürktüm korktum çogul gebelik olup da gayet saglıklı rahat hamilelik geçirenlerde gördüm nasip kader biraz moralinizi bozmayın yani bizim kötü anılarımız var ondan öyle yazdım kusura bakmayın....

kızlar merhaba kandiliniz mübarek olsun allahım dualarımızı kabul etsin en kısa zamanda inşallah..bu mübarek günde bende güzel haber vereyim sizlere Hamileyim dün adet günümdü gelmedi belirtiler vardı zaten önce idrar testinde sonra kan testinde kesinleşti hamileliğim..allahıma binlerce şükür bu günleri yeniden gördüm..allahım olmayanlarada isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin inşallah..

superisi cnm cokkk sevndm..ne güzel haberler geliyor bu aralar böyle seviniyorum valla..rabbim bozmasın mutlulugumuzu inşallah..sırayla güzel haberler geliyo inşallah devamıda gelir..hayrlısıyla evlatlarımızı kucagımıza alırız inş...

Mutlulukkk merak edyrum seni bebişini ultrasonda gördnmü yada bebişlerni..
Meggie seninki ne kadarlk oldu..
Arada yazın arkadaslar boş bırakmayın merak edyruz :)
Allaha emanet olun hayırlı kandiller..
Tekrar tebrik ederim su perisi :)

Çokkkkk Güzelll haberrrr buuuu hayırlı olsun sağlıklı kucana almaya nasip etsin Allahım.....

sağol canım evet bu ara hep arka arkaya güzel haberler veriyoruz arkası gelicek inşallah bekleyen arkadaşlarımızda yeniden kavuşucaklar bebeklerine..inşallah sağlıkla kucağımıza da alacağımız günler gelir canım..

superisi canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına alıp büyütürsün bebeğini inşallah. Rabbim sane ve eşine bağışlasın bebeğinizi...

bebişim iyi de ben yaz nezlesi oldum aman ben etmedim siz dikkat edin arkadaşlar muhakkak yanınızda şal bulundurun. havalar sıcak diye aldandım birden kapıyo rüzgar esiyo ee bende terlemiş oluyorum ki gebelikte çok terliyo insan inanın kıyafet yetiştiremiyorum okadar çok terliyorum kii rüzgar da aniden çıkıveriyo üşüttüm. Allahtan grip olmadım ağrı, halsizllik yok sadece burun akıntısı hapşurma kuru öksürük... çokkk dikkat edin emi arkadaşlar her ihtimale karşı şal alın yanınıza bide pencere açık uyumayın ben onu da yapmıştım... Allah hepimize yardım etsin sağlıkla atlatalım şu hamilelik dönemimizi inşallah... hepinizi çok öptüm...

herkesin kandili mübarek olsunn... hayırlı olsun canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsinn inşşşş ... rabbim isteyen herkese nasip etsinn

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bu sayfayı görünce girdim bi de baktım tekrar hamile kalanlar var çok ümitlendim bana da ümit olun diye geldim. Benim de geçen yıl karnımda öldü bebeğim 3 aylıktı. Sonrasında tedavi olmaya başladık eşimde sperm sorunu çıktı tedavisi bitti şimdi çok şükür iyi ben srophene kullandım çatlamamış yumurtam oldu bu ay ara veriyoruz tedaviye. Ama ümitlerim de tükeniyor insan çok yoruluyor bu tedavi aşamasında bekliyor yine hüsran oluyor sonucu inşallah böyle devam etmez de rabbim hepimize nasip eder hayırlı evlatları

merhaba canım bende 25 haftalıkken kaybetmiştim ikizlerimi karnımda ölmüşlerdi ve ne sancılarla normal doğum yaptım çok acı bi durum ve kucağa alamamak çok şükür ki hamile kaldım sonra ama epey 8-9 ay kadar yani ara verdik öyle oldu. sabretmek lazım bedenin toparlanması kolay olmuyor stres sıkıntıdan geliyo insanın başına herşey çok takmamk lazım gördüğüm kadarı ile çok uzun yıllarda geçmemiş siz evleneli hiç acele telaş etme oluruna bırak Rabbim ne zaman hayırlısı ise o zaman nasip etsinn inşşş. tez zamanda senden de güzel haberler duyarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…